alexx Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Παιδες εχει κανενας θεμα με το cosmote tv ? επαιζε πριν λιγο καιρο και μετα απο αναβαθμιση τιποτα. Κανει πως φορτωνει το καναλι που θες αλλα μετα απο λιγο σταματαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 μια από τα ίδια με.ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ έχει wifi. Ψάξε να βρεις άλλο ελεύθερο κανάλι στο modem router που έχεις. Ακόμα καλύτερα δώσε 39€ και αγόρασε ένα ρουτερ xiaomi 3g με 5GHz. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 30€ το ultimate? τζάμπα αξίζει και το φόβο τελωνείου. απο gear το πήρες?Όντως άξιζε, αλλά έκανα τη δουλειά με τα ακουστικά, μη το σταματήσουν και φάω κανένα 2 μηνο με επανεξέταση κτλπ.46€ με βγήκε τελική Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros3 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Αγόρασα το Beelink Ultimate GT1, το σύνδεσα σε παλιά plasma hd ready, για την οποία προορίζονταν, αλλά δεν έχω εικόνα. Το δοκίμασα σε ένα pc monitor και έχει κανονικά εικόνα. Η σύνδεση είναι με καλώδιο από hdmi σε DVI, και με την ίδια σύνδεση μέχρι πρότινος είχα συνδεδεμένο HTPC. Παρακαλώ για όποια ΒΟΗΘΕΙΑ ... !!! Καμιά ιδέα κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Καμιά ιδέα κανείς ? Δοκίμασε άλλο καλώδιο. HDMI βύσμα δεν έχει η tv; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Beelink GT1 Android TV Box Octa Core Amlogic S912 $49.99 coupon: Bfriday212 amount: 200 Από Gearbest Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros3 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Δοκίμασε άλλο καλώδιο. HDMI βύσμα δεν έχει η tv; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Έχει μόνο DVI (είναι παλιά)... τα κατάφερα ρυθμίζοντας την ανάλυση στα 480p. Υπάρχει τρόπος να κατορθώσω να έχω εικόνα με μεγαλύτερη ανάλυση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Πήρα ρουτερ, το περιμένω. Το θέμα είναι πως δεύτερο μποξ παίζει μια χαρά. Και ότι έγινε, έγινε ξαφνικά, χωρίς να αλλάξω κάτι. Θα το δω και με το κανάλι Sent from my Mi A1 using Tapatalk πολλά είναι, καιρός, κεραία-chipset, θόρυβος "μόνιμος" η σχεδον μόνιμος από οτιδήποτε, μπορεί να βγήκε συσκευή από το ρεύμα που δεν πάει ο νους σου και να δημιουργεί θέματα, κορεσμένο η όχι το κανάλι, ακόμα και ότι μπορεί οι γείτονες να έκαναν επανεκκίνηση στο δικό τους και να πήγε σε αλλο κανάλι άρα να "ελευθερώθηκε το κανάλι που ήσουν, η κάποια διακοπή ρεύματος.. η ακόμα να έκανες εσυ και να άλλαξε κανάλι. Ελπίζω να πήρες ρούτερ dual band Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Δοκίμασε το spmc από play store Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι έγινε διακοπή ρεύματος και να σου πω την αλήθεια βγήκε και από το ρεύμα κανα δυο φορές .αλλα δεν περίμενα να συμβεί αυτό .ναι πήρα το καλό της xiaomi.σε ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inferno88 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στην παρεα ψαχνω ενα tvbox εως 100 ευρω εχω δει καποια αλλα θα ηθελα την γνωμη σας ? Εχω δει το T95R PRO S912 4K, ειναι καλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Αγορά από ευρωπαϊκή αποθήκη από την gear best πόσες μέρες κάνει για να έρθει? Ενώ μου έλεγε για 3-5 εργάσιμες ημέρες χθές που τους έστειλα μύνημα για να μου στείλουν το tracking number βλέπω ότι θα κάνει τουλάχιστον 15. Είναι απαράδεκτοι. Και πιο ακριβό από ευρωπαϊκή αποθήκη σε σχέση με την Κίνα και παράδοση σχεδόν στα ίδια με την Κίνα. Το δέμα ξεκίνησε με DHL από την Γερμανία και θα φτάσει να παραλάβω εγώ με το ταχυδρομείο ΕΛΤΑ στην Τρίπολη. Η κοπέλα που μίλησα πρίν λίγο από τα ΕΛΤΑ με βάση tracking number μου είπε για ακόμα 10-15 μέρες. Η παραγγελία και η αποστολή του προϊόντος έγινε στις 16-11-2017. Το TV box είναι το beeling Nikos Note 8Εμένα από Γερμανία, από αποθήκη eu-5 συγκεκριμένα, για Γερμανία έκανε 2 μέρες κυριολεκτικά να έρθει το δέμα σπίτι μου με την απλή dhl. Το ίδιο tv box και εγώ. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Μόλις ήρθε. Ξεκινάω setup και ενημερώνω για ότι βρω μπροστά μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στην παρεα ψαχνω ενα tvbox εως 100 ευρω εχω δει καποια αλλα θα ηθελα την γνωμη σας ? Εχω δει το T95R PRO S912 4K, ειναι καλο??Σε S912 σου προτείνω το ΤΑΝΙΧ ΤΧ92 που το έχω εδώ και κανένα μήνα και τα σπάει ή VORKE Z6 που είναι παρόμοιο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 To Tanix βγαίνει και με 3gb ram; Υπάρχει λίνκ για παραγγελία από banggood με priority? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Μόλις ήρθε. Ξεκινάω setup και ενημερώνω για ότι βρω μπροστά μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Αντε με το καλό. Ποτε το ειχες κανει πραγγελια?? Το δικο μου ακόμα απο eu 5 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 To Tanix βγαίνει και με 3gb ram; Υπάρχει λίνκ για παραγγελία από banggood με priority?Αν διαβάσεις προηγούμενα ποστ μου έχω πάρει το 3/32. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Αν διαβάσεις προηγούμενα ποστ μου έχω πάρει το 3/32. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Αυτό πήρες; : https://www.banggood.com/Tanix-TX92-Amlogic-S912-3GB-DDR4-32GB-ROM-5_0G-WIFI-1000M-LAN-Bluetooth-4_1-TV-Box-p-1201785.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Αντε με το καλό. Ποτε το ειχες κανει πραγγελια?? Το δικο μου ακόμα απο eu 5 Στις 16 και εγώ από eu 5 με dhl. Τσέκαρε καλύτερα με το dhl.de γιατί στο .gr ούτε καν το είδα. Βρήκε και update όπου το έκανα εγκατάσταση. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Αυτό πήρες; : https://www.banggood.com/Tanix-TX92-Amlogic-S912-3GB-DDR4-32GB-ROM-5_0G-WIFI-1000M-LAN-Bluetooth-4_1-TV-Box-p-1201785.html?rmmds=search&cur_warehouse=CNΝαι αλλά από Gearbest με κουπόνι που έβγαινε στα 58$. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inferno88 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Aπο gearbest ειχες θεμα με τελωνειο για το Tanix? Σ ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Αντε με το καλό. Ποτε το ειχες κανει πραγγελια?? Το δικο μου ακόμα απο eu 5 Το δικό μου, παραγγελία 21-11, σύμφωνα με το tracking number, έφυγε από Γερμανία 24-11. Επικοινώνησα με την dhl εδώ στην Ελλάδα και μου είπαν ότι έρχεται με απλό ταχυδρομείο και ότι θα φθάσει σε 10 ημέρες. Η παράδοση θα γίνει ή με την DHL ή με απλό ταχυδρομείο. Θα ξέρουν όταν φθάσει το δέμα στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Aπο gearbest ειχες θεμα με τελωνειο για το Tanix? Σ ευχαριστω για την απαντησηΤο δικό μου, παραγγελία 21-11, σύμφωνα με το tracking number, έφυγε από Γερμανία 24-11. Επικοινώνησα με την dhl εδώ στην Ελλάδα και μου είπαν ότι έρχεται με απλό ταχυδρομείο και ότι θα φθάσει σε 10 ημέρες. Η παράδοση θα γίνει ή με την DHL ή με απλό ταχυδρομείο. Θα ξέρουν όταν φθάσει το δέμα στην Ελλάδα.Υπάρχει άλλο θέμα για αγορές από Κίνα, τελωνεία κλπ.Κάτι τελευταίο από μένα, μιλάτε απευθείας με το εκάστοτε κατάστημα τι προτείνουν για την αποστολή στην Ελλάδα πριν αγοράσετε κάτι. Τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μήνα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Είχα αγοράσει πρόσφατα (προ διμήνου) από Banggood ένα H96 Pro plus Amlogic. Δυστυχώς, χωρίς ιδιαίτερη χρήση (ήταν η τρίτη φορά που επιχείρησα να το ανοίξω) χάλασε. Δεν ανοίγει καθόλου από το τηλεχειριστήριο, ενώ αν το βάλεις και το βγάλεις από την πρίζα, αναβοσβήνει το led για κάποια δευτερόλεπτα και ακούγεται ένα συνεχές χαμηλό σφύριγμα. Έστειλα mail στο Banggood με βίντεο, και μου πρότειναν να το πάω σε κάποιο τοπικό κατάστημα για διάγνωση του προβλήματος, να τους ενημερώσω σχετικά με το ποσό που θα χρειαστεί για επισκευή και αν είναι σε λογικά πλαίσια να μου καταθέσουν τα χρήματα της επισκευής. Προφανώς δεν θέλω να μπω σε μια τέτοια διαδικασία, οπότε τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Είχα αγοράσει πρόσφατα (προ διμήνου) από Banggood ένα H96 Pro plus Amlogic. Δυστυχώς, χωρίς ιδιαίτερη χρήση (ήταν η τρίτη φορά που επιχείρησα να το ανοίξω) χάλασε. Δεν ανοίγει καθόλου από το τηλεχειριστήριο, ενώ αν το βάλεις και το βγάλεις από την πρίζα, αναβοσβήνει το led για κάποια δευτερόλεπτα και ακούγεται ένα συνεχές χαμηλό σφύριγμα. Έστειλα mail στο Banggood με βίντεο, και μου πρότειναν να το πάω σε κάποιο τοπικό κατάστημα για διάγνωση του προβλήματος, να τους ενημερώσω σχετικά με το ποσό που θα χρειαστεί για επισκευή και αν είναι σε λογικά πλαίσια να μου καταθέσουν τα χρήματα της επισκευής. Προφανώς δεν θέλω να μπω σε μια τέτοια διαδικασία, οπότε τι προτείνετε;Ζήτα μερικό refund και πάρε άλλο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Είχα αγοράσει πρόσφατα (προ διμήνου) από Banggood ένα H96 Pro plus Amlogic. Δυστυχώς, χωρίς ιδιαίτερη χρήση (ήταν η τρίτη φορά που επιχείρησα να το ανοίξω) χάλασε. Δεν ανοίγει καθόλου από το τηλεχειριστήριο, ενώ αν το βάλεις και το βγάλεις από την πρίζα, αναβοσβήνει το led για κάποια δευτερόλεπτα και ακούγεται ένα συνεχές χαμηλό σφύριγμα. Έστειλα mail στο Banggood με βίντεο, και μου πρότειναν να το πάω σε κάποιο τοπικό κατάστημα για διάγνωση του προβλήματος, να τους ενημερώσω σχετικά με το ποσό που θα χρειαστεί για επισκευή και αν είναι σε λογικά πλαίσια να μου καταθέσουν τα χρήματα της επισκευής. Προφανώς δεν θέλω να μπω σε μια τέτοια διαδικασία, οπότε τι προτείνετε; hmm, μπορεις να δοκιμασεις να του πεις οτι το πηγες και οτι σου ειπαν καμενη Motherboard, κοστος επισκευης ειναι 100+ και να δεις τι θα σου πουν :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Ζήτα μερικό refund και πάρε άλλο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalkhmm, μπορεις να δοκιμασεις να του πεις οτι το πηγες και οτι σου ειπαν καμενη Motherboard, κοστος επισκευης ειναι 100+ και να δεις τι θα σου πουν :pΣκέφτηκα και τα δύο ενδεχόμενα. Το μερικό refund αντιστοιχεί στη μισή αξία, ή σε μια τιμή που θα καθορίσουν αυτοί και θα είναι πολύ μικρότερη της αρχικής; Από την άλλη, σκέφτομαι να τους πω ότι το πήγα και μου είπε ένα κόστος πχ 30$. Το είχα πάρει σε προσφορά στα 40$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts