commannd1 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 εννοειτε οτι το adsl ειναι καλυτερο. Εγω οπως και το 40% του πληθυσμου βρισκομαι αιχμαλωτος στo mobile broadband κι αυτο γιατι ο οτε δεν βαζει τηλεφωνα μετα απο εναν νομο του 2007 και μετα. Εννοειτε οτι σε σχεση με τα προγραμματα που υπαρχουν οτι η WIND ειναι παρα πολυ καλυτερη και τα 30 GB ειναι καλα οταν δεν κανεις download. εδω και ποσο καιρο προσπαθω να κανω upload αντιγραφα ασφαλειας απ'το pc μου. καθε μηνα οτι περισσευει απο τις γραμμες μου, την τελευταια μερα ξεκιναω upload. Δηλαδη ειναι πολυτελεια και βλακεια αυτο που προσπαθω να κανω? Δηλαδη εγω φταιω που πλεον τα αρχεια κατα μεσο ορο ειναι παρα πολυ μεγαλα? Θα μπορουσανε τουλαχιστον το upload να το εχουνε ξεκλειδωτο. Η εστω να δινανε ενα πολυ μεγαλυτερο ογκο. Δηλαδη αμα σου κλεψουνε το pc και μετα τι θα κανεις? Θα βριζεις και τον κλεφτη και την εταιρεια που δεν σε αφησε να κανεις αντιγραφα. Για ποιο λογο δεν ριχνουνε ακομα περισσοτερο τις τιμες και ειδικα οταν εχουν γινει οι μισθοι πλεον ξεφτιλα? Τι νομιζετε οτι πουλανε στο κατω κατω? Αερα πουλανε. Ποια ειναι η παροχη υπηρεσιας? Για παραδειγμα η ΔΕΗ για να παραγει αυτο που καταναλωνουμε, σε καθημερινη βαση πληρωνει χιλιαδες ευρω για παραγωγη ηλεκτρικου ρευματος + συντηρηση + υπαλληλους. Οι τηλεφωνικες εταιρειες τι πληρωνουν για να παραξουν το byte? Πληρωσανε μια φορα τον απαραιτητο εξοπλισμο και πλεον η συντηρηση + υπαλληλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) εννοειτε οτι το adsl ειναι καλυτερο. Εγω οπως και το 40% του πληθυσμου βρισκομαι αιχμαλωτος στo mobile broadband κι αυτο γιατι ο οτε δεν βαζει τηλεφωνα μετα απο εναν νομο του 2007 και μετα. Εννοειτε οτι σε σχεση με τα προγραμματα που υπαρχουν οτι η WIND ειναι παρα πολυ καλυτερη και τα 30 GB ειναι καλα οταν δεν κανεις download. εδω και ποσο καιρο προσπαθω να κανω upload αντιγραφα ασφαλειας απ'το pc μου. καθε μηνα οτι περισσευει απο τις γραμμες μου, την τελευταια μερα ξεκιναω upload. Δηλαδη ειναι πολυτελεια και βλακεια αυτο που προσπαθω να κανω? Δηλαδη εγω φταιω που πλεον τα αρχεια κατα μεσο ορο ειναι παρα πολυ μεγαλα? Θα μπορουσανε τουλαχιστον το upload να το εχουνε ξεκλειδωτο. Η εστω να δινανε ενα πολυ μεγαλυτερο ογκο. Δηλαδη αμα σου κλεψουνε το pc και μετα τι θα κανεις? Θα βριζεις και τον κλεφτη και την εταιρεια που δεν σε αφησε να κανεις αντιγραφα. Για ποιο λογο δεν ριχνουνε ακομα περισσοτερο τις τιμες και ειδικα οταν εχουν γινει οι μισθοι πλεον ξεφτιλα? Τι νομιζετε οτι πουλανε στο κατω κατω? Αερα πουλανε. Ποια ειναι η παροχη υπηρεσιας? Για παραδειγμα η ΔΕΗ για να παραγει αυτο που καταναλωνουμε, σε καθημερινη βαση πληρωνει χιλιαδες ευρω για παραγωγη ηλεκτρικου ρευματος + συντηρηση + υπαλληλους. Οι τηλεφωνικες εταιρειες τι πληρωνουν για να παραξουν το byte? Πληρωσανε μια φορα τον απαραιτητο εξοπλισμο και πλεον η συντηρηση + υπαλληλους. Το αντίστοιχο πρόβλημα με το adsl παρουσιάζεται και σε φίλο στην επαρχία ο οποίος δεν μπορεί να πάρει από τον OTE στην γειτονιά του λόγο λίγων διαθέσιμων πορτών (άκουσον άκουσον εν έτη 2013 δεν ολοκλήρωσαν κάλυψη μέσα στην πόλη και αναβάθμισαν και τα καφαο πρόσφατα). Οι εταιρίες χρεώνουν όχι μόνο με βάση το κόστος τους αλλά και με βάση το κέρδος που θέλουν να βγάλουν. εκτός του τι προσπαθούν να διαφυλάξουν να μην έχουν πολύ κόσμο με συνδέσεις data στο δίκτυο τους και τους το γονατίσει. Είναι καρτέλ με Κ κεφαλαίο. Το θέμα είναι ότι πακέτα είναι πολύ ακριβά σε συνάρτηση με τους μισθούς μας. Αυτό που ανεβάζει το κόστος στην κινητή είναι οι φόροι που επιβάλει το κράτος, οι άδειες για τις συχνότητες που πληρώνουν κάθε χρόνο στο κράτος (που είναι πολύ χοντρά φράγκα πολλών εκατομμυρίων), ενοίκια και ρευματοδότηση των σταθμών βάσης (αν τα βάλεις σε σύνολο καίνε πολύ ρεύμα), τις καλωδιακές συνδέσεις σε οπτικές ίνες (κάτι που η cosmote κερδίζει γιατί χρησιμοποιεί την υποδομή του ΟΤΕ τζάμπα και για αυτό έχει παντού κάλυψη 3g και στο τελευταίο Κουτσοχώρι), και το πολυπληθές προσωπικό. Όσο για την ΔΕΗ ας μην κάνουμε κουβέντα γιατί εάν μειώναν τους μισθούς τους θα πληρώναμε πολύ λιγότερα που η καθαρίστρια παίρνει 1700€ όπως κάποτε και στον ΟΤΕ πριν τον ξεπουλήσουν. Edited February 10, 2013 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commannd1 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) αν συγκρινεις τα εξοδα που εχει για να παραχθει το πολυτιμοτερο αγαθο που ειναι το ρευμα σε σχεση με αυτα που πληρωνει η WIND και η Vodafone ειναι κυριολεκτικα για γελια και ειναι μηδενικα. Το ρευμα που καινε ειναι αμελητεο καθως οι ηλεκρονικες συσκευες καινε αμελητεο ρευμα για να δουλεψουνε και δεν μπορει να συγκριθει ουτε στο ελαχιστο με τον δημοσιο φωτισμο επι καθημερινης βασης πανελλαδικα που καιγεται. τωρα το τι γινοταν και τι γινεται στη ΔΕΗ οσο αφορα κομπινες και λαμογια θα συμφωνησω αλλα δεν συγκρινονται τα τρομακτικα εξοδα που εχει η ΔΕΗ για να παραγει επι 24ωρου βασης ρευμα. Πρεπει να ριξουν τις τιμες και στο κατω κατω γιατι θα πρεπει να προβληματιζομαστε εμεις με τα προβληματα των αλλων? φορτωνουν τα προβληματα τους επανω μας για ποιο λογο? Αν εχουν σοβαρα προβληματα να βγουν και να το πουν δημοσια ποιο και που ειναι το προβλημα και οχι να καθομαστε εμεις να συζηταμε και να μαντευουμε τι προβληματα εχει ο καθε παροχος. Τα προβληματα ειναι του παροχου και δεν μας αφορουν. οπως δεν ενδιαφερεται και ο παροχος για τον καταναλωτη αν του αρεσει το download αν αντιμετωπιζει προβληματα με το δικτυο κλπ κλπ. γι αυτο υπαρχει κι αυτο το site γιατι αν ολα λειτουργουσαν σωστα και ηθικα και ειμασταν ευχαριστημενοι δεν θα υπηρχαν τοσες χιλιαδες σελιδες εδω μεσα με παραπονα κατα κυριο λογο απο τους καταναλωτες. Edited February 10, 2013 by commannd1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Βρήκα και αυτό στο facebook https://www.facebook.com/Mobile.Telephony.In.Greece Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 TI EINAI TA 30GB?????? ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ???? τι αλλο θ'ακουσουμε ρε παιδια? ημαρτον πια! Θεωρείς πως τα 30 GB δέν είναι πολλά σε σχέση με τις προσφορές των άλλων εταιριών που έχουν ταβάνι τα 15GB ή πως τα 30 GB δεν αρκούν για σερφάρισμα, youtube , email, φωτογραφίες κλπ. Προσωπικά το έχω και τα 10 GB δεν τα έχω περάσει ποτέ, να σκεφτείς πως μπαίνω κατά 99% στο ίντερνετ από αυτό και το DSL απλά κατεβάζει σπίτι ταινίες κλπ (και όχι πάντα) Είναι στην χρήση του καθένα, αλλά τα 30 GB δεν παύει για όλους να είναι μια μέση αλλά απόλύτως αποδεκτή λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Θεωρείς πως τα 30 GB δέν είναι πολλά σε σχέση με τις προσφορές των άλλων εταιριών που έχουν ταβάνι τα 15GB ή πως τα 30 GB δεν αρκούν για σερφάρισμα, youtube , email, φωτογραφίες κλπ. Προσωπικά το έχω και τα 10 GB δεν τα έχω περάσει ποτέ, να σκεφτείς πως μπαίνω κατά 99% στο ίντερνετ από αυτό και το DSL απλά κατεβάζει σπίτι ταινίες κλπ (και όχι πάντα) Είναι στην χρήση του καθένα, αλλά τα 30 GB δεν παύει για όλους να είναι μια μέση αλλά απόλύτως αποδεκτή λύση. Συμφωνώ τι τα 30gb είναι ικανοποιητικά. Εάν ακούς ράδιο, βλέπεις πολλά youtube φτάνεις το Όριο.... καλό θα ήταν να είναι στα 50 gb. Τα 10 δεν φτάνουν ούτε για πλάκα. Τα 20 είναι στο όριο στα 30 άνετα αλλά αν ήταν 50 θα ήταν streess free .... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commannd1 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Θεωρείς πως τα 30 GB δέν είναι πολλά σε σχέση με τις προσφορές των άλλων εταιριών που έχουν ταβάνι τα 15GB ή πως τα 30 GB δεν αρκούν για σερφάρισμα, youtube , email, φωτογραφίες κλπ. Προσωπικά το έχω και τα 10 GB δεν τα έχω περάσει ποτέ, να σκεφτείς πως μπαίνω κατά 99% στο ίντερνετ από αυτό και το DSL απλά κατεβάζει σπίτι ταινίες κλπ (και όχι πάντα) Είναι στην χρήση του καθένα, αλλά τα 30 GB δεν παύει για όλους να είναι μια μέση αλλά απόλύτως αποδεκτή λύση. Φιλε μου εχεις Adsl. Δεν χρειαζεται να πεις τιποτα αλλο. Ειπες την μαγικη λεξη. Και προφανως δεν διαβασες ολα τα ποστ μου σε συτην την σελιδα πιο πανω. Εσυ κατεβαζεις ταινιες οπως λες ή οτι αλλο θες....και εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε :p Θα το ξαναπω. Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΟΟΟΟΟΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΕ ΤΑ 30 GB ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΝΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commannd1 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Θεωρείς πως τα 30 GB δέν είναι πολλά σε σχέση με τις προσφορές των άλλων εταιριών που έχουν ταβάνι τα 15GB ή πως τα 30 GB δεν αρκούν για σερφάρισμα, youtube , email, φωτογραφίες κλπ. Προσωπικά το έχω και τα 10 GB δεν τα έχω περάσει ποτέ, να σκεφτείς πως μπαίνω κατά 99% στο ίντερνετ από αυτό και το DSL απλά κατεβάζει σπίτι ταινίες κλπ (και όχι πάντα) Είναι στην χρήση του καθένα, αλλά τα 30 GB δεν παύει για όλους να είναι μια μέση αλλά απόλύτως αποδεκτή λύση. κι εκτος απο αυτο ΔΥΣΤΗΧΩΣ αυτα βλεπουν οι εταιρειες και ριχνουν τα ορια οπως εξαλλου κανανε. Αφου φιλε μου εσυ εχεις adsl και κατεβαζεις και ανεβαζεις οτι θελεις οποτε θελεις εμ πως να μην σου ειναι υπεραρκετα τα 30GB?????? λογικο ειναι. οι εταιρειες βγαζουν στατιτιστικες και λενε αφου ο μεσος ορος ειναι τα 10 GB τοτε δεν υπαρχει λογος να δινουμε 30 GB. κι αυτα δεν τα λεω εγω. οριστε δειτε για να φρικαρετεhttp://i49.tinypic.com/11ugrp1.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 κι εκτος απο αυτο ΔΥΣΤΗΧΩΣ αυτα βλεπουν οι εταιρειες και ριχνουν τα ορια οπως εξαλλου κανανε. Αφου φιλε μου εσυ εχεις adsl και κατεβαζεις και ανεβαζεις οτι θελεις οποτε θελεις εμ πως να μην σου ειναι υπεραρκετα τα 30GB?????? λογικο ειναι. οι εταιρειες βγαζουν στατιτιστικες και λενε αφου ο μεσος ορος ειναι τα 10 GB τοτε δεν υπαρχει λογος να δινουμε 30 GB. κι αυτα δεν τα λεω εγω. οριστε δειτε για να φρικαρετεhttp://i49.tinypic.com/11ugrp1.png Αυτά τα κάνει η ξεφτιλισμένη voda & cote..... που νομίζουν ότι είναι οι παντοκράτορες .... αλλά δεν φταίνε αυτοί αλλά το κράτος και ο αρμόδιος φορέας. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commannd1 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Γι αυτο κι εγω φροντιζω ΠΑΝΤΑ να εξαντλω και το τελευταιο byte γιατι υπαρχουν ιδιοφυιες οπως η Ελενα στην vodafone. φυσικα οταν τους ρωτας, γιατι, δεν σου απαντανε ποτε. Edited February 10, 2013 by commannd1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 οι εταιρειες βγαζουν στατιτιστικες και λενε αφου ο μεσος ορος ειναι τα 10 GB τοτε δεν υπαρχει λογος να δινουμε 30 GB. κι αυτα δεν τα λεω εγω. οριστε δειτε για να φρικαρετεhttp://i49.tinypic.com/11ugrp1.png ξεφτίλα! :mad: Ολο τέτοιες βλακείες κάνει η voda... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 οι εταιρειες βγαζουν στατιτιστικες και λενε αφου ο μεσος ορος ειναι τα 10 GB τοτε δεν υπαρχει λογος να δινουμε 30 GB. κι αυτα δεν τα λεω εγω. οριστε δειτε για να φρικαρετεhttp://i49.tinypic.com/11ugrp1.png ξεφτίλα! :mad: Ολο τέτοιες βλακείες κάνει η voda... Η voda είναι από τις ποιο αντιπαθητικές. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 αν κατεβάζεις είναι λίγα. Για mobile σε σχέση με τους άλλους είναι μια χαρά . Στο εξωτερικό δίνουν απεριόριστο για web browsing και περιορισμένο στα download. Ναι, αλλά όχι στα ίδια λεφτά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Εχω να πλησιασω την voda εδω και χρονια. 30GB ολε. Εχω ευχαριστηθει ιντερνετ, Βλεπω τηλεοραση στο αμαξι, εχω ιντερνετ παντου. Τελεια. Αν βαλει κ αλλες κεραιες θα ειναι τελεια. Οπου εχει σημα εχει καλη εως πολυ καλη ταχυτητα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Εχω να πλησιασω την voda εδω και χρονια. 30GB ολε. Εχω ευχαριστηθει ιντερνετ, Βλεπω τηλεοραση στο αμαξι, εχω ιντερνετ παντου. Τελεια. Αν βαλει κ αλλες κεραιες θα ειναι τελεια. Οπου εχει σημα εχει καλη εως πολυ καλη ταχυτητα. Δύσκολα ξεπερνάς τα 30 γίγα. Μόνο αν κατεβάζεις ταινίες. Αλλά για αυτό υπάρχει και στο "σταθερό" που στο δίνει σχεδόν τζάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Δύσκολα ξεπερνάς τα 30 γίγα. Μόνο αν κατεβάζεις ταινίες. Αλλά για αυτό υπάρχει και στο "σταθερό" που στο δίνει σχεδόν τζάμπα. Στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι μια χαρά. Στην επαρχία που σέρνετε σε πολλές περιοχές ακόμα τρώγετε ακόμη ποιο δύσκολα. Το θέμα είναι ότι σερφάρεις stress free. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Εγω παντως εχω πιασει ταχυτητα 20mbps μονο Σαλαμινα. Εχει πιασει κανεις τοσο? Στις αλλες περιοχες μεχρι 8mbps εχω πιασει. Kατεβαζα σαλαμινα απο torrents 2000kb/sec φοβερο Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Σκέφτομαι κ εγώ τη προσφορά με τα 30gb στα 24.90..mifi λέγεται? Κ ποιο USB stick δίνουν? Ποιο είναι το καλύτερο? Ξέρει κανείς αν έχει καλό 3G στο νομό Πιερίας? :) ευχαριστώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Mifi δινουν δεν χρειαζεται stick Το ανοιγεις και εχεις ιντερνετ σε 5 συσκευες, Ειναι φοβερο. κ δεν τρως και την ακτινοβολια στην μουρη. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 και μαλιστα το βαζεις στο μπαλκονι κ εχεις ιντερνετ μεσα που στο μπαλκονι σιγουρα εχεις καλυτερο σημα Ειναι φοβερο Παρτε το, Σιγουρα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Το προγραμμα αυτο και γενικα ολα τα mobile internet, μπορουν να δοθουν σε καρτα σιμ ή μονο σε usb stick; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Το προγραμμα αυτο και γενικα ολα τα mobile internet, μπορουν να δοθουν σε καρτα σιμ ή μονο σε usb stick; Μπορείς να κάνεις το προγραμμα χωρίς να πάρεις εξοπλισμό. Έτσι δεν έχεις και κόστος αποσύνδεσης μετά τις 60 ημέρες που σου δίνεται η δυνατότητα να ακυρώσεις. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Μπορείς να κάνεις το προγραμμα χωρίς να πάρεις εξοπλισμό. Έτσι δεν έχεις και κόστος αποσύνδεσης μετά τις 60 ημέρες που σου δίνεται η δυνατότητα να ακυρώσεις. Βασικά αυτό είναι το πιο καλό στην υπόθεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 για μενα το mifi ειναι το καλυτερο της υποθεσης Φοβερο Απιθανο μεγαλη μπαταρια. καλο σημα, δεν τρως ακτινοβολια στο προσωπο. καλο σημα γιατι το βγαζεις εκτος σπιτιου ενω εσυ εισαι μεσα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Είναι σίγουρο οτι δίνουν το Mifi? Γιατί στην σελίδα της Wind δεν αναφέρει κάτι αντίστοιχο. http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-me-sumvolaio/wind-mobile-broadband/ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts