Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το εχω rooted το Χ8 οποτε δεν ξερω.Απλα εγινε κουβεντα στο minixforum και το ανεφερα.Σημερα ειδα οτι και αλλοι λενε οτι το περασαν σε "πειραγμενο" μηχανημα,αρα εχεις δικιο και δεν φταει αυτο.

Το kodi το δοκιμασα σημερα,βγαζει και σε εμενα μαυρη οθονη,αλλα οχι σε ολα.Συνηθως σε κατι m2ts test files που εχω το εκανε.Ταινιες μερικες που δοκιμασα και απο το δισκο και απο stream τις επαιζε και μου αλλαζε και συχνοτητα στην τηλεοραση.Στο Minix XBMC ολα παιζουν αψογα,οποτε προς το παρον μενουμε εκει.Ετσι και αλλιως βελτιστοποιημενο για τα μηχανηματα τους ειναι οποτε λογικο να παιζει καλυτερα

Ναι ισχυει.Απλα περιμενουμε για minix kodi. Στο minix xbmc εχει επιπλεον στο acceleration multi-thread :)

Μάριος...

To παρήγγειλα το Zidoo X9 ... κυρίως για XBMC-ΚΟDI χρήση, αλλά με κέρδισε η δυνατότητα εγγραφής HDMI IN ... το έχει παραλάβει κανείς ? Edited by Fotisthess

Τελικά τι είναι προτιμότερο android η windows box?

Αναλογα τι θελει ο καθενας. Το μονο που για μενα ειναι σημαντικο ειναι να κοιταει καποιος τι μπορει να δωσει ως audio output το καθε box... Θελει προσοχη γιατι καποια στελνουν μονο stereo ηχο και οχι πολυκαναλο για ενισχυτη.

Μάριος...

Υπαρχει βεβαια και η επιλογη να εχεις και android αλλα και linux μαζι στο ιδιο box(Tronsmart Draco AW80) και να φλασαρεις οποτε θες......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ενα τετoιο stream θα μπορουσε να το παίξει το Android Βοχ ?

Ρωτάω γιατί κινητό 6592 με 4.4 δεν μπορεί να το ανοίξει με κανένα player.

Ενω σε windows ανοίγει κανονικά με vlc.

{vcodec=h264,vb=256,scale=0.75,acodec=mpga,ab=128,channels=2}:duplicate{dst=std{access=http,mux=ts,dst=ipAddress:8080}} :sout-all

Edited by drdedus

Καλημερα. Ψαχνω ενα android tv box σε μορφη stick μικρο σε μεγεθος για ταινειες και σειρες(xbmc) και για σερφαρισμα.Να εχει καλο σημα wifi. Εχετε να προτεινετε καποιο;

Καλημερα. Ψαχνω ενα android tv box σε μορφη stick μικρο σε μεγεθος για ταινειες και σειρες(xbmc) και για σερφαρισμα.Να εχει καλο σημα wifi. Εχετε να προτεινετε καποιο;

MK808B PLUS. Ειναι αψογο και στην τιμη του δεν υπαρχει κατι καλυτερο για αυτα που ζητας.

The day is my enemy, the night my friend

Eγω εχω το ΜΚ-809 stick, αλλα αν και με 2Gb/8Gb ειναι σχετικα αργο, δεν ανοιγει παντα τον file browser, καποιες φορες δεν εκκινει bluetooth ή/και wifi και τωρα τελευταια κανει force close εφαρμογες. Σε ενα τετοιο stick (unrooted) πως κανουμε wipe cahce/dalvik, πως μπαινει recovery γενικοτερα (εχω βαλει και εφαρμογες που κανουν reboot in recovery αλλα δε δουλευουν) και πως να βρω καμια ρομ της προκοπης...?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Περιμένω να μου έρθει το minix neo x8. Πρώτη φορά ασχολούμαι με τέτοια πράγματα και ελπίζω να με βοηθήσετε εάν θέλω λίγη βοήθεια. Για αρχή θέλω να κανω stream ταινίες απο το λαπτοπ στην τηλεοραση μεσω τοπικου δικτυου. Απο το xbmc θα γινει αυτη η δουλεια; Τι ενεργειες πρεπει να κανω στο λαπτοπ; Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Περιμένω να μου έρθει το minix neo x8. Πρώτη φορά ασχολούμαι με τέτοια πράγματα και ελπίζω να με βοηθήσετε εάν θέλω λίγη βοήθεια. Για αρχή θέλω να κανω stream ταινίες απο το λαπτοπ στην τηλεοραση μεσω τοπικου δικτυου. Απο το xbmc θα γινει αυτη η δουλεια; Τι ενεργειες πρεπει να κανω στο λαπτοπ;

Ναι απο xbmc θα το κανεις. Βεβαια γινεται και με αλλο player η δουλεια (mx-archos κτλ) αλλα πιο ευκολο ειναι απο το xbmc/kodi. Το μονο που πρεπει να εχεις στο laptop ειναι shared folder... Εχεις ενισχυτη η σκετο σε τηλεοραση θα το εχεις?

Edited by icy20
Μάριος...

Ναι απο xbmc θα το κανεις. Βεβαια γινεται και με αλλο player η δουλεια (mx-archos κτλ) αλλα πιο ευκολο ειναι απο το xbmc/kodi. Το μονο που πρεπει να εχεις στο laptop ειναι shared folder... Εχεις ενισχυτη η σκετο σε τηλεοραση θα το εχεις?

Σκέτη τηλεόραση. Κοινή χρήση του σκληρού δηλαδή και θα το δει αυτόματα το πρόγραμμα;

Samsung S21 Ultra

Σκέτη τηλεόραση. Κοινή χρήση του σκληρού δηλαδή και θα το δει αυτόματα το πρόγραμμα;

Πας μεσα στο xbmc και κανεις add στο files το path απο το windows smb και το εχει μονιμα.

Μάριος...

MK808B PLUS. Ειναι αψογο και στην τιμη του δεν υπαρχει κατι καλυτερο για αυτα που ζητας.

Εxει οντως τοσο καλο wifi

Πας μεσα στο xbmc και κανεις add στο files το path απο το windows smb και το εχει μονιμα.

Θα ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό. Δεν θα χρειαστει να εγκαταστησω το xbmc στα windows, έτσι;

Σε ευχαριστώ

Samsung S21 Ultra

Θα ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό. Δεν θα χρειαστει να εγκαταστησω το xbmc στα windows, έτσι;

Σε ευχαριστώ

Οχι δεν χρειαζεται.

Μάριος...

Παιδεια σκευφτομαι για αγορα το MK808B PLUS μαζι με Tronsmart TSM-01 απο το gearbest. Τι λετε? Το θελω για ταινειες,σειρες(xbmc) και για σερφαρισμα. Το προτεινε καποιο παιδι απο εδω μεσα αλλα θα ειμαι ενταξη με το σημα του wifi σε αποσταση 5-6μ με ενα τοιχο απο μονο τουβλο.Επισης με το bluetooth θα ειμαι οκ αν το συνδεσω με ακουστικα bluetooth για της ταινειες? Καπου διαβασα για υψηλη θερμοκρασια μετα απο καποια ωρα χρησης. Θ εχω προβλημα μελλοντικα με θερμοκρασιες?

Καλησπέρα, έχω ένα txbox tronsmart s89 elite έχω την 108k4 version και προσπαθώ να περάσω την 111k4 μέσω SD Card αλλά το μηχάνημα "αρνείται".. δοκίμασα και πατώντας το κουμπί στο a/v port και με το quick rebbot (recovery mode) και από την εφαρμογή του tvbox, επίσης δοκίμασα και από την εφαρμογή wireless update αλλά πάλι τίποτα.. υπάρχει κάποια λύση ή να προσπαθήσω μέσω USB Burning tools;

Ο κύριος λόγος που προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση είναι γιατί το τελευταίο καιρό στο xbmc αν και έχει φορτωμένο video μου το δείχνει σε αργή κίνηση.. Έχω το xbmc που είχε προεγκατεστημένο το tvbox και ότι αναβαθμίσεις έχει κάνει από μόνο του. Αν υπάρχει κάποια λύση για το xbmc θα με γλίτωνε και από αναβάθμιση ολόκληρου του tvbox..

Όποια βοήθεια δεκτή ευχαριστώ..

Εχω κανει share τον σκληρό μου ολοκληρο και παω στο minix να βαλω path στο add videos... και γραφω //username/D και γραφει οτι δεν ειναι σωστο... μια ωρα παιδευομαι... εβαλα και ip και παλι τα ιδια. Ειμαι με windows 8.1 και εκανα share και εδωσα permission σε ολους. ΕΠισης απο τα windows σαν μηχανημα το βλεπει το minix...

EDIT: τα καταφερα.

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Εχω κανει share τον σκληρό μου ολοκληρο και παω στο minix να βαλω path στο add videos... και γραφω //username/D και γραφει οτι δεν ειναι σωστο... μια ωρα παιδευομαι... εβαλα και ip και παλι τα ιδια. Ειμαι με windows 8.1 και εκανα share και εδωσα permission σε ολους. ΕΠισης απο τα windows σαν μηχανημα το βλεπει το minix...

EDIT: τα καταφερα.

Ποια εκδοση λογισμικου φορας και επισης ποιο xbmc χρησιμοποιεις?

Μάριος...

Για minix η γενικά; θα χαθούν οι ρυθμίσεις; δεν θέλω να το πολύ πειράζω μην τα κάνω από την αρχη όλα
Samsung S21 Ultra

Για minix η γενικά; θα χαθούν οι ρυθμίσεις; δεν θέλω να το πολύ πειράζω μην τα κάνω από την αρχη όλα

Παιρνεις backup με το program add on "backup", κανεις απεγκατασταση το 13.1, περνας το apk του 13.3.3 στη συσκευη και το κανεις εγκατασταση. Μετα ξανακατεβαζεις το "backup" και κανεις restore. Αυτο ηταν μετα το μονο που πρεπει να πειραξεις ειναι τις ρυθμισεις συστηματος, υποτιτλους κτλ. Oτι εξτρα addon ειχες θα εχει ξαναμπει!

Μάριος...

οταν παω σπιτι θα το δοκιμασω. Κατι αλλο, εχθες εβαλα το usb stick μου στο μινιξ με μια χυμα ταινια, αλλα δεν μπορεσα να κατααφερω να το δω το στικακι. Ξερεις τιποτα;
Samsung S21 Ultra