Jump to content

Πλαστική επέμβαση

E_jay
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To διαφραγμα θεωρειται τετοια επεμβαση;Γιατι ειχα δει στο niptuck να κανουν και διαφραγματα ..Και επειδη ειδα να χτυπανε την κακομοιρη την μυτουλα με σφυρι νομιζω αν και πρεπει να κανω διαφραγμα φοβαμαιιι πολυ...Και να με σερνουν δεν θα παω..Αχ με κατεστρεψε το niptuck:lol::p..

εγω ειδα στο nip tuck μαφιοζους να αλλαζουν προσωπο να καιγονται και να φτιαχνουν το ιδιο προσωπο...παιδι να εχει δυο πατερες...το παιδι αυτων να γενιεται με δακτυλα παπιας...να βιαζεται ο ενας χειρουργος...

αμερικανος να θελει να γινει ασιατης(τα χαρακτηριστικα τοθ)

και στο κατω κατω σκεψου το αποτελεσμα...και γω θα κανω πλαστικη τον απριλιο.αν καθομουν και σκεφτομουν οτι σου ξυλονουν την μυτη

στην τραβανε με δυναμη την κοπανανε...αστο

εχω δει εγχειρησεις στο ιντερνετ...

απλως σκεψου.η εγχειριση ειναι..απλως κλεινεις τα ματια και μοιλισ τα ανοιξεις αλλαζει η ζωη σου!

• Απαντήσεις 102
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά είμαι γνώσις σε αυτό το θέμα

Έκανα πλαστική πριν μπω φαντάρος πριν ένα μίνα και είναι όλα οπός τα λέω

Βασικά το πρώτο πρόβλημα είναι το οικονομικό γιατί μια επενβασι κάνει Πάνο από 3.000 ευρώ

Εγώ την είχα κλίσει από το 2005 και την έκανα το 2008

Καλό είναι να πάτε σε γνωστό κέντρο δεν είναι όλα τα πράγματα ρόδινα οπός περιγράφονται

Σ κάνουν τοπική και αρχίζει ι επέμβαση οπού δεν καταλάβεις τίποτα μέσα σε 1 ώρα με 2 έχουν όλα τελειώσει μετά σε πάνε σε ένα δωμάτιο οπού κοιμάσαι για 2 ώρες και όταν λίγο πόνο .. οπού καθώς περνά ι ώρα μεγαλώνει και για αυτό σ δίνουν φάρμακα ..

Το πρόβλημα το μεγάλο είναι ότι θα είσαστε πρησμένη για 10 μέρες περίπου τουλάχιστον εγώ τόσο ήμουν

Ι ζωή μου δεν άλλαξε διότι είμαι φαντάρος και δεν την έχω χάρη την επενβασι αλλά έχω κάνει πράγματα που δεν έκανα πριν και αξίζει τα λεφτά 3,400 ευρώ μου στοίχισε

Eνταξει,αλλα εμενα θα αλλαξει η ζωη μου υπο την εννοια οτι θα μπορω να ααναπνευσω ανετα.Οχι καποια εξωτερικη διαφορα που οσο να ναι εσεις το περιμενετε πιο ανυπομονα..Εμενα ειναι πιο ιατρικος ο λογος και φυσικο ειναι να φοβαμαι πιο πολυ τον πονο.

Κατα τα αλλα δεν νομιζω να μην υπαρχει καθολου πονος καθως σου σπανε κοκαλο νομιζω η κατι στην μυτη.Αλλα οκ με καθησυχασατε λιγο..

• 1 month later...
Σκέφτομαι να κάνω κι εγώ την επέμβαση γιατί έχω κάποιες δυσκολίες στην αναπνοή αλλά δε ξέρω αν ο Στρατός αναλαμβάνει τέτοιες επεμβάσεις...

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

yparxoun plastikes oste gia na feygoun simadia apo to soma??

Σαφώς και υπάρχουν.

Αυτό είναι το νόημα της πλαστικής. Ενδιαφέρεσαι για κάτι συγκεκριμένο;

φυσικα και γινεται..

αν ομως προκειται για ενα σημαδακι πχ στο γονατο,ξανασκεψου το αν αξιζει η ταλαιπωρια και το χρηματικο κοστος

παιδια ξερετε κατι πιο συγκεκριμενο για τις τεχνικες αυτες?πχ laser κτλ?

Έχω και εγώ διάφραγμα και ο γιατρός μου είπε να σταματήσω για λίγο καιρό τις προπονήσεις ...

μπας και κάνω την επέμβαση να ηρεμήσω ....

γιατί αναπνέω μόλις 35% από την μύτη και δεν μπορώ να βγάλω έναν αγώνα ολόκληρο ..:(:( κουράζομαι εύκολα ...

Το θέμα είναι ότι μετά την επέμβαση θα δώ καμιά διαφορά η τσάμπα ο κόπος ???

Μην ξεχνάτε ότι την μύτη μου την έχω σπάσει και την έχω χτυπήσει άπειρες φορές !!! Παίζει ρόλο αυτό για τον τρόπο που θα γίνει ή επέμβαση ?

Μην ξεχνάτε ότι την μύτη μου την έχω σπάσει και την έχω χτυπήσει άπειρες φορές !!! Παίζει ρόλο αυτό για τον τρόπο που θα γίνει ή επέμβαση ?

Αυτό θα στο πει ο γιατρός σου, αφού σου κάνει εξετάσεις. Εννοείται ότι δεν θα του κρύψεις τίποτα από το ιστορικό σου.

Αυτό θα στο πει ο γιατρός σου, αφού σου κάνει εξετάσεις. Εννοείται ότι δεν θα του κρύψεις τίποτα από το ιστορικό σου.

Του το έχω πει και μου λέει Εντάξει Εντάξει ....

Και εμένα αυτό το εντάξει εντάξει δεν μου ακούγετε και πολύ καλό !!!

Τι σόι γιατρός είναι αυτός που λέει εντάξει εντάξει ...

Αντε τώρα γιατί τα έχω πάρει με αυτό τον *******ογιατρό και είμαι έτοιμος να του κάνω αυτό που έκανε ο κρητικός στον άλλο και με δείτε και μένα στις ειδήσεις !!!!! :mad::mad::mad:

Τα νεύρα μου !!!!!!!!!!!!!!

Πριν 5 εβδομάδες έκανα επέμβαση διάφραγμα και πλαστική μαζί (ίσιωμα στο διάφραγμα, αφαίρεση καμπουρίτσας, σπάσιμο πλαϊνών οστεοχόνδρων και επανατοποθέτηση στη σωστή θέση, μάζεμα στυλίδας). Όλα είναι θέμα γιατρού... εγώ από τη στιγμή που βγήκα από το χειρουργίο μέχρι σήμερα δεν έχω νιώσει τον παραμικρό πόνο. Πιο πολύ πονάς αν σε τσιμπήσει καρφίτσα στο δάχτυλο! Βέβαια ξαναλέω ότι είναι θέμα γιατρού... στο διπλανό κρεβάτι ήταν μια κοπέλα που είχε χειρουργηθεί από άλλο γιατρό 2 ημέρες πριν από μένα και είχε τα χάλια της... εγώ αμέσως μετά το χειρουργίο ήμουν πολύ καλύτερα από αυτή. Σήμερα ένα μήνα μετά, ύστερα από διάφορα στάδια που πέρασα είμαι μια χαρά, αναπνοή τέλεια και η μύτη μου δεν φαίνετε καν χειρουργημένη. Δείχνει φυσική και πολύ όμορφη. Αν θέλετε να με ρωτήσετε οποιαδήποτε λεπτομέρεια είμαι στη διάθεσή σας...

Που έκανες την επέμβαση? Είχες κόκκινα μάτια και αιματώματα στο πρόσωπο?

Είδες μεγάλη διαφορά στην αναπνοή? Σόρρυ για την πληθώρα ερωτήσεων αλλά με απασχολεί πολύ το θέμα τελευταία γιατί αναπνέω ελάχιστα απ την μύτη λόγω διαφράγματος και σκοπέυω να πάω στο ΓΣΝΕ 424 απο βδομάδα να δω το θέμα

Χειρουργήθηκα σε ιδιωτική κλινική από ιδιώτη γιατρό. Ο γιατρός είναι χειρούργος ΩΡΛ με εξειδίκευση στην ταυτόχρονη αποκατάσταση διαφράγματος και ρινοπλαστικής. Είναι κορυφαίος στο είδος του... μπορώ να πω το όνομά του στο internet? Γνωρίζει κάποιος?

Πάντως το έψαξα πολύ για το ποιος γιατρός θα με χειρουργήσει καθότι στο λεξικό δίπλα στην λέξη φόβος έχει το όνομά μου. Τουλάχιστον η έρευνά μου δικαιώθηκε και χαλάλι τα 4000€ που έδωσα. Δεν είναι πέξε γέλασε αυτά τα πράγματα.

Τα μάτια μου εσωτερικά δεν κοκκίνισαν, λίγες μελανιές είχα που εξαφανίστηκαν μετά από 7-8 ημέρες. Εάν οι οστεοτομές που κάνει ο γιατρός είναι προσεγμένες και λεπτεπίλεπτες οι μελανιές μετά είναι ελάχιστες. Ένας νεαρός που χειρουργήθηκε την ίδια μέρα με μένα από τον ίδιο γιατρό δεν έκανε καθόλου μελανιές. Είναι και θέμα οργανισμού. Επίσης εάν δεν κάνεις πλαστική και κάνεις μόνο διάφραγμα πάλι οι μελανιές είναι ελάχιστες έως καθόλου.

Ξέχασα να γράψω για την αναπνοή. Τώρα ένα μήνα μετά η αναπνοή μου είναι τέλεια. Οι περισσότεροι όμως πανικοβάλλονται στην αρχή γιατί μετά την επέμβαση τις πρώτες ημέρες δεν θα δεις τεράστια διαφορά... αυτό συμβαίνει γιατί μετά το χειρουργίο έχουν στιβαχτεί σε όλη την αναπνευστική οδό της μύτης "τόνοι" από πηγμένα αίματα και βλένα. Δεν ενοχλούν απλά δεν μπορείς να αναπνεύσεις πολύ καλά. Όταν λοιπόν μετά από δύο εβδομάδες πήγα ξανά στο γιατρό με καθαρίσαν, έβγαλαν δηλαδή τα "πήγματα" που είχαν μαζευτεί και μπήκε τόσος αέρας πλέον που πάγωσε ο λαιμός μου!! Τώρα, 5 εβδομάδες μετά θα ξαναπάω να κοιτάξει αν έχει μείνει κάποιο υπόλειμα για να το καθαρίσει.

Εγώ μόνο διαφραγμα ενδιαφέρομαι μαις και δεν τίθεται θέμα άσχημης μύτης.

Ελπίζω οι στρατιωτικοί ιατροί να είναι εξίσου καλοί.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων! Γιατί να μην μπορείς ν' αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει;...Αν και δεν χρειάστηκα ποτέ...:happy: :shifty:

Χειρουργήθηκα σε ιδιωτική κλινική από ιδιώτη γιατρό. Ο γιατρός είναι χειρούργος ΩΡΛ με εξειδίκευση στην ταυτόχρονη αποκατάσταση διαφράγματος και ρινοπλαστικής. Είναι κορυφαίος στο είδος του... μπορώ να πω το όνομά του στο internet? Γνωρίζει κάποιος?

Όχι για προφανείς λόγους.Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορείς να τον ενημερώσεις μέσω προσωπικού μηνύματος. :)

Εγώ έκανα μια παρόμοια εγχείρηση με αυτή που περιέγραψε η nicer (δλδ διόρθωση ρινικού διαφράγματος και πλαστική μαζί) το 2005..Το μόνο που είχα ήταν κάποιες μελανιές που φύγανε μετά από 10 μέρες.Τα παυσίπονα που μου είχε ήδη γράψει ο γιατρός δεν τα χρειάστηκα καθόλου και αν ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού μέσα σε 2 εβδομάδες είσαι μια χαρά..Προσοχή θέλεις στο να μην κοιμάσαι μπρούμυτα το πρώτο εξάμηνο και να μην σου δώσει κάποιος μπουνιά..Αναπνέω καλύτερα από ποτέ και μυρίζω πια (το τονίζω αυτό γιατί πριν δεν μύριζα καθόλου και τώρα μυρίζω όλα τα φαγητά της γειτονιάς)...Χρειάστηκα μια επαναληπτική μετά από 6 μήνες γιατί κάποιος χόνδρος που δημιουργήθηκε μου πίεζε το διάφραγμα και φοβήθηκε ο γιατρός...Στην εβδομάδα πάνω ήμουν μια χαρά..Όσοι με γνώριζαν από πριν μου λένε πόσο φυσικό είναι το αποτέλεσμα της μύτης μου..

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

• 1 month later...
Πριν 5 εβδομάδες έκανα επέμβαση διάφραγμα και πλαστική μαζί (ίσιωμα στο διάφραγμα, αφαίρεση καμπουρίτσας, σπάσιμο πλαϊνών οστεοχόνδρων και επανατοποθέτηση στη σωστή θέση, μάζεμα στυλίδας). Όλα είναι θέμα γιατρού... εγώ από τη στιγμή που βγήκα από το χειρουργίο μέχρι σήμερα δεν έχω νιώσει τον παραμικρό πόνο. Πιο πολύ πονάς αν σε τσιμπήσει καρφίτσα στο δάχτυλο! Βέβαια ξαναλέω ότι είναι θέμα γιατρού... στο διπλανό κρεβάτι ήταν μια κοπέλα που είχε χειρουργηθεί από άλλο γιατρό 2 ημέρες πριν από μένα και είχε τα χάλια της... εγώ αμέσως μετά το χειρουργίο ήμουν πολύ καλύτερα από αυτή. Σήμερα ένα μήνα μετά, ύστερα από διάφορα στάδια που πέρασα είμαι μια χαρά, αναπνοή τέλεια και η μύτη μου δεν φαίνετε καν χειρουργημένη. Δείχνει φυσική και πολύ όμορφη. Αν θέλετε να με ρωτήσετε οποιαδήποτε λεπτομέρεια είμαι στη διάθεσή σας...

Ψάχνω γιατρό για την επέμβαση στο διάφραγμα, αν δίπλα από τη λέξη φόβος,nicer, είναι το ονομά σου τότε και το δικό είναι ακριβώς δίπλα!!!!Μήπως μπορείς να μου πεις σε ποιο γιατρό πήγες?Απότι είδα δεν μπορείς να το αναφέρεις στο forum, είμαι καινούρια εδώ...οπότε πως γίνεται να σου δώσω το mail μου?Ελπίζω να δεις μήνυμα και να απαντήσεις,έχω ακούσει ένα σωρό για αυτήν την εγχείρηση!!!!!!

• 4 weeks later...
Nicer επειδη ψαχνω απεγνωσμενα για καλο γιατρο θα μπορουσες να με βοηθησεις στελνοντας το ονομα του δικου σου..? volun86@yahoo.com και καθε αλλη πληροφορια θα ειναι πολυτιμη για μενα, ευχαριστω!

• 5 weeks later...

Πάντως το έψαξα πολύ για το ποιος γιατρός θα με χειρουργήσει καθότι στο λεξικό δίπλα στην λέξη φόβος έχει το όνομά μου. Τουλάχιστον η έρευνά μου δικαιώθηκε και χαλάλι τα 4000€ που έδωσα. Δεν είναι πέξε γέλασε αυτά τα πράγματα.

Τα μάτια μου εσωτερικά δεν κοκκίνισαν, λίγες μελανιές είχα που εξαφανίστηκαν μετά από 7-8 ημέρες. Εάν οι οστεοτομές που κάνει ο γιατρός είναι προσεγμένες και λεπτεπίλεπτες οι μελανιές μετά είναι ελάχιστες. Ένας νεαρός που χειρουργήθηκε την ίδια μέρα με μένα από τον ίδιο γιατρό δεν έκανε καθόλου μελανιές. Είναι και θέμα οργανισμού. Επίσης εάν δεν κάνεις πλαστική και κάνεις μόνο διάφραγμα πάλι οι μελανιές είναι ελάχιστες έως καθόλου.

Γεια σας είμαι νέο μέλος, nicer απευθύνομαι σε εσένα επειδή είπες ότι μπορείς να δώσεις πληροφορίες για τη ρινολαστική βάση της πρόσφατης εμπειρίας σου. Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι πόσες μέρες κράτησε το πρίξιμο κι αν αμέσως μετά την επέμβαση λόγω του νάρθηκα και του πωματισμού που γίνεται δεν μπορείς να αναπνεύσεις καθόλου απ' τη μύτη; Γενικά ανάρρωσες γρήγορα; Τέλος θα με ενδιέφερε να μάθω το όνομα του γιατρού σου.

Σε ευχαριστώ πολύ εκτων προτέρων.

• 2 weeks later...
Γειά σας είμαι νέα στο forum αλλά επειδή και εγώ ψάχνω πόσα χρόνια γιατρό να κάνω επέμβαση και δε ξέρω θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας όσοι έχουνε κάνει ρινοπλαστική και διάφραγμα και τα σχετικά.Έχω πάει σε αρκετούς και έχω πληρώσει πολλές επισκέψεις.Στα υπόψην έχω 2 που θεωρούνται κορυφαίοι στο είδος τους και πάντα μιλάμε για ιδιωτικούς. Εγώ έχω διάφραγμα κόγχες μικρά ρουθούνια και απο οτι μου είπανε οι γιατροί μπορεί να χρειαστώ και μόσχευμα.Δε μπορώ να πάρω ανάσα μιλάμε.Φυσικά είμαι πολύ φοβητσιάρα καθώς κάθομαι και βλέπω όλα αυτα που δείχνει η τηλεόραση με live χειρουργεία.Τεσπά ας μη μακρυγορώ το email μου είναι ***. Όποιος-α έχει κάνει τέτου είδους επέμβαση pleaseeeee ας επικοινωνήσει μαζί μου γιατί δε πάει άλλο αυτή η μύτη μου.lol

• 1 month later...

λοιπον.. θελω να κανω καποιες πλαστικες επεμβασεις , σε ουλες και εγκαυματα που εχω.. εχω 1 εγκαυμα στο χερι 3 εκατοστων ( το ακουμπησα σε καρτ που δεν ειχε πλαστικα πανω του καταλαθος ) , 1 εγκαυμα στο προσωπο δεν ξερω ακριβως απο τι δημιουργηθηκε 2 εκατοστων , και 1 ουλη στο ποδι 3 εκατοστων απο χτυπημα

ξερει κανεις ποσο περιπου θα μου παρουν για αυτα ? :(

το εχω σκεφτει καλα και θελω να το κανω. το κοστος ειναι κατι που ισως ειναι προβλημα :(