letom Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Είχα αγοράσει πρόσφατα (προ διμήνου) από Banggood ένα H96 Pro plus Amlogic. Δυστυχώς, χωρίς ιδιαίτερη χρήση (ήταν η τρίτη φορά που επιχείρησα να το ανοίξω) χάλασε. Δεν ανοίγει καθόλου από το τηλεχειριστήριο, ενώ αν το βάλεις και το βγάλεις από την πρίζα, αναβοσβήνει το led για κάποια δευτερόλεπτα και ακούγεται ένα συνεχές χαμηλό σφύριγμα. Έστειλα mail στο Banggood με βίντεο, και μου πρότειναν να το πάω σε κάποιο τοπικό κατάστημα για διάγνωση του προβλήματος, να τους ενημερώσω σχετικά με το ποσό που θα χρειαστεί για επισκευή και αν είναι σε λογικά πλαίσια να μου καταθέσουν τα χρήματα της επισκευής. Προφανώς δεν θέλω να μπω σε μια τέτοια διαδικασία, οπότε τι προτείνετε;Δοκίμασε να του βάλεις ένα άλλο τροφοδοτικό (να είναι 5 volt, όχι παραπάνω. Πχ από κάνα άλλο tvbox αν έχεις θα κάνει σίγουρα). Κατά 99,99% αυτό είναι το πρόβλημα. Έχει βγει παρτίδα με σκάρτα τροφοδοτικά και αν δεις στα σχόλια στο banggood υπάρχουν δεκάδες αναφορές με το ίδιο πρόβλημα. Το ίδιο συνέβη και σε εμένα και σε φίλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Είχα αγοράσει πρόσφατα (προ διμήνου) από Banggood ένα H96 Pro plus Amlogic. Δυστυχώς, χωρίς ιδιαίτερη χρήση (ήταν η τρίτη φορά που επιχείρησα να το ανοίξω) χάλασε. Δεν ανοίγει καθόλου από το τηλεχειριστήριο, ενώ αν το βάλεις και το βγάλεις από την πρίζα, αναβοσβήνει το led για κάποια δευτερόλεπτα και ακούγεται ένα συνεχές χαμηλό σφύριγμα. Έστειλα mail στο Banggood με βίντεο, και μου πρότειναν να το πάω σε κάποιο τοπικό κατάστημα για διάγνωση του προβλήματος, να τους ενημερώσω σχετικά με το ποσό που θα χρειαστεί για επισκευή και αν είναι σε λογικά πλαίσια να μου καταθέσουν τα χρήματα της επισκευής. Προφανώς δεν θέλω να μπω σε μια τέτοια διαδικασία, οπότε τι προτείνετε; Ζήτα όλα τα λεφτά πίσω η πες να σου στείλουν άλλο. Αν επιμένεις θα το πετύχεις. Πες τους το 1-2 φορές και ξεκίνα διαδικασία με το paypal. Βασικά ξεκίνα την συζήτηση σαν συζήτηση, μέσα από το paypal. Σε εμάς πέτυχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Ζήτα όλα τα λεφτά πίσω η πες να σου στείλουν άλλο. Αν επιμένεις θα το πετύχεις. Πες τους το 1-2 φορές και ξεκίνα διαδικασία με το paypal. Βασικά ξεκίνα την συζήτηση σαν συζήτηση, μέσα από το paypal. Σε εμάς πέτυχε..Γιατί να μπλέξει με το ίδιο μοντέλο και μετά από 2,3 μήνες να έχει πάλι πρόβλημα; Αφού αυτά τα Η96 έχουν βγάλει πολλά θέματα. Εγώ πιστεύω ότι αν ζητήσει τα μισά λεφτά πίσω θα προχωρήσει το θέμα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 δεν το έγραψα καλά.. ζήτα να σου στείλουν άλλο μοντέλο. αυτό εξυπακούεται ότι θα ζητήσεις αλλο οταν έχει τόσα θέματα το συγκεκριμένο. Εμείς αν δεν κάνω λάθος πήραμε 2 με 905x η w δεν θυμάμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Και εγώ περιμένω 2 ίδια... Άσε μακάρι να είμαι τυχερός Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Δοκίμασε να του βάλεις ένα άλλο τροφοδοτικό (να είναι 5 volt, όχι παραπάνω. Πχ από κάνα άλλο tvbox αν έχεις θα κάνει σίγουρα). Κατά 99,99% αυτό είναι το πρόβλημα. Έχει βγει παρτίδα με σκάρτα τροφοδοτικά και αν δεις στα σχόλια στο banggood υπάρχουν δεκάδες αναφορές με το ίδιο πρόβλημα. Το ίδιο συνέβη και σε εμένα και σε φίλους.Δυστυχώς δεν έχω κάποιο καλώδιο από άλλο TV box. Έχεις κάποιο λινκ για να βρω στο εμπόριο κάποιο να δοκιμάσω;Ζήτα όλα τα λεφτά πίσω η πες να σου στείλουν άλλο. Αν επιμένεις θα το πετύχεις. Πες τους το 1-2 φορές και ξεκίνα διαδικασία με το paypal. Βασικά ξεκίνα την συζήτηση σαν συζήτηση, μέσα από το paypal. Σε εμάς πέτυχε..Γιατί να μπλέξει με το ίδιο μοντέλο και μετά από 2,3 μήνες να έχει πάλι πρόβλημα; Αφού αυτά τα Η96 έχουν βγάλει πολλά θέματα. Εγώ πιστεύω ότι αν ζητήσει τα μισά λεφτά πίσω θα προχωρήσει το θέμα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalkδεν το έγραψα καλά.. ζήτα να σου στείλουν άλλο μοντέλο. αυτό εξυπακούεται ότι θα ζητήσεις αλλο οταν έχει τόσα θέματα το συγκεκριμένο. Εμείς αν δεν κάνω λάθος πήραμε 2 με 905x η w δεν θυμάμαι..Τους ζήτησα refund, ή να επιλέξω κάποιο άλλο box, πληρώνοντας την όποια διαφορά. Η συνομιλία γίνεται μέσω mail. Αναμένω απάντηση και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Παίδες λίγο επείγον θέλω box σύντομα με 2 ram από ευρωπαϊκή αποθήκη. Είδα κάποια παιδιά πήραν από Ιταλία νομίζω. Η από όπου να είναι. Κάποιο λινκ θα βοηθούσε, ευχαριστώ Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Παίδες λίγο επείγον θέλω box σύντομα με 2 ram από ευρωπαϊκή αποθήκη. Είδα κάποια παιδιά πήραν από Ιταλία νομίζω. Η από όπου να είναι. Κάποιο λινκ θα βοηθούσε, ευχαριστώ Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.gearbest.com/tv-box-c_12313/?wid=3_37_107 https://www.geekbuying.com/category/TV-Boxes-1879/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Επιτέλους ήρθε και το δικό μου μετά από 12 μέρες. Αγορά από EU 5 Τώρα από το play store που ψάχνω δεν μου βγάζει καθόλου Netflix παιδιά. Ξέρει κανείς γιατί. Το Kodi το βρήκε κανονικά. Nikos Oneplus 5t Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 (edited) Επιτέλους ήρθε και το δικό μου μετά από 12 μέρες. Αγορά από EU 5 Τώρα από το play store που ψάχνω δεν μου βγάζει καθόλου Netflix παιδιά. Ξέρει κανείς γιατί. Το Kodi το βρήκε κανονικά. Nikos Oneplus 5t https://www.apkmirror.com/apk/netflix-inc/ Επειδή με τα κινέζικα box υπαρχει πρόβλημα λόγο δικαιωμάτων (δεν σου εμφανίζοται όλες οι αναλύσεις ) δοκίμασε και αυτήν την έκδοση https://mega.nz/#!hGpyTA5Y!iDG0vknIEccmt3YIwaIh3H1o6dlqsOF7HWVm7nqYx-0 Οποίο σου δίνει μεγαλύτερη ανάλυση στα Video αυτό κρατάς Edited November 29, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 https://www.apkmirror.com/apk/netflix-inc/Ευχαριστώ Άλεξ. Ξέρει κανείς όμως γιατί δεν βγαίνει στο play store??? Nikos Oneplus 5t Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Παίδες λίγο επείγον θέλω box σύντομα με 2 ram από ευρωπαϊκή αποθήκη. Είδα κάποια παιδιά πήραν από Ιταλία νομίζω. Η από όπου να είναι. Κάποιο λινκ θα βοηθούσε, ευχαριστώ Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ είσαι. Από Geekbuying Ιταλία. https://m.geekbuying.com/item/VORKE-Z6-Android-7-1-2-S912-3GB-32GB-KODI-Box-386498.html Πήρα το ίδιο σε TANIX (ίδιο hardware), αλλά πιο φτηνό από GB. Άμα βρεις κανένα κουπόνι θα βοηθήσει. Αλλιώς πετάει το μηχανάκι. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Ευχαριστώ Άλεξ. Ξέρει κανείς όμως γιατί δεν βγαίνει στο play store??? Nikos Oneplus 5t Μάλλον επειδή η συσκευή σου είναι Root (καινούργια πολιτική της εταιρείας ...αλλά σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση το apk ...βλάκιες) δοκίμασε και την τροποποιημενη έκδοση που έκανα Post ...μήπως σου δώσει μεγαλύτερη ανάλυση ...το επίσημο έδινε στα κινέζικα μέχρι 480p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Το μηχανάκι έρχεται ρουταρισμενο??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 (edited) Το μηχανάκι έρχεται ρουταρισμενο??? τα περισσότερα tv box Ναι Εάν δεν σου δουλέψει κανένα από της δύο εκδόσεις για ανάλυση πάνω από 480p ρίξε μια ματιά εδώ ..https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/netflix-hd-ultrahd-ultrahd-dolby-5-1-l1-t3535349 , έχουν κάνει Post διάφορες εκδόσεις... Edited November 29, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 https://www.gearbest.com/tv-box-c_12313/?wid=3_37_107 https://www.geekbuying.com/category/TV-Boxes-1879/Ευχαριστώ Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ είσαι. Από Geekbuying Ιταλία. https://m.geekbuying.com/item/VORKE-Z6-Android-7-1-2-S912-3GB-32GB-KODI-Box-386498.html Πήρα το ίδιο σε TANIX (ίδιο hardware), αλλά πιο φτηνό από GB. Άμα βρεις κανένα κουπόνι θα βοηθήσει. Αλλιώς πετάει το μηχανάκι. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΘα το δω junglist να σαι καλά Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_v Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Περιμενοντας κι εγω το beelink gt1 Ultimate απο gearbest (παραγγελια 17/11 αποστολη 20/11)θα παρακαλουσα τα παιδια που ηδη το παρελαβαν να ενημερωσουν αν εντοπισαν καποιο θεμα στα μηχανακια τους και κυριως αν ειναι ασφαλες να προχωρησουμε στην ενημερωση λογισμικου που αποτι καταλαβα ειναι διαθεσιμη με το που το ανοιγεις. Ηδη καποιος ανεφερε οτι την εκανε αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν εδω ή στο φορουμ του avclub. Ευχαριστω Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Περιμενοντας κι εγω το beelink gt1 Ultimate απο gearbest (παραγγελια 17/11 αποστολη 20/11)θα παρακαλουσα τα παιδια που ηδη το παρελαβαν να ενημερωσουν αν εντοπισαν καποιο θεμα στα μηχανακια τους και κυριως αν ειναι ασφαλες να προχωρησουμε στην ενημερωση λογισμικου που αποτι καταλαβα ειναι διαθεσιμη με το που το ανοιγεις. Ηδη καποιος ανεφερε οτι την εκανε αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν εδω ή στο φορουμ του avclub. Ευχαριστω Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω από την Δευτέρα που μας πέρασε και όλα καλά μεχρι στιγμής. Του έκανα και το update που μου έβγαλε και δεν έχω κάποιο θέμα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Παιδια θελω ενα value for money tv box, δεν το βιαζομαι ,μπορω να περιμενω και απο κινα μερια, αρκει να μην εχουμε τελωνειο ,τι προτεινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_v Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Το έχω από την Δευτέρα που μας πέρασε και όλα καλά μεχρι στιγμής. Του έκανα και το update που μου έβγαλε και δεν έχω κάποιο θέμα. Sent from my iPad using Tapatalk Σε ευχαριστω φιλε μου για την ενημερωση. Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverydayHero Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Παιδιά ποιο 3/32 (ddr4,64bit) έχετε? Θέλω να πάρω ένα τώρα γύρω στο 50άρι και λέω μήπως προλάβω και έρθει το Δεκέμβρη. Κοιτάζοντας reviews όλα έχουν τα θετικά/αρνητικά τους οπότε αν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο θα το τσιμπήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ευχαριστώ Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το δω junglist να σαι καλά Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧτύπησα το vortex. Από Ιταλία με DHL Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Παιδιά ποιο 3/32 (ddr4,64bit) έχετε? Θέλω να πάρω ένα τώρα γύρω στο 50άρι και λέω μήπως προλάβω και έρθει το Δεκέμβρη. Κοιτάζοντας reviews όλα έχουν τα θετικά/αρνητικά τους οπότε αν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο θα το τσιμπήσω.Εγώ έχω το TANIX TX92 και ίδιο ακριβώς είναι και το VORTEX Z6. Αλλά 50€ δύσκολα να τα βρεις για 3/32' Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverydayHero Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Εγώ έχω το TANIX TX92 και ίδιο ακριβώς είναι και το VORTEX Z6. Αλλά 50€ δύσκολα να τα βρεις για 3/32' Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ναι είναι λίγο ακριβούτσικα αποτι βλέπω. Για να δω τι 3/32 (ddr4,64bit) θα προτείνουν οι υπόλοιποι φίλοι, ευχαριστώ πάντως. (μάλλον εννοούσες VORKE γιατί VORTEX μου βγάζει σκόπευτρα για sniper :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ναι είναι λίγο ακριβούτσικα αποτι βλέπω. Για να δω τι 3/32 (ddr4,64bit) θα προτείνουν οι υπόλοιποι φίλοι, ευχαριστώ πάντως. (μάλλον εννοούσες VORKE γιατί VORTEX μου βγάζει σκόπευτρα για sniper :lol: )Χαχαχα ναι! Εγώ το δικό μου το πήρα με κουπόνι και βγήκε τελική στα 55€ περίπου. Sent from my i15-TCL using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts