Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθε και σε εμένα σήμερα το MXiii..κάποιος αν μπορεί να με βοηθήσει για το πώς θα δω ταινίες online με υπότιτλους μέσα από το xbmc..

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 21,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1300

• makis1024

566

• ath156

1822

Ήρθε και σε εμένα σήμερα το MXiii..κάποιος αν μπορεί να με βοηθήσει για το πώς θα δω ταινίες online με υπότιτλους μέσα από το xbmc..

Καλύτερα να διαβάσεις λίγο μόνος σου πρώτα στο θέμα του XBMC.

Αυτό που ρωτας έχει απαντηθεί πολλές φορές.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γειά σας.

Σημέρα μου ήρθε το Beelink R89 από το Gearbest. Εχω όμως το εξής πρόβλημα.. Πατάς το κουμπί στην συσκεύη για να ανοίξει, εμφανίζεται το logo beelink και μετά στη οθόνη στο κάτω μέρος εμφανίζονται τα εικονίδια ελέγχου αλλα το UI δεν φορτώνει και κάνει σαν να αναβοσβήνει (στο πάνω μέρος). Εχει κανείς καμιά ιδέα...

* εκανα update στο firmware και τωρα δουλέυει κανονικα .... μέχρι στιγμής

Edited by copolla
διορθωση

Καλησπερα..

Εχω μπει σε ενα τρυπακι για αγορα android tv player για τοποθετηση στο σαλονι και κυριως χρηση το xbmc.

Στην αρχη εδειξα πολυ ενδιαφερον για το google nexus player αλλα εχω αρχισει και το αποκλειω λογω των πολλων περιορισμων.

Εχω δει ως κορυφαιο το minix neo x8 αλλα πολλοι προτεινετε και το mxIII που ομως εχει σχεδον τη μιση τιμη.

Η διαφορα τους σε κοστος αξιζει?

Εχουν καποια αλλη τεραστια διαφορα που μου διαφευγει?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Μόλις είδα αυτό : Tronsmart releases world's first eight-core Android TV box

The full list of specs is available below:

Allwinner A80 Octa-core chipset (clocked at 2 Ghz?)

Imagination PowerVR G6230 64-core GPU clocked at 672 Mhz

Android 4.4 KitKat

4G RAM + 16/32GB eMMC flash

802.11ac Dual-Band Wi-Fi (2.4/5.8GHz)

Bluetooth 4.0

Aluminum casing

4K and H.265 Supported

Linux image is incoming

USB 3.0, SATA, Gigabit Ethernet, SD support, SPDIF..

Το οποίο φαίνεται πολύ καλό !

Περισσότερα : http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Draco-AW80-Meta-Allwinner-A80-Octa-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-802-11AC-H-265-Bluetooth-SATA-OTA-DLNA-336152.html 2/16GB

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Draco-AW80-Telos-Allwinner-A80-Octa-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-2-4G-5G-WIFI-802-11AC-Bluetooth-OTA-DLNA-336181.html 4/32GB

Edited by Magnum

Πολύ καλό φαίνεται αλλά και τα 200 δολάρια γι αυτό με τα 4 γιγα μνήμη δεν τα λες και λιγα

149 Λέει αυτό με τα 16gb

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

149 Λέει αυτό με τα 16gb

Υπάρχει 2/16GB & 4/32GB τα πρόσθεσα παραπάνω ...

Βέβαια γράφει ότι θα βγει και Linux Img μέσα στον Νοέμβριο !

ξεκινα απο δω

http://www.techelp.gr/newsflashes/technology/xbmc.html

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Ευχαριστώ,θα το κοιτάξω Αύριο..Να είσαι καλα

Φιλικά Γιώργος

Έχω ανεβάσει καινούρια βίντεο. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επισκεφτεί το κανάλι μου στο youtube ή blog μου, επειδή δεν μπορώ εδώ να ποστάρω links

Σε ευχαριστούμε πολύ για αυτά που ανεβάζεις:bow:

Μήπως ξέρεις που θα δω αν υπάρχει νέο firmware για το Μ8 που έχω;

Εχω παραγγειλει το ubox απο το gearbest 17/10 μου το στειλανε μεσω netherland post στις 23/10 και απο τοτε στο tracking γραφει

"the item is pre-advised". Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο? Γιατι πρωτη φορα το βλεπω αυτο. Εστειλα mail στο καταστημα και μου λεει συνεχως να περιμενω γιατι υπαρχει καθυστερηση στο update.

Εχω παραγγειλει το ubox απο το gearbest 17/10 μου το στειλανε μεσω netherland post στις 23/10 και απο τοτε στο tracking γραφει

"the item is pre-advised". Ξερει κανεις τι σημαινει αυτο? Γιατι πρωτη φορα το βλεπω αυτο. Εστειλα mail στο καταστημα και μου λεει συνεχως να περιμενω γιατι υπαρχει καθυστερηση στο update.

Διάβασε περισσότερα εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

και ειδικά δες το πρώτο μήνυμα !

Εμένα σήμερα το Gearbest μου έστειλε μήνυμα ακύρωσης της παραγγελίας. Ήταν για φίλο που θέλει οπωσδήποτε πολύ δυνατό μηχάνημα με 2GB ram και δεν ξέρω τι να κάνω.

Subject: Change product(s) for your order WW*************

Message: Dear customer, Thank you for your time and understanding.

We are sorry to let you know that we have problem with following product(s).It is can not meet demands.We are afraid that we can not offer you recently.

productName: NE0037501 * 1 * MINIX NEO X8-H Quad Core Android TV Box

In order to bring the greatest actual benefit for our customers and build a long-term relationship with you.We offer you following options regarding the unavailbale items.

1.Exchange for points worth 1.2 times the item price and shipping fee of the unavailable product(s).

2.Exchange for product(s) of equivalent value.

Which is your preferred option (please choose only one)?

If you prefer to exchange the goods, it is recommended that you choose the items which are marked that can be shipped within 24 hours.

We kindly ask you to give us the link of the product and advise the size/color to us so we can handle the order for you accurately.Your help will be much appreciated.

Please accept our sincere apology for the inconvenience brought for you.

We look forward to hearing from you soon. Best regards Support Center

Σήμερα άλλαξαν τα πράγματα

Dear Ioannis,

Thank you very much for your recent message.

I have checked the stock availability and I’m extremely pleased to inform you that the items you have ordered are in stock and are now ready for shipping.

We kindly ask that you wait for one or two days more before you receive the tracking no. for the shipment. You can see the tracking information when you log into our website and review your order or you can contact with us again and we will give you the tracking no. along with the website where you can track the progress of the package.

Thank you for your patience and kind support. Best Regards Sabina

Edited by john_who
Αλλαγή

Εδώ και ένα μήνα παρήγκειλα από το gearbest ένα mxiii το οποίο ήρθε μετά από 20 ημέρες και έπαιζε μία χαρά.Εχθές το βράδυ το έβγαλα από την πρίζα για να καθαρίσω λίγο το μέρος και ότα πήγα να το ξανασυνδέσω μπέρδεψα το φισάκι του φορτιστή του που είναι για 5 βόλτ και έβαλα το φισάκι από έναν άλλο φορτιστή που ήταν για 12 βολτ που για κακή μου τύχη ταίριαζε η υποδοχήτου στοmxii.Όταν πήγα να το ανοίξω τοmxiii το μηχάνημα έσβησε και δεν ξανάνοιξε ποτέ.Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα θα του ήμαι υπόχρεος.

Εδώ και ένα μήνα παρήγκειλα από το gearbest ένα mxiii το οποίο ήρθε μετά από 20 ημέρες και έπαιζε μία χαρά.Εχθές το βράδυ το έβγαλα από την πρίζα για να καθαρίσω λίγο το μέρος και ότα πήγα να το ξανασυνδέσω μπέρδεψα το φισάκι του φορτιστή του που είναι για 5 βόλτ και έβαλα το φισάκι από έναν άλλο φορτιστή που ήταν για 12 βολτ που για κακή μου τύχη ταίριαζε η υποδοχήτου στοmxii.Όταν πήγα να το ανοίξω τοmxiii το μηχάνημα έσβησε και δεν ξανάνοιξε ποτέ.Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει στο πρόβλημα θα του ήμαι υπόχρεος.

μάλλον το έκαψες φίλε και δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, πέρασε λάθος ρεύμα, μεγαλύτερης τάσης

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μάλλον το έκαψες φίλε και δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, πέρασε λάθος ρεύμα, μεγαλύτερης τάσης

Οχι μαλλον..........το εκαψε ο φιλος,το εχω κανει και εγω αυτο το μαγικο δυστηχως.Και δεν αξιζε να το φτιαξω,ειχε παρει η πλακετα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Οχι μαλλον..........το εκαψε ο φιλος,το εχω κανει και εγω αυτο το μαγικο δυστηχως.Και δεν αξιζε να το φτιαξω,ειχε παρει η πλακετα.

Επειδή το πήρα πρόσφατα (20 ημέρες )από το μαγαζί εάν τους το έστελνα μήπως θα εύρισκα κάποια άκρη ή για φτιάξημο ή για αντικατάσταση(πονηρός ο έλληνας)

Επειδή το πήρα πρόσφατα (20 ημέρες )από το μαγαζί εάν τους το έστελνα μήπως θα εύρισκα κάποια άκρη ή για φτιάξημο ή για αντικατάσταση(πονηρός ο έλληνας)

αντικατάσταση το ξεχνάς, και ο πλέον άσχετος θα το καταλάβει, φτιάξιμο επίσης δεν νομίζω να αξίζει το κόστος, θέλει αλλαγή όλη η πλακέτα λογικά

Εγω παρηγγειλα το mxiii απο το gearbest πριν 15 μερες και ενω εχω λαβει tracking number οταν τον βαζω στο σελιδα μου γραφει "not found". Τι συμβαινει? Οσοι το παραγγειλατε σας ηρθε στις 20 μερες?
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Έτσι κάνει.. Περίπου 3 εβδομάδες από την ημέρα αποστολής.

LeEco Le Max 2 Χ822 4/32

TREBLE - F2FS - TWRP 3.5.2_9-0 by C.B.G.

RROS-Q-8.6.7-20210315-x2-Official

Επικοινώνησα μαζί τους εχθές και τους περιέγραψα το πρόβλημα( ότι δεν δουλεύει μετά από 10 ημέρες) , χωρίς φυσικά να να τους αναφέρω ότι χρησιμοποίησα λάθος φορτιστή και σήμερα μου έστειλαν αυτό.

Dear Christos,

Many thanks for your feedback.

Could you please ask your local outlet about repairing price first? If it's not higher than our expectation, we will afford such a fee.

Or you can send back to us and exchanged for a brand new equivalent product.we will refund you however we are unable to refund the former shipping cost.

If you're not willing to agree the two above, we will resend you a new one and you need to pay us 70 percent of the items to cover the compensation.

Please contact me as soon as possible and let me know which one you could be acceptable.

We would like to thank you very much for your understanding and kind support. We sincerely apologize for any inconvenience caused and look forward to hearing from you soon.

Best Regards.

Ebby

Τι με συμβουλεύεται να κάνω???