MAGOS_MERLIN Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 εχω φτασει μεχρι το recovery mod κα το superuser.παρακατω δεν καταφερα να παω διοτι απο το recovery ,ο υπολογιστης δεν εβλεπε την sd ,και ετσι δεν μπορεσα να προσθεσω αρχεια custom rom.Aν ξεπερασω αυτο, ποια ρομ θεωρειται κατα τη γνωμη σας ποιο ευελικτη για το τηλεφωνο?....Γρηγορο ιντερνετ,κανενα βιντεο,και ομαλες τηλ.κλησεις χωρις διακοπες ,μου φτανουν και δεν εχω αλλες απαιτησεις για βαριες εφαρμογες η παιχνιδια κλπ. Για να δει ο υπολογιστής την sd πρέπει να ανοίξεις το τηλέφωνο κανονικά. Όχι σε recovery. Περνάς τα αρχεία και μετά πας από recovery και τα φλασάρεις. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tim5 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ετσι ακριβως οπως μου ειπες εκανα μαγε μου και απο το ginger ξαφνικα βρεθηκα στο ....rom v3 by jefta......Ποια ειναι η γνωμη σας παιδια ,να κατσω εκει,να ξεκινησω για jellybean ,κλπ ?.φαινεται παντος καλη η ρομ αλλα μαλλον πρεπει να ξεχασω τα ελληνικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Αν είχε πολύ μα πολύ μεγαλύτερη μνήμη αποθήκευσης και λίγο καλύτερη cpu θα ήταν άψογο. Αλλά δυστυχώς η Αλκατελ τσιγκουνεύεται σε πράγματα που δεν θα έπρεπε. Το κινητό σαν λειτουργίες είναι πάρα πολύ καλό αλλά καταλήγει να είναι μέτριο λόγω αυτών των δύο μειονεκτηματων. Το έχω ακόμα για ξυπνητήρι. αν είχα κάποιον μεγάλο σε ηλικία που δεν είχε πολλές απαιτήσεις, θα το έδινα γιατί είναι πολύ τίμιο για τέτοιου είδους χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts