Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Zananiro τα mele που λες είναι ακριβώς το ιδιο πραγμα με το tronsmart απλά έχει και το lock?

Ελπίζω να μην είναι ιδιο με το tronsmat...προσωπική εμπειρία από mele δεν εχω να σου πω, αλλά από αυτά που έχουν αναφέρει τα παιδιά εδώ παλαιότερα και κριτικές που εχω διαβάσει λενε οτι είναι μια κλάση πάνω από τα υπόλοιπα. Φαντάζομαι την ιδιότητα να κλειδώνει όταν χρησιμοποιείς τα βελάκια θα την έχει, το tronsmat ειναι το μονο που εχω δει να μην την εχει απο οσα εχω δοκιμασει, αυτά που εχω αναφέρει στα links πάνω το κάνουν αυτό.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1316

• makis1024

570

• ath156

1854

Δοκίμασε το yatse από play store. Εγώ ψάχνω εφαρμογή remote γενικά για android box όχι μόνο για kodi, έχετε κάτι υποψιν;

Και εγώ εφαρμογή για γενική χρήση θέλω και όχι για kodi /xbmc. Έστω και σαν απλό ποντίκι.

Δεν είναι το ίδιο. Τα πρώτα είναι file extensions. Τα άλλα είναι σαν να λέμε Mono, Stereo κλπ.

Δηλαδη υποστηρίζει κανονικα ηχο πολυκαναλο DTS Dolby Digital κτλ;

Εννοώ εαν υποστηρίζει dts and dolby digital 5.1 ηχο απο την spdif εξοδο.

Ευχαριστω

Edited by gthebest

Αγορασα ενα tronsmart draco aw80 telos(150 ευρω απο geekbuying) αλλα μετα απο δεκα μηνες ελαφριας χρησης το μηχανακι πεθανε.

Εβλεπα μια ταινια,το μηχανακι κολλησε,το εβγαλα απο το ρευμα και δεν ξαναξεκινησε ποτε!!!

Δοκιμασα να του κανω reset μεσω ενος fn κουμπιου που εχει,δοκιμασα αλλους μετασχηματιστες ρευματος αλλα τιποτα!!!

Το box δεν μπουταρει και δεν αναβει το μπλε led.Ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει???

Να το στειλω πισω στο geekbuying η θα κλαιω και τα λεφτα για τα μεταφορικα???

Αγορασα ενα tronsmart draco aw80 telos(150 ευρω απο geekbuying) αλλα μετα απο δεκα μηνες ελαφριας χρησης το μηχανακι πεθανε.

Εβλεπα μια ταινια,το μηχανακι κολλησε,το εβγαλα απο το ρευμα και δεν ξαναξεκινησε ποτε!!!

Δοκιμασα να του κανω reset μεσω ενος fn κουμπιου που εχει,δοκιμασα αλλους μετασχηματιστες ρευματος αλλα τιποτα!!!

Το box δεν μπουταρει και δεν αναβει το μπλε led.Ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει???

Εννοειται οτι το στελνεις,ερχεσαι φυσικα σε επαφη μαζι τους,κανεις και ενα video να το δουν πρωτα,και εισαι ετοιμος.

Βεβαια θελει τον χρονο του.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

τωρα τα χριστουγεννα λεω να παρω ενα φτηνο android box αλλα με αυτα που διαβαζω δεν ξερω.μηπως καλυτερα rasbberry pi 2?βεβαια ειναι μην σου τυχει αλλα............

τωρα τα χριστουγεννα λεω να παρω ενα φτηνο android box αλλα με αυτα που διαβαζω δεν ξερω.μηπως καλυτερα rasbberry pi 2?βεβαια ειναι μην σου τυχει αλλα............

Αστα εχω παρει και πολυ ακριβα μηχανακια,και με αφησαν στα καλα καθουμενα,οπως ακριβως το λες μην σου τυχει το κακο......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ευχαριστω

Πήγα τώρα να ποστάρω την απάντηση που σου έδωσα στο insomnia και διαπίστωσα ότι είσαι ο ίδιος που ρωτάς χαχα! Τελικά δεν βρήκες λύση με το 5.1?

Πήγα τώρα να ποστάρω την απάντηση που σου έδωσα στο insomnia και διαπίστωσα ότι είσαι ο ίδιος που ρωτάς χαχα! Τελικά δεν βρήκες λύση με το 5.1?

Ακομη το ψαχνω. Βλεπεις ολοι τον ηχο τον πηγαινουν στον ενισχυτη με HDMI ενω εγω θελω να τον στειλω μεσω spdif. Νομιζω παντως οτι δινει ηχο 5.1 μεσω spdif οποτε λογικα θα στελνει και DTS. Μολις το τσεκαρω το παραγγέλνω (το ΜΧΙΙΙ-G)!

Edited by gthebest

Το εφτιαξα τελικα!!!Μπηκα στο forum της tronsmart και ειδα οτι και αλλοι ειχαν το ιδιο προβλημα.Ενας απο αυτους βρηκε και την λυση.Firmware update μεσω usb και υπολογιστη.Προφανως για να ξυπνησει το μηχανημα επρεπε να συνδεθει μεσω του usb otg σε υπολογιστη με περασμενους τους allwinner drivers.Ολα δειχνουν καλα προς το παρον.

Ευχαριστω

Κανονικότατα..

Χρειάζομαι ένα android tv box (ή stick) με τα μόνα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν να είναι η ασύρματη σύνδεση σε δίκτυο και η προβολή ιστοσελίδων.

Ούτε προβολή πολυμέσων θέλω ούτε κάτι άλλο.

Να συνδεθεί σε μια τηλεόραση και στο wifi δίκτυο και να δείχνει μόνο μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Ποια είναι η πιο αξιοπιστη, δοκιμασμένη και οικονομική λύση ;

Καλημερα, εχω ενα προβλημα με ενα mk908ii , έχω παρει παλιοτερα backup με το nandroid backup. Τωρα που κατι εγινε και θέλω να επανέλθω στο σημειο που ειχα παρει το backup, προσπαθω με το nandroid manager να κανω restore. Αυτο μου κανει επανεκκινηση σε recovery. Δυστυχως κανενα recovery δεν λειτουργει (εχω κατεβασει διαφορα για mk908ii, για rk3188 κλπ)

Υπαρχει τροπος να δημιουργησω ενα image απο το nandroid backup και να το κανω flash με το Rockchip Batch Tool ? η μηπως μετο RKAndroidTool. Επισης κατι διαβασα για το fastboot tool αλλα δεν πολυ-καταλαβα πως λειτουργει.

Ευχαριστω.

**Συγνωμη εαν ειμαι off-topic

Και εγώ εφαρμογή για γενική χρήση θέλω και όχι για kodi /xbmc. Έστω και σαν απλό ποντίκι.

ψαξε για το DroidMote Client και το DroidMote Server.

Χρειάζομαι ένα android tv box (ή stick) με τα μόνα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν να είναι η ασύρματη σύνδεση σε δίκτυο και η προβολή ιστοσελίδων.

Ούτε προβολή πολυμέσων θέλω ούτε κάτι άλλο.

Να συνδεθεί σε μια τηλεόραση και στο wifi δίκτυο και να δείχνει μόνο μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Ποια είναι η πιο αξιοπιστη, δοκιμασμένη και οικονομική λύση ;

Αν είναι έτσι τότε χτύπα το πιο οικονομικό και συνάμα δοκιμασμένο και αξιόπιστο: MK808B Plus. Κοστίζει $27 aαπό Κίνα:

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_124593.html?wid=1

και $34 από ευρωπαϊκή αποθήκη:

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_124593.html?wid=3

Κάνει πολλά περισσότερα από όσα ζητάς οπότε για τη χρήση που το θες δεν το συζητάμε καν. Φρόντισε μόνο εκεί που θα το βάλεις να είναι έχει εμβέλεια το ρούτερ σου για να πιάνει wifi το box.

... έτοιμο σεταρισμένο με το "The Beast" στο Kodi

Τι είναι το 'the Beast'?

ειναι wizard

τα εχει τα παντα ολα μεσα

μπορεις να δεις βιντεακια στο youtube

https://youtu.be/c1fCMqQ_5Oc

Καλησπέρα έχω δύο tv box κ θέλω να στησω από την αρχή το παλιό μου ένα mxq s805 μήπως έχει κανείς σας εργοστασιακή rom ,που να δουλεύει σωστά με rtl8188etv wifi chip γιατί έκανα κάτι δοκιμές και θέλω να το επαναφερω τώρα για να το δώσω αλλά δεν είχα κάνει backup την αρχική rom.

Αν θυμάμαι καλά ή έκδοση που φόραγε ήταν 14 Ιουλίου του 15 ή κάπου εκεί κοντά.

Αν έχει κάτι κάποιος θα με βοηθήσει αρκετά.

Αν είναι έτσι τότε χτύπα το πιο οικονομικό και συνάμα δοκιμασμένο και αξιόπιστο: MK808B Plus. Κοστίζει $27 aαπό Κίνα:

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_124593.html?wid=1

και $34 από ευρωπαϊκή αποθήκη:

http://www.gearbest.com/tv-box/pp_124593.html?wid=3

Κάνει πολλά περισσότερα από όσα ζητάς οπότε για τη χρήση που το θες δεν το συζητάμε καν. Φρόντισε μόνο εκεί που θα το βάλεις να είναι έχει εμβέλεια το ρούτερ σου για να πιάνει wifi το box.

Ευχαριστώ.

Ευχαριστω.την χρειαζομαι για το οτε tv μιας καιι με την 4,2,2 που εχω δοκιμασα να το κανω unroot με το universal unroot αλλα μαλλον δεν το κανη καλα μιας και μετα παλι το οτε tv μου λεη για root και επισης η εφαρμογη root check μου λεη οτι δεν ειναι σωστα. παω για αλλαγη ρομ λογικα.

Ευχαριστω.την χρειαζομαι για το οτε tv μιας καιι με την 4,2,2 που εχω δοκιμασα να το κανω unroot με το universal unroot αλλα μαλλον δεν το κανη καλα μιας και μετα παλι το οτε tv μου λεη για root και επισης η εφαρμογη root check μου λεη οτι δεν ειναι σωστα. παω για αλλαγη ρομ λογικα.

Από την εφαρμογή του superSU δοκίμασες να το κάνεις unroot? Μήπως και γλιτώσεις το φλασαρισμα και τη φασαρία να το ξαναστηνεις.

Από την εφαρμογή του superSU δοκίμασες να το κάνεις unroot? Μήπως και γλιτώσεις το φλασαρισμα και τη φασαρία να το ξαναστηνεις.

Ναι και απο το supersu αλλα και απο το universal unroot. μου φενεται οτι κραταη αρχεια γιατι με το που το κανω και βαζω μετα το οτε μου βρισκη οτι ειναι root. θα ξαναδοκιμασω αλλη μια φορα και μετα παω για αλλαγη ρομ. κανεννας αλλος τροπος υπαρχη για unroot για το cs968 για το κ....οτε.