Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι ύποπτος, θέλεις νδ κατασκοπεύει ς τον πεθερό....

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι ρε εσυ απλά δεν σκαμπαζει να του βάζω κάνα ποδόσφαιρο να του βρίσκω το σωστό κανάλι.Ο ανάποδο το κατάφερα

Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 21,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1349

• makis1024

575

• ath156

1874

Χαχαχα.

Πού το διάβασες αυτό;;

Τρομερή φαντασία όποιος το έγραψε.

Και φυσικά καμία επαφή με λογική. Πώς θα μπορούσε ο καθένας να έχει πρόσβαση σε 4κ τηλεόραση για να γίνει κάποιο τέτοιο set up;

Sent from my m1 note using Tapatalk

Δηλαδη, αν στις ρυθμισεις του hdmi, ειναι σεταρισμενο απο το εργοστασιο στα 4κ, και το συνδεσω σε μια fhd, θα παιξει κανονικα?

Την απορια μου αν θυμαμαι καλα την ειχα διαβασει στο freektab

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Δηλαδη, αν στις ρυθμισεις του hdmi, ειναι σεταρισμενο απο το εργοστασιο στα 4κ, και το συνδεσω σε μια fhd, θα παιξει κανονικα?

Την απορια μου αν θυμαμαι καλα την ειχα διαβασει στο freektab

Όχι θα βγάζει μαύρη οθόνη, καλά διάβασε ς

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Γειά σας, ερώτηση. Υπάρχει tv box android το οποίο να μπορώ να το δουλέψω με το υπάρχον χειριστήριο της τηλεόρασης? Έχω αυτήν LG-49UB850V

Οχι ρε εσυ απλά δεν σκαμπαζει να του βάζω κάνα ποδόσφαιρο να του βρίσκω το σωστό κανάλι.Ο ανάποδο το κατάφερα

Επειδή για τον ίδιο λόγο το είχα ψάξει κι εγώ το θέμα συμπέρανα ότι μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε συσκευές εταιρειών για τις οποίeς έχει βγάλει ειδικό plugin το teamviewer. Για αυτό στο play store έχει τόσα πολλά teamviewer. Βάζεις το βασικό συν το plugin (πχ samsung κλπ). Για tv box δεν έχω βρει να υπάρχει κάτι και μάλλον δεν πρόκειται.

https://youtu.be/27-t6iMNLRw

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδή για τον ίδιο λόγο το είχα ψάξει κι εγώ το θέμα συμπέρανα ότι μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε συσκευές εταιρειών για τις οποίeς έχει βγάλει ειδικό plugin το teamviewer. Για αυτό στο play store έχει τόσα πολλά teamviewer. Βάζεις το βασικό συν το plugin (πχ samsung κλπ). Για tv box δεν έχω βρει να υπάρχει κάτι και μάλλον δεν πρόκειται.

Edited by alex222800

Αμάν! Έχω χάσει επεισόδια απ' ό,τι φαίνεται! Άλεξ μόλις έσωσες κόσμο! :)

Πλέον μπορείς και Android με Android και ios ...δεν χρειάζεται pc ....https://youtu.be/tY3ptT6AZVA

Πλέον μπορείς και Android με Android και ios ...δεν χρειάζεται pc ....https://youtu.be/tY3ptT6AZVA

Επιτέλους! Πρέπει να έγιναν πρόσφατα όλα αυτά. Τελευταία φορά που το είχα ψάξει το θέμα με teamviewer και android μπορούσα μόνο να στείλω αρχεία και να βγάλω screenshot της οθόνης της άλλης συσκευής.

Μη παίρνεις και όρκο ότι θα δουλέψει! Στο δικό μου box (MXIII-G...LP 5.1.1) δεν μου δίνει την δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου παρά μόνο μεταφοράς αρχείων. Επίσης δεν μου ζήτησε και την εγκατάσταση του Quick Support addon. Στα video που έδωσε ο Άλεξ πολλοί παραπονιούνται στα σχόλια γι΄αυτό που λέω.

Ούτε σε εμένα δούλεψε.Έχει 4.4 έκδοση android

Εγω παιδια τι να σας πω...εχω 5 ...και τα λειτουργω εδω και 1 χρονο με αυτον τον τροπο...εκτος απο αυτα στις υπογραφες μου τωρα εβαλα και το Beelink MINI MXIII II TV Box Amlogic S905X Quad Core το οποιο λειτουργει και αυτο αψογα.. και τα μηχανακι αειναι σε android 6(to teleytaio) και 4 τα παλια.
Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Μη παίρνεις και όρκο ότι θα δουλέψει! Στο δικό μου box (MXIII-G...LP 5.1.1) δεν μου δίνει την δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου παρά μόνο μεταφοράς αρχείων. Επίσης δεν μου ζήτησε και την εγκατάσταση του Quick Support addon. Στα video που έδωσε ο Άλεξ πολλοί παραπονιούνται στα σχόλια γι΄αυτό που λέω.

Πράγματι. Το δοκίμασα στο MXIII-G II και μου έβγαλε μήνυμα "This device does not support screen sharing".

Ενα παιδι που είπε ότι πιθανόν το airdroind να κάνει δουλειά αλλά δεν ξέρω.....

Ενημέρωση, το team viewer με δουλεύει κανονικά στο GT1 μου, το ελέγχω με δεδομένα επίσης

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Box

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

130$? Πολλα δεν ειναι?

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Όχι θα βγάζει μαύρη οθόνη, καλά διάβασε ς

Και τοτε τι κανουμε?

Καλησπέρα παιδιά.εχω ένα android tv box και θέλω να το συνδέσω στο pc

Πήρα ένα καλώδιο αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/equip-128870-usb-20-cable-a-a-18m-m-m-black-p-PER.750327 Αλλά δεν το βλέπει καθόλου το pc

Χρειάζεται κάποιο αλλά καλώδιο μήπως;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πήρα ένα καλώδιο αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/equip-128870-usb-20-cable-a-a-18m-m-m-black-p-PER.750327 Αλλά δεν το βλέπει καθόλου το pc

HDMI χρειάζεται. Δεν είχε μέσα το κουτί του tv box?

edit: άκυρο, τώρα πρόσεξα ότι θες να το συνδέσεις σε pc.

Edited by letom

http://www.e-shop.gr/equip-128594-usb-20-cable-a-m-to-micro-b-1m-p-PER.751646

Θέλω καλώδιο USB αρσενικό με USB αρσενικό δεν έχει micro USB.

Μου έχει μπικαρι και θέλω δω μπας κ το γλυτωσο

Είδα στο YouTube έναν και λέει ότι χρειάζεται αυτό το καλώδιο http://m.ebay.com/itm/361353028639?_mwBanner=1

Μπρορω να το βρω από Ελλάδα κάπου η να βρω κάποιο που να κάνει;

Θέλω καλώδιο USB αρσενικό με USB αρσενικό δεν έχει micro USB.

Μου έχει μπικαρι και θέλω δω μπας κ το γλυτωσο

Είδα στο YouTube έναν και λέει ότι χρειάζεται αυτό το καλώδιο http://m.ebay.com/itm/361353028639?_mwBanner=1

Μπρορω να το βρω από Ελλάδα κάπου η να βρω κάποιο που να κάνει;

Το καλωδιο που πηρες ειναι το σωστο αλλα για να το δει ο υπολογιστης χρειαζετε καποιο προγραμμα π.χ. amlogic usb burning tool αν μιλαμε για amlogic boxaki, δεν μας λες κιολας πιο boxaki εχεις μηπως μπορεσουμε να σε βοηθησουμε πιο ευκολα.

Εισαι σιγουρος οτι εφαγες μπρικι περασες αλλη ρομ απο αυτη που ειναι για το Box σου?

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Το καλωδιο που πηρες ειναι το σωστο αλλα για να το δει ο υπολογιστης χρειαζετε καποιο προγραμμα π.χ. amlogic usb burning tool αν μιλαμε για amlogic boxaki, δεν μας λες κιολας πιο boxaki εχεις μηπως μπορεσουμε να σε βοηθησουμε πιο ευκολα.

Εισαι σιγουρος οτι εφαγες μπρικι περασες αλλη ρομ απο αυτη που ειναι για το Box σου?

Λοιπόν έχω το mxqpro 4K πήγα να περάσω μια custom rom από recovery και από τότε δείχνει μαρη εικόνα στην tv και είναι το λαμπάκι αναμένω μπλε.

Έχω κατεβάσει στο pc το usb burning tool αλλά δεν το έβρισκε καθόλου ούτε πριν μπικαρι ούτε τώρα το μόνο που έκανε είναι να στέλνει ρεύμα απλά.

Μήπως χρειάζεται USB δεδομένων και αυτό δεν είναι;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν έχω το mxqpro 4K πήγα να περάσω μια custom rom από recovery και από τότε δείχνει μαρη εικόνα στην tv και είναι το λαμπάκι αναμένω μπλε.

Έχω κατεβάσει στο pc το usb burning tool αλλά δεν το έβρισκε καθόλου ούτε πριν μπικαρι ούτε τώρα το μόνο που έκανε είναι να στέλνει ρεύμα απλά.

Μήπως χρειάζεται USB δεδομένων και αυτό δεν είναι;

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905/eny-acemax-ott-ac/firmware-roms-tools-ax/561435-rom-superceleron-v1-0-custom-rom-ott-mxq-g9c. Αυτήν την rom πήγα να περάσω

Βρε παιδιά στο μίνι m8s τι ακριβώς απενεργοποιώ στην επιτάχυνση έχει τρεις επιλογές ποιο από όλα