Jump to content

Huawei Ascend G300

valsam
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τζιφος τιποτα δεν εγινε με βγαζει το ιδιο μυνημα οπως του φιλου.το κατεβασα και με τους δυο τροπους και απο το λαπτοπ και απο το σαιτ μεσω τηλεφωνου εκανα μετανομασια του φακελου το εβαλα στην SD αλλα δεν βρισκει το πακετο αναβαθμισης με εχει σκασει ...οποτε Huawei Honor, Αναβαθμίστηκε σε Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich

Ξεκίνησε η αναβάθμιση του smartphone Huawei Honor στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Η δική μας "ενημέρωση" ήρθε από τον φίλο του Techblog Γιώργο ο οποίος μας έστειλε τα παρακάτω screenshots από το κινητό του αναφέροντας ότι η αναβάθμιση έγινε απευθείας μέσα από αυτό μέσο OTA (Over the Air). Καλορίζικο! την αναβαθμιση σε OTA.σημερα αναβαθμιστηκε το αλλο μοντελο της huawei το

salonika city :thanks:

• Απαντήσεις 395
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν και το ποστ σου (στη δεύτερη παράγραφο) είναι λίγο "μπερδεμένο" αν έχεις κάποια εξέλιξη για το G300 ενημερωνεις έτσι??... ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

ενοειται οτι μολις μαθω για την αναβαθμιση θα ενημερωσω/ στα σαιτ που παρακολουθω ειδα οτι πηραν την αναβαθμιση ota μερικοι απο ανατολικες χωρες.
salonika city :thanks:

Τελικά βρήκα ένα Ρ1 (εξαιρετικό φαίνεται) και με μια μικρή χρηματική διαφορά το έδωσα...

Καλή σας συνέχεια :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ξερεις αν την αναβαθμιση την καλυπτει η εγγυηση η πρεπει παι να πληρωσω; Επισης το κινητο που πηρατε εσεις ειχε προστατευτικο (ζελατιν) στην οθονη; Γιατι εμενα δεν ειχε ...

Καμία αναβάθμιση τουλάχιστον εντός εγγύησης δε θα πληρώσεις!!

Εμένα πάντως δεν είχε screen protector...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

παιδια μολις το πήρα στα χέρια μου, μπορει κάποιος να βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να βρω πληροφορίες για το πως θα κάνω την αναβαθμιση σε ics ?ειναι το πρωτο μου android

Δεν μπορείς ακόμα να κάνεις επίσημα τουλάχιστον αναβάθμιση σε "παγωτάκι" ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

και λογικά μετά την αναβάθμιση θα χαθούν τηλεφωνα απο μεσα κτλ σωστά?

Αν και δε νομίζω να χάσεις κάτι, προσωπικά σε καμία επίσημη αναβάθμιση από εποχή 2.1 δεν έχω χάσει τα δεδομένα του κινητού, σου έχει επιλογή να κάνεις αποθήκευση στην sd! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

και λογικά μετά την αναβάθμιση θα χαθούν τηλεφωνα απο μεσα κτλ σωστά?

Αν και δε νομίζω να χάσεις κάτι, προσωπικά σε καμία επίσημη αναβάθμιση από εποχή 2.1 δεν έχω χάσει τα δεδομένα του κινητού, σου έχει επιλογή να κάνεις αποθήκευση στην sd! ;)

Τι SD και πράσινα άλογα, δεν έχετε συγχρονίσει το κινητό με το gmail σας;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητέ με το gmail δε κάνεις back up ΣΕ ΟΛΑ!! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Αγαπητέ με το gmail δε κάνεις back up ΣΕ ΟΛΑ!! ;)

Για τηλέφωνα ρώτησε ο άνθρωπος στον οποίο απάντησες.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τηλέφωνα ρώτησε ο άνθρωπος στον οποίο απάντησες.

Δε θέλω να έρθω σε καμία αντιπαράθεση αλλά δε γράφει μόνο επαφές...

Το κτλ όπως και να το μεταφράσεις δε γίνεται μέσω gmail αλλά μόνο της επιλογής που σου δένει το G300 στις ρυθμίσεις!

Φαντάζομαι ξέρεις που είναι... ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

παιδια καλησπερα,

ειμαι στο παρα 1 να το τσιμπήσω το κινητακι αλλα κολωνω που λετε για χαμηλο ηχο σε κλησεις...αρα και σε ξυπνητηρι και σε μουσικη και βιντεο...

βγηκε καποιο patch απο τη 1huawei, τι εξελιξη εχουμε, ας απαντηδει οποιος ξερει γιατιψηνομαι τρελλα.

ευχαριστω

Φίλε δεν εχει ούτε χαμηλο ηχο στο μεγάφωνο (τουλάχιστον αυτο που ειχα εγώ στη κατοχή μου) και σε διαβεβαιώνω εξαιρετικό ήχο και στο ακουστικό της συσκευής κατά τη κλίση!!

Μη διστάζεις ειναι εξαιρετική συσκευή! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

To ειδα σημερα στην wind και μου αρεσε σαν συσκευη σε συγκριση με τα υπολοιπα. Ωραια, στιβαρη συσκευη!

αξιζει για τα λεφτα του παιδια η να κανω υπομονη και να περιμενω το g330 που θα εχει και διπυρηνο επεξεργαστη και θα φοραει την 4.0?

το g300 το εχει αναβαθμισει κανεις στην 4.0?

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω κινητό και ειμαι μεταξύ αυτου του Huawei και του LG Optimus Black P970. Και τα δύο εχουν ιδια περιπου χαρακτηριστικα και ιδια τιμη με την κυριοτερη ομως διαφορα οτι το LG έχει παλιό Android και δεν ξερω αν γίνεται αναβάθμιση σε gingerbread. Εσεις πιο θα μου προτείνατε να πάρω; Αν έχετε και άλλες προτάσεις μέχρι 200 και κατι το πολυ ευρώ, θα ήθελα πολυ να τις ακούσω!!

και κατι ακόμα που ξέχασα! Ισχύει ότι το Huawei κολλάει στα βαριά βίντεο;;

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

• Administrators
Παιδιά σκέφτομαι να πάρω κινητό και ειμαι μεταξύ αυτου του Huawei και του LG Optimus Black P970. Και τα δύο εχουν ιδια περιπου χαρακτηριστικα και ιδια τιμη με την κυριοτερη ομως διαφορα οτι το LG έχει παλιό Android και δεν ξερω αν γίνεται αναβάθμιση σε gingerbread. Εσεις πιο θα μου προτείνατε να πάρω; Αν έχετε και άλλες προτάσεις μέχρι 200 και κατι το πολυ ευρώ, θα ήθελα πολυ να τις ακούσω!!

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

συμπληρωνω σε οσα ειπε ο ovelix :

το τηλεφωνακι ειναι απαικτο. ουτε χαμηλο ηχο ουτε κολληματα ουτε τιποτα. το αγορασα σαν δευτερη συσκευη με πρωτη ενα htc hd2 που ειναι θρυλος συσκευη ( ηδη την εχω κανει android αν και απο χτες που της εβαλα win 7.5 τρεχει καλυτερα ) αλλα στην πορεια εχω παρατησει το htc και χρησιμοποιω το huawei ascend g300 απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος . το εχω ζορισει σκοπιμως με βαριες εφαρμογες και μεγαλα video και παει πολυ καλα . για οποιον λοιπον εχει ενδοιασμους απαντω: αγοραστε το αφοβα !!!

ps : εχεις δει μηπως την official rom που την εχει η huawei ? λεω να ψαξω καμια ics απο τους xda - αν εχουν κυκλοφορησει καμια , αλλα στην περιπτωση που δεν τρεξει να μπορω να ξαναπερασω την μαμισια ?

μη τα βαζεις με ενα βλακα , ειναι ανικητος, αργα η γρηγορα θα σε κατεβασει στο επιπεδο του κι εκει θα σε κερδισει ευκολα λογω εμπειριας :)

Θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή για τη custom "παγωτακι" αφού βλέπω ότι αντίστοιχα στο μεγαλύτερο Ρ1 "πετάει" :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

συμπληρωνω σε οσα ειπε ο ovelix :

το τηλεφωνακι ειναι απαικτο. ουτε χαμηλο ηχο ουτε κολληματα ουτε τιποτα. το αγορασα σαν δευτερη συσκευη με πρωτη ενα htc hd2 που ειναι θρυλος συσκευη ( ηδη την εχω κανει android αν και απο χτες που της εβαλα win 7.5 τρεχει καλυτερα ) αλλα στην πορεια εχω παρατησει το htc και χρησιμοποιω το huawei ascend g300 απο το οποιο ειμαι πολυ ευχαριστημενος . το εχω ζορισει σκοπιμως με βαριες εφαρμογες και μεγαλα video και παει πολυ καλα . για οποιον λοιπον εχει ενδοιασμους απαντω: αγοραστε το αφοβα !!!

ps : εχεις δει μηπως την official rom που την εχει η huawei ? λεω να ψαξω καμια ics απο τους xda - αν εχουν κυκλοφορησει καμια , αλλα στην περιπτωση που δεν τρεξει να μπορω να ξαναπερασω την μαμισια ?

Δεν κατάλαβα, τώρα το έχεις με 2.3 ή με 4.0?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα . τωρα ειναι με 2.3 το αγορασα πριν ενα μηνα απο τη wind και ειχε πανω του τα 2.3 ,τωρα απο οτι διαβασα φοραει τα 4 ηδη απο τη μαμα του

καπου θα πρεπει να την βρω τη rom , δεν γινεται , καπου θα κυκολοφορει

μη τα βαζεις με ενα βλακα , ειναι ανικητος, αργα η γρηγορα θα σε κατεβασει στο επιπεδο του κι εκει θα σε κερδισει ευκολα λογω εμπειριας :)

καλημερα . τωρα ειναι με 2.3 το αγορασα πριν ενα μηνα απο τη wind και ειχε πανω του τα 2.3 ,τωρα απο οτι διαβασα φοραει τα 4 ηδη απο τη μαμα του

καπου θα πρεπει να την βρω τη rom , δεν γινεται , καπου θα κυκολοφορει

νεωτερη ενημερωση απο την huawei hellas λεει τα εξης : η rom που υπαρχει στο site δεν κανει για ελλαδα και δημιουργει θεματα

εχουν δωσει στην wind την 4 και την δοκιμαζουν ειναι σε beta αν καταλαβα καλα

σε ευλογο χρονικο διαστημα θα ενημερωσει η wind απο το site της οτι υπαρχει διαθεσιμη η 4 και τοτε την βαζουμε

μεχρι τοτε καλο θα ειναι να μην προσπαθησει κανεις να βαλει απο το site της huawei γιατι δεν θα εχει και ελληνικα και δεν κουμπωνει κιολας

εγώ έκανα αναβάθμιση σε android 4.0.3 συγκεκριμένα το build U8815V100R001C00B934 απο αυτό το site http://www.modaco.com/topic/356806-guide-upgrade-and-downgrade-the-g300-between-gb-ics-and-jb-with-downloads/ έχει καλές οδηγίες και γνήσιες αλλά και cooked ROM απλά να ξέρετε ότι ΔΕΝ έχουν ελληνικά σαν γλώσσα εισαγωγής αν και έχει επιλογή για ελληνικό μενού επίσης έχει οδηγίες για εγκατάσταση cwm! Σε κάθε περίπτωση το κινητό απλά μεταμορφώθηκε με την ics πραγματικά μέρα με τη νύχτα, τέρμα τα ενοχλητικά lag στο μενού και στον browser και γενικά πάει σφαίρα. Edited by nifas

• The title was changed to Huawei Ascend G300