FREAK_OF_NATURE Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 nai alla pistepse me spanios den einai efikto...kai sthn telikh protimo na eimai kala para na kindyneyo apo ton fobo "8a exo oulh" :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Φίλος μου είχε αραιά δόντια και δεν χαμογελούσε ποτέ, δεν έβγαινε φωτογραφίες και ήταν πάντα σφιγμένος. Δεν είναι κάτι που μπορείς να ελέγξεις άμα νιώθεις την ατέλεια, ειδικά όταν είναι στη μόστρα (δόντια, μύτη, αυτιά κλπ). Από τότε που τα έφτιαξε είναι άλλος άνθρωπος. Χαμογελά συνέχεια και απέκτησε αυτοπεποίθηση. Μου είπε "είναι σαν να είσαι γκόμενα και να έβαλες στήθος". Και μην μου πει κανείς "άλλο τα δόντια, άλλο η μύτη", για τη μόστρα μιλάμε και μια αισθητική επέμβαση δεν είναι απαραίτητα σε δέρμα. Όπως φτιάχνουμε τα δόντια μας και όπως "μαζεύουμε" τα πεταχτά αυτιά μας, όπως προσθέτουν οι γυναίκες στήθος και όπως εξαφανίζεις μια ουλή που σου αλλάζει το πρόσωπο έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε αισθητική επέμβαση. Δεν είναι ασέβεια στη φύση ούτε τίποτε τρομερό. Επίσης βλέπω ότι όποιος δεν εχει πρόβλημα με την εμφάνισή του κατακρίνει και τις πλαστικές. Κάτσε να είχες γεννηθεί με στραβή μύτη να σου έλεγα εγώ "σεβασμός στη φύση" και φούμαρα. Μην κρίνετε έτσι ελαφρά το πρόβλημα που μπορεί να νιώθει κάποιος άλλος. Συνεπώς δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Ευτυχώς τίποτα στη μόστρα μου δεν μου προκαλεί ντροπή αλλά είμαι βέβαιος ότι αν είχα πεταχτά αυτιά ή στραβή μύτη ή αραιά δόντια ή ουλή στο μάγουλο ή κάτι παρόμοιο φυσικά και θα πήγαινα να το διορθώσω. Η αλλαγή στην αίσθηση και στην αυτοπεποίθηση είναι κάτι που αν δεν το έχεις ζήσει δεν μπορείς να το καταλάβεις. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix (23 Ιούν. 2004 , 19:00) Επίσης βλέπω ότι όποιος δεν εχει πρόβλημα με την εμφάνισή του κατακρίνει και τις πλαστικές. ----->oloi oi an8ropoi exoume ateleies..akoma kai h deksia pleyra tou somatos mas einai asymetrh ths aristerhs mas Η αλλαγή στην αίσθηση και στην αυτοπεποίθηση είναι κάτι που αν δεν το έχεις ζήσει δεν μπορείς να το καταλάβεις. -------->sumfono kai epauksano Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 με αφορμη την εκπομπη του αμερικανικου ριαλιτι extreme makeover ''ξεθαβω'' αυτο το θεμα... παρτε παραδειγμα αυτους τους ανθρωπους... η πλειοψηφια τους, ειναι ανθρωποι που ειχαν ατελειες μια ζωη στο προσωπο τους, και ηταν ο περιγελος του σχολειου..(αρκετα ψυχοφθωρο...σε αυτη την ηλικια).......!!!!!! Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 lemanis τελικα τι εκανες με την μυτουλα σου? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 θα εκανα κοιλιοπλαστικη για να εχω πλακα κοιλια με κοιλιακους. επισης θα εκανα και το λεγομενο λιφτινγκ δοντιων, που σου κανει χαμογελο οπως του ρουβα. αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 εχε απλα υποψην σου πως ο πλαστικος πριν την κοιλιοπλαστικη 8α σου κανει μια διαιτα...οποτε γιατι δε προσπα8εις να αποκτησεις κοιλιακους οπως τους 8ελεις φυσικα?? οσο για το λιφτινγκ δοντιων(δεν υπαρχει κατι τετοιο-τουλαχιστον ο ορος σου ειναι αδοκιμος) σου συνιστω να το ξανασκεφτεις Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 εγώ δεν είχα στραβή μύτη, αλλά έχω εδώ και 2 βδομάδες περίπου, μετά από άγρια αγκωνιά στα μούτρα... Χωρίς πλάκα την σκέφτομαι την πλαστική :worry: Φίλε μου (αν κ το είδα κάπως αργά :p) κι εγώ ομοιοπαθής (βασικά δε στράβωσε κ πολύ :p (απλώς έκανε εκείνο το καρουμπαλάκι από πάνω, αν και πολύ μικρό)):( . Δε νομίζω να κάνω πλαστική εκτός κι αν πάω σε γιατρό και μου πεί ότι στράβωσε κανά διάφραγμα ή τπτ τέτοιο Το καλό είναι ότι είναι μικρό αλλά όσο το θυμάμαι που έφαγα πρόπερσυ μια κουτουλιά στα μούτρα (κατα λάθος έγινε, παίζαμε μπάσκετ) κι έτρεχε όλη νύχτα... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliakos Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Εχει σχεση το nick σου?!!! :lol: με αφορμη την εκπομπη του αμερικανικου ριαλιτι extreme makeover ''ξεθαβω'' αυτο το θεμα... παρτε παραδειγμα αυτους τους ανθρωπους... QUOTE] καθε βραδυ μετα τις 1-3 καπου εκει στο νετ :P κατω απο 10χιλ δεν νομιζω να πεφτουν σε καθε ατομο για πλαστικες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathan1 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Ελατε να συζητησουμε για τυχον πλαστικες που κανατε η σκοπευετε να κανετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathan1 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 εγω θα κανω πλαστικη τον Μαιο στην μυτη διοτι ειναι τερατουργημα.δεν θα κανω την κλασσικη πλαστικη που κανει ο κοσμος.ξερετε που ειναι γαμψη.εμενα σε αυτον τον τομεα ειναι τελεια. εχω αλλο προβλημα.η μυτη μου ειναι τοσο χοντρη που ειναι σαν μια μπαλα απλως κολλημενη στη θεση της μυτησ.ακουω γνωμες και εμπειριες :):cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 ετοιμάσου να πονέσεις. Πάνω από όλα υπομονή. Στην αρχή θα είσαι πολύ πρισμένος. Το τελικό αποτέλεσμα θα το δεις ένα χρόνο μετά σχεδόν. Τότε ο μύτος θα είναι τέλειος. Μέχρι τότε θα βλέπεις συχνά διαφορές. Πάντως η ταλαιπωρία είναι μικρή σε σχέση με το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 αν προκειται για τοσο χοντρο προβλημα τοτε τι να πω...ισως και να αξιζει καποιος να μπει σε αυτην την ταλαιπωρια!! για ψηλο πραγματα ομως που κανουν καποιοι ουτε κατα διανοια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 yparxoun plastikes oste gia na feygoun simadia apo to soma?? Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 yparxoun plastikes oste gia na feygoun simadia apo to soma?? Σαφώς και υπάρχουν. Αυτό είναι το νόημα της πλαστικής. Ενδιαφέρεσαι για κάτι συγκεκριμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Σαφώς και υπάρχουν. Αυτό είναι το νόημα της πλαστικής. Ενδιαφέρεσαι για κάτι συγκεκριμένο; genika rotao apla....an ginetai as poume na feygoun simadia pou exoun meinei apo kapsimo i apo diafora xtipimata tis pedikis ilikias kai exoun meinei pano sto soma.... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 yparxoun plastikes oste gia na feygoun simadia apo to soma?? genika rotao apla....an ginetai as poume na feygoun simadia pou exoun meinei apo kapsimo i apo diafora xtipimata tis pedikis ilikias kai exoun meinei pano sto soma....φυσικα και γινεται.. αν ομως προκειται για ενα σημαδακι πχ στο γονατο,ξανασκεψου το αν αξιζει η ταλαιπωρια και το χρηματικο κοστος Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 φυσικα και γινεται.. αν ομως προκειται για ενα σημαδακι πχ στο γονατο,ξανασκεψου το αν αξιζει η ταλαιπωρια και το χρηματικο κοστος milame gia simadia ta opia fenontai arketa...se xeria kai podia....petyxainoun omos aftes oi egxiriseis???yparxoun parenergeies?? Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 παρενεργειες οχι...πιθανοτητα να μην πετυχει η επεμβαση υπαρχει αλλα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι σχεδον μηδαμινες. γιατι δε το συζητας με καποιον ειδικο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 To διαφραγμα θεωρειται τετοια επεμβαση;Γιατι ειχα δει στο niptuck να κανουν και διαφραγματα ..Και επειδη ειδα να χτυπανε την κακομοιρη την μυτουλα με σφυρι νομιζω αν και πρεπει να κανω διαφραγμα φοβαμαιιι πολυ...Και να με σερνουν δεν θα παω..Αχ με κατεστρεψε το niptuck:lol::p.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 παρενεργειες οχι...πιθανοτητα να μην πετυχει η επεμβαση υπαρχει αλλα σε τετοιες περιπτωσεις ειναι σχεδον μηδαμινες. γιατι δε το συζητας με καποιον ειδικο? apla tithike to 8ema kai rotisa...tpt parapano...alla pisteyo pos simferei na kaneis teties egxeriseis efoson exeis kati pou se enoxlei.. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_nik Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 κ εγω το χω στα υποψιν το διαφραγμα αλλα θα δουμε το ποτε.μικροπλαστικη γινεται κ εκει απ οτι ξερω.οσο για το χτυπημα λιγο με νοιαζει....γιατι απλα θα κοιμαμαι (ελπιζω δηλαδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Ναι αλλα μετα θα υπαρχει αιμαι και πρηξιμο και πονος για πολλες μερες;Μην πεθανουμε κιολας απο τον πονο.Και δεν υπαρχει κινδυνος να χαλασει το σχημα της μυτης να την στραβωσει πχ;Να ανεπνεω καλυτερα θελω οχι να μου αλαξει τα χαρακτηριστικα του προσωπου.Εχει κανει κανεις διαφραγμα απο εδω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 εχω κανει διαφραγμα και κογχες.... μεσες ακρες: οι κογχες γινονται με ραδιοσυχνοτητες...πεφτει η ακτινοβολια,καυτηριαζει, και μαζευονται τα τοιχωματα προς τα μεσα ετσι ωστε να μην κλεινει η αναπνευστικη οδος...για λιγο καιρο βγαζεις απο την μυτη καποια ξεραμενα κομματιακια το διαφραγμα ειναι μια τυπικη διαδικασια...για πριξιμο ουτε λογος απλα για 2 μερες θα εχεις κατι βαμβακια μακροστενα μεσα στην μυτη και για μια εβδομαδα καποια δαχτυλιδακια μεσα με ραμματα ετσι ωστε να μεινει το διαφραγμα στην θεση του καμια σχεση με πλαστικη επεμβαση η ολη διαδικασια οι τυχεροι της ολης υποθεσης ειναι αυτοι που εχουν και αισθητικο προβλημα στην μυτη γιατι τους γινεται και ενα "ρεκτιφιε" μαζι με το διαφραγμα...αν χρειαζεται βεβαια απο πονο μηδεν...το εννοω στην μυτη δεν καταλαβαινεις τιποτα...μετα για κανα μηνα+ ανα 2-3 μερες υπαρχει ραντεβου με τον γιατρο για καθαρισμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts