Woca Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Στο δικτυο του ο UnReal πληρωνει μονο το παγιο!!! :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. February 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2004 Ούτε αυτό, αφού έχω So Easy... Αγοράζεις την κάρτα sim πρώτα με τον αριθμό, και μετά, αγοράζεις κάρτες χρόνου και πιστώνεις τον λογαριασμό σου... Ξεφύγαμε για τα καλά όμως ε....? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. February 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 Ρε παιδιά να πώ κάτι....μια απλή παρατήρηση...χθές διάβασα το διαφημιστικό του π900 που έβγαλε η SE! Και έλεγε μέσα πώς περιέχεται στην συσκευασία φορτιστής ταξιδιου! Ποιός είναι αυτός ? ο φορτιστής που έχουμε όλοι στα σπίτια μας ? γιατί τον ονόμασαν έτσι ? δεν μπορούσαν απλά να γράφουν φορτιστής τηλεφώνου ? :worry: :confused: :wacko: :blink: :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 Τον ονομασαν ετσι γιατι φορτωνει και καλα το κινητο πιο γρηγορα και ειναι για ταξιδια για να φορτωνεις το κινητο πιο γρηγορα... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voyager Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 paizei na vgei epomeno montelo apo to p900 suntoma? na perimenw h na to parw to ergaleio? Παράθεση Know thy phone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος voyager (29 Φεβ. 2004 , 22:46) paizei na vgei epomeno montelo apo to p900 suntoma? na perimenw h na to parw to ergaleio? Σου προτείνω να το πάρεις!Πριν από Νοέμβριο δεν νομίζω να δούμε κάτι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 μία μερα γεμάτι. εσείς δεν δουλεύετε το κινητό; το αφήνετε στ ράφι; λολ Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAREVOCK Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Magkes? auti i mpataria telika einai to vasikotero mionektima tou P900, ti mporoume na kanoume gi auto? uparxoun sto emporio mpataries me megaliteri diarkeia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SAREVOCK (15 Μάρ. 2004 , 01:20) Magkes? auti i mpataria telika einai to vasikotero mionektima tou P900, ti mporoume na kanoume gi auto? uparxoun sto emporio mpataries me megaliteri diarkeia? Τι εννοεις "μειονεκτημα" ?? Εμενα μου κραταει μια βδομαδα, με μετρια χρηση και χωρις να το κλεινω ποτε... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SAREVOCK (15 Μάρ. 2004 , 01:20) Magkes? auti i mpataria telika einai to vasikotero mionektima tou P900, ti mporoume na kanoume gi auto? uparxoun sto emporio mpataries me megaliteri diarkeia? Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για SmartPhone με έγχρωμη οθόνη η οποία είναι παράλληλα και αφής (το οποίο συνεπάγεται αυξημένη κατανάλωση σε σύγκριση με μία "απλή" έγχρωμη),και δεν μπορεί έχεις αυτό το κινητό και να μην παίζεις κανένα παιχνιδάκι,να χρησιμοποιείς καμία εφαρμογούλα?! :) Βασικά κοίτα να κλείνεις τις εφαρμογές μέσω ενός Task Manager γιατί όταν μένουν ανοιχτές και ταυτόχρονα είναι και πολλές "τρώνε" πολύ ενέργεια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAREVOCK Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper (15 Μάρ. 2004 , 19:51) Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για SmartPhone με έγχρωμη οθόνη η οποία είναι παράλληλα και αφής (το οποίο συνεπάγεται αυξημένη κατανάλωση σε σύγκριση με μία "απλή" έγχρωμη),και δεν μπορεί έχεις αυτό το κινητό και να μην παίζεις κανένα παιχνιδάκι,να χρησιμοποιείς καμία εφαρμογούλα?! :) Βασικά κοίτα να κλείνεις τις εφαρμογές μέσω ενός Task Manager γιατί όταν μένουν ανοιχτές και ταυτόχρονα είναι και πολλές "τρώνε" πολύ ενέργεια! :) Safos kai klino oti mporo alla rotao mpas kai yparxei kamia megaliteri mpataria stin agora.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 kala leei an to doulepseis mono ws kinito 8a sou kratisei tromera polu giati gia pes mou kanena allo pou na krataei pio polu apo to p900 kai na kanei oti kai auto? de nomizw na breis.Oxi den yparxei. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightg3 Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Λοιπόν παιδιά είμαι πλέον και εγώ ένας από αυτούς που έχουν το P900 στην κατωχ'η τους. Το πήρα από το Πλάισιο 740Euro. Το κινητό το checkαρα δεν έχει τίποτα η κάμερα του και η υποδοχή του memory stick είναι ΟΚ και η οθόνη δεν έχει κανένα καμμένο pixel. Μονο η έκδοση είναι η προηγούμενη. Παιδιά θέλω αν μπορεί κάποιος ένα mail ή PM με τις ποίο κορυφέες εφαρμογές για το κινητό. Ευχαριστώ. email: lightg3@yahoo.com Παράθεση --- SUZUKI IGNIS Sport --- ------ 4 ever ------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lightg3 (16 Μάρ. 2004 , 23:25) Λοιπόν παιδιά είμαι πλέον και εγώ ένας από αυτούς που έχουν το P900 στην κατωχ'η τους. Το πήρα από το Πλάισιο 740Euro. Το κινητό το checkαρα δεν έχει τίποτα η κάμερα του και η υποδοχή του memory stick είναι ΟΚ και η οθόνη δεν έχει κανένα καμμένο pixel. Μονο η έκδοση είναι η προηγούμενη. Παιδιά θέλω αν μπορεί κάποιος ένα mail ή PM με τις ποίο κορυφέες εφαρμογές για το κινητό. Ευχαριστώ. email: lightg3@yahoo.com Καλορίζικο φίλε μου και καλώς ήρθες! :) Τσέκαρε εδώ τα καλύτερα προγραμματάκια-παιχνίδια που κυκλοφορούν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Σήμερα αγόρασα και εγώ την εργαλειάρα.... Σούταρα το SE T610 και το Palm Tungsten T3 γιατί τα είχα πάρει και με το Palm OS αλλά με τον συγχρωνισμό των δύο συσκευών. Τελικά δεν υπάρχει ποιο όμορφο πράγμα να έχεις όλα σε μία συσκευή. Έχω και το Τ68ι το οποίο αγαπάω και θα το έχω για απλό τηλεφωνάκι όταν χρειάζεται. Όσο για τις εξεζητημένες εφαρμογές υπάρχει και ο υπολογιστής. Τα PDA πέθαναν....ζήτω το P900... :D Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 wellcome stin parea mas lightg3 k T-mobile kalorizika ta p900 sas!! kai na deite tipota arnitiko epanw tous! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από tp! wellcome stin parea mas lightg3 k T-mobile kalorizika ta p900 sas!! kai na deite tipota arnitiko epanw tous! ''kai na min deite'' thes na peis! :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (29 Απρ. 2004 , 18:01) Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) ''kai na min deite'' thes na peis! :p Αν το ελεγε αυτο θα ηταν "και να ΜΗΝ δειτε ΤΙΠΟΤΑ..." Δυο αρνησεις εκει δινουν μια καταφαση οποτε αλλαζει το νοημα... :o Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Sorry για το off-topic... :whistle: Οταν ευχεσαι σε καποιον να ειναι κατι καλο του λες: ...και να μην δεις τιποτα αρνητικο... δεν του λες: ...και να δεις τιποτα αρνητικο... :) Ως ορισμος ειναι ο δικος σου σωστος αλλα στην καθομιλουμενη χρησιμοποιουμε την δικη μου εκδοχη! :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Βρε 3 off topic ποστς! Παρακαλώ για ότι άλλο θέλετε να τα πείτε μέσω pm! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Η Αναβαθμισμένη έκδοση του P900 έρχεται. Πληροφορίες και φωτογραφίες ΕΔΩ Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος T-mobile ( 3 Μάι. 2004 , 21:24) Η Αναβαθμισμένη έκδοση του P900 έρχεται. Πληροφορίες και φωτογραφίες ΕΔΩ Εμενα παλι γιατι μου φερνει λιγο απο Photoshop :) :whistle: :wacko: ;) Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gnkgr ( 3 Μάι. 2004 , 15:52) Εμενα παλι γιατι μου φερνει λιγο απο Photoshop :) :whistle: :wacko: ;) Μα είναι photoshop και το λέει ξεκάθαρα. Διάβασε λίγο.... Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. May 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2004 sorry alla m@lakia fenete parolo pou ine fake Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2004 Αν ηταν και real θα ειχε και σημεια στιξης το πληκτρολογιο!!!! ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts