Jump to content

Alcatel OT-991

tzivanas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τοτε φιλε η λυση ειναι απλη και ετσι τα εχω στησει ολα τα τηλεφωνα που ειχα.Αντεγραψε τις επαφες σιμ στο τηλεφωνο , κανε συγχρονισμο με google contacts και μετα απο αυτο σβησε ολες τις επαφες σιμ...Να τελειωνει η ιστορια....

• Απαντήσεις 852
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όντως. Βασικά, πριν διαβάσω εδώ το μήνυμά σου το σκέφτηκα κι εγώ κι έσβησα την επαφή από την sim και τώρα —τί να κάνει— εκ των πραγμάτων την παίρνει από την συσκευή. Επιτέλους!

:dance:

Ο "συγχρονισμος με google contacts", που λες, όμως, τί είναι; Τί σχέση έχει το google με τις επαφές μου;

Να με συγχωρείς αν ρωτάω αυτονόητα πράγματα• όπως σημείωσα πιο πάνω, πρώτη φορά πιάνω σμαρτφώουν στα χέρια μου.

Άλλο: έβαλα το ξυπνητήρι αλλά, και πάλι, δεν γίνεται να διαλέξω κάποιο δικό μου mp3 παρά κάποιον από τους προτεινόμενους προεπιλεγμένους ήχους! Μήπως απλά δεν τα βρίσκω; Είναι δυνατόν ένα κινητό με τόσες δυνατότητες και τέτοιο έξυπνο στήσιμο να μην έχει αυτές τις δυο βασικές λειτουργίες που είχαμε συνηθίσει:

α) να επιλέγεις ένα mp3 για ξυπνητήρι

β) να επιλέγεις mp3 για ήχο κλήσης ξεχωριστά για κάποιες επαφές

?!

Ο "συγχρονισμος με google contacts", που λες, όμως, τί είναι; Τί σχέση έχει το google με τις επαφές μου;

Εφοσον μπαινεις στο play store προφανως εχεις κανει συνδεση στο κινητο λογαριασμο gmail , και εκτος αν εχεις κανει αλλον. Απαξ και το κανεις αυτο αν επιλεξεις τον λογαριασμο σου θα εχει διπλα στις κατηγοριες (επαφες , ημερολογιο κλπ) Ασπρα κυκλακια με βελακια και αν το εχεις επιλεξει αυτα θα συγχρονιζονται αυτοματα σε καθε συνδεση με Internet.Μετα απο αυτο και τηλεφωνο να αλλαξεις και να μην εχεις τιποτα στη sim , αν κανεις login με το gmail σου , μολις πας στις επαφες ,θα τις δεις εκει.

Λοιπον δοκιμασε κατι. Κανε ενα καταλογο στην καρτα μνημης ως εξης media/audio/notifications και ριξε εκει ενα mp3 .Μετα πηγαινε στις επιλογες ηχου και δες αν στις ειδοποιησεις στο βγαζει στη λιστα.

Οσο για τις επαφες μαλλον ειναι θεμα λογισμικου android. Στο 2.3 που εχουν τα 991 ,δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα .Στην εκδοση 4 και πανω ειναι διαθεσιμο αυτο , τουλαχιστον στο samsung μου.

Edited by Leolipop

Τί είναι το playstore; και πού το βρίσκω;

:what:

( Δεν έκανα, πάντως, ακόμα σύνδεση στο gmail με το κινητό. )

[ θα δοκιμάσω αυτό που προτείνεις και θα σου πω ]

To playstore ειναι το market των android το appstore για να δανειστω τον ορο.Αν δεν εχεις gmail καθολου η δεν εχεις κανει συνδεση με τον λογαριασμο σου τοτε πηγαινε στις ρυθμισες-> Λογαριασμοι και συγχρονισμος και κανε συνδεση η δημιουργια.Αλλιως δεν θα μπορεις να κατεβασεις εφαρμογες.

Μπορει ακομα να στο εμφανιζει market και μετα απο ενημερωση να γινει playstore.

ε λοιπόν, ναι το βγάζει! Και όχι μόνο αυτό, τώρα που ξαναπήγα να δω σε μια επαφή για τον ήχο κλήσης, πρόσεξα πως βγάζει και τα mp3 (απλά βγάζει μόνο τους τίτλους και μάλλον δεν τα πρόσεξα πριν που κοιτούσα)..

Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.. :thanks:

Αν και μάλλον θα επανέρθω με περισσότερες απλοϊκές ερωτήσεις! :shifty:

Αν δεν εχεις gmail καθολου η δεν εχεις κανει συνδεση με τον λογαριασμο σου τοτε πηγαινε στις ρυθμισες-> Λογαριασμοι και συγχρονισμος και κανε συνδεση η δημιουργια.

Έχω λογαριασμό gmail. Δεν θα ήθελα όμως οι επαφές του τηλεφώνου μου να ανακατευτουν με τις επαφές μου εκεί πέρα! Αυτό δεν θα συμβεί αν συγχρονίσω;

Όσο για τις εφαρμογές, είναι δωρεάν ή κοστίζουν;

Μπορεις να επιλεξεις τι θα συγχρονισεις.Κανε συνδεση και πατωντας το λογαριασμο σου στο κατω μερος της οθονης θα σε παει στις κατηγοριες που συγχρονιζει,Εκει με ενα κλικ στις επαφες θα βγαλει το σημαδακι συγχρονισμου.Μπορεις βεβαια να συγχρονισεις ολα και απλα στις επαφες να επιλεξεις μεν να δειχνει τις επαφες του google λογαριασμου σου αλλα να εμφανιζει μονο αυτες με τηλεφωνο (υπαρχει κουτακι που τσεκαρεις)

θω

Μολις ψαξεις λιγο το store θα δεις οτι σε καθε εφαρμογη θα λεει την τιμη αν υπαρχει.Περισσοτερες ειναι οι δωρεαν και συνηθως καποια Paid εφαρμογη εχει και Lite εκδοση που ειναι δωρεαν.Για τις επι πληρωμη βεβαια υπαρχει και το ipmart....

σ' ευχαριστώ για όλη την χρήσιμη πληροφόρηση. Θα τα κοιτάξω με την πρώτη ευκαιρία.

Να σημειώσω, πάντως, το εξής. Τελικά δεν ήμουν τόσο τυφλός. Στην αρχή, τα mp3 δεν τα έβγαζε στον κατάλογο με τους ήχους για τις επαφές κτλ. Όταν όμως ορίσω ένα mp3 ως γενικό ήχο κλήσης, τότε προστίθεται αυτόματα και στον κατάλογο με τους ήχους κλήσης.

Οπότε όρισα ένα-ένα τα mp3 ως γενικό ήχο κλήσης κι έτσι εμφανίστηκαν στον κατάλογο με τους ήχους κλήσης και τα ανάθεσα έπειτα σε διάφορες επαφές.

Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο ορθόδοξος τρόπος. Όπως και να έχει, με τα μικροτρίκ κατάφερα να κάνω την δουλειά μου.

:cool:

Edited by bluedog

1)για να ακουσω ενα ραδιοφωνικο σταθμο μου ζητουσε η σελιδα να κατεβασω το flash player που ως γνωστο δεν υποστηριζει το τηλεφωνο.

Υπαρχει καποιο player υποκαταστατο toy flash να κατεβασω απο το google player?

μιλαμε θελω player kai oxi πακετο σταθμων.......

2)προσφατα εγινα superuser....και?Ακομα δε καταλαβα τι προσφερει,οτι εκανα πριν κανω και τωρα......:worry:

παιδια μπορειτε να δωσετε μια ελληνικη λιστα των εφαρμογων που μπορουμε να αφαιρεσουμε αφοβα? εχω και μενου της cosmote
το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10

2)προσφατα εγινα superuser....και?Ακομα δε καταλαβα τι προσφερει,οτι εκανα πριν κανω και τωρα......:worry:

Πρωτα απο ολα συνιστω να κανεις οτι λεει εδω...

http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/

Να ρωτησω κατι αλλο.Ημουν root και εκανα restore μεσω του recovery του τηλεφωνου.Το θεμα ειναι οτι επειδη ειχα αλλαξει τον launcher και δεν ειχα κρατησει τον στοκ , το τηλ τωρα βγαζει μονο την πανω μπαρα και μια μαυρη οθονη.Δυστυχως να ξαναπερασω την εκδοση με το alcatel upgrade δεν γινεται και στο xda ακομα που διαβασα ΟΛΟ το θεμα μεχρι σημερα δεν υπαρχει λυση για φλασαρισμα της στοκ εκδοσης ουτε καν η εκδοση υπαρχει!

Το ροοτ που ειχα πριν το wipe παραμενει; Η μπορω να παω στην alcatel και να το παιξω ηλιθιος οτι ξαφνικα δεν ανοιγει το κινητο ;;;

Edited by Leolipop

ο ροοτ που ειχα πριν το wipe παραμενει; Η μπορω να παω στην alcatel και να το παιξω ηλιθιος οτι ξαφνικα δεν ανοιγει το κινητο ;;;

Αυτο φιλε θα το δουν.........δυστηχως.

Edited by navi55

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Λοιπον τελικα ολα οκ.Εφαγα φλασια και εψαξα να δω πως γινεται να εγκαταστη εφαρμογη στο κινητο απο υπολογιστη.Βρηκα ενα προγραμμα που τελικα μου εκανε τη δουλεια και περασα παλι τον holo.

Το ρουτ δεν εφυγε ποτε να αναφερω.

Θα κοιμηθω ηρεμος και αυριο παμε πορεια στο συνταγμα!Καλο βραδυ!

Καλημέρα σε όλους,

Στις 18/06/2012 αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ το ONETOUCH 991D.

Απο τις πρώτες μέρες κολλάει το 3g και δεν απενεργοποιείται όταν πάω να το κλείσω, καθώς επίσης μπλοκάρονται και οι 2 sim με αποτέλεσμα να μην μπορώ ούτε να κάνω ούτε να δεχτώ κλησεις, ενώ κατα τα λοιπά η συσκευή δουλεύει (πχ. παιχνίδια-εφαρμογές).

Θέλει Restart για να επανέλθει.

Το έδωσα στην ARVATO 21/09/2012 και στις 27/09/2012 με ειδοποίησαν κα το πάρω. Ηταν λέει έτοιμο.

Γράφουν ότι άλλαξαν πλακέτα και έκαναν αναβάθμιση λογισμικού.

Το πήρα και όταν πήγα στο σπίτι και έβαλα το 3g παρουσιάστηκε αμέσως το ίδιο προβλημα.

Την άλλη μέρα 28/09/2012 το πρωί ξαναπήγα στην ARVATO και ζητησα να μιλήσω με τον τεχνικό.

Στα χέρια του τεχνικού κόλλησε 2-3 φορές.

Στη διάρκεια της συζήτησης προσπαθούσε να με πείσει να το κρατήσω χρησιμοποιώντας μόνο το GSM και οχι το 3g μέχρι η alcatel να βγάλει κάποιο νέο update, σε μερικές εβδομάδες, που θα λύσει (υποθέτουν) το πρόβλημα.

Μου συνέστησε επίσης αν και τότε δεν λυθεί το πρόβλημα να κρατήσω τη συσκευή με το πρόβλημα που έχει, και να χρησιμοποιώ μόνο GSM διότι, είπε, δεν με συμφέρει (!!!!!!!) να ζητήσω αντικατάσταση με άλλο μοντέλο.

Ολα αυτά παρόλο που το πρόβλημα αφορά την ίδια τη συσκευή (ή και όλες τις συσκευές του συγκεκριμένου μοντέλου) και όχι εμένα. Και αυτό είναι προφανές διότι ήδη προέβησαν σε αλλαγή πλακέτας !

Επίσης δεν ήθελε να κρατήσει τη συσκευή. Την κράτησε μετά τις έντονες πιέσεις και διαμαρτυρίες μου .

Εχει αντιμετωπίσει κάποιος το πρόβλημα αυτό; Και τι έγινε τελικά;

Ευχαριστώ

Έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και εμένα μου αλλάξανε την πλακέτα κλπ κλπ τους είπα να μου αλλάξουν συσκευή και το αρνήθηκαν γιατί είναι μόνο το επίσημο service και όχι η αντιπροσωπεία (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) πάντως το πρόβλημα το έλυσα βάζοντας την SIM που έχεις την σύνδεση internet στην θέση 2g και όχι 3g το μόνο που δεν θα σου λειτουργεί θα είναι η βίντεο κλήση όλα τα υπόλοιπα θα λειτουργούν σωστά.

Τελικά, μετά από πολλά τηλέφωνα, email στην αντιπροσωπεία (και εδώ και στη Γαλλία) αποδέχτηκαν την ύπαρξη του προβλήματος και την αντικατάσταση της συσκευής με άλλη.

Γεια σας παιδιά.

Έψαξα σε όλο το ποστ αλλά δεν κατάφερα να βρω αν είναι dual-active ή stand-by το κινητό.

Ξέρει κανείς σίγουρα;

Ευχαριστώ.

Dual stand-by ειναι.

Οταν μιλας στην μια γραμμη και ταυτοχρονα σε καλουν στην αλλη , ο δευτερος ενημερωνεται σαν να ειναι κλειστο το τηλεφωνο σου.

Φυσικα, οταν δεν μιλας, οποια απο τις 2 γραμμες σε καλεσει χτυπαει κανονικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορει καποις να κανει backup την rom απο ένα Ελληνικό 991d και να την ανεβάσει να την περάσουμε εμείς που πήραμε αγγλικό?

το εχει κανεις παιδια με ενδιαφερη και εμενα αυτο

ευχαριστω

Δεν νομιζω να ειναι εφικτο...Για να γινει αυτο πρεπει να περασουν CWM και μερικοι που το δοκιμασαν αυτο στο xda , τουβλοποιησαν την συσκευη τους και δεν υπαρχει rom image να το φτιαξουν.Εγω περιμενω μηπως βγει , γιατι του κουνιαδου μου μερικες μερες τωρα δεν εχει καν οθονη κλειδωματος και δεν δεχεται εισερχομενες κλησεις.Τις αποριπτει απο μονο του.Εβαλα αλλη σιμ και το δοκιμασα ωστε να ξερω οτι φταει το τηλ.Θελω να το φλασαρω ωστε να δω αν χωρις ρουτ φτιαχνουν ολα αυτα και αν δεν φτιαξουν να το παω να το δουν....Βαμμενη την εχουμε για την ωρα....

ρε παιδια περνει το κινητο windows phone 7 ή 8 ;;;;;; κατι ειδα για arm cpu

Φιλε δεν νομιζω να υπαρχει τετοια περιπτωση..........:)Σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Eδω δεν μπορουμε να βρουμε γνησια ρομ να φλασαρουμε....Πηρα το εννια βολτο και τους ρωτησα αν μπορουν να το φλασαρουν απο την αρχη και ζητησαν 30€ !! Μια δυο μερες παραδοση!

ΕΛΕΟΣ!

κοιταχτε εδω

http://www.aliexpress.com/item/DM-5265-5-2-inches-analog-TV-dual-sim-android-4-0-3-gps-mobile-phone/550967226.html

ιδιος επεξεργαστης με android 4.0

και εμεις προσπαθουμε να φλασαρουμε το 3.6

εχω παρει εδω και μια βδομαδα το 991 πριν ειχα zte racer με ressistance οθονη και μου φιανεται το 991 αρχηγος του εβαλα και gps πεταει. πως μπορω να αποθηκευσω τη rom να τη δωσουμε εδω στα παιδια που ψαχνουν για stock???

http://wmpoweruser.com/windows-on-arm-started-on-a-windows-mobile-phone-pictures/

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Παιδια θελω καποιος με ρουτ να μου κανει μοα παληκαρια...

Το τηλ πλεον δεν δεχεται εισερχομενες κλησεις και τις απορριπτει μονο του, δεν εχει κλειδωμα οθονης και το πληκτρο home και search δεν κανουν τιποτα.ζηταω απο καποιον με ρουτ μεσω του system tuner να κανει backup εφαρμογες της συσκευη οπως αρχικη οθονη και οτι αλλη διεργασια του συστηματος εχει να δω τι μου λειπει μπας και το φτιαξω γιατι πηρα στο σερβις (arvarto) και επειδη δεν γινεται αναβαθμιση πρεπει να γινει αλλαγη πλακετας που κοστιζει οσο το κινητο...

• The title was changed to Alcatel OT-991