Jump to content

Monkey_D_Luffy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Monkey_D_Luffy

  1. . Για αυτό αναφέρω πως μετά από το format δούλεψε ίσως να μην κάθεται σωστά η ενημέρωση λογισμικού σε κάποιους συμβαίνει, η εκκαθάριση μνήμης κλπ δεν αλλάζει κάτι απλά πετάει σκουπίδια, έμενα είχε γεμίσει όλοι η μνήμη της συσκευής και χρειάστηκε- ήθελα να κάνω format για να έχω καθαρή συσκευή, αν δεν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα δεν αξίζει, ούτε που θα είχα ασχοληθεί με το alert.
  2. Για να κάνεις factory reset υπάρχουν 2 τρόποι ο ένα από τις ρυθμίσεις (υπάρχουν οδηγίες στο net.) και ο άλλος από το recovery mode( υπάρχουν οδηγίες στο net.) επιλέγεις wipe data και τα διαγράφεις όλα είναι σαν να το αγόρασε εκείνη τη στιγμή, εννοείται πως έχεις πάρει μέτρα backup σε υπολογιστή, σε cloud κλπ, αν έχεις λογαριασμό στη xiaomi και στη Google η επαναφορα των εφαρμογών(ανάλογα το backup μπορεί να έχεις σώσει πίστες σκορ κλπ, εμένα αυτό δεν με νοιάζει) σου γίνεται εύκολα με μερικά κλικ, αρκεί να έχεις κάνει πολύ πρόσφατα συγχρονισμό 10' πριν το format. Όταν ξανά δώσεις Internet στη (νέα) συσκευή ο server ξέρει ότι αυτό το κινητό είναι δικό σου σε ρώταει κάποια στοιχεία επιβεβαίωσης και προχωράει η διαδικασία. Υγ κάποιες εφαρμογές έχουν αρχεία στο netκαι μόλις κανεις σύνδεση σε αυτές έρχονται αυτοματα τα δεδομένα σου, άλλες πρεπεις να ψάξεις τι και πως.
  3. Εγώ δεν έβαλα ταινία διπλής όψης, κανονικά θα χρειάζεται αλλά είναι τόσο στρίμωγμενα όλα που δεν πάει πουθενά, το καπάκι να έχει κλείσει σωστά και τέλος. (Εχω σπάσει 4 φορές οθόνη σε 2+ χρονια, τη πρώτη σε λίγοτερο από 24ωρες από την αγορά του, την 3η και την 4 οθόνη τις έβαλα μόνος μου και είδα τι πλήρωνα και τη χάλια δουλειά είχαν κάνει οι τεχνικοί πχ μισές βίδες) Υγ σχετικά με την ειδοποίηση της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας, ούτε σε με δούλευε και ούτε έμπαινε σε αυτό μενού, έκανα σήμερα format από το recovery mode και τώρα έχω κανονικά πρόσβαση σε αυτό το μενού, αρα θα δουλεύει και η ειδοποίηση. Συγγνώμη για το κατεβατό.
  4. Το μαγαζι ειναι αυτο, αν ειναι καλη αντιγραφή ή γνήσια η μπαταρία δεν το ξερω. https://www.mobibus.gr/ell/product/Mpataria-Xiaomi-BN43-385V4000-mAh-gia-REDMI-NOTE-4X-Bulk?skr_prm=WyJlZDIzNTY5YS03ZjIzLTQ1MzctOTU0NS1mMmVkNjMwMzFiMWUiLDE1ODU2ODM3NDc3MTkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
  5. Αν πιάνουν τα χέρια σου ειναι ευκολο μεσα σε 5-10 λεπτά την έχεις αλλάξει(υπάρχουν βίντεο στο YouTube, τωρα για μπαταρία που ηθελα εγω βρήκα μεσω σκρουτζ καπου στο Περιστέρι, συγκρίνα τη παλια με την καινούρια και ηταν ιδια τα στοιχεία της και έχει βγει σκυλι (ή καλη αντιγραφή ή γνήσια, δεν ξερω τι ειναι :D) ο κωδικός της μπαταρίας θα πρέπει να ειναι BN43. Στην αρχή ειχα παραγγείλει απο εξωτερικό λαθος κωδικό BN41 και για κάποιο λογο δεν εκανε... χαχχαχα
  6. χαιρετω τη παρεα, θελω το Xiaomi Redmi Note(Hongmi Note) 8-core για ενα φιλο :) το vickmall ειναι αξιοπιστο μαγαζι
  7. Παίδες γνωρίζει κανεις που μπορούμε να βρούμε εξαρτήματα για το κινητό μας? Μου έχει χαλάσει το μεγάφωνο μετα το 70% τριζει για να μην το στειλω Κίνα και περιμένω κανά 2μηνο.. Υγ εγω στη ROM που ησύχασα είναι αυτή http://www.needrom.com/download/port-srr-flexi-v1-supprot-hdmi-mhl/ ουτε επανεκκίνησεις ουτε τίποτα και ολά ρολόι...
  8. Το κατεβασα πρωτο πρωτο στη demo εκδοση αλλα δεν βγαζω ακρη ή δεν βλεπω την ρυθμιση ή κατι κανω λαθος.. :-( οποια βοηθεια καλοδεχουμενη :-)
  9. Χαιρετω την παρεα! την τεταρτη που περασε ελαβα και γω το παιχνιδι μου.. MINIX NEO X8-H η συσκευη τα αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα της, εχω δει ταινιες σε 1080p και σε mkv και σε mp4 απο το qnap μου και σε live streaming 720p ολα με το xbmc, internet κανενα παιχνιδακι. Μετα το RASPBERRY PI MODEL B ειναι τρελη αναβαθμιση για media center. :-D:-D Θελω λιγο τη γνωμη σας, εχω ενα mini wireless keyboard touchpad ρυθμισα το minix να μην βγαινει το πληκτρολογιο της οθονης αλλα δεν μπορω βρω κατι για να αλλαζω τη γλωσσα απο το ασυρματο.. :-S Και κατι οχι και τοσο σοβαρο το android υπαρχει περιπτωση να υποστηριζει usb tv tuner εχω ενα pinnacle e340 και δε θα με χαλαγε να δουλευε στο minix :-P Σας ευχαριστω για το χρονο και τις απαντησεις σας.. :-)
  10. Έκανα την παραγγελία με απλό ταχυδρομείο όχι κάποιο courier, Η εξυπηρέτηση στην αναγραφόμενη τιμή είναι για τα μέλη του myphone ή σε όλους το ίδιο ισχύει για Ελλάδα?
  11. Τους είχες πει εσύ τίποτα να γράψουν ή από μόνοι τους έβαλαν την τιμή στα 30$ ?
  12. το παράγγειλα δεν άντεξα άλλο.. :p το έπαιξα κόρωνα - γράμματα :lol: και κέρδισε αυτό: http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-2-0Ghz-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5-8G-Bluetooth-4-0-XBMC-Dolby-DTS-328163.html :D
  13. Βοηθήστε με σαν Παιδί να διαλέξω το νέο μου παιχνίδι ποιο από τα 2 s89-h ή x8-h είμαι σε μεγάλο δίλημμα πείτε καμία γνώμη να αποφασίσω επιτέλους :-)
  14. Παιδιά ποια από τις δύο έχει πραγματικά καλύτερη υποστήριξη η Minix ή Tronsmart? και η διαφορά στην τιμή του s89-h με το x8-h αξίζει γιατί μου φαίνονται σχεδόν ίδια? Έχει παραγγείλει κανείς σε Presell στο http://www.geekbuying.com/ ?:-)
  15. έκατσα και του έβαλα από την αρχή την μαμά ρομ και για κάνα 10μερες δεν έκανε τίποτα σε random reboot ωραία λέω έφτιαξε αμ δε, έκανε πάλι τα ίδια του έβαλα custom αυτη http://www.htcmania.com/showthread.php?t=740595 άλλα έγινε χειρότερο όταν άρχιζε δεν σταμάταγε τα reboot πριν από αυτή και τώρα του έχω βάλει όλες τις miui που έχουν βγει άλλα κάποιες στιγμές κάνει νερά η οθόνη (με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω screenshot) και δεν έχει mhl υποστήριξη.. καμιά ιδέα?:D
  16. το έχω ρίξει στο καλάθι μαζί με αυτό http://www.geekbuying.com/item/NEW-Wireless-Bluetooth-Gamepad-for-Android---iOS-Cell-Phone--Tablet-PC--Mini-PC--TV-BOX-318373.html και κάνω πίσω με αυτό που μου λες, πόσο καιρό το έχεις παραγγείλει, πρόβλημα με τα λεφτά σου δεν έχεις που περνάνε οι μέρες, σου το είπαν αυτοί ή το βρήκες εσύ κάπου για το πρόβλημα? όλοι η σειρά έχει πρόβλημα ή μόνο από αυτό το μαγαζί? το βλέπω και στο ebay.. σε ζάλισα:dizzy: λιγο :) ..
  17. τι εννοείς ακόμα ψάχνονται? Το Tronsmart Vega S89-H έχει καλύτερο hardware και δεν υποστηρίζεται από firmware? :!: το s89 υποστηρίζεται σε firmware? για να πω την αμαρτία μου :happy: το s89-h το φλέρταρα περισσότερο από το s89 :cry:
  18. παιδιά πια η διαφορά σε αυτό Tronsmart Vega S89 Amlogic S802 http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S89-Amlogic-S802-2-0GHz-Quad-Core-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html και αυτό Tronsmart Vega S89-H Amlogic S802-H http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-S89-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-Android-TV-BOX-2G-16G-2-4G-5G-WIFI-Bluetooth-XBMC-Support-Dolby-and-DTS-326822.html εκτός της τιμής και της διαθεσιμότητας.. :D
  19. :) χαιρετώ την απίθανη παρέα.. λέω και γω σαν παιδί να πάρω ένα καινούργιο παιχνίδι :p στην αρχή σκεφτόμουνα ένα cs968 οικονομικό άλλα τώρα λέω για ένα Tronsmart Vega S89 Standard edition, εχει βγει άξιο το xbmc τρέχει κανονικά όπως στο pc, με την πλοήγηση και την αναπαραγωγή στο xbmc τρώει σκαλώματα σε 1080p με streaming γιατί τις ταινίες θέλω να τις διαβάζει από ένα qnap ts-220 κυρίως. Ποιες η διάφορες μεταξύ του standard με το lite? και ποιο/α μαγαζί/α προτείνεται? ευχαριστώ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.. :D
  20. Ναι κανονικα φλασαρω official με volume+&- και power χρησιμοποιώντας μια 2gb sd και το σωστο recovery.. Το κινητο ειναι αθανατο αν σκεφτειτε οτι εχει περασει απο μπλε οθονη και δεν ειχε σημεια ζωης για 10 μερες ειναι σκυλι.. Δεν καταλαβαινει τιποτα.. Μεχρι και Linux και Firefox os προσπαθησα να του βαλω.. Θελω να σας ευχαριστησω ολους για την απιστευτη δουλεια και ολοι την βοηθεια που μου εχετε δωσει κατα καιρους.. Αλλα εχω ενα παραπονο το tv-out να δουλευε μετα την 2.2 :-(
  21. Χαιρετω την υπεροχη παρεα.. :-) Ειμαι νεος σχετικα στο myphone αλλα σας παρακολουθω απο την αρχη σαν χρηστης ενος u8800pro απο το 2011, και το δικο μου απο κακο φλασαρισμα εχει imei 0 εδω και εναμιση χρονο.. Αλλα upgrade & downgrade κανω κανονικα και σε official αλλα και σε custom τωρα εχω πανω miui ForEver, το μονο προβλημα δεν μπορω να τρεξω το navigon επειδη imei 0. Αξιζει να ψαξω να το επαναφερω? Τι λετε?
  22. Το εχω ειδη κανει 2 φορες.. Η συσκευη σε ολα τα αλλα ειναι αστερι μα σε ολα.. Για αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση θα δοκιμασω να περασω καμια custom rom και θα σας πω Ευχαριστω για το χρονο :-)
  23. καλήμερα και καλώς σας βρήκα.. Είμαι NEO(ς) εδώ, διαβάζω όλα τα θέματα στο myphone για οποια συσκευή έχω πιάσει στα χέρια μου και κάνετε υπέροχη δουλειά όλοι σας, έχετε τις απαντήσεις πριν την ερώτηση :D Και σαν NEO N003 2/32GB v1.1 w1.1 N18S FULL WHITE χρήστης έχω το εξής πρόβλημα: έχω περίπου 10-15 ημέρες το κινητό στα χέρια μου από παραγγελία στο to2c, και το κινητό σχεδόν από τις πρώτες μέρες, όταν το αφήσω για μερική ώρα στην άκρη και πάω να το χρησιμοποιήσω πάλι κάνει συνέχεια random reboot. Από τροποποιήσεις μόνο launcher (smart v2) έχω αλλάξει. Αυτό μου το έκανε και πριν τον αλλάξω. Προχθές έβαλα cwm recovery για να αρχίσω τα πειράματα :p τι πιστεύετε ότι φταίει η rom ή το hardware?
×
×
  • Create New...