spirospatra Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδιά μετά από αρκετό διάβασμα και μεγάλη βοήθεια από το μέλος Ironwolf-ευχαριστώ πολύ και δημόσια- αποφάσισα να πάρω Bluetimes BT919 από aliexpress. Είναι αξιόπιστο?Πρέπει να προσέξω κάτι? Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι άλλο? Θέλω ένα αξιόπιστο με ισχυρό δέκτη wifi χωρίς πολλές απαιτήσεις, youtube, internet και xbmc... Είναι απαραίτητο να παραγγείλω και mouse + keyboard? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδιά ποια από τις δύο έχει πραγματικά καλύτερη υποστήριξη η Minix ή Tronsmart? και η διαφορά στην τιμή του s89-h με το x8-h αξίζει γιατί μου φαίνονται σχεδόν ίδια? Έχει παραγγείλει κανείς σε Presell στο http://www.geekbuying.com/ ?:-) ναι το s89 με τα 16gb .και μου κανανε προταση στο s89-h με 5 δολλαρια διαφορα αντι για 10 και δεχθηκα.εχει γινει ηδη shipped Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SurvivaL Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Έχει κανείς τίποτα υπόψην για αυτό το μηχανάκι από το geekbying: FVIEW U2 TV BOXl Μόνο & μόνο που έχει ενσωματωμένη κάμερα & μικρόφωνο το κάνει πολύ βολικό για sκype κλήσεις... Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Αν πάρεις από το aliexpress να βεβαιωθείς πως ο πωλητής είναι αξιόπιστος και πως πουλάει όντως το bt919 και όχι κάποιον κλώνο. Στείλε το link μία Ευχαριστώ πολύ! Έλεγα να πάρω αυτά τα δύο! http://www.aliexpress.com/item/USB-2-4GHz-Mini-Portable-Wireless-Keyboard-Gyro-Sensing-Fly-Air-Mouse-Remote-Control-for-Android/1427683488.html http://www.aliexpress.com/item/Quad-Core-Dual-Wifi-Antenna-Bluetooth-Android-4-2-Miracast-Dongle-Mini-PC-Stick-TV-Box/1403146947.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ωραίο φαίνεται αλλά από ποιότητα κάμερας μην περιμένεις και πολλά Ο πωλητής είναι η ίδια η bluetimes οπότε προχώρα στην αγορά, είναι αξιόπιστος Ευχαριστώ πολύ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Έχω μια απορία, έχω το note 3, μπορεί με το Google chromecast να λειτουργήσει το xbmc στην τηλεόραση μου; εφόσον το xbmc το έχω περασμένο στο τηλέφωνο; ή πχ από το tablet μου; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monkey_D_Luffy Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Βοηθήστε με σαν Παιδί να διαλέξω το νέο μου παιχνίδι ποιο από τα 2 s89-h ή x8-h είμαι σε μεγάλο δίλημμα πείτε καμία γνώμη να αποφασίσω επιτέλους :-) Παράθεση NOKIA 5110 - 3410 - 6021 - 7600 - 7710, Iphone 3g 8gb, Huawei X5 pro (u8800pro), NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE Xiaomi Redmi Note 4 mido 2016102 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Βοηθήστε με σαν Παιδί να διαλέξω το νέο μου παιχνίδι ποιο από τα 2 s89-h ή x8-h είμαι σε μεγάλο δίλημμα πείτε καμία γνώμη να αποφασίσω επιτέλους :-) Πως θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε άραγε? Σε λίγες μέρες που θα παραλάβω το Vega S89-H θα σου πω τη γνώμη μου γι αυτό, άλλα για το δεύτερο κάνεις δεν μπορεί να σου πει κάτι διότι δεν έχει κυκλοφορήσει. Τα μηχανήματα είναι πανόμοια. Η εμφανής διαφορά είναι η εξωτερική κεραία του δεύτερου. Edited May 30, 2014 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 κυκλοφόρησαν για το cs-968 στο freaktab καινούριες kit-kat custom roms rooted ,με το libmedia.so,hacked και από ότι καταλαβαίνω με kernels packs και overclock δυνατότητες. http://www.freaktab.com/showthread.php?13601-CUSTOM-ROM-QuickShoT-v3-1-for-cs968(ap6210-and-2Mpx-camera)-CR11S(ap6210-and-2Mpx-camera) ... παρακαλώ όποιος δοκιμάζει να ενημερώνει ... !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monkey_D_Luffy Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 το παράγγειλα δεν άντεξα άλλο.. :p το έπαιξα κόρωνα - γράμματα :lol: και κέρδισε αυτό: http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-2-0Ghz-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5-8G-Bluetooth-4-0-XBMC-Dolby-DTS-328163.html :D Παράθεση NOKIA 5110 - 3410 - 6021 - 7600 - 7710, Iphone 3g 8gb, Huawei X5 pro (u8800pro), NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE Xiaomi Redmi Note 4 mido 2016102 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μεγεια!!!τούμπανο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 το παράγγειλα δεν άντεξα άλλο.. :p το έπαιξα κόρωνα - γράμματα :lol: και κέρδισε αυτό: http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-2-0Ghz-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5-8G-Bluetooth-4-0-XBMC-Dolby-DTS-328163.html :D Ωραία, καλά έκανες, να έχουμε άποψη και από αυτό το μηχάνημα όταν με το καλό σου έρθει. Μη μας ξεχάσεις :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Παραγγειλα κι εγώ αμεσως μόλις ανοιξαν οι παραγγελίες για το X8-H , μαζί με τα δωράκια :D το προηγούμενο box ηταν ενα T-R42 με rk3188, αρκετά καλό αλλα οχι για πολλές απαιτήσεις. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) Φιλοι εχω μια απορια. Για ηχο ac3 ή dts στο cs968 δεν μπορουμε να εχουμε απο το hdmi? επειδη η τηλεοραση μου γραφει καθε φορα τι ηχο εχω ομως οταν βαζω ταινια με dts ειναι απλα στεροφωνικος ο ηχος. Στο ps3 που το εχω με hdmi πάλι αν ανοιξω την ιδια ταινια μου αλλαζει τον ηχο και βλεπω το σημαδι dolby. Στο cs968 δεν γινετε, πρεπει να βαλω optical? Edited June 1, 2014 by billyme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Φιλοι εχω μια απορια. Για ηχο ac3 ή dts στο cs968 δεν μπορουμε να εχουμε απο το hdmi? επειδη η τηλεοραση μου γραφει καθε φορα τι ηχο εχω ομως οταν βαζω ταινια με dts ειναι απλα στεροφωνικος ο ηχος. Στο ps3 που το εχω με hdmi πάλι αν ανοιξω την ιδια ταινια μου αλλαζει τον ηχο και βλεπω το σημαδι dolby. Στο cs968 δεν γινετε, πρεπει να βαλω optical? Νομίζω μόνο μέσω optical ότι παίζει ναι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Νομίζω μόνο μέσω optical ότι παίζει ναι. Ατυχια επειδη το ps3 μου το δινει και απο HDMI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Αν και το δικό μου πλέον τρέχει Ubuntu, μάλλον θα βάλω αυτήν "(... μας αφήνεις πίσω !!... πως πέρασες το ubuntu ; )" φίλε ironwolf δοκίμασέ τη ,σαν πιο έμπειρος, αλλά πρόσεξε αυτό που λέει (...μπορεί να χαλάσεις το μηχάνημα ,λόγο loader ... ) ,για την περίπτωση που θέλεις να επιστρέψεις σε jellybean rom,) και πρέπει να δεις τι τσιπάκι ήχου φοράς. το θέμα είναι ότι εγώ δοκίμασα κάποια κιτ-κατ ,και επέστρεψα στην προηγούμενη που είχα, με cwm recovery που είχα φτιάξει, χωρίς πρόβλημα... επίσης στο rkbatch tool που εμπεριέχεται δεν υπάρχει το κουμπί switch . .. εγώ ποτέ δεν κατάφερα να μπω σε φλας mode κρατόντας το reset πατημένο και συνδέοντας το καλώδιο: ενεργοποιώ το usb debuging , και μετά το connect to pc, τότε μόνο το pc ,βλέπει το tvbox ,αλλά το τετράγωνο που το δείχνει είναι ροζ, πατώντας λοιπόν το κουμπί switch γίνεται πράσινο και τότε μπορώ να φλασάρω κάποια rom. ...πάντως τα δικά μου προβλήματα είναι πλέον λίγα χρησιμοποιώντας αυτή τη rom http://www.sendspace.com/file/hbxmx3 , περνόντας το libmedia.so hacked χειροκίνητα και χρησιμοποιόντας το beyond xbmc 3.4 ή και το xbmcz για player. βέβαια τα lost frames δεν έχουν εξαφανιστεί αλλά είναι λίγα. αυτό που μου τη σπάει είναι ότι η εμφάνισή τους είναι ίδια είτε παίζω μια ταινία 700mb ή μια 7 gb.(... τα προβλήματα πάντα με το spdif ενεργοποιημένο ). ... ίσως να είναι και θέμα motherboard και ταχύτητας του επεξεργαστή. αν βέβαια δουλέψει καλά η καινούρια rom με τα kernels pack τουλάχιστο στα 1600 mhz ( ...τόσο νομίζαμε όλοι ότι ήταν η ταχύτητα του 3188 ) τότε θα πρόκειται για μια ουσιαστική αναβάθμιση των δυνατοτήτων του μηχανήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggeliscyprus Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Καποιος ας βοηθηση ;;;; δεν μου ανοιγη κανενα προγραμμα το οποιο παρεχη ταινειες ...( οπως :::25:::::: mushup:::: IWD))) τι κανω ρε παιδια ας με βοηθηση καπιος... ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) Δοκίμασες να βάλεις το playercorefactory.xml που έφτιαξα? δεν το δοκίμασα φίλε γιατί σε 'μένα δεν παίζει καλά ο mxplayer ... όταν έχω τον ήχο σε spdif passthrough μου κάνει συνεχώς κολλήματα. για κάποιο λόγο μόνο με τον player του beyond xbmc, ή xbmcz μπορώ να δω ταινία με λίγα lost frames. πολύ καλή δουλειά πάντoς .... αν και θα προτιμούσα ( αν μου δούλευε καλά ο mxplayer ) αν γίνεται να μπορείς να επιλέγεις τον external player , ..στο video νομίζω τον χρησιμοποιεί σαν default. Edited June 1, 2014 by Buried Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Δεν είναι φυσιολογικό να έχεις lost frames με τον mx player. Μήπως αντί για hardware decoding έχεις βάλει software decoding? Επίσης το h/w+ decoding έχει lost frames μερικές φορές. Το καλύτερο είναι το απλό h/w ..τίποτα δεν είναι φυσιολογικό σ'αυτό το μηχάνημα. έπεσα στην χειρότερη έκδοση V3.6210. είναι κανα δέκα άτομα ακόμα που αναφέρουν τα ίδια προβλήματα στο freaktab ,και όλοι έχουν V3.6210 μόνο το beyond xbmc 3.4 που είναι 3188 optimized κάνει κάτι "μαγικό" και στρώνει αρκετά τα πράγματα. για να καταλάβεις ο mxplayer με software decoding παίζει πολύ-πολύ κάλύτερα από το h/w. (..όλα τα προβλήματα βέβαια όταν από τις ρυθμίσεις του tvbox ο ήχος είναι ρυθμισμένος στο spdif passthrough ) βέβαια ένα άλλο συμπέρασμα στο οποίο καταλήγω είναι ότι σε αντίθεση με ότι πίστευα ,ότι όταν ο ήχος γίνεται passthrough την αποκωδικοποίηση την αναλαμβάνει εξ-ολοκλήρου το ηχοσύστημα,τώρα νομίζω ,αν και φαίνεται χαζό,ότι και το tvbox καταναλώνει πολλούς έξτρα πόρους. Edited June 2, 2014 by Buried Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 review του MINIX NEO X8-H από geek Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Αν και το δικό μου πλέον τρέχει Ubuntu, μάλλον θα βάλω αυτήν δενν μας λες τι έκανες για να δούμε άσπρη μέρα :)) το παλιό μου android tv box (512ραμ , επεξεργαστή δε θυμάμαι) που το είχα για πέταμα (γιατί με ics δεν μπορούσες να δεις ταινία και με gb δεν υπήρχε πρόγραμμα της προκοπής με Library) μόλις του έβαλα linux πετάει (ακόμα αυτό έχω για κύριο , το cs968 είναι για την μέσα τβ/backup :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 ...κάποιος φίλος από το freaktab που νομίζω ότι έχει την ίδια έκδοση tvbox με εμένα μου είπε ότι η καινούρια rom "πετάει" , και παίζει τα πάντα χωρίς θέμα. περιμένω να μου πει αν έχει χρησιμοποιήσει και overclock kernels ή έχει βάλει μόνο την rom. εγώ ακόμα διστάζω να την δοκιμάσω ,γιατί λόγο του τρόπου που μπορώ να μπω σε flash mode ,φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να επιστρέψω αν θέλω στην προγούμενη jellybean rom. ...άντε ironwolf !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Να ενημερώσω πως παρέλαβα πριν από λίγο το Tronsmart Vega S89-H με DHL από το geekbuying. Το δοκιμάζω και επανέρχομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Μας ενδιαφέρει πολύ και περιμένουμε με ανυπομονησία! Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts