Jump to content

tim5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tim5

  1. δεν ξερω αν παρακολουθει ακομα κανενας το θεμα μετα απο 3 χρονια....Εχω το ιδιο προβλημα με τη καρτα.Το λαπ τοπ μου που τη φοραει ειναι το lg r700, http://www.e-shop.gr/lg-r700-uap11hs-p-PER.908364 και παραθετω τα χαρακτηριστικα του.Για αποφυγη παρεξηγησεως δεν το πηρα απο το e shop.To εκανα ειδη το μικρο εγκλημα και αγορασα μεταχειρισμενο motherboard απο το e-bay αλλα δεν ειχε τη καρτα επανω.Η ερωτηση μου ειναι ,αν γνωριζετε ,αν μπορω να βαλω νεο motherboard μαζυ με καρτα που να ταιριαζει στο lg.
  2. tim5

    Alcatel OT-991

    ετσι ακριβως οπως μου ειπες εκανα μαγε μου και απο το ginger ξαφνικα βρεθηκα στο ....rom v3 by jefta......Ποια ειναι η γνωμη σας παιδια ,να κατσω εκει,να ξεκινησω για jellybean ,κλπ ?.φαινεται παντος καλη η ρομ αλλα μαλλον πρεπει να ξεχασω τα ελληνικα....
  3. tim5

    Alcatel OT-991

    εχω φτασει μεχρι το recovery mod κα το superuser.παρακατω δεν καταφερα να παω διοτι απο το recovery ,ο υπολογιστης δεν εβλεπε την sd ,και ετσι δεν μπορεσα να προσθεσω αρχεια custom rom.Aν ξεπερασω αυτο, ποια ρομ θεωρειται κατα τη γνωμη σας ποιο ευελικτη για το τηλεφωνο?....Γρηγορο ιντερνετ,κανενα βιντεο,και ομαλες τηλ.κλησεις χωρις διακοπες ,μου φτανουν και δεν εχω αλλες απαιτησεις για βαριες εφαρμογες η παιχνιδια κλπ.
  4. tim5

    Alcatel OT-991

    εκανα τη τελευταια αναβαθμιση 2.7 απο το σαιτ. Δεν ξερω αν εκανα κατι λάθος αλλα ta προγραμματα superuser,link2sd,κατι partition και δυο παιχνιδια, εξαφανιστικαν. Δε με χαλαει ομως γιατι το αισθανομαι το κινητο πολυ πιο αερινο και γρηγορο απο πριν. Αν το φιλοσοφισεις δεν αξιζει να ασχοληθεις και πολυ και στο τελος να κολαει και ναναι αργο. Κακα τα ψεματα,το κινητο με τα παρτισιον, superuser,link2tosd,κλπ που ειχα, δεν επαιζε ολα τα παιχνιδια που κατεβαζα απο το google play.Mono καποια.Και ψιλοκολουσε αρκετα γενικα. Aσε που οι τηλεφωνικες κλησεις δεν ηταν αυτες που επρεπε αλλα εδω δεν παιρνω ορκο, μπορει να μην φταινε τα προηγουμενα προγραματα που ειχα. Το συμπερασμα τοσο καιρο συνηπαρξης με το τηλεφωνο ειναι οτι ειναι πεντακοσαρακι και με το να προσπαθησει καποιος να το κανει να τρεχει σαν πορσε, του κανει χειροτερα.
  5. tim5

    Alcatel OT-991

    λοιπον,διαβασε τις οδηγιες του terminator, και χρησημοποιησε το Link2sd που διαβαζει και τα δυο παρτισιον που πρεπει να φτιαξεις. Φροντισε ναναι και τα δυο partision, primary και στο τελος του προγραματος κανε παντα επανεκηνηση του τηλεφωνου.
  6. tim5

    Alcatel OT-991

    λοιπον εχουμε και λεμε.....εκανα τα ιδια και... εσωτερικη μνημη 158mb, sd1ο διαμερισμα 1,34gb, sd 2o διαμερισμα 505 mb εχω την εργοστασιακη ακομα 2gb στο συνολο...... αλλα γιατι τοση επιμονη με τα παρτισιον,δεν καταλαβα ακομα γιατι η εφαρμογη δεν δουλευει με ολοκληρη τη μνημη και ζητα δυο μερη?????
  7. tim5

    Alcatel OT-991

    kaμια ιδεα ? Ενταξει ξεκινησα με το app2sd αλλα ακομα δεν εχω βγαλει ακρη...
  8. tim5

    Alcatel OT-991

    ....κατεγισμος ερωτησεων:).....Ξερει κανεις εφοσον ειμαι superuser:mad: πως μια εφαρμογη την εγκαθιστω στη καρτα και οχι στο τηλεφωνο?
  9. tim5

    Alcatel OT-991

    1)για να ακουσω ενα ραδιοφωνικο σταθμο μου ζητουσε η σελιδα να κατεβασω το flash player που ως γνωστο δεν υποστηριζει το τηλεφωνο. Υπαρχει καποιο player υποκαταστατο toy flash να κατεβασω απο το google player? μιλαμε θελω player kai oxi πακετο σταθμων....... 2)προσφατα εγινα superuser....και?Ακομα δε καταλαβα τι προσφερει,οτι εκανα πριν κανω και τωρα......:worry:
  10. Γει σας.... Ετυχε να πεσει στα χερια μου και σερφαρισα, για λιγο ομως,με το καινουργιο ipad 3 ενος φιλου.... Απο γραφικα ,ποιοτητα κειμενου δε το συζηταω βασιλευς επι της γης ,το μονο που με προβληματισε ηταν η αργη ταχυτητα στο ιντερνετ. Ειπα μην φταιει η συνδεση μου και μπηκα με το τηλεφωνο μου, ενα αλκατελ και πηγαινε σφεντονα.... Ειναι το ipad3 αργο απο κατασκευης η πρεπει να απευθυνθουμε σε τεχνικο σε οτι αφορα το wi fi?
  11. tim5

    Alcatel OT-991

    λοιπον παιδια συγκρινα σε ταχυτητα στο i/net,με την ιδια συνδεση wi fi , το i pad3 ενος φιλου με το alcatel ,και το αlcatel τρεχει 3 φορες πιο γρηγορα τις σελιδες!...... Πρεπει να λεμε και δοξα τω θεο...... θα με ενδιεφερε το γιατι ομως....γιατι αργει το pad?
  12. tim5

    Alcatel OT-991

    ξερει κανεις εαν τα κουμπια της αρχικης σελιδας ,επαφες,καμερα,ρυθμισεις,κλπ μπορουν με καποιο τροπο να δονουνται οταν τα πατας?
  13. tim5

    Alcatel OT-991

    παιδια εαν καμιανου του κολαει η σιμ ,και δηχνει το αεροπλανο, δεν ειναι αναγκη να παει εργοστασιακες, παει στο μενου στην αρχικη σελιδα παταει το κουμπακι του αεροπλανου και η σιμ επανερχεται, εκτος και αν δεν υπαρχει σημα καθολου.
  14. tim5

    Alcatel OT-991

    νικο4 π ,meta to update εγω εβγαλα τη μπαταρια,αν δε δουλεψει και ετσι σου μενει επαναφορα εργοστασιακων. milt1, kανε το update απο το σαιτ μηπως και μπουνε ελληνικα.
  15. tim5

    Alcatel OT-991

    χτες εκανα upgrade στο προγραμμα που υπαρχει στη σελιδα της alcatel http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/ot-991d.html Μεχρι στιγμης δεν εχω δει διαφορες.....
  16. tim5

    Alcatel OT-991

    λοιπον απ οταν απενεργοποιησα τη ανταλαγη δεδομενων των δυο σιμ,αλλα και για καλο και για κακο,απενεργοποιω το wi fi otan δεν το χρειαζομαι, το τηλεφωνο ειναι ενταξυ. Τωρα παιχνιδια εγω δεν παιζω δεν ξερω τις επιδοσεις του τηλεφωνου εκει,στο περιστασιακο σερφαρισμα καλο ειναι. Γενικα καλο ειναι το τηλ για τα λεφτα του,συν το μεγαλο του προσον της dual. Αλλωστε.....ουκ εν τω πολλώ το ευ. Οποιος θελει τα πολλα παει στο one x και στο slll αλλα εκει ειναι 600αρες!
  17. tim5

    Alcatel OT-991

    cosmote. Βεβαια ηταν ενεργοποιημενη η ανταλαγη δεδομενων,υποψιαζομαι οτι ισος κανει καποιο μπερδεμα.... 1979,το super user δεν τοδα.Ισος γιατι εκανα επαναφορα εργοστασιακων για να ξεμπλοκαρει το σημα. Ισος γιατι καποια στιγμη καλλησε το προγραμμα root στο λαπ τοπ και το επανελαβα.δεν πειραζει,αργοτερα. παρατηρω οτι καποια σαιτ που εχουνε flash βγαινουνε και σε mobile εκδοση και παιζουν mp4 οποτε βολευομαστε. Οκ γνωριζω οτι το φλασ ειναι στα τελευταια του, αλλα για τις πιο μικρες εκδοσεις android νομιζα οτι εχουμε ακομα χρονο....
  18. tim5

    Alcatel OT-991

    σημερα κολλησε η σιμ που ηταν εγκατεστημενη στο 3g,δηλαδη καθολου σημα απο τη κυρια σιμ μονο απο τη 2g Επανηλθε με επαναφορα εργοστασιακων. Επαναλαμβανω,ειναι κανενας κατοχος που βλεπει flash video,και πως.... θα μου πειτε εδω δεν εχεις σημα ,το flash σε μαρανε...σωστο κι αυτο.
  19. tim5

    Alcatel OT-995

    μου γραφει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη μου με το flash 11. Esy ti εκανες....εχω το gingerbread 2.3, ποια εκδοση ταιριαζει......μηπως υπαρχει κανα λινκ....
  20. tim5

    Alcatel OT-995

    παιδια εγω εχω το 991D. ξαδερφακια με το δικο σας Τα flash video πως τα βλεπουμε στο κινητο,γιατι οι δικοι μου δεν βλεπω να μου απαντανε,ξερει κανεις,τι κατεβαζουμε...
  21. tim5

    Alcatel OT-991

    τι κανουμε ρε παιδια με το flash player.Πως βλεπουμε τα flash video?
  22. tim5

    Alcatel OT-991

    1979 προπαθησα να κανω το προγραμα που παραθεσες νομιζω ετσι πιστευω οτιτα καταφερα. Πως τωρα στη πραξη πανω στο κινητο θα σιγουρευτω οτι ειναι οντος ρουτ.ξερει κανεις...... Aν αλλαξω καρτα sd πρεπει να ξανακανω τη διαδικασια η δε χρειαζεται πλεον.....
  23. tim5

    Alcatel OT-991

    ευχαριστουμε 1979....,το παρελαβα τελικα αλλα το αστειο ειναι οτι το επεστρεψα λογο οτι προτιμο το ασπρο:D.Να δουμε εαν το καταστημα μου κανει τη χαρη..... Σκεφτομαι οτι στις 2 συμ πρεπει να δηλωσεις τη μια.Αν σε παρει ο αλλος, στην αλλη την αδηλωτη τι γινεται,το τηλεφωνο χτυπαει κανονικα η δηλωνει κατηλημενο. Αν οντος το δευτερο τοτε η δευτερη συμ πρεπει να μηνει εφεδρικη και να τη χρησημοποιεις μονο για να παιρνεις εαν δεν εχει σημα η πρωτη.
  24. tim5

    Alcatel OT-991

    Το παραγγειλα και εγω ..... θα ναι το επομενο κινητο μου μετα το 750ι σονυερικσον. Αν καταλαβα καλα το root εξυπηρετει τα αποθηκευμενα αρχεια και εφαρμογες να πηγαινουν στην sd σωστα? Τα κατεβασα τα αρχεια του root αλλα αν, 1979 μπορουσες να κανεις μια πιο αναλυτικη περιγραφη της διαδικασιας θα σου ημουν υποχρεος. Ετσι ωστε οταν με το καλο ερθει το μηχανακι να το τακτοποιησω με τη μια.... Παντος τωρα, και χωρις το τηλεφωνο ακομα στο χερι, η επεξηγηση μου φενεται κινεζικη καπως..... Και κατι αλλο....το πηρα επειδη ειναι ντουαλ και στο δωματιο μου η vodafon παει για τσαι ετσι σκεφτηκα να βαλω και μια κοσμοτε που πιανει καμπανα και να βολεψω τη κατασταση..... Αναρωτιεμαι ομως γιατι οι ακριβες υλοποησεις τηλεφωνων δεν ειναι ειδη dual.
×
×
  • Create New...