xloupas Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Ένας φίλος μου έχει το παρακάτω tv box. X9 4K Amlogic S905X http://www.geekbuying.com/item/X9-TV-BOX-Android-6-0-Amlogci-S905X-TV-Box-369327.html Ενώ γενικά τα βίντεο τα παίζει άνετα σε διάφορες αναλύσεις που δοκίμασα κυρίως μέχρι 1080, στο kodi έχει ένα θεματάκι στις αναλύσεις 720 και 1080. Ανά δευτερόλεπτα χάνει frames. Δεν είναι σε έντονο βαθμό αλλά ακόμα και αυτό το λίγο που κάνει ανά διαστήματα είναι εκνευριστικό. Υπάρχει κάποια ρύθμιση στο kodi που να βελτιώνεται? Πάντως στις ρυθμίσεις του tv box δε νομίζω να υπάρχει κάτι. Επίσης υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα παρεμφερή του kodi μήπως λειτουργεί καλύτερα? Εαν στο κανει και σε αρχεια τοπικα (Local) τοτε ειναι προβλημα του box αν στο κανει μονο στο steaming τοτε ειναι προβλημα hoster ή και συνδεσης Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Καλησπέρα επειδή και εγώ είμαι στην φάση να αγοράσω καινούριο media player (έδωσα στον πεθερό μου ένα της WD που είναι απροβλημάτιστο) και με βάση τα παραπάνω, κάνω του εξής συλλογισμούς: 1. τα μόνα tv box που δεν έχουν κάποιο επιβεβαιωμένο πρόβλημα (έχουν επίσημη διόρθωση για το μαύρο) είναι: Alfawise S92 TV Box Octa Core Amlogic S912 Android 6.0 http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_462432.html?wid=3 Beelink GT1 TV Box Octa Core Amlogic S912 - 2GB+16GB http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_428523.html?wid=3 Μιλάμε για μια out of the box λύση. Θα πάρω και ένα http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_275286.html για κάτι παραπάνω ίσως στον μέλλον. Οικονομικά με έξοδα αποστολής, βγαίνει 70ευρώ +10 για το airmouse. 2.Από την άλλη με 80 ευρώ χωρίς ΦΠΑ (το κόβω τιμολόγιο στην εταιρεία) αγοράζω το http://www.you.gr/pc-printing-peripherals/statheroi-i-y/desktop/quest-nano-pc-on-stick-win-10 + Ένα hub για usb (έχω κάτι παλιά (δωρεάν) ή με 10 ευρώ παίρνω ένα 4πορτο) + Ένα τηλεκοντρόλ (10 ευρώ) http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_275286.html ή(15 ευρώ) με bluetooth για να μη δεσμεύσω usb θύρα http://www.gearbest.com/air-mouse/pp_420515.html Έχω ενδοιασμούς για την ευκολία χρήσης του, επειδή θα το χειρίζεται και ο 6χρονος γιος μου. 3. Παίρνω ένα φθηνό http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_471369.html?wid=3 ή ένα πολύ φθηνό http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_401685.html?wid=3 για να παίζει απλά βίντεο με το Kodi που στην ουσία είναι αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει. Ποια είναι η άποψη σας; Εχω το πιο φτηνο που αναφερεις (v88) . Πηρα αυτο διοτι ηταν το μονο διαθεσιμο στην ευρωπαικη αποθηκη του gearbest, για να ερθει πιο γρηγορα. Πηρα και ενα airmouse αν και αυτο που εχει μεσα η συσκευασια ειναι μια χαρα για το kodi. Εντυπωσεις... Λοιπον, αν το θες για το κοντι κυριως, ειναι αριστο σε μια fhd tv που το εxω βαλει. Αριστο wifi. Εχω συνδεση ασυρματη 8mps και το 3d fhd video το εχει για πλακα. Ουτε κοψιματα ουτε προβληματα φωτεινοτητας. Δοκιμασα να παιξω τοπικα 4κ video αλλα χανει frames. Who cares? Πολλες θυρες usb. Κανενα προβλημα υπερθερμανσης. Πολυ γρηγορο στην πλοηγηση στο κοντι. Να επισημανω οτι χρησιμοποιω την RKMC εκδοση του κοντι για rk cpu. Θα ηταν ακομα πιο καλο με 2/16 ram/hd. Αν θες παραπανω αποθηκευτικο χωρο εγω θα πηγαινα στο πρωτο. Επισης υποφερει απο multitasking. Δεν φαινεται να δουλευει. Πολυ φτηνο για αυτα που προσφερει Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geodyter Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Εχω το πιο φτηνο που αναφερεις (v88) . Πηρα αυτο διοτι ηταν το μονο διαθεσιμο στην ευρωπαικη αποθηκη του gearbest, για να ερθει πιο γρηγορα. Πηρα και ενα airmouse αν και αυτο που εχει μεσα η συσκευασια ειναι μια χαρα για το kodi. Εντυπωσεις... Λοιπον, αν το θες για το κοντι κυριως, ειναι αριστο σε μια fhd tv που το εxω βαλει. Αριστο wifi. Εχω συνδεση ασυρματη 8mps και το 3d fhd video το εχει για πλακα. Ουτε κοψιματα ουτε προβληματα φωτεινοτητας. Δοκιμασα να παιξω τοπικα 4κ video αλλα χανει frames. Who cares? Πολλες θυρες usb. Κανενα προβλημα υπερθερμανσης. Πολυ γρηγορο στην πλοηγηση στο κοντι. Να επισημανω οτι χρησιμοποιω την RKMC εκδοση του κοντι για rk cpu. Θα ηταν ακομα πιο καλο με 2/16 ram/hd. Αν θες παραπανω αποθηκευτικο χωρο εγω θα πηγαινα στο πρωτο. Επισης υποφερει απο multitasking. Δεν φαινεται να δουλευει. Πολυ φτηνο για αυτα που προσφερει Την έκδοση με 2 GB την έχει μόνο το κινέζικο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_484218.html (που θα φάει κανά μήνα να έρθει λογικά) και από Ελλάδα πάει χωρίς ΦΠΑ γύρω στα 44 ευρώ (αν το έχουν διαθέσιμο) http://www.skroutz.gr/s/10410337/OEM-Scishion-V88-Plus-RK3229-2GB-8GB-Android.html Για air mouse αυτό που προμηθεύτηκες είναι ικανοποιητικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Την έκδοση με 2 GB την έχει μόνο το κινέζικο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_484218.html (που θα φάει κανά μήνα να έρθει λογικά) και από Ελλάδα πάει χωρίς ΦΠΑ γύρω στα 44 ευρώ (αν το έχουν διαθέσιμο) http://www.skroutz.gr/s/10410337/OEM-Scishion-V88-Plus-RK3229-2GB-8GB-Android.html Για air mouse αυτό που προμηθεύτηκες είναι ικανοποιητικό; Και eu warehouse μπορει να κανει το ιδιο να φτασει που λεει ο λογος Αirmouse (mx3) πηρα απο meimaris (salonika) αλλα υπαρχουν και καλυτερα Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) Έκανα πριν λίγο καιρό αναβάθμιση στο BB2 και εμφανίστηκε η επιλογή rgb fix.Που εμφανίζεται αυτή η επιλογή? Στις ρυθμίσεις του box κάπου? Edited January 25, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Φαντάζομαι ότι σε όλα τα tv box που συζητάτε υπάρχει κανονικά υποστήριξη σε ελληνικούς υπότιτλους out of the box έτσι; Ή πρέπει να εγκαταστήσεις κάτι περαιτέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Φαντάζομαι ότι σε όλα τα tv box που συζητάτε υπάρχει κανονικά υποστήριξη σε ελληνικούς υπότιτλους out of the box έτσι; Ή πρέπει να εγκαταστήσεις κάτι περαιτέρω; Οι υποτιτλοι ειναι θεμα software αρα δεν τιθεται θεμα box. Αν ο player που χρησιμοποιεις τους παιζει τοτε no prob.:) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Σε mxiii-g τις τελευταιες μερες Εχω το εξης προβλημα στο exodus Ενω δειχνει οτι υπαρχουν υποτιτλοι δειχνει οταν τους επιλεγω οτι κατεβαινουν αλλα δεν εμβανιζονται στην ταινια η τη σειρα. Greek modern(1453- εξωτερικος γραφει στον • επομενο υποτιτλο •αν αυτο παιζει ρολο Κανεις βοηθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Σε mxiii-g τις τελευταιες μερες Εχω το εξης προβλημα στο exodus Ενω δειχνει οτι υπαρχουν υποτιτλοι δειχνει οταν τους επιλεγω οτι κατεβαινουν αλλα δεν εμβανιζονται στην ταινια η τη σειρα. Greek modern(1453- εξωτερικος γραφει στον • επομενο υποτιτλο •αν αυτο παιζει ρολο Κανεις βοηθεια ?Τι εννοείς ότι στον επόμενο υπότιτλο γράφει Greek modern 1453 κλπ? Που στον επομενο υπότιτλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Σε mxiii-g τις τελευταιες μερες Εχω το εξης προβλημα στο exodus Ενω δειχνει οτι υπαρχουν υποτιτλοι δειχνει οταν τους επιλεγω οτι κατεβαινουν αλλα δεν εμβανιζονται στην ταινια η τη σειρα. Greek modern(1453- εξωτερικος γραφει στον • επομενο υποτιτλο •αν αυτο παιζει ρολο Κανεις βοηθεια ? Πρέπει νομίζω να δηλώσεις λογαριασμό mail στο addon που χρησιμοποιείς για. Τους υπότιτλους από το configure addon settings Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Που εμφανίζεται αυτή η επιλογή? Στις ρυθμίσεις του box κάπου? Αν σου πω οτι δεν θυμάμαι με τόσα box.. Νομίζω οτι κατέβασα μια και την έκανα εγκατάσταση και μετα βρήκε και ota.. Μπορεί να τα μπερδευω και με άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Έβγαλε ο SC την V6 για το GT1/S92.έχει κάποια θεματάκια, διαβάστε πριν κάνετε το οτιδήποτε.το καλό είναι ότι δεν βασίζετε στην στοκ αλλά έχει βρει το sdk source. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Έβγαλε ο SC την V6 για το GT1/S92.έχει κάποια θεματάκια, διαβάστε πριν κάνετε το οτιδήποτε.το καλό είναι ότι δεν βασίζετε στην στοκ αλλά έχει βρει το sdk source. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μεγαλύτερο bug που ο ίδιος ο SC αναφέρει είναι ότι δεν μπορείς να επανεργοποιήσεις το GT1 με το χειριστήριο εάν το κάνεις shut down και όχι sleep, αλλά απαιτείται να βγάλεις και να βάλεις το φις ξανά. Παρόλο που κάτι τέτοιο μπορεί να γίνεται επίσης εύκολα και με ένα απλό καλώδιο προέκτασης με διακόπτη (όπως έχω ξαναγράψει, που ούτως ή άλλως είναι χρήσιμο να υπάρχει και για άλλες συσκευές) δεν πρόκειται προς το παρόν να το δοκιμάσω. Αντίθετο πρόβλημα είχε η 105 version της beelink, όπου εκεί μπορούσες να βάλεις το κουτί σε sleep mode μόνο και όχι να το κλείνεις τελείως. Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που η έκδοση 105 απεσύρθη γρήγορα και ποτέ δεν ανέβηκε στο Internet σε μορφή κατάλληλη για εγκατάσταση με καλώδιο USB ή κάρτα SD. Εξάλλου η έκδοση V5 του SC είναι άψογη ( την συνιστώ ανεπιφύλακτα) και σε συνδυασμό με το SPMC όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Θα περιμένω λοιπόν πρώτα εντυπώσεις από άλλους χρήστες. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Παιδιά εγώ που εχω θεμα με το alfawise στο μαυρο αλλά επειδή μπρικαρα το πρωτο μου το tv box και το φοβαμαι υπαρχει Κάποιος οδηγός και είναι ευκολο να περάσω μια νέα ρομ;; Εχω την έκδοση με τα 2gb ram .Και ποια τον να βάλω ώστε να βελτιωθεί το μαύρο;;βασικά υπάρχουν σκοτεινές σκηνες που φαίνονται καλούτσικα αλλά κάνει ενα απότομο βύθισμα και γίνεται πολυ σκοτεινη Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μετά από ένα Alfawise H96 Pro+ το οποίο έγινε παραγγελία, ήρθε, τσάκισε (δε δούλευαν τα δικτυακά του σωστά) και πήρε το δρόμο του για τη μακρινή Κίνα και το GB ήρθε η ώρα να διαλέξω αντικατάσταση. Οι επιλογές μου είναι: (α) Να πάρω τα χρήματα πίσω και να πάω αλλού (β) Να διαλέξω κάτι άλλο Επειδή διάλεξα το (β) ξεχώρισα (με βάση τα γραφόμενα και στην ίδια τάξη οικονομικού μεγέθους) τα παρακάτω: (1) MXIII - G II TV Box Amlogic S912 Octa-core http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_580669.html?wid=3 (2) Beelink GT1 TV Box Octa Core Amlogic S912 - 2GB+16GB http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html?wid=3 (3) Alfawise S92 TV Box Octa Core Amlogic S912 http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_462432.html?wid=3 Τι θα προτείνατε εσείς; Κάποιο από αυτά ή κάτι άλλο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλησπερα παιδες και απο μενα ψαχνω νεο κουτακι για να αντικαταστησω το παλιο μου minix x8 h-plus. Ενα απο τα βασικα μου κρητηρια ειναι να εχει εξωτερικη κεραια για καλυτερη ληψη σηματος WIFI (μιας και εκανα δοκιμη με κουτακια τα οποια δεν ειχαν εξωτερικη κεραια και δεν παιζαν καλα). Προφανως τα 2gb ram εινα απαραιτητα γιατι οχι και 3... Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 (edited) Παιδιά εγώ που εχω θεμα με το alfawise στο μαυρο αλλά επειδή μπρικαρα το πρωτο μου το tv box και το φοβαμαι υπαρχει Κάποιος οδηγός και είναι ευκολο να περάσω μια νέα ρομ;; Εχω την έκδοση με τα 2gb ram .Και ποια τον να βάλω ώστε να βελτιωθεί το μαύρο;;βασικά υπάρχουν σκοτεινές σκηνες που φαίνονται καλούτσικα αλλά κάνει ενα απότομο βύθισμα και γίνεται πολυ σκοτεινη Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εάν είναι το μοντέλο αυτό που είναι συμβατό και με το GT1 υπάρχει στο freaktab η ROM V5 του superceleron. Εάν διαβάσεις τις αναρτήσεις εκεί υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες πως θα εγκαταστήσεις την ROM. Ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω υπολογιστή με την χρήση του προγράμματος USB Burning Tool και την χρήση καλωδίου USB male-USB male. Εγώ παρόλο που είχα τέτοιο καλώδιο από έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο για λόγους πειραματισμού έκανα πολύ εύκολα και ένα δεύτερο αξιοποιώντας κάτι παλιά καλώδια που είχα κοβοντάς τα και ενώνοντάς τα (οδηγίες υπάρχουν και στο Internet). Βέβαια εάν δεν έχεις μπορείς και να αγοράσεις κάποιο. Υπάρχει και η λύση με SD κάρτα και το πρόγραμμα SD card Bootmaker (υπάρχουν και για αυτό εκεί οδηγίες) αλλά το θεωρώ κάπως πιο ριψοκίνδυνο εάν δεν εκτελεσθούν ακριβώς όλες οι οδηγίες. Όταν αλλάζεις το firmware μιας συσκευής πάντοτε υπάρχει κάποιος μικρός κίνδυνος να την μπρικάρεις. Εάν όμως διαβάσεις και εκτελέσεις προσεκτικά τις οδηγίες οι πιθανότητες εκμηδενίζονται. Άποψή μου δε και από την εμπειρία μου με άλλες συσκευές (κινητά κλπ.) είναι ότι ακόμα και εάν την μπρικάρεις υπάρχουν λύσεις (εύκολες ή καμιά φορά πιο δύσκολες) για να την επαναφέρεις. Τελείως ενδεικτικά σου επισυνάπτω τις οδηγίες για εγκατάσταση με χρήση PC και το καλώδιο USB male-Usb male: On the PC i did have some problems myself the 1º time do detect the box. 1º Open the App in admin mode and leave it open. 2º with the paper clip press hard because sometimes the button on this boxes dont make good contact and keep it pressed. 3º with it pressed, plug the usb cable to usb port next to the sdcard, if that one dont work try the same thing with the other port. 4º when the pc detect it, open the img(yes you need to unzip the rom) and load it. 5º Untick "Erase Bootloader" and "Start" 6º when it successfully completed (100%), press stop and disconnect the usb cable and well you know the rest! This is all the steps on flashing on the pc! Last edited by superceleron; 2 hours ago. Υπάρχει και ένας άλλος τρόπος να γίνει η εγκατάσταση της ROM και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να πατηθεί το reset button (αυτό άλλωστε ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα εφόσον παρόλο που πατούσα το κουμπάκι και έκανε "κλικ" προφανώς ή δεν έκανε καλή επαφή ή κουνιόταν όταν με το άλλο χέρι έβαζα το καλώδιο USB). Όπως θα δείτε οι οδηγίες αφορούν άλλο BOX όμως εγώ το έκανα στο GT1 και πράγματι δούλεψε. Εξυπακούεται ότι το κάνει ο καθένας με δική του ευθύνη. 07132016, 10:20 This is for the S95, but may work on others. For starters, let's get a couple of things configured. Make sure you are using the primary USB ports on your PC/Laptop. Make sure you are not using a USB 3.0 port. Make sure that your USB ports do not have power saving enabled. Make sure you are using the S95's OTG port, this is the one closest to the SD card slot. NOTE: It is very important, that you follow every step as written and in order. 1.) On your computer, go to C:\Program Files\Amlogic\USB_Burning_Tool\WorldCup_Device. In that folder is an exe file named, "InstallDriver.exe", run that, if you get permission dialog popups, allow them. 2.) Download the correct update file for your device and the version you want, make sure you download the file specified for use with the USB Burning Tool. The file may require extraction to end up with a file ending in ".img". 3.) We are using a method that does not require pressing the Fn switch. 4.) Open the USB Burning Tool and load the update image you downloaded. 5.)Remove the power cable from the S95. Disconnect all USB accessories and disconnect any SATA drive. Remove SD card if one is inserted. 6.) Starting with the MaletoMale USB cable unplugged from both ends, insert the USB cable in to the S95's OTG port, do not connect the other end to the PC yet. 7.) In the USB tool, leave settings at default, except check "Force Erase All" and click the Start button. 8.) Insert the MaletoMale USB cable's free end in to your PC. 9.) Watch the tool to see if the S95 gets recognized, if it does the flash should begin. If after 30-40 seconds it does not recognize the S95, Do nothing to the USB Burning Tool, unplug the USB cable from your PC and wait 5 seconds. Reinsert the USB cable in to your PC. Repeat step # 9. Try this 3-4 times before giving up. 10.) If the flash is successful, plug the power cable in to the S95 and disconnect the USB cable. Stop and close the USB Burning Tool. Last edited by RISCy Dude; 12302016, 20:08. Edited January 25, 2017 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Εγω γιατι με το που παρελαβα το alfawise s92 και περασα το επισημο τελευταιο firmware update. Μου κλεινει πολυ συχνα απροσμενα το kodi 16.1 ή ακομα και το 17. Πριν κανω εγκατασταση το τελευταιο επισμο firmware δεν ξερω γιατι ποτε δεν το δουλεψα με το προηγουμενο firmware. Εχει συμβει σε καποιον αλλον αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Αν ψάξεις στο ιντερνετ έχει αναφορές για ασυμβατότητες με το λειτουργικό των tv box. Συνήθως το ξανατρέχεις και δουλεύει. Απλά που και που κρασάρει. Με την έκδοση 16 συμβαίνει λιγότερο, η 17 είναι beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Αναβαθμιση ΟΤΑ του gt1 σε 109ΜΟ. Το κατεβασμα και η εγκατασταση εγιναν απροβληματιστα. Απο οσο μπορεσα να δω δεν προστιθεται κατι επιπλεον αλλα γινεται διορθωση προβληματων. Επισης πλεον το kodi στην αρχικη οθονη, εμφανιζεται σαν QODI ..... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Εγω γιατι με το που παρελαβα το alfawise s92 και περασα το επισημο τελευταιο firmware update. Μου κλεινει πολυ συχνα απροσμενα το kodi 16.1 ή ακομα και το 17. Πριν κανω εγκατασταση το τελευταιο επισμο firmware δεν ξερω γιατι ποτε δεν το δουλεψα με το προηγουμενο firmware. Εχει συμβει σε καποιον αλλον αυτο? θα πας στις ρυθμίσεις του kodi ..Βίντεο-επιτάχυνση και θα ξετσεκαρεις την επιτάχυνση για ..νομίζω η πρώτη επιλογή είναι και δεν θα το κάνει ξανα Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Για αυτό τι γνώμη έχετε? http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_580663.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Για αυτό τι γνώμη έχετε? http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_580663.html http://mediaplayers.gr/khadas-vim/ Αν σου αρέσει να τα πειράζεις είναι αρκετά καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Το ξαναγραφω μπας και.... Καλησπερα παιδες και απο μενα ψαχνω νεο κουτακι για να αντικαταστησω το παλιο μου minix x8 h-plus. Ενα απο τα βασικα μου κρητηρια ειναι να εχει εξωτερικη κεραια για καλυτερη ληψη σηματος WIFI (μιας και εκανα δοκιμη με κουτακια τα οποια δεν ειχαν εξωτερικη κεραια και δεν παιζαν καλα). Προφανως τα 2gb ram εινα απαραιτητα γιατι οχι και 3... Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Το ξαναγραφω μπας και.... Καλησπερα παιδες και απο μενα ψαχνω νεο κουτακι για να αντικαταστησω το παλιο μου minix x8 h-plus. Ενα απο τα βασικα μου κρητηρια ειναι να εχει εξωτερικη κεραια για καλυτερη ληψη σηματος WIFI (μιας και εκανα δοκιμη με κουτακια τα οποια δεν ειχαν εξωτερικη κεραια και δεν παιζαν καλα). Προφανως τα 2gb ram εινα απαραιτητα γιατι οχι και 3... αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο είναι η τιμή. αν μπορείς να δώσες ένα 80άρι, αυτό είναι πολύ καλή λύση: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_591550.html?wid=21 Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts