Roid_rage Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Σε tv box/stick πώς κινουμαστε στο recovery? δε λειτουργει ποντικι/πληκτρολογιο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Σε tv box/stick πώς κινουμαστε στο recovery? δε λειτουργει ποντικι/πληκτρολογιο.. Με πληκτρολογιο θα κινηθεις συγκεκριμενα με τα βελακια & enter παιζει να χρειαστεις να δοκιμασεις καποιο αλλο πληκτρολογιο σε ενα mojo που ειχα με twrp δουλευε και με ποντικι. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Το TWRP ναι δουλευει ποντικι-πληκτρολογιο, αλλα εχω ενα παλιο MKIII το οποιο ειχα ρουταρει και αν θυμαμαι καλα ειχα περασει και TWRP, αλλα σε factory reset που εκανα μεσα απο android, επανεκκινει και ρωταει αν θα περασει εργοστασιακο recovery ή θα αφησει αυτο που εχει και δεν παει πανω-κατω στη λιστα με ενα πληκτρολογιο που δοκιμασα.. Θα δοκιμασω μετα και με αλλο, ελπιζω να γινει η δουλεια και να μην περναω αλλες ρομ για κατι απλο. Οκ,δοκιμασα αλλο πληκτρολογιο και επιασε Edited December 7, 2016 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Παιδιά για όσους μένουν Θεσσαλονίκη και θέλουν κάτι οικονομικό για να διαχειριζονται το tv box τους εγώ μόλις πήρα αυτο: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161207/dab0395de14407e76cbd7e2be8875354.jpg Φαντάζομαι είναι κάποια φθηνή απομίμηση των πιο γνωστών παρόμοιων κινεζικων, αλλά δούλεψε με το Gt1 μου χωρίς κανένα σεταρισμα, plug'n play με τη μία και διαχειριζεται άψογα και το Android ui και το kodi. Για όσους ενδιαφέρονται το πήρα απ τα γνωστά μαγαζακια στη Γιαννιτσών... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 ποσο το πηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Παιδιά για όσους μένουν Θεσσαλονίκη και θέλουν κάτι οικονομικό για να διαχειριζονται το tv box τους εγώ μόλις πήρα αυτο: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161207/dab0395de14407e76cbd7e2be8875354.jpg Φαντάζομαι είναι κάποια φθηνή απομίμηση των πιο γνωστών παρόμοιων κινεζικων, αλλά δούλεψε με το Gt1 μου χωρίς κανένα σεταρισμα, plug'n play με τη μία και διαχειριζεται άψογα και το Android ui και το kodi. Για όσους ενδιαφέρονται το πήρα απ τα γνωστά μαγαζακια στη Γιαννιτσών... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εύγε, Που κοντά; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 στα κινεζομαγαζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ναι στα κινεζομαγαζα πριν το one outlet. 15 ευρώ το πήρα, δεν ξέρω αν είναι ακριβά απλά ήθελα να το δοκιμάσω... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 για ελλαδα καλη τιμη ειναι. αν δε κανω λαθος κοντα στο δεκαρικο εχουν στην κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ναι στα κινεζομαγαζα πριν το one outlet. 15 ευρώ το πήρα, δεν ξέρω αν είναι ακριβά απλά ήθελα να το δοκιμάσω... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίδιο με τα άλλα είναι απλά σε εκείνα που έρχονται δεν πληρώνουμε φπα Θα πάρω ένα air mouse εγώ αλλά δεν ξέρω εάν προλαβαίνω να το έχω πριν τα Χριστούγεννα, ένα της ms με κάνει νερά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Το είχα στα υπόψιν να παραγγείλω κι εκεί που πήγα για ένα φίλο βρέθηκε μπροστά μου και είπα να πετάξω 15 ευρώ... Τελικά ευτυχώς δεν πάνε πεταμένα... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) παιδια, κανενα καλο, και δοκιμασμενο airmouse ? αυτο πχ €20.18 ? Mele F10 Deluxe 2.4GHz Portable http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_68068.html Edited December 7, 2016 by Dim_33 Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Απλά με τα συγκεκριμένα ξεχνάτε το on off του box, ξεχνάτε την λειτουργία air mouse με τα συν και τα πλην της, και την παλεύετε με το μικρό touchpad. Ακόμα συχνά επανασύνδεση με το box πατώντας συνδυασμό πλήκτρων fn Rf, η on/off από τον διακόπτη αν πιάνει. Κάποιοι παρόλα αυτά τα προτιμούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Το ίδιο έχω και γω. Εξαιρετική επιλογή. Έλεγα να πάρω ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο αλλά αυτή η επιλογή είναι ιδανική! Πανάλαφρο, μικρό και με πολυ καλη απόκριση (ειδικά άμα το συνηθίσεις). Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) QUOTE=konstantinoslp;7002102]Το ίδιο έχω και γω. Εξαιρετική επιλογή. Έλεγα να πάρω ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο αλλά αυτή η επιλογή είναι ιδανική! Πανάλαφρο, μικρό και με πολυ καλη απόκριση (ειδικά άμα το συνηθίσεις). Εστάλη από το Mate 8 Για το air mouse MELE F10 Deluxe ? Edited December 7, 2016 by Dim_33 Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Για το air mouse MELE F10 Deluxe ? QUOTE=konstantinoslp;7002102]Το ίδιο έχω και γω. Εξαιρετική επιλογή. Έλεγα να πάρω ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο αλλά αυτή η επιλογή είναι ιδανική! Πανάλαφρο, μικρό και με πολυ καλη απόκριση (ειδικά άμα το συνηθίσεις). Εστάλη από το Mate 8 Θεωρειται απο τα πολυ καλα + διαρκεια φορτησης Πληκρα εκμαθησης αλλων συσκευων (πχ τηλεκοντρολ) ωστε να εχουμε ενα για ολα. - Τα πληκτρα ειναι μαλακα Τιμη Μεγεθος Υπαρχει και το rkm αλλα με λιγοτερα πληκτρα εκμαθησης αλλα καλυτερα πληκτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Rkm εγώ κοιτώ, να βρω και κανένα κουπόνι κιόλας Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Να το παρω τωρα εγω αυτο, το Mele F10 Deluxe με 20 euro ? δεν με ενδιαφερει να εχει πολλα πληκτρα, για Kodi και Youtube το θελω μονο.... Τοσο καιρο εχω Mouse με καλωδιο 3 μετρα, και ειναι πολυ ευχρηστο, θα ειναι καλυτερο αυτο , η χειροτερο ? Edited December 7, 2016 by Dim_33 Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 παιδια, κανενα καλο, και δοκιμασμενο airmouse ? αυτο πχ €20.18 ? Mele F10 Deluxe 2.4GHz Portable http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_68068.html Γιατί να δώσεις 22$ για αυτό, όταν υπάρχουν άλλα παρόμοια με 15$. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ενταξει, αλλα πες ομως ποιο προτεινεις εσυ . πες μου 2-3 να διαλεξω Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Mele F10 Deluxe 2.4GHz Αυτό βρε παιδιά θα δουλέψει με Android τηλεόραση και συγκεκριμένα Philips ή να πάω για κάτι καλύτερο; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Mele F10 Deluxe 2.4GHz Αυτό βρε παιδιά θα δουλέψει με Android τηλεόραση και συγκεκριμένα Philips ή να πάω για κάτι καλύτερο; Τι καλύτερο υπάρχει; άντε και το rkm Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis78 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Είχα το Tronsmart Vega S89 το οποίο δυστυχώς μας άφησε χρόνους μετά από συνάντηση με την μικρή :lol:, οπότε πρέπει να πάρω καινούργιο. Να πάρω το ίδιο ή έχει βγει τίποτε καλύτερο (είδα και αυτό); Η χρήση που του έκανα ήταν Kodi μόνο και Youtube και είχα μείνει ευχαριστημένος. Επίσης, θέλω και ένα android stick για την κρεβατοκάμαρα με καλό wifi για να πιάνει καλά. Έλεγα αυτό MK903V RK3288, είναι καλό; Τέλος, υπάρχει κάποιο air mouse & keyboard, φωτιζόμενο; Αυτά το ολίγα, :lol::lol: Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Να το παρω τωρα εγω αυτο, το Mele F10 Deluxe με 20 euro ? δεν με ενδιαφερει να εχει πολλα πληκτρα, για Kodi και Youtube το θελω μονο.... Τοσο καιρο εχω Mouse με καλωδιο 3 μετρα, και ειναι πολυ ευχρηστο, θα ειναι καλυτερο αυτο , η χειροτερο ? Φίλε τα mele είναι από τα καλύτερα air mouse που κυκλοφορούν. Τη δουλειά σου βέβαια την κάνεις και με πιο φθηνό, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Γενικά είναι μεγάλη ευκολία το air mouse. Τώρα αν σε σχέση με το mouse που έχεις είναι καλύτερο ή χειρότερο αυτό εξαρτάται από τις συνήθειες του καθενός. Εγώ πχ με mouse με καλώδιο δεν θα την πάλευα. Πάρε τουλάχιστον ένα ασύρματο mouse. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Φίλε τα mele είναι από τα καλύτερα air mouse που κυκλοφορούν. Τη δουλειά σου βέβαια την κάνεις και με πιο φθηνό, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Γενικά είναι μεγάλη ευκολία το air mouse. Τώρα αν σε σχέση με το mouse που έχεις είναι καλύτερο ή χειρότερο αυτό εξαρτάται από τις συνήθειες του καθενός. Εγώ πχ με mouse με καλώδιο δεν θα την πάλευα. Πάρε τουλάχιστον ένα ασύρματο mouse. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Να ρωτήσω,τα mele μπορούν να χρησιμοποιησουν το κουμπί on off για το ανοιγοκλεισιμο του box σε όλα τα κουτιά είτε έχει κουμπί το box είτε όχι; Εγώ για παράδειγμα έχω το Qbox Θα μπορώ να το ανοιγοκλεινω από το mele; Γιατί έχω το tronsmart air mouse,αλλά δεν έχει αυτή την δυνατότητα!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts