pow Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 (edited) Αν ειχες καποιες φωτο η βιντεο θα βοηθουσε . Ειναι αρκετες καποιες τρυπες κι τα πατς γι να κατεβει 10-15 βαθμους ,χλωμο το βλεπω Edited December 18, 2016 by pow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Αν ειχες καποιες φωτο η βιντεο θα βοηθουσε . Ειναι αρκετες καποιες τρυπες κι τα πατς γι να κατεβει 10-15 βαθμους ,χλωμο το βλεπω Τι 10, θα κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 To ανέβασα εδώ: http://www.filedropper.com/miracast Μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Για κάνε μια copy paste στο System/app και δώσε τα σωστά permission και μετά κάνε επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Βλέπω δύο boxάκια σε flash sale στο gearbest. Beelink M18 Sunvell T95 (αυτό δεν το ξέρω αλλά πολύ πρακτικό που δείχνει την ώρα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Καλησπέρα! Τελικά επειδή διαβάζω για θερμοκρασίες..κολλήματα κτλπ , υπάρχει ενα tv box να βλέπουμε Kodi με 40€ -50€ να βλέπουμε καμια ταινιούλα ; Εαν ειναι να το πω στον Αγ.Βασίλη να μου το φέρει :music::food: Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Καλές γιορτές! Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Βλέπω δύο boxάκια σε flash sale στο gearbest. Beelink M18 Sunvell T95 (αυτό δεν το ξέρω αλλά πολύ πρακτικό που δείχνει την ώρα) Με 8gb είσαι οριακά, αν του βάλεις τα κλασσικά προγραμματάκια.... Καλύτερα με 16 και χωρίς ρολόι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Με 8gb είσαι οριακά, αν του βάλεις τα κλασσικά προγραμματάκια.... Καλύτερα με 16 και χωρίς ρολόι Συμφωνώ. Απλά για kodi και youtube νομίζω είναι υπεραρκετά. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Σε mini m8sII ξέρετε γιατί έχει κολλήσει η έκδοση του play store στην έκδοση 6.8.20; όλο μου λέει πως μια νέα έκδοση θα εγκατασταθεί, αλλά όλο αυτήν βλέπω. Πολύ χάρηκα που δουλεύει πάλι το live tv. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Σε mini m8sII ξέρετε γιατί έχει κολλήσει η έκδοση του play store στην έκδοση 6.8.20; όλο μου λέει πως μια νέα έκδοση θα εγκατασταθεί, αλλά όλο αυτήν βλέπω. Πολύ χάρηκα που δουλεύει πάλι το live tv. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Κομμένα κανάλια έχει πάντως Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 σαν τα TV BOX παντα ψαχνουμε για το καλυτερο...... εξ αλλου, οποιος γνωριζει , μπορει να λυσει πολυ ευκολα τον "γριφο" .... Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Για το play store καμία ιδέα; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Για το play store καμία ιδέα; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk κάνε εγκατάσταση χειροκίνητα http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ.είστε ψυχαρες. Παλι όμως στο ίδιο δεν μας πάει;με τα λιγότερα κανάλια; Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 19, 2016 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Δεν γίνεται. Δοκίμασα με διάφορες εκδόσεις και καμιά δεν μπαίνει. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Δεν γίνεται. Δοκίμασα με διάφορες εκδόσεις και καμιά δεν μπαίνει. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Εφόσον είσαι Root κάνε μετονομασία το apk σε Phonesky.apk και μετα κάνε copy paste στο system/priv-app..στο φάκελο Phonesky (δώσε τα σωστά permission ,εάν δεν υπάρχει εκεί ο φάκελος Phonesky τοτε θα το βρεις στο system/app ) ..Κάνε επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Για GT1 πιο spmc βάζουμε γιατί βλέπω πολλά λινκς και μπερδεύτηκα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Για GT1 πιο spmc βάζουμε γιατί βλέπω πολλά λινκς και μπερδεύτηκα? Βάλτο από Google Play Store....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.semperpax.spmc16 ή χειροκίνητα κάνε εγκατάσταση το "SPMC-16.5.3-spmc-be672c0-armeabi-v7a.apk " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Η τελευταία ρολαρει απίστευτα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Καλησπέρα! Τελικά επειδή διαβάζω για θερμοκρασίες..κολλήματα κτλπ , υπάρχει ενα tv box να βλέπουμε Kodi με 40€ -50€ να βλέπουμε καμια ταινιούλα ; Εαν ειναι να το πω στον Αγ.Βασίλη να μου το φέρει :music::food: Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! Καλές γιορτές! Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Γνώμες για το παραπάνω ? Ευχαριστώ Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ρε παιδια, αμα παραγγειλω απο gearbest eu warehouse, με dhl, παιζει να περασω τελωνειο? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Αφού είναι EU, δεν περνάς τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Ρε παιδια, αμα παραγγειλω απο gearbest eu warehouse, με dhl, παιζει να περασω τελωνειο? Με τα λεφτά που θα δώσεις για αυτά που λες, θα έπαιρνες 2 φορές το ίδιο μηχανάκι. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 αν θελει να το εχει γρηγορα, πληρωνει κατι παραπανω.... Ο καθενας διαλεγει και αγοραζει αναλογα Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Με τα λεφτά που θα δώσεις για αυτά που λες, θα έπαιρνες 2 φορές το ίδιο μηχανάκι. Sent from my m1 note using Tapatalk Οχι μωρε. Ενα απλο μηχανακι (scishion v88) για καμμια ταινιουλα ( terrarium) το θελω μονο και μου βγαινει γυρω στα 35€ με dhl απο gearbest eu. Γιαυτο ρωτησα. Μην μου βγει ο κουκος αηδονι. Αληθεια, η αποθηκη του ειναι ευρωπη? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts