Jump to content

voyager

Members
  • Δημοσιεύσεις

    95
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About voyager

  • Ημ. Γέννησης 01/12/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

voyager's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γειά χαρά παλικάρια. Πηρα το συγκεκριμένο κινητο απο E-Shop καινουργιο. Μου ηρθε με οδηγιες στα πολωνικά, Ελλαδα δεν εχει κυκλοφορήσει ακομα. Έχει ενα θεμα με την ευαισθησια αφης. Πολλες φορες χανει πατηματα την ωρα που κανω scroll (κρατημενο πανω απο 5 δευτερόλεπτα) η χάνονται πατηματα την ωρα που γραφω.. Η συσκευη ειναι νεα και το λειτουργικο επισης (Android 7 Nougat) Βλεπω οτι πολλοί στο amazon αναφερουν παρομοια προβλήματα. Παρατηρησα επισης οτι οταν ο touchwiz γεμισει το προβλημα επιδεινώνεται. Εχει παρει καποιος απο εσας τη συσκευη να συγκρίνουμε μην το στειλω αδικα στο σέρβις. Ευχαριστω.
  2. Καλησπέρα. Παίρνει root η αναβάθμιση;
  3. 'Ηθελα δεν ήθελα το πήρα το μικρό και μου αρέσει πολύ! Κρατάει η μπαταρία του καλή αυτονομία. Μόνο ένα πρόβλημα. Το πάνω μικρόφωνο (Δίπλα απο το ir Blaster) δεν λειτουργεί καθόλου. Κανονικά σε ανοιχτή ακρόαση κλήση έπρεπε να δουλέυουν και τα 2 μαζί (Φυσάω τα μικρόφωνα ανοιχτή ακρόαση για ν'ακουσω) όπως στο S4 και άλλες συσκευές. 'Iσως να ειναι θέμα firmware οπως ήταν μια εποχή και στο Xperia mini Pro που έιχα. Μπορεί καποιος να το δοκιμάσει παρακαλώ; Ευχάριστώ :)
  4. Εχει όμως super ammoled και υπέρυθρες και ειναι slim. Το Compact είναι σαν τουβλάκι, αμα του βάλω και θήκη θα γίνει σαν μπαούλο... :worry:
  5. Τα αξίζει τα λεφτά του το μικρό ή να πάμε για z1 Compact?
  6. Καλησπέρα γίνεται root το mini?
  7. Το mini pro μου φοράει kingston 32gb class 10 απο eshop και δουλέυει κανονικά
  8. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του widget κ ενεργοποίησε την επιλογή για καθυστέρηση κλειδώματος και είναι οκ ;-)
  9. Τελικά το κάνει και σε εμένα .. Σπάσιμο!!
  10. Απο τη στιγμή που σβήνει κανονικά με το κουμπί power τότε είναι θέμα του widget μάλλον..
  11. Χμ!. Στο mini pro δεν παρατήρησα κατι τέτοιο. Ίσως να χρεαστεί να κάνεις μια επαναφορά, να κανεις και ενα φορματ την κάρτα μνήμης απο πρίν γαιτι κρατάει εφαρμογές και ρυθμίσεις απο Gingerbread...
  12. Το έγραψα και με τους 2 τρόπους οτι ναναι μου βγάζει.. :confused:
  13. Δεν το βρίσκω στο μάρκετ! Εχω το mini pro, ισως να μην το υποστηριζει η συσκευη;
×
×
  • Create New...