zananiro Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Zananiro τα mele που λες είναι ακριβώς το ιδιο πραγμα με το tronsmart απλά έχει και το lock? Ελπίζω να μην είναι ιδιο με το tronsmat...προσωπική εμπειρία από mele δεν εχω να σου πω, αλλά από αυτά που έχουν αναφέρει τα παιδιά εδώ παλαιότερα και κριτικές που εχω διαβάσει λενε οτι είναι μια κλάση πάνω από τα υπόλοιπα. Φαντάζομαι την ιδιότητα να κλειδώνει όταν χρησιμοποιείς τα βελάκια θα την έχει, το tronsmat ειναι το μονο που εχω δει να μην την εχει απο οσα εχω δοκιμασει, αυτά που εχω αναφέρει στα links πάνω το κάνουν αυτό. Edited November 16, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δοκίμασε το yatse από play store. Εγώ ψάχνω εφαρμογή remote γενικά για android box όχι μόνο για kodi, έχετε κάτι υποψιν; Και εγώ εφαρμογή για γενική χρήση θέλω και όχι για kodi /xbmc. Έστω και σαν απλό ποντίκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Δεν είναι το ίδιο. Τα πρώτα είναι file extensions. Τα άλλα είναι σαν να λέμε Mono, Stereo κλπ. Δηλαδη υποστηρίζει κανονικα ηχο πολυκαναλο DTS Dolby Digital κτλ; Εννοώ εαν υποστηρίζει dts and dolby digital 5.1 ηχο απο την spdif εξοδο. Ευχαριστω Edited November 16, 2015 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nscovria Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αγορασα ενα tronsmart draco aw80 telos(150 ευρω απο geekbuying) αλλα μετα απο δεκα μηνες ελαφριας χρησης το μηχανακι πεθανε. Εβλεπα μια ταινια,το μηχανακι κολλησε,το εβγαλα απο το ρευμα και δεν ξαναξεκινησε ποτε!!! Δοκιμασα να του κανω reset μεσω ενος fn κουμπιου που εχει,δοκιμασα αλλους μετασχηματιστες ρευματος αλλα τιποτα!!! Το box δεν μπουταρει και δεν αναβει το μπλε led.Ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει??? Να το στειλω πισω στο geekbuying η θα κλαιω και τα λεφτα για τα μεταφορικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αγορασα ενα tronsmart draco aw80 telos(150 ευρω απο geekbuying) αλλα μετα απο δεκα μηνες ελαφριας χρησης το μηχανακι πεθανε. Εβλεπα μια ταινια,το μηχανακι κολλησε,το εβγαλα απο το ρευμα και δεν ξαναξεκινησε ποτε!!! Δοκιμασα να του κανω reset μεσω ενος fn κουμπιου που εχει,δοκιμασα αλλους μετασχηματιστες ρευματος αλλα τιποτα!!! Το box δεν μπουταρει και δεν αναβει το μπλε led.Ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει??? Να το στειλω πισω στο geekbuying η θα κλαιω και τα λεφτα για τα μεταφορικα??? Εννοειται οτι το στελνεις,ερχεσαι φυσικα σε επαφη μαζι τους,κανεις και ενα video να το δουν πρωτα,και εισαι ετοιμος. Βεβαια θελει τον χρονο του.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 τωρα τα χριστουγεννα λεω να παρω ενα φτηνο android box αλλα με αυτα που διαβαζω δεν ξερω.μηπως καλυτερα rasbberry pi 2?βεβαια ειναι μην σου τυχει αλλα............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 τωρα τα χριστουγεννα λεω να παρω ενα φτηνο android box αλλα με αυτα που διαβαζω δεν ξερω.μηπως καλυτερα rasbberry pi 2?βεβαια ειναι μην σου τυχει αλλα............ Αστα εχω παρει και πολυ ακριβα μηχανακια,και με αφησαν στα καλα καθουμενα,οπως ακριβως το λες μην σου τυχει το κακο......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δηλαδη υποστηρίζει κανονικα ηχο πολυκαναλο DTS Dolby Digital κτλ; Εννοώ εαν υποστηρίζει dts and dolby digital 5.1 ηχο απο την spdif εξοδο. ΕυχαριστωΠήγα τώρα να ποστάρω την απάντηση που σου έδωσα στο insomnia και διαπίστωσα ότι είσαι ο ίδιος που ρωτάς χαχα! Τελικά δεν βρήκες λύση με το 5.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Πήγα τώρα να ποστάρω την απάντηση που σου έδωσα στο insomnia και διαπίστωσα ότι είσαι ο ίδιος που ρωτάς χαχα! Τελικά δεν βρήκες λύση με το 5.1? Ακομη το ψαχνω. Βλεπεις ολοι τον ηχο τον πηγαινουν στον ενισχυτη με HDMI ενω εγω θελω να τον στειλω μεσω spdif. Νομιζω παντως οτι δινει ηχο 5.1 μεσω spdif οποτε λογικα θα στελνει και DTS. Μολις το τσεκαρω το παραγγέλνω (το ΜΧΙΙΙ-G)! Edited November 16, 2015 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nscovria Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αγορασα ενα tronsmart draco aw80 telos(150 ευρω απο geekbuying) αλλα μετα απο δεκα μηνες ελαφριας χρησης το μηχανακι πεθανε. Εβλεπα μια ταινια,το μηχανακι κολλησε,το εβγαλα απο το ρευμα και δεν ξαναξεκινησε ποτε!!! Δοκιμασα να του κανω reset μεσω ενος fn κουμπιου που εχει,δοκιμασα αλλους μετασχηματιστες ρευματος αλλα τιποτα!!! Το box δεν μπουταρει και δεν αναβει το μπλε led.Ξερει καποιος τι μπορει να συμβαινει??? Να το στειλω πισω στο geekbuying η θα κλαιω και τα λεφτα για τα μεταφορικα??? Το εφτιαξα τελικα!!!Μπηκα στο forum της tronsmart και ειδα οτι και αλλοι ειχαν το ιδιο προβλημα.Ενας απο αυτους βρηκε και την λυση.Firmware update μεσω usb και υπολογιστη.Προφανως για να ξυπνησει το μηχανημα επρεπε να συνδεθει μεσω του usb otg σε υπολογιστη με περασμενους τους allwinner drivers.Ολα δειχνουν καλα προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Δηλαδη υποστηρίζει κανονικα ηχο πολυκαναλο DTS Dolby Digital κτλ; Εννοώ εαν υποστηρίζει dts and dolby digital 5.1 ηχο απο την spdif εξοδο. Ευχαριστω Κανονικότατα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Χρειάζομαι ένα android tv box (ή stick) με τα μόνα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν να είναι η ασύρματη σύνδεση σε δίκτυο και η προβολή ιστοσελίδων. Ούτε προβολή πολυμέσων θέλω ούτε κάτι άλλο. Να συνδεθεί σε μια τηλεόραση και στο wifi δίκτυο και να δείχνει μόνο μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Ποια είναι η πιο αξιοπιστη, δοκιμασμένη και οικονομική λύση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1964 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλημερα, εχω ενα προβλημα με ενα mk908ii , έχω παρει παλιοτερα backup με το nandroid backup. Τωρα που κατι εγινε και θέλω να επανέλθω στο σημειο που ειχα παρει το backup, προσπαθω με το nandroid manager να κανω restore. Αυτο μου κανει επανεκκινηση σε recovery. Δυστυχως κανενα recovery δεν λειτουργει (εχω κατεβασει διαφορα για mk908ii, για rk3188 κλπ) Υπαρχει τροπος να δημιουργησω ενα image απο το nandroid backup και να το κανω flash με το Rockchip Batch Tool ? η μηπως μετο RKAndroidTool. Επισης κατι διαβασα για το fastboot tool αλλα δεν πολυ-καταλαβα πως λειτουργει. Ευχαριστω. **Συγνωμη εαν ειμαι off-topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Και εγώ εφαρμογή για γενική χρήση θέλω και όχι για kodi /xbmc. Έστω και σαν απλό ποντίκι. ψαξε για το DroidMote Client και το DroidMote Server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Χρειάζομαι ένα android tv box (ή stick) με τα μόνα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν να είναι η ασύρματη σύνδεση σε δίκτυο και η προβολή ιστοσελίδων. Ούτε προβολή πολυμέσων θέλω ούτε κάτι άλλο. Να συνδεθεί σε μια τηλεόραση και στο wifi δίκτυο και να δείχνει μόνο μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Ποια είναι η πιο αξιοπιστη, δοκιμασμένη και οικονομική λύση ;Αν είναι έτσι τότε χτύπα το πιο οικονομικό και συνάμα δοκιμασμένο και αξιόπιστο: MK808B Plus. Κοστίζει $27 aαπό Κίνα: http://www.gearbest.com/tv-box/pp_124593.html?wid=1 και $34 από ευρωπαϊκή αποθήκη: http://www.gearbest.com/tv-box/pp_124593.html?wid=3 Κάνει πολλά περισσότερα από όσα ζητάς οπότε για τη χρήση που το θες δεν το συζητάμε καν. Φρόντισε μόνο εκεί που θα το βάλεις να είναι έχει εμβέλεια το ρούτερ σου για να πιάνει wifi το box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 ... έτοιμο σεταρισμένο με το "The Beast" στο Kodi Τι είναι το 'the Beast'? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 ειναι wizard τα εχει τα παντα ολα μεσα μπορεις να δεις βιντεακια στο youtube https://youtu.be/c1fCMqQ_5Oc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhs07gg Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλησπέρα έχω δύο tv box κ θέλω να στησω από την αρχή το παλιό μου ένα mxq s805 μήπως έχει κανείς σας εργοστασιακή rom ,που να δουλεύει σωστά με rtl8188etv wifi chip γιατί έκανα κάτι δοκιμές και θέλω να το επαναφερω τώρα για να το δώσω αλλά δεν είχα κάνει backup την αρχική rom. Αν θυμάμαι καλά ή έκδοση που φόραγε ήταν 14 Ιουλίου του 15 ή κάπου εκεί κοντά. Αν έχει κάτι κάποιος θα με βοηθήσει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αν είναι έτσι τότε χτύπα το πιο οικονομικό και συνάμα δοκιμασμένο και αξιόπιστο: MK808B Plus. Κοστίζει $27 aαπό Κίνα: http://www.gearbest.com/tv-box/pp_124593.html?wid=1 και $34 από ευρωπαϊκή αποθήκη: http://www.gearbest.com/tv-box/pp_124593.html?wid=3 Κάνει πολλά περισσότερα από όσα ζητάς οπότε για τη χρήση που το θες δεν το συζητάμε καν. Φρόντισε μόνο εκεί που θα το βάλεις να είναι έχει εμβέλεια το ρούτερ σου για να πιάνει wifi το box. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Για tv box χαμηλου κοστους ποιο ειναι καλυτερο α)beelink x2 η β)mxv Γνωμες κατοχων θα εκτιμηθουν περισσοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλημερα. Υπαρχη καμια ρομ για το cs968 η οποια να μην ειναι καθολου root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλημερα. Υπαρχη καμια ρομ για το cs968 η οποια να μην ειναι καθολου root. Εδω εισαι http://freaktab.com/forum/tv-player-support/rk3188-devices/cs968-cr11s-similar-sticks/12564-new-%7Bofficial-kitkat-4-4-720p-1080p%7D-cr11s-cs968-2mp-5mp-rom-builds-now-available?12071-NEW-OFFICIAL-KitKat-4-4-720p-1080p-CR11S-CS968-2MP-5MP-ROM-Builds-Now-Available-BeYond-XBMC-v3-4-v3-5-READY/page2= Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Εδω εισαι http://freaktab.com/forum/tv-player-support/rk3188-devices/cs968-cr11s-similar-sticks/12564-new-%7Bofficial-kitkat-4-4-720p-1080p%7D-cr11s-cs968-2mp-5mp-rom-builds-now-available?12071-NEW-OFFICIAL-KitKat-4-4-720p-1080p-CR11S-CS968-2MP-5MP-ROM-Builds-Now-Available-BeYond-XBMC-v3-4-v3-5-READY/page2= Ευχαριστω.την χρειαζομαι για το οτε tv μιας καιι με την 4,2,2 που εχω δοκιμασα να το κανω unroot με το universal unroot αλλα μαλλον δεν το κανη καλα μιας και μετα παλι το οτε tv μου λεη για root και επισης η εφαρμογη root check μου λεη οτι δεν ειναι σωστα. παω για αλλαγη ρομ λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ευχαριστω.την χρειαζομαι για το οτε tv μιας καιι με την 4,2,2 που εχω δοκιμασα να το κανω unroot με το universal unroot αλλα μαλλον δεν το κανη καλα μιας και μετα παλι το οτε tv μου λεη για root και επισης η εφαρμογη root check μου λεη οτι δεν ειναι σωστα. παω για αλλαγη ρομ λογικα. Από την εφαρμογή του superSU δοκίμασες να το κάνεις unroot? Μήπως και γλιτώσεις το φλασαρισμα και τη φασαρία να το ξαναστηνεις. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Από την εφαρμογή του superSU δοκίμασες να το κάνεις unroot? Μήπως και γλιτώσεις το φλασαρισμα και τη φασαρία να το ξαναστηνεις. Ναι και απο το supersu αλλα και απο το universal unroot. μου φενεται οτι κραταη αρχεια γιατι με το που το κανω και βαζω μετα το οτε μου βρισκη οτι ειναι root. θα ξαναδοκιμασω αλλη μια φορα και μετα παω για αλλαγη ρομ. κανεννας αλλος τροπος υπαρχη για unroot για το cs968 για το κ....οτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts