kountoura Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 και εμενα παντως με minix z64A το ιδιο μου κανει οτι και να δοκιμασα. Η εφαρμογή YouTube της συσκευής σου δουλεύει.? Εμένα πάντα σφάλμα δικτύου βγάζει. Μόνο αυτή από το playstore δουλεύει αλλά όπως είπα με χαμηλή ανάλυση Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas21r Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπέρα. Έχω το samsung galaxy a3 fu. θα ήθελα να το συνδέσω με την τηλεόρασή μου(δηλαδή ό,τι δείχνει το κινητό,να φαίνεται στην τηλεόραση.δεν με ενδιαφέρει το αντίστροφο) αλλά αυτή δεν είναι smart tv. Υπάρχει κάποιος άλλος πιθανός τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannis25 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Η εφαρμογή YouTube της συσκευής σου δουλεύει.? Εμένα πάντα σφάλμα δικτύου βγάζει. Μόνο αυτή από το playstore δουλεύει αλλά όπως είπα με χαμηλή ανάλυση ενα youtube εχω και αυτο ειναι η κανονικη εκδοση της εφαρμογης απο το store. δεν εχω αλλο στη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Mini M8S TV Box 39$ με 2 γιγα και 905 . Στο gear με το κουπόνι MIM8S. http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_334006.html? Αξίζει πως το βλέπετε? Εχω το m18 beelink και θέλω να το πετάξω απο το παράθυρο . κάποια ακόμα γνώμη εδω γιατί το σκέφτομαι? Το έχει κανείς η τώρα βγήκε? και αν μπορείτε να προτείνετε air mouse κατα προτίμηση με ir learning γιατι το f10 deluxe δεν αντιγράφει Panasonic και denon. Ας είναι και bluetooth.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 (edited) Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για Dual Boot Windows - Android ? Αν όχι , μπορεί να προτείνει κάποιος ένα? Edited March 19, 2016 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 κάποια ακόμα γνώμη εδω γιατί το σκέφτομαι? Το έχει κανείς η τώρα βγήκε? Είναι το ίδιο με αυτό ? ή κάνω λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 οχι αυτό έχει 2-3 χαρακτηριστικά καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Είναι το ίδιο με αυτό ? ή κάνω λάθος ? Minix MX εχει : (+) 16gb εναντι 8 gb ram 1000 lan ethernet εναντι 100lan 5.8gbit wi fi εναντι 2.4gbit Καλυτερη ψυκτρα απο ms8s (-) + 20$ η (50%) πιο ακριβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Περιμένω κι εγώτο box μου να δοκιμάσω το no ago. Σε laptop με emulator android βγάζει απόhdmi κανονικά ήχοκαι εικόνα στην τηλεοραση Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ποιο tv box πηρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga2618 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Σε ευχαριστώ προκαταβολικά. Βασικά ο λόγος που το πήρα είναι YouTube για την μικρή και σε 240p ανάλυση πάλι στον υπολογιστή γυρναμε. Τζίφος ακόμα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει όλα. Όταν βρω λύση θα ποστάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παιδια εχει καποιος να προτεινει μια σειρα απο android tv box τα οποια δοκιμάστηκαν και ειναι αξιοπιστα οταν λεω δοκιμαστηκαν εχουν λειτουργησει σωστα και ανταποκτινονται σε απλα πραγματα σερφαρισμα εγκαταστασει παιχνιδιων και παρακολουθηση ταινιων και youtube. Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παιδια εχει καποιος να προτεινει μια σειρα απο android tv box τα οποια δοκιμάστηκαν και ειναι αξιοπιστα οταν λεω δοκιμαστηκαν εχουν λειτουργησει σωστα και ανταποκτινονται σε απλα πραγματα σερφαρισμα εγκαταστασει παιχνιδιων και παρακολουθηση ταινιων και youtube. Mxiii-g s812 καλο και δοκιμασμενο απο αρκετους εδω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ενδιαφέρον και απο οτι ειδα ολα οσα χρειαζονται για ταινιες κτλ ειναι ηδη εγκατεστημενα οποτε δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.Ευχαριστω Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 οχι αυτό έχει 2-3 χαρακτηριστικά καλύτερα Minix MX εχει : (+) 16gb εναντι 8 gb ram 1000 lan ethernet εναντι 100lan 5.8gbit wi fi εναντι 2.4gbit Καλυτερη ψυκτρα απο ms8s (-) + 20$ η (50%) πιο ακριβο Το έχω παραλάβει αυτό εδώ και μερικές μέρες και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις κ απίστευτα γρήγορο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Ψάχνω tv box android windows dual-boot με υποστήριξη καλό wifi χωρίς προβλήματα τιμη γυρω στα 150 ευρω ακούω προτάσεις. Ευχαριστω. Καποια προταση?????? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 παιδες εχω ενα προβλημα ενω η συσκευη δουλευει κανονικα.. παω να την flasharo Οπως γενικα εχω κανει πολλες συσκευες και στο amlogic burning tool βγαζει error στο 1% [14:27:57 387][HUB4-3][Err]--[14:27:57 387][HUB4-3][inf]--Failure : 2, FailureMax : 3 [14:27:57 887][HUB4-3][Err]--usb_get_configuration ret=-5 error_msg=sending get cached configuration ioctl failed, win error: The system cannot find the file specified. [14:27:57 887][HUB4-3][inf]--Failure : 3, FailureMax : 3 [14:27:57 905][HUB4-3][Err]--[0x10105002]Romcode/Initialize DDR/Read initialize status/USB Control setup error [14:27:57 905][HUB4-3][inf]--Close device handle 0x0000026c ξερει κανεις τον λογο? ή πως το φτοιαχνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 παιδες εχω ενα προβλημα ενω η συσκευη δουλευει κανονικα.. παω να την flasharo Οπως γενικα εχω κανει πολλες συσκευες και στο amlogic burning tool βγαζει error στο 1% ξερει κανεις τον λογο? ή πως το φτοιαχνω? κανεις δεν ξερει? Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβαίνει αυτό. Για ποια συσκευή μιλάς? Δοκίμασες με κάποιο άλλο version του flash tool? Αυτό είναι που πρέπει να δοκιμάσεις πρώτα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 δοκιμασα αλλο καλωδιο otg αλλη θυρα.. αλλο pc αλλα ολα windows 7 .. amlogic burning tool εβαλα και το 2.0.3 αλλα εβγαλε ενα error όταν εκανα Import το image checksum xml κατι.. επισης δοκιμασα και αλλο firmware .. η συσκευη ειναι mxiii G 2gb s812 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) Το έχω παραλάβει αυτό εδώ και μερικές μέρες και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις κ απίστευτα γρήγορο ! Ποιο είναι το MX ? Δεν μπορώ να το βρω edit το βρήκα Edited March 22, 2016 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) κανεις δεν ξερει? δοκίμασε με επόμενη έκδοση του burning tool. δοκιμασε με sdcard http://www.tronsmart.com/?p=4778 οσα ειχα γραψει τα εσβησα καθως απαντησες- απαντησανε 3 λεπτα πριν απο εμενα οσο το εγραφα Edited March 22, 2016 by snoof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 πια ειναι η επομενη εκδοση του burning tool? με sd δεν δοκιμασα μην γινει βλακεια επειδη δεν δουλευει με burning tool.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 (edited) πια ειναι η επόμενη εκδοσή του burning tool? με sd δεν δοκιμασα μην γινει βλακεια επειδη δεν δουλευει με burning tool.. δεν νομίζω να γινει καμιά βλακια δοκιμασε το. είχα παρόμοιο θέμα οχι ίδιο error όμως. ηθελα παλιότερη έκδοση εγω για άλλους λογούς. το κάνα downgrade με sdcard και μετα οτι πείραγμα έκανα δούλεψε το burning tool ως δια μαγιάς στο ίδιο πισι ιδια καλωδια μη σε πάρω και στο λεμο μου ομως. εγω εγω την 2.0.5.9 και λειτουργεια μια χαρα στο mxiii-g ισως εχει βγει και νεωτερη Edited March 22, 2016 by snoof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Mε τρώει το ΄χερι μου και η τσέπη μου :) Μάλλον πάω να αντικαταστήσω αυτό https://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Media_Players/Android_TV_Box/Quad-Core-Android-4.4-TV-Box/#cu_reviewa με αυτό http://www.banggood.com/Mini-MX-Android-5_1-Amlogic-S905-2GB16GB-BT4_0-1000M-LAN-2_4G5_8G-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1036200.html Πως το βλέπετε ? Είναι ουσιαστική αναβάθμιση ? Ουσιαστικά μόνο για kodi το χρησιμοποιώ ....υπάρχει κάτι άλλο αυτή την στιγμή στα 70 δολλάρια max που παίζει στην αγορά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 τι πρόβλημα σου κάνει και θες να το αντικαταστησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts