Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά πάω να το παραγγείλω από dealsprime με κάτι άλλα ψιλά

και μου γράφει :

Subtotal €90.79

Shipping & Handling (Free Shipping (12-26 Days) * EXCLUDED COUNTRIES: UK, Brazil, Italy & Germany) €0.00

Grand Total 90.79

Your credit card will be charged for $122.76

α) γιατί θα χρεώσει την κάρτα 32 ευρώ παραπάνω ;

β) (τον κωδικό που μου έδωσε που τον βάζω; δεν βλέπω κάπου πεδίο) άκυροα αυτό, το βρήκα

γ) τέλος, να πάρω και το rc11 για airmouse, είναι καλό, ε;

Το σύνολο είναι σε € και η χρέωση σε $

Παιδες εκανα μια αγορα ενα στικακι απο geekbuying εδω και 5 ημερες, πληρωσα κανονικα και παρολα αυτα στο order tracking βγαζει ακομα processing... Φυσιολογικο?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Nαι το geekbuying γράφει in stock 3 to 7 calendar days from ordering και πολλές φορές στέλνουν την 7η μέρα.Επίσης υπάρχει εκπρόσωπος τους στο φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5017754#post5017754 όπου μπορείς να του κάνεις μια υπενθύμιση για την παραγγελία σου

Nαι το geekbuying γράφει in stock 3 to 7 calendar days from ordering και πολλές φορές στέλνουν την 7η μέρα.Επίσης υπάρχει εκπρόσωπος τους στο φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5017754#post5017754 όπου μπορείς να του κάνεις μια υπενθύμιση για την παραγγελία σου

Ωραιος ευχαριστω, μολις εκανα ενα reminder :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Απαράδεκτοι του geek.

Είχα κάνει ερώτηση εδώ στο φόρουμ για το CS968 και δεν απάντησαν ποτέ.

Άσε που είναι και πιο ακριβό εκεί.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μάλλον δεν πρόσεξαν την ερώτηση σου.Προσωπικά όσες φορές ρώτησα κάτι,πάντα μου απάντησαν Edited by bbbb

Ερώτηση για το remote control του CS968.

Εκτός από το άνοιξε σβήσε της συσκευής, είναι κάτι άλλο που θα κάνω με το wireless keyboard;

Amazon Fire stick 4k max

Εννοείς τι άλλο μπορείς να κάνεις με το remote που σου δίνει?

Εννοώ τι χρήση έχει άλλη το remote που έρχεται μαζί με το tv box, εκτός το on/off της συσκευής.

Amazon Fire stick 4k max

Τον Δεκέμβριο αναμένονται τα quad core amlogic m8, αρχιτεκτονικης α9 στα 28nm με εξαπύρηνη mali 450mp

Και από αρχές του 2014 τα οκταπύρηνα allwinner a80 με powervr gpu

Οι διαφορες τους ποιες θα ειναι?

Edit: Τωρα ειδα οκταπυρηνα

λογο οτι ειμαι ασχετος... εχω ενα android pc αυτο που το συνδεεις στην τηλεοραση με HDMI υπαρχει περιπτωσει να μπορεσω να δω live tv αν εγκαταστησω το xmbc?

Eπισης εχω ενα αρχειο xml που περειεχει παρα πολλα ip απο πολλα καναλια... υπαρχει περιπτωση να το διαβασει?

ειναι πολυ καλο αρχειο ....

Μπορείς να περιηγηθείς γενικά, τα κουμπιά που έχει είναι back, menu, ok, navigation cross, on/off, home και μπορείς να χειριστείς και τον video player, το xbmc κλπ

Πράγματα που έτσι και αλλιώς θα κάνω με το RC12.

Άρα γενικά δεν χρειάζεται.

Amazon Fire stick 4k max

Ναι, αν πάρεις RC12 θα είσαι κομπλέ γιατί είναι και fly mouse

Δηλαδη κατα την γνωμη σου, αυτο προτεινεις ως το καλυτερο; Γιατι κανονικο πληκτρολογιο και ποντικι δεν θα βολευει στον καναπε.

Δηλαδη κατα την γνωμη σου, αυτο προτεινεις ως το καλυτερο; Γιατι κανονικο πληκτρολογιο και ποντικι δεν θα βολευει στον καναπε.

Συμφωνώ με το συντοπίτη φίλο...

Και εγώ προορίζω ένα BT πληκτρολόγιο και ποντίκι Logitech που έχω

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Μωρε μια χαρα βολευει και το ασυρματο keyboard.

Απλα εγω κοιταω να αποφυγω τον ογκο και παραγγειλα το RC12.

Amazon Fire stick 4k max

Μιας και έφτασε η στιγμή να παραγγείλω tv box (μετά την αποτυχημένη προσπάθεια με ένα 2πύρηνο), τι έχετε να μου προτείνετε σαν επιλογή αυτή τη στιγμή για να μή τη πατήσω πάλι?

Με ενδιαφέρει καλό wifi, να σηκώνει, όχι απαραίτητα HD, xbmc και γενικά ποιο πιστεύετε ότι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή.

Θα ήταν καλό να υποστηρίζεται με RC12 Wireless ή κάτι παρόμοιο.

Ευχαριστώ!

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ρε παιδια δοκιμαζω στο XBMC να δω απο το pc tv series σε HD και παρολο που εχω Vdsl ενσυρματα σερνεται.

Δηλαδη αν βαλω το tv box με wifi το ξεχναω το Hd;

Παιζει ρολο η cpu που ειναι αρχαια στο pc;

Amazon Fire stick 4k max

Πριν απο λιγο ανακαλυψα οτι υπαρχει και rc13 το οποιο απο βιντεακια στο youtube φαινεται κορυφη. Μηπως να προτιμησω αυτο; Βεβαια εχει και διπλασια τιμη απο το rc12 αλλα νομιζω οτι θα ειναι πολυ πιο ευχρηστο.

Για τι pc μιλάμε?

Για να μην σπαμαρω το topic με λεπτομερειες για PC, καλυτερα να το αναλυσουμε στο θεμα του XBMC.

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα παιδια.

Ειμαι καινουργιος στο θεμα του android tv box και δε ξερω τιποτα απο τις μαρκες κτλ.

Διαβασα τις τελευταιες σελιδες να μπω λιγο στο κλιμα και εχω μια ερωτηση.

Με την αγορα του cs968+ measy rc13 θα ειμαι ικανοποιημενος για skype, youtube-ιντερνετ, ταινιες?

Πιστεύω πως ναι

EDIT: Για το CS968 δοκίμασα την stock rom που βγήκε στις 2/11/2013 και ήταν γεμάτο με bloatware κινέζικο. Την απεγκατέστησα και γύρισα πίσω στην custom rom του hillyu που είναι debloated και έχει ενσωματωμένο το spdif passthrough για το xbmc και κάποια άλλα

Καλημερα Μαριε. Ποια πιστευης ειναι η ποιο δυνατη ρομ για το cs968?

Αυτό είναι το γνωστό cs968?

http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html

Επίσης σκέφτομαι να πάρω κι αυτό το remote μαζί

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TSM-01-Air-Mouse---Keyboard-for-TV-Box---PC---Motion-Sensing-Games-317283.html

Εχετε κάποιες γνώμες?

Το μαγαζί είναι σωστό?

Αυτό είναι το γνωστό cs968?

http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html

Επίσης σκέφτομαι να πάρω κι αυτό το remote μαζί

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TSM-01-Air-Mouse---Keyboard-for-TV-Box---PC---Motion-Sensing-Games-317283.html

Εχετε κάποιες γνώμες?

Το μαγαζί είναι σωστό?

Αφού το γράφει στον τίτλο ότι είναι τι CS968.

Δεν υπάρχει άλλο με αυτό το όνομα.

Amazon Fire stick 4k max