konstantinoslp Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το συγκεκριμένο λέει ότι έχει backlight αλλά δεν βλέπω κουμπί για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Είναι μόνιμα αναμμένο; http://www.gearbest.com/air-mouse/pp_411219.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το live tv εγινε συνδρομητικο .Υπαρχει κατι αντιστοιχο δωρεαν?. Torrent stream controller: https://www.youtube.com/watch?v=sLILL8MC01c έχει λινκ για κατέβασμα στην περιγραφή του βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Torrent stream controller: https://www.youtube.com/watch?v=sLILL8MC01c έχει λινκ για κατέβασμα στην περιγραφή του βίντεο. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Το συγκεκριμένο λέει ότι έχει backlight αλλά δεν βλέπω κουμπί για ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Είναι μόνιμα αναμμένο; http://www.gearbest.com/air-mouse/pp_411219.html Πάνω από το κουμπί F2 δείχνει ενα λαμπάκι. Μήπως από εκεί ενεργοποιείται. Σε μένα έχει μεμονωμένο κουμπί πάντως. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Πάνω από το κουμπί F2 δείχνει ενα λαμπάκι. Μήπως από εκεί ενεργοποιείται. Σε μένα έχει μεμονωμένο κουμπί πάντως. Sent from mTalk Μάλλον με τη χρήση Fn και F2. Βέβαια διάβασα σε σχόλιο κάτι που με προβλημάτισε. "You need to press 2 special buttons simultaneously for turning backlight on... in the dark, good luck with that! The backlight is also temporaly for a short time. If I had known this stupid fault before hand, I didnt bought it. If backlight is not important for you, definitely a good product." Αραγε σβήνει μετά από λίγο ενώ το χρησιμοποιείς; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Μάλλον με τη χρήση Fn και F2. Βέβαια διάβασα σε σχόλιο κάτι που με προβλημάτισε. "You need to press 2 special buttons simultaneously for turning backlight on... in the dark, good luck with that! The backlight is also temporaly for a short time. If I had known this stupid fault before hand, I didnt bought it. If backlight is not important for you, definitely a good product." Αραγε σβήνει μετά από λίγο ενώ το χρησιμοποιείς; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου σε αυτο που αναφερουν αν ειναι με timer δηλαδη ενταξει μικρο το κακο το πατας οσες φορες το χρειαζεσε το δικο μου παντως μενει ανοικτο εκτος και αν το πατησεις εσυ να σβησει. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 σε αυτο που αναφερουν αν ειναι με timer δηλαδη ενταξει μικρο το κακο το πατας οσες φορες το χρειαζεσε το δικο μου παντως μενει ανοικτο εκτος και αν το πατησεις εσυ να σβησει. Αυτό είναι το ιδανικό. Να έχει ξεχωριστό κουμπί για το φως. Φυσικά παίζει ρόλο και για τι χρήση το θες. Αν είναι απλά για να αναζητήσεις κάτι στα γρήγορα, εντάξει. Αν το θες για τσατ πχ, δεν αξίζει φαντάζομαι. Ίσως το παραγγείλω από βδομάδα. Θα μου έρθει κατά τον Φλεβάρη βέβαια. :p Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 παιδιά συγγνώμη αν πω χαζομάρα αλλα πριν λίγες μέρες μου δώσανε δώρο ένα τέτοιο android box , μπορώ να συνδέσω και τιμονιέρα για να παίζει ο μικρός παιχνίδια με αυτοκίνητα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 http://livenettv.xyz/ (παρόμοιο πρόγραμμα με LiveTV) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 http://livenettv.xyz/ (παρόμοιο πρόγραμμα με LiveTV) Παρομοιο προγραμμα με livetv με λιγοτερα καναλια (απο Ασια τα περισοτερα λιγα διεθνη και καποια αγγλικα) καλυτερη θεματοποιηση χωρις hd περιεχομενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλημερα παιδια! Οσοι αντιμετωπιζετε προβλημα με θεματα φωτεινοτητας σε καποιο box (κατοχος του gt1 και εγω) κατεβαστε ενα αρχειο 4κ (ενος λεπτου δε θελει παραπανω) και βαλτε το να τρεξει μεσω kodi καθε φορα που ανοιγειτε το box κι μετα η φωτεινοτητα στρωνει. Περιεργο αλλα σε εμενα πιανει. Σαν να ξυπναει κατι στο κοντι.... η γενικοτερα στο box. Δυστυχώς χρειαζεται να το κανετε καθε φορα που ανοιγει το μηχανημα μετα απο κλεισιμο. Αν το εχετε στην αναμονη τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Φίλος τι S/N έχεις; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλημερα παιδια! Οσοι αντιμετωπιζετε προβλημα με θεματα φωτεινοτητας σε καποιο box (κατοχος του gt1 και εγω) κατεβαστε ενα αρχειο 4κ (ενος λεπτου δε θελει παραπανω) και βαλτε το να τρεξει μεσω kodi καθε φορα που ανοιγειτε το box κι μετα η φωτεινοτητα στρωνει. Περιεργο αλλα σε εμενα πιανει. Σαν να ξυπναει κατι στο κοντι.... η γενικοτερα στο box. Δυστυχώς χρειαζεται να το κανετε καθε φορα που ανοιγει το μηχανημα μετα απο κλεισιμο. Αν το εχετε στην αναμονη τοτε δεν υπαρχει προβλημα.Το έκανα προχτές αλλά δεν φάνηκε να αλλάζει κάτι. Θα το ξαναδοκιμάσω. Έχω το MXIII-G II. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Εξηγήστε στον φίλο ότι αποκλείεται να έχει το G t 1.... Σε λίγο θα μας πει ότι έχουν θέμα και τα Xiaomi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Τελικα ποιο box δεν εχει προβλημα φωτεινοτητας και δουλευει οκ, out of the box? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Τελικα ποιο box δεν εχει προβλημα φωτεινοτητας και δουλευει οκ, out of the box? εγω με mini m8s ii δεν εχω καθολου!δεν ξερω αλλοι φιλοι που το εχουν τι λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 εγω με mini m8s ii δεν εχω καθολου!δεν ξερω αλλοι φιλοι που το εχουν τι λενε και εγώ με mini mx 2/16 κανένα θέμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 (edited) Τελικα ποιο box δεν εχει προβλημα φωτεινοτητας και δουλευει οκ, out of the box? Το mini m8s ii, το kii pro, το bb2 και αύριο θα σου πω και για το km8 pro. Τα 2 τελευταία έχουν θερμοκρασίες αλλά δεν τα επηρεάζει καθόλου. Ειδικά το kii pro στα 67$ μαμαει. dvb s2/t2 με pause σε live περιεχόμενο κλπ. Θα πάρω και δεύτερο για να βλέπω επίγεια μέσω αυτού. Αν θυμάμαι καλά και το mini m8s. ΤΑ nexbox 905x 912 είχαν σίγουρα θέμα. Edited December 12, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Σε samsung δουλευει μια χαρα αλλα το δικο μου ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/rii-i8-mini-wireless-keyboard-with-touchpad-p-PER.815912 Πιστευω και το κινεζικο θα παιζει απλα το δικο μου ειναι φωτιζομενο και το ηθελα για βραδυ να μην αναβω φωτα. Παιζει και παιχνιδια σαν gamepad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Όσοι παίζετε mame, μπορείτε να προτείνετε ένα καλό emulator, μπας και παίξω bubble bobble :D ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 3GB (edit;με s905 τώρα το ειδα) 55$ για λίγη ώρα ακομα, αλλά δεν το ξέρω.. Docooler Amlogic S905 3GB DDR3 32GB ROM Android TV Box Quad Core KODI16.0 Fully Loaded 4K XBMC WiFi H.265 Mini PC Smart TV Box http://www.aliexpress.com/item/Docooler-Amlogic-S905-3GB-DDR3-32GB-ROM-Android-TV-Box-Quad-Core-KODI16-0-Fully-Loaded/32703119337.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 3GB (edit;με s905 τώρα το ειδα) 55$ για λίγη ώρα ακομα, αλλά δεν το ξέρω.. Docooler Amlogic S905 3GB DDR3 32GB ROM Android TV Box Quad Core KODI16.0 Fully Loaded 4K XBMC WiFi H.265 Mini PC Smart TV Box http://www.aliexpress.com/item/Docooler-Amlogic-S905-3GB-DDR3-32GB-ROM-Android-TV-Box-Quad-Core-KODI16-0-Fully-Loaded/32703119337.html Το ζουμί είναι εδώ ..S905 ! Σου χρυσωνει το χάπι με τα 3gb και 32gb rom (Με το Android 6 μπορείς πλέον να κάνεις Adoptable Storage ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Το ότι έχει 3γίγα δεν σημαίνει ότι θα τρέχει καλύτερα, γενικά μιλάω. Όσοι δουλεύετε kodi δοκιμάστε την τελευταία έκδοση του smpc έχει δώσει ιδιαίτερη αγάπη για τα amlogic κουτιά.μη ζητήσετε λινκ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Το ότι έχει 3γίγα δεν σημαίνει ότι θα τρέχει καλύτερα, γενικά μιλάω. Όσοι δουλεύετε kodi δοκιμάστε την τελευταία έκδοση του smpc έχει δώσει ιδιαίτερη αγάπη για τα amlogic κουτιά.μη ζητήσετε λινκ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω δεν ξερω καν τι ειναι αυτο το smpc :lol: προσθετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 εγω δεν ξερω καν τι ειναι αυτο το smpc :lol: προσθετο? http://spmc.semperpax.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts