vrwmiaris Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Μετά το τελευταίο update για το beelink gt1 στην 106 rom κάθε φορά που το ανοίγω με βγάζει την γλώσσα στα κινέζικα. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα; Πάνε στο HDMI cec και κάνε το disable.μετά απόλαυσε το μικρό τούμπανο! Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) Έχω έχω το droidmote και το λειτουργώ έτσι. Είμαι με πληρωμή. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ειναι ευκολο να μου πεις πως το συνδεσες γτ προσπαθησα αλλα δε τα καταφερα! Λογικα κ το free θα δουλευει σωστα; θελει να ανοιξεις port στο router? Edited November 3, 2016 by killmelater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Όχι, δεν έκανα τίποτα τέτοιο. Κατέβασα την εφαρμογή στο κινητό και τον server στο box. Επέλεξα και στις ρυθμίσεις το πρώτο κρατημένο πάτημα να είναι το "ροδάκι" του ποντικιού. Δεν ξέρω για την μη αγορασμένη εφαρμογή, γιατί μόλις έγινε root το tv box, την αγόρασα. Ξέχασα να αναφέρω πως χρειάζεται root. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Με λιγα λογια ολα θελουν ροοτ για να λειτουργησουν ε;; εμενα δεν ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Καλημερα! κατοχος του beeling gt1. οπως σε ολους ετσι και σε μενα ειχε μερικα θεματακια τα οποια ομως εστρωσαν με τις καταληλες ρυθμισεις! (Kodi , κινεζικα σε καθε ανοιγμα) Πραγματικα εντυπωσιακο και γρηγορο σε συγκριση με το προηγουμμενο που ειχα.... (ουτε πιο σκοτεινες εικονες ουτε τιποτα, ισα ισα θα ελεγα ειναι πιο καθαρες). ενα προβληματακι... με ενα gamepad που εχω και συγκεκριμμενα με αυτο εδω http://www.ipega.hk/index.php?option=com_phocagallery&view=detail&catid=11%3Aiphone&id=1098%3Aipega-classic-bluetooth-gamepad&Itemid=4&lang=en Ενω συνδεεται κανονικα με bluetooth δεν λειτουργει. ενω το δειχνει συνδεμμενο (το αναγνωριζει κανονικα to box, μεχρι και το ονομα του βγαζει) δεν μπορει να δουλεψει με τιποτα. Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα του gamepad καθως με κινητο και tablet συνδεεται μια χαρα και λειτουργει με τον ιδιο τροπο. μπορει να φταει το android 6? κινητο και ταμπλετ ειναι android 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Καλημερα! κατοχος του beeling gt1. οπως σε ολους ετσι και σε μενα ειχε μερικα θεματακια τα οποια ομως εστρωσαν με τις καταληλες ρυθμισεις! (Kodi , κινεζικα σε καθε ανοιγμα) Πραγματικα εντυπωσιακο και γρηγορο σε συγκριση με το προηγουμμενο που ειχα.... (ουτε πιο σκοτεινες εικονες ουτε τιποτα, ισα ισα θα ελεγα ειναι πιο καθαρες). ενα προβληματακι... με ενα gamepad που εχω και συγκεκριμμενα με αυτο εδω http://www.ipega.hk/index.php?option=com_phocagallery&view=detail&catid=11%3Aiphone&id=1098%3Aipega-classic-bluetooth-gamepad&Itemid=4&lang=en Ενω συνδεεται κανονικα με bluetooth δεν λειτουργει. ενω το δειχνει συνδεμμενο (το αναγνωριζει κανονικα to box, μεχρι και το ονομα του βγαζει) δεν μπορει να δουλεψει με τιποτα. Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα του gamepad καθως με κινητο και tablet συνδεεται μια χαρα και λειτουργει με τον ιδιο τροπο. μπορει να φταει το android 6? κινητο και ταμπλετ ειναι android 5. Λογικα δεν εχει drivers στο kernel δοκιμασες κανενα αλλο π.χ. ενσυρματο να δεις, μπες και μεσα στη beelink και πες τους αν μπορουν να το ενσωματωσουν σε καποιο επομενο update Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) Λογικα δεν εχει drivers στο kernel δοκιμασες κανενα αλλο π.χ. ενσυρματο να δεις, μπες και μεσα στη beelink και πες τους αν μπορουν να το ενσωματωσουν σε καποιο επομενο update Οχι καθως ενσυρματο δεν εχω. θα κανω αυτο που λες (λογικά στο http://www.bee-link.com/Beelink-forum-88-1.html θα πρεπει να το αναφερω ετσι; Λες να υπαρχει καμια περιπτωση να βρω τους drivers να τους περασω εγω;;; (μεσω καμιας εφαρμογης η κανα αρχειακι να το τοποθετησω μεσα; Edited November 3, 2016 by nikosprov Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Οχι καθως ενσυρματο δεν εχω. θα κανω αυτο που λες (λογικά στο http://www.bee-link.com/Beelink-forum-88-1.html θα πρεπει να το αναφερω ετσι; Λες να υπαρχει καμια περιπτωση να βρω τους drivers να τους περασω εγω;;; (μεσω καμιας εφαρμογης η κανα αρχειακι να το τοποθετησω μεσα; Ανάφερε το εκεί, δεν είναι έτσι απλό αυτό που θέλεις.καλορίζικο το τούμπανο, σκυλί μαύρο είναι Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Οχι καθως ενσυρματο δεν εχω. θα κανω αυτο που λες (λογικά στο http://www.bee-link.com/Beelink-forum-88-1.html θα πρεπει να το αναφερω ετσι; Λες να υπαρχει καμια περιπτωση να βρω τους drivers να τους περασω εγω;;; (μεσω καμιας εφαρμογης η κανα αρχειακι να το τοποθετησω μεσα; Δυστυχώς δεν γίνεται πρέπει ή beelink να ενσωματώσει στη ρομ τους drivers λογικά και άλλα game controller θα έχουν το ίδιο πρόβλημα στο beelink, εγώ πάντως όταν το είχα σε ενσύρματο game controller δούλευε μία χαρά αν θέλεις και έχεις ps3 controller βάλε το sixaxis app και κάνε pair στο beelink έχει οδηγό εδώ στο φόρουμ πως να το κάνεις αλλά αυτή τη στιγμή είμαι από κινητό και δεν μπορώ να ψαξω. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Δυστυχώς δεν γίνεται πρέπει ή beelink να ενσωματώσει στη ρομ τους drivers λογικά και άλλα game controller θα έχουν το ίδιο πρόβλημα στο beelink, εγώ πάντως όταν το είχα σε ενσύρματο game controller δούλευε μία χαρά αν θέλεις και έχεις ps3 controller βάλε το sixaxis app και κάνε pair στο beelink έχει οδηγό εδώ στο φόρουμ πως να το κάνεις αλλά αυτή τη στιγμή είμαι από κινητό και δεν μπορώ να ψαξω. Αν βρω φιλε μοχλο (gamepad), θα το ψαξω μονος μου. Σας ευχαριστω ολους ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Καλησπερα στη παρεα! Προσπαθω ολη μερα να συγχρονισω οποιαδηποτε εφαρμογη remote control αλλα δε τα καταφερνω ψαχνει κ δε βρισκει το smartphone το tv box με wifi! Μηπως χρειαζεται καμια ρυθμιση απο το ρουτερ; δεν εχει ρουτ το box! Μπορει καποιος να με βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Καλησπερα στη παρεα! Προσπαθω ολη μερα να συγχρονισω οποιαδηποτε εφαρμογη remote control αλλα δε τα καταφερνω ψαχνει κ δε βρισκει το smartphone το tv box με wifi! Μηπως χρειαζεται καμια ρυθμιση απο το ρουτερ; δεν εχει ρουτ το box! Μπορει καποιος να με βοηθησει; Το τηλέφωνο είναι ρουταρισμένο; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) Καλησπερα στη παρεα! Προσπαθω ολη μερα να συγχρονισω οποιαδηποτε εφαρμογη remote control αλλα δε τα καταφερνω ψαχνει κ δε βρισκει το smartphone το tv box με wifi! Μηπως χρειαζεται καμια ρυθμιση απο το ρουτερ; δεν εχει ρουτ το box! Μπορει καποιος να με βοηθησει; Θες να πεις Ξανά Καλησπέρα ..τα ίδια δεν ρωτάς λίγα post ποιο πάνω #6510 ; Νομίζω σου απάντησαν ...χρειάζεται root Edited November 3, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Για δοκίμασε και αυτή την εφαρμογή μήπως και... https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.bouyguestelecom.remote Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 (edited) ποιο air mouse χρησιμοποιεις?αν ειναι κανενα οικονομικο να το χτυπησω.αν μπορεις λινκ,ευχαριστω :happy: Έχω το Tronsmart TSM-01 Το βρίσκεις στο Geekbuying και στο eBay. Είναι πιο βολικό σε σχέση με τα άλλα που έχουν πληκτρολόγιο και touchpad (έχω το IPazzPort KP-810-19). Βασικά για να λειτουργήσει σωστά και ξεκούραστα ένα TV Box θέλει και το τηλεκοντρόλ του. Κάποιες εφαρμογές δεν υποστηρίζουν το τηλεκοντρόλ του TV Box και τότε χρησιμοποιείς το Air Mouse. Edited November 4, 2016 by aristarhos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Περίπου.. Για να λειτουργήσει σωστά και ξεκούραστα ένα TV Box θέλει να έχει ΚΑΙ λειτουργία αντιγραφής άλλων τηλεκοντρόλ. ΓΙΑΤΙ έτσι ΠΑΡΑ πολύ απλά.. προσπερνάς το τηλεκοντρόλ του αντιγράφοντας missing features αν υπάρχουν ΑΛΛΆ και λοιπά τηλεκοντρόλ που παίζουν στο τραπέζι. Είναι απλή λογική. Ωραία τα προϊόντα της tronsmart αλλά ας προτιμήσουμε κάτι με την λειτουργία που αναφέρω αξιολογώντας βέβαια και ποιότητα/εργονομία πλήκτρων κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Έχω το Tronsmart TSM-01 Το βρίσκεις στο Geekbuying και στο eBay. Είναι πιο βολικό σε σχέση με τα άλλα που έχουν πληκτρολόγιο και touchpad (έχω το IPazzPort KP-810-19). Βασικά για να λειτουργήσει σωστά και ξεκούραστα ένα TV Box θέλει και το τηλεκοντρόλ του. Κάποιες εφαρμογές δεν υποστηρίζουν το τηλεκοντρόλ του TV Box και τότε χρησιμοποιείς το Air Mouse. Δηλαδή πού ακριβώς χρειάζεται το original tv remote; Γιατί εδώ και 3 χρόνια που έχω tv box, ποτέ δεν μου χρειάστηκε το δικό του κοντρόλ και πάντα είχα airmouse. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Έχω το Tronsmart TSM-01 Το βρίσκεις στο Geekbuying και στο eBay. Είναι πιο βολικό σε σχέση με τα άλλα που έχουν πληκτρολόγιο και touchpad (έχω το IPazzPort KP-810-19). Βασικά για να λειτουργήσει σωστά και ξεκούραστα ένα TV Box θέλει και το τηλεκοντρόλ του. Κάποιες εφαρμογές δεν υποστηρίζουν το τηλεκοντρόλ του TV Box και τότε χρησιμοποιείς το Air Mouse. Ποσο συχνα θελει φωρτιση το tsm-01 σου και σε ποσο χρονο φωρτιζει? Εμενα κρατα 3 ημερες το tsm-01 και θελει φορτιση για κανα 2ωρο.Αν κρατουσε παραπανω θα ταν ιδανικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Καλησπερα ειχα ρωτησει και ποιο παλια αλλα δεν πηρα απαντηση, μπορει καποιος να μου απαντησει Nα ρωτησω για το Mini M8S II Amlogic S905X / 2GB+16GB Παιρνει την ιδια rom στα ota update με το 2GB+8GB ? Παρελαβα σημερα ενα Mini M8S II 2GB+16GB και ενα Rii i8+ Multi - Wireless Touchpad Keyboard. Το Τv box εχει την 20161013 και εχει χαμηλες ταχυτητες στο ιντερνετ με wifi, πιανει απο 0,5mbps εως 2,7mbps ενω στο τηλεφωνο πιανω απο 7,3εως9,2 Θελω να του βαλω την 20160923 που ειχατε γραψει και ποιο παλια οτι ειναι κομπλε στο wifi. Αν θυμαμαι καλα γραφατε για το 2gb+8gb οτι με τη rom 2016-09-23 εχει καλο wifi, να τη βαλω στο δικο μου ? παιζει προβλημα που θα γυρισω σε προηγουμενη rom ? Την κατεβαζω στην εσωτερικη μνημη και την περναω ? Ευχαριστω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Δηλαδή πού ακριβώς χρειάζεται το original tv remote; Γιατί εδώ και 3 χρόνια που έχω tv box, ποτέ δεν μου χρειάστηκε το δικό του κοντρόλ και πάντα είχα airmouse. Sent from my m1 note using Tapatalk Πώς το ανοιγοκλεινεις το tv box? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Δηλαδή πού ακριβώς χρειάζεται το original tv remote; Γιατί εδώ και 3 χρόνια που έχω tv box, ποτέ δεν μου χρειάστηκε το δικό του κοντρόλ και πάντα είχα airmouse. Sent from my m1 note using Tapatalk Η πλοήγηση στον original launcher γίνεται πιο γρήγορα με το τηλεκοντρολ παρά με air mouse. Υπάρχουν apps που δουλεύουν καλύτερα και γρηγορότερα με το τηλεκοντρόλ όπως ο mx player π.χ. Όσο για τον άλλο φίλο που ρώτησε για το Tronsmart. Θέλει αρκετή ώρα να φορτίσει αλλά κρατάει πολλές μέρες. Εξαρτάται από τη χρήση. Δεν είναι το τέλειο air mouse αλλά Είναι αρκετά βολικό. Εκφράζω την προσωπική μου άποψη και Δεν είναι απαραίτητο όλοι να συμφωνούμε σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Προσωπικά εγώ ποτέ δεν χρησιμοποιώ το τ/χ του εκάστοτε tv box δεν με βολευει εμένα και ή λειτουργία που έχει για mouse είναι πιο αργό και από χελώνα, εκτός βέβαια αν είσαι σε tv launcher που βολευει κάπως, εγώ χρησιμοποιώ αυτό http://www.e-shop.gr/rii-i8-mini-wireless-keyboard-with-touchpad-p-PER.815912 υπάρχουν και οι απομιμήσεις του που κάνουν την ίδια δουλειά απλά δεν είναι φωτιζόμενο το πληκτρολόγιο πολύ βολικό και στο kodi αλλά και στο περιβάλλον του android. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killmelater Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 (edited) Το τηλέφωνο είναι ρουταρισμένο; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Το tv box ειναι! Το smartphone oxi Αυτο που παρατηρησα ειναι οτο δε βρισκει την συσκευη ενω ειναι κ τα 2 συνδεμενα στο ιδιο wifi! Με το μοβο πουκαταφερα να συνδεθω ηταν με το remodroid Edited November 4, 2016 by killmelater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Προσωπικά εγώ ποτέ δεν χρησιμοποιώ το τ/χ του εκάστοτε tv box δεν με βολευει εμένα και ή λειτουργία που έχει για mouse είναι πιο αργό και από χελώνα, εκτός βέβαια αν είσαι σε tv launcher που βολευει κάπως, εγώ χρησιμοποιώ αυτό http://www.e-shop.gr/rii-i8-mini-wireless-keyboard-with-touchpad-p-PER.815912 υπάρχουν και οι απομιμήσεις του που κάνουν την ίδια δουλειά απλά δεν είναι φωτιζόμενο το πληκτρολόγιο πολύ βολικό και στο kodi αλλά και στο περιβάλλον του android. Ναι απλά η απορία μου,είναι πως κλείνεις και ανοίγεις το tv box Το χεις μόνιμα ανοιχτό; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Το tv box ειναι! Το smartphone oxi Αυτο που παρατηρησα ειναι οτο δε βρισκει την συσκευη ενω ειναι κ τα 2 συνδεμενα στο ιδιο wifiΛογικά ρουτ απαιτείται να είναι μόνο ο server (tv box) και όχι ο client (κινητό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts