valsam Δημοσιεύτηκε May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 12, 2012 (edited) http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g300-4594.php Qualcomm MSM7227A processor (ARM7) Adreno 200 GPU ( enhanced ) 512MB of RAM Android 2.3.6 or 2.3.3 with HAP 5.1 upgrade to ICS coming Q2 2012 WVGA TFT LCD screen (800x480) Bluetooth 2.1EDR, Wi-Fi b,g,n, GPS, Proximity sensor,Accelormeter 5MP AF camera with single LED flash 2.5GB of storage Εχει εδω και εναν μηνα που κυκλοφορει στην Αγγλια στις 99 λιρες δηλ. 123 ευρω και απο τα χαρακτηριστικα του ειναι το καλυτερο value for money κινητο με διαφορα και θαθελα να παρω 2,ενα για την κορη και ενα για την γυναικα,ρωτησα σε 2 καταστηματα voda και δεν ηξεραν τιποτα,αν τα παρω απο Αγγλια με καλυπτει η εγγυηση στην Ελλαδα? Βρηκα επισης οτι παρολου που φοραει Adreno 200 GPU επειδη (overclocked ειναι δηλ)ειναι η εκδοση enhanced δεν εχει προβλημα στο να παιζει κανονικα flash player δηλ να σερφαρει κανεις στις κονονικες σελιδες στο ιντερνετ,αυτο αληθευει? •The MSM7227A is a cortex A5 core which supports ARM v7 instruction set.(Flash support) Its also a 45nm fab compared to the 65nm fab of the other two (7227 and 7227T) The 7227 and 7227T also lacks flash support. •The MSM7227A contains a enhanced Adreno 200 (higher clock speed?) that beats the one in the Wildfire S (7227+Adreno 200) comfortably. •The 7277 and 7227T are identical except clock speeds. The 7227 is usually clocked @ 600MHz and the 7277T @ 800MHz Απο τα διαφορα benchmarks που βρηκα στο ιντερνετ το τηλ. τα σπαει! Το μονο προβλημα ειναι οτι μερικες παρτιδες εχου7ν προβλημα στο software και ο ηχος σε κληση και αναπαραγωγη ειναι υπερβολικα χαμηλη αλλα η huawei ειπε οτι θα βγαλει πατσακι να το διορθωσει(σιγουρα οπως εβγαλε και 2.3.5 να δουλευουν ολα κανονικα για το Χ5!) Edited May 12, 2012 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis07011995 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ? ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ ΓΤ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΜΠΟΜΠΑ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited May 22, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Πόσο SAR εχει? Καμια πληροφορία για αν & πότε θα ερθει Ελλάδα? (και σε τι τιμή?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Πόσο SAR εχει? Καμια πληροφορία για αν & πότε θα ερθει Ελλάδα? (και σε τι τιμή?) Κυκλοφορεί σύντομα από Wind στα 199 ευρώ. Ο διάδοχος του Χ5 Pro πλησιάζει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Hands on Huawei Ascend G300 GREEK Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. July 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Οτι να'ναι το hands on ,το g 300 δεν ειναι διαδοχος του Χ5 αλλα ενα πιο entry level τηλ.! Για 120 ευρω που κανει στην Αγγλια καλο ειναι αλλα για 199 που λεει ο τυπος ουτε συζητηση! 159 κανει το προ και εκτος της μικροτερης οθονης (3,8 και οχι 3,7 που λεει !)το pro ειναι κλασεις ανωτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Οτι να'ναι το hands on ,το g 300 δεν ειναι διαδοχος του Χ5 αλλα ενα πιο entry level τηλ.! Για 120 ευρω που κανει στην Αγγλια καλο ειναι αλλα για 199 που λεει ο τυπος ουτε συζητηση! 159 κανει το προ και εκτος της μικροτερης οθονης (3,8 και οχι 3,7 που λεει !)το pro ειναι κλασεις ανωτερο! Συμφωνώ και γω το Χ5 pro είναι καλύτερο. Μόνο στην οθόνη είναι χειρότερο. Άσε που έχει και την αθλια adreno 200. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Συμφωνώ και γω το Χ5 pro είναι καλύτερο. Μόνο στην οθόνη είναι χειρότερο. Άσε που έχει και την αθλια adreno 200. Βασικά είμαι της άποψης ότι αν δεν δοκιμάσω πρώτα το κινητό, προτιμώ να μη σχηματίζω άποψη. Ιδίως αν μιλάμε για το συγκεκριμένο τηλέφωνο όπου μεγάλα sites του εξωτερικού έχουν γράψει σχόλια διθυραμβικά. Και φυσικά μαγκιά της Wind που φέρνει αυτές τις προτάσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. July 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Mαγκια φιλε ειναι να το φερει στα 120 ευρω(γιαυτο και τα δυθηραμβικα σχολια,λογο τιμης) οσο δηλ. Αγγλια,και οχι στα 199 ευρω οταν με αυτα τα λεφτα παιρνει κανεις το alcatel 995, η με 20 ευρω παραπανω δηλ. 219 ευρω το samsung galaxy SPLUS! Σε αυτην την τιμη(199 ευρω) προβλεπω να κανει τις τρελες πωλησεις του Huawei Honor (U8860) που μετα απο τοσους μηνες εχει 9 σελιδες ολες κι'ολες στο φορουμ,καταλαβαινετε ποσες συσκευες εχει πουλησει! Edited July 25, 2012 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 στο γερμανικο περιοδικο που κυκλοφορει τωρα computer & technology c't τευχος 18/2012 εχει συγκριτκο στα ως 200 οπου βγαινει πρωτο ανετα.. εκει εχει τιμη160 ευρω. επισης μνημη για εφαρμογες 0.7 GB και για δεδομενα 2.1 GB Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Οτι να'ναι το hands on ,το g 300 δεν ειναι διαδοχος του Χ5 αλλα ενα πιο entry level τηλ.! Για 120 ευρω που κανει στην Αγγλια καλο ειναι αλλα για 199 που λεει ο τυπος ουτε συζητηση! 159 κανει το προ και εκτος της μικροτερης οθονης (3,8 και οχι 3,7 που λεει !)το pro ειναι κλασεις ανωτερο! Έχει χαρακτηριστικά και τιμή παρόμοια του X5, άρα άτυπα είναι ο διάδοχός του. Γνωρίζει κανείς τί επίπεδο SAR έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Έχει χαρακτηριστικά και τιμή παρόμοια του X5, άρα άτυπα είναι ο διάδοχός του. Γνωρίζει κανείς τί επίπεδο SAR έχει; Adreno 200 GPU σε συγkριση με την Adreno 205 GPU ειναι μερα με την νυχτα,ουτε ατυπα ουτε τυπομενα διαδοχος του Χ5,ειναι ενα entry level κινητο που μεχρι 120-130 ευρω αξιζει ,παραπανω με τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Adreno 200 GPU σε συγkριση με την Adreno 205 GPU ειναι μερα με την νυχτα,ουτε ατυπα ουτε τυπομενα διαδοχος του Χ5,ειναι ενα entry level κινητο που μεχρι 120-130 ευρω αξιζει ,παραπανω με τιποτα! To X5 pro εχει την Adreno 205 οπως και το Χ5; Εχω την εντυπωση οτι ο επεξεργαστης του Χ5 PRO ειναι λιγο καλυτερος απο του G300 αλλα σιγα ποση διαφορα να καταλαβει κανεις οταν ειναι και οι δυο στο 1GHz; Το μονο θεμα για να παρει καποιος το G300 εκτος της λιγο μεγαλυτερης οθονης ειναι ελπιδα για καλυτερη υποστηριξη απο τη μαμα huawei λογω του οτι ειναι νεο smartphone. Το x5 pro αν δεν κανω λαθος που πηρε το ics εχει αρκετα bugs. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Είναι μέσα στα υποψήφια νέα μου κινητά (μαζί με το Nexus S, ίσως & το Xperia J όταν κυκλοφορήσει). Έχει σωστό μέγεθος οθόνης, έχει πάρει & την 4.0. Έχει φυσικά & τα μείον του & σίγουρα με τα χρήματα αυτά (& λίγο περισσότερα) κυκλοφορούν πιο ισχυρά μοντέλα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ολοκληρωμένο κινητό. Ελληνικό manual (θα κυκλοφορήσει & από την Vodafone?) Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Είναι μέσα στα υποψήφια νέα μου κινητά (μαζί με το Nexus S, ίσως & το Xperia J όταν κυκλοφορήσει). Έχει σωστό μέγεθος οθόνης, έχει πάρει & την 4.0. Έχει φυσικά & τα μείον του & σίγουρα με τα χρήματα αυτά (& λίγο περισσότερα) κυκλοφορούν πιο ισχυρά μοντέλα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ολοκληρωμένο κινητό. Ελληνικό manual (θα κυκλοφορήσει & από την Vodafone?) Με 10€ παραπανω υπαρχει και το alcaltel 995 που ερχεται με επεξεργαστη 1.4GHz, μπροστινη καμερα και hdmi που απουσιαζουν στα huawei που αναφερθηκαν. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Με 10€ παραπανω υπαρχει και το alcaltel 995 που ερχεται με επεξεργαστη 1.4GHz, μπροστινη καμερα και hdmi που απουσιαζουν στα huawei που αναφερθηκαν. Αν & είμαστε εκτός θέματος (συγκρίνουμε κινητά) & θα μας την 'πούνε', αν εξαιρέσεις τα 2gb εσωτερικής μνήμης, το Alcatel φυσάει (στο gsmarena λέει ότι θα πάρει & την ICS). Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Γειά σας μάγκες. Πήρα την περασμένη βδομάδα το εν λόγω κινητό και ενθουσιάστηκα! Το μόνο μείον η κάμερα που δεν είναι όπως περίμενα. Χθες όμως ξεκίνησαν τα προβλήματα. Έκανα εγκατάσταση μέσω google play το πρόγραμμα oovoo. Πάω να κάνω log in και μου πετάει το rooter έξω από το internet. Το θεώρησα τυχαίο. Αλλά έγινε ακόμα 2 φορές χωρίς να μπορέσω να συνδεθώ. Με το που έγραφα user name και κωδικό και πατούσα log in, τσουπ έξω το rooter. Μετά πάω να μπω facebook από το κινητό και ενώ μπαίνει και μου δείχνει ότι έχω μηνύματα και ενημερώσεις μου βγάζει από κάτω ένα ''προέκυψε σφάλμα κατά τη φόρτωση της σελίδας'' και μου δείχνει ότι φορτώνει ενώ πάνω πάνω έχει την μπάρα του fb με τα μηνύματα και τις ενημερώσεις. Θεώρησα ότι φταίει το oovoo και το έκανα απεγκατάσταση. Αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί.. Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει? Αν μπορείτε χωρίς πολλούς gadgetαδικους όρους επειδή δεν ασχολούμαι και πολύ :) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Και επιτελους το πρόβλημα λύθηκε τυχαία όταν εγκατέστησα το ebuddy xms :blink: .. Αυτά τα Android και οι ιδιοτροπίες τους... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zountez Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 καλησπερα. επειδη ειμαι πολυ καινουργιος στο android και ειδα οτι εγραψες πως εχει βγει η 4 θελω να σε ρωτησω αν βαζει κανεις την καινουργια μεσω pc και αν ναι πως. επισης αν αξιζει τον κοπο να περιμενει κανεις αναβαθμιση με συνδεση η να την κανει μονος.χρησιμοποιω το g300 καμια βδομαδα και παρα το γεγονος οτι ειμαι fun του htc hd2 ,μπορω να πω οτι το βρισκω καλο για τα λεφτα του . ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση Παράθεση μη τα βαζεις με ενα βλακα , ειναι ανικητος, αργα η γρηγορα θα σε κατεβασει στο επιπεδο του κι εκει θα σε κερδισει ευκολα λογω εμπειριας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Γνωρίζει καποιος αν βγήκε αναβάθμιση σε ICS; Πως μπορώ να την περάσω; Ευχαριστώ:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Γνωρίζει καποιος αν βγήκε αναβάθμιση σε ICS; Πως μπορώ να την περάσω; Ευχαριστώ:) Δεν έχω το συγκεκριμένο κινητό, δεν ξέρω αν αναβαθμιστεί OTA, αλλά στη σελίδα υποστήριξης του G300, υπάρχει αναβάθμιση ICS, για να την περάσεις με το χέρι. Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris855 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 αν το παραγγειλω απο δω με 123 ευρω αντι για 191 που εχει στην ελλαδα http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/huawei-ascend-g300-payg?icmp=int-vod-huawei-ph2 θα χω τπτ προβληματα συμβατοτητας; θα ναι ας πουμε κλειδωμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 αν το παραγγειλω απο δω με 123 ευρω αντι για 191 που εχει στην ελλαδα http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/huawei-ascend-g300-payg?icmp=int-vod-huawei-ph2 θα χω τπτ προβληματα συμβατοτητας; θα ναι ας πουμε κλειδωμενο; Δε νομίζω να στέλνουν εκτός UK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 παιδια το κινητο πως τα παει απο μπαταρια και αποδοση gps? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts