Jump to content

[ROM] Slim ICS

nikos523
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!Εγκατεστησα το spirit fm για ραδιοφωνο,και δουλευει μια χαρα.Ομως γιατι λενε ολοι στο xda do it with your own risk;γιατι ειναι επικυνδυνο για την συσκευη;Eγω μια χαρα εχω το hands free πανω και ακουω απο τα ακουστικά οπως άκουγα και στις Girgerbread.Που υπαρχει πρόβλημα;

σε προηγούμενες εκδόσεις είχαν αναφερθεί περιστατικά όπου το spirit fm επηρέαζε τη λειτουργία του ακουστικού και στο τέλος του έκανε ζημιά

στις νεότερες εκδόσεις υποτίθεται ότι έχει διορθωθεί, αλλά επειδή υποτίθεται εξού και το do it with you own risk ;)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

• Απαντήσεις 501
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατι διαβασα οτι αν σε παιρνουν τηλεφωνο και ακους ραδιο,διακοπτεται ο ηχος του ραδιοφωνου και αυτο δημιουργει το προβλημα;Aν δηλαδη ακουω και ειμαι σε flight mode θα μαι πιο σιγουρος;Παντως αυτη η εκδοση ειναι 13 ιουνιου (σήμερα δηλαδη) http://d-h.st/P8s και πρεπει να λειτουργει καλα,γιατι είδα και κατι περσινες εκδόσεις του spirit fm
Aντώνης

Eπιβεβαιώνω την άψογη λειτουργία του GPS με το gps.conf που δόθηκε παραπάνω.

Σε καμία από τις rom (της Samsung και custom) που έχω δοκιμάσει όσο καιρό έχω τον γαλαξία δε μπορούσε να λειτουργήσει το GPS του ακόμα και αν άλλαζα τον server σε europe...Πάντα ήθελε >2-3 λεπτά για να δει το πολύ 3-4 δορυφόρους και πάρα πολύ σπάνια να τους κλειδώσει.Τόσο χάλια που νόμιζα ότι έχει πρόβλημα το κινητό.

Τώρα κλειδώνει >6 δορυφόρους σε δευτερόλεπτα :D

Eπιβεβαιώνω την άψογη λειτουργία του GPS με το gps.conf που δόθηκε παραπάνω.

Σε καμία από τις rom (της Samsung και custom) που έχω δοκιμάσει όσο καιρό έχω τον γαλαξία δε μπορούσε να λειτουργήσει το GPS του ακόμα και αν άλλαζα τον server σε europe...Πάντα ήθελε >2-3 λεπτά για να δει το πολύ 3-4 δορυφόρους και πάρα πολύ σπάνια να τους κλειδώσει.Τόσο χάλια που νόμιζα ότι έχει πρόβλημα το κινητό.

Τώρα κλειδώνει >6 δορυφόρους σε δευτερόλεπτα :D

καλημερα σε ολους! Γνωριζει καποιος αν αυτο το gps fix λειτουργει και σε gingerbread; Το τηλεφωνο φοραει την jw5.

καλημερα σε ολους! Γνωριζει καποιος αν αυτο το gps fix λειτουργει και σε gingerbread; Το τηλεφωνο φοραει την jw5.

Νομίζω πως ακόμα και σε άλλη συσκευή να το βάλεις θα δουλέψει.

Πάντως επειδή το gps ήταν (τουλάχιστον σε μένα) για κλάμματα και καθώς νωρίτερα ήμουν κάτοχος Galaxy ACE, έκλεψα τη δουλειά ενός Έλληνα XDA member και ROM maker, του iTasoulas και τώρα το gps δουλεύει ως πρέπει (κλειδώνει μέσα σε δευτερόλεπτα). Απλά κάνετε extract το gps.conf που έχει στην τελευταία ROM του και αντικαθιστάτε το SLIM gps.conf!

Πρεπει να αλλάξουμε permissions σε rw-r-r;

Το secgps.conf που λέει ο itasoulas να βάλουμε στο data/gps ειναι μόνο για το ACE;

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Πρεπει να αλλάξουμε permissions σε rw-r-r;

Το secgps.conf που λέει ο itasoulas να βάλουμε στο data/gps ειναι μόνο για το ACE;

1. Ναι

2. Δεν το έχω βάλει, αλλά δε βλέπω να έχει και τίποτα ACE-specific :)

Ωραίος! Το gps κλειδώνει σφαίρα ακόμη και μέσα στο σπίτι! :D

Προχτές περίμενα πάνω από 5 λεπτά για να βρει σήμα με πεντακάθαρο ουρανό....

Το ανεβάζω σαν συνημμένο αρχείο για όποιον το θέλει, για να μην κατεβάζετε ολόκληρη την ρομ. ;)

[ATTACH]25592[/ATTACH]

καλημερα. Μια ακομα ερωτηση. Σε jw5 περναει με καποιον file explorer, ή μεσω CWM; Αν περναει με file explorer, θα εκτιμούσα αν μου λεγατε και το πως:wacko:

καλημερα. Μια ακομα ερωτηση. Σε jw5 περναει με καποιον file explorer, ή μεσω CWM; Αν περναει με file explorer, θα εκτιμούσα αν μου λεγατε και το πως:wacko:

Το βάζεις στο /system/etc με root explorer (ή μία δωρεάν επιλογή ο ES File explorer με ενεργοποιημένη την επιλογή root και προσάρτηση συστήματος R/W στις ρυθμίσεις του) και φτιάχνεις τα δικαιώματα του rw- r-- r-- (Ιδιότητες του αρχείου, και επιλέγεις στα δικαιώματα την πρώτη στήλη όλη και από την δεύτερη στήλη το πάνω πάνω κουτάκι)

Κάτι άσχετο που δε ξέρω αν φταίει η rom ή το play store... Έχει παρατηρήσει κανείς να ξαναγίνονται update εφαρμογές που δεν έχουν καν βγάλει νέα έκδοση? Τυχαίνει πολλές φορές να κάνω ενημέρωση και μετά από 2-3 μέρες να ξαναεμφανίζονται οι νέες εφαρμογές για ενημέρωση ενώ η ημερομηνία της έκδοσης είναι η παλιά που έβαλα το update πριν 2-3 μέρες! Και απλά ξανακατεβαίνουν και μπαίνουν πάλι σαν ενημερώσεις. :wacko:

Edited by nikospot

Κάτι άσχετο που δε ξέρω αν φταίει η rom ή το play store... Έχει παρατηρήσει κανείς να ξαναγίνονται update εφαρμογές που δεν έχουν καν βγάλει νέα έκδοση? Τυχαίνει πολλές φορές να κάνω ενημέρωση και μετά από 2-3 μέρες να ξαναεμφανίζονται οι νέες εφαρμογές για ενημέρωση ενώ η ημερομηνία της έκδοσης είναι η παλιά που έβαλα το update πριν 2-3 μέρες! Και απλά ξανακατεβαίνουν και μπαίνουν πάλι σαν ενημερώσεις. :wacko:

Και μενα μου το εκανε, αν θυμαμαι καλα συνεβαινε στην slim 3.2 και 3.3 !

Στη αρχη χαιρομουν γιατι νομιζα οτι οι αναβαθμισεις ηταν πραγματικες, αλλα μετα που το διαπιστωσα...ξενερωσα :confused:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Από ότι βλέπω με υπερκάλυψε ο nikospot. Και γω μέσω του ES Explorer έκανα τη δουλεία! :)

Τώρα που το λες έχω παρατηρήσει μερικές φορές που αναβαθμίζει αυτόματα εφαρμογές αλλά δεν μένει η ειδοποίηση στην γραμμή ειδοποιήσεων ότι η εφαρμογή ενημερώθηκε! :confused:

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Πάντως επειδή το gps ήταν (τουλάχιστον σε μένα) για κλάμματα και καθώς νωρίτερα ήμουν κάτοχος Galaxy ACE, έκλεψα τη δουλειά ενός Έλληνα XDA member και ROM maker, του iTasoulas και τώρα το gps δουλεύει ως πρέπει (κλειδώνει μέσα σε δευτερόλεπτα). Απλά κάνετε extract το gps.conf που έχει στην τελευταία ROM του και αντικαθιστάτε το SLIM gps.conf!

Καλησπέρα

Αν και νομιζω οτι εχω μεινει μονος με slim (και μαλιστα 3,2) χρειαζομαι μια βοηθεια γιατι εκανα καποια βλακεια προφανως

Γενικα σαν μεσος χρηστης με την σλιμ ειμαι μια χαρα.Ειπα σημερα (που ειχα χρονο) να βελτιωσω το gps...που πραγματικα πιστευω οτι γενικα το κινητο εχει θεμα (οχι μονο η σλιμ)

Τελως παντων

Κατεβασα το ζιπ αρχειο το ξεζιπαρα και το εβαλα με ροοτ εχπλορερ στο

system/etc (μετα που ειδα καλυτερα καποιος χρηστης ελεγε οτι αυτο είναι για jw5) :(

αν και αλλαξα τα perimissions se rw- r-- r--

το κινητο βγαζει μηνυμα οτι το andoroid.com has stopped κλπ και δεν συνδεεται στο δυκτιο

Το θεωρουσα πιο απλο...τι να πω?

Εχει κανεις ιδεα τι πρεπει να κανω?

Δοκιμασα και fix permissions απο recovery αλλα τπτ...

edit: μπορει καποιος να μου πει στα permissions - owner (gps.conf)

τι πρεπει να εχω στο owner?

μαλλον τα εχω κανει σκ@τ@...

παω να δω το imei *#06#

και παιρνω μηνυμα MEID

προσπαθησα να βαλω το efs καποια στιγμη (μαλλον το εκανα κι αυτο λαθος?)

Edited by gup_

Δε μπορώ να φανταστώ πως το gps.conf σου τα χάλασε όλα αυτά... Δυστυχώς όμως δεν ξέρω τι owner πρέπει να έχοει τ gps.conf μιας και δεν το πειράζω ποτέ γιατί δεν έχω καν root explorer :p Πάντως εγώ το αρχείο αυτό το έβαλα σε άλλο κινητό (sony ericsson x8) και δουλεύει, οπότε δεν νομίζω πως παίζει ρόλο αν είναι από άλλη ρομ.

Ο efs θέλει κι αυτός τα σωστά δικαιώματα που αναφέρονται στον οδηγό στην πρώτη σελίδα. Τα έκανες κι αυτά όπως πρέπει?

Δε μπορώ να φανταστώ πως το gps.conf σου τα χάλασε όλα αυτά... Δυστυχώς όμως δεν ξέρω τι owner πρέπει να έχοει τ gps.conf μιας και δεν το πειράζω ποτέ γιατί δεν έχω καν root explorer :p Πάντως εγώ το αρχείο αυτό το έβαλα σε άλλο κινητό (sony ericsson x8) και δουλεύει, οπότε δεν νομίζω πως παίζει ρόλο αν είναι από άλλη ρομ.

Ο efs θέλει κι αυτός τα σωστά δικαιώματα που αναφέρονται στον οδηγό στην πρώτη σελίδα. Τα έκανες κι αυτά όπως πρέπει?

Θεωρητικα τα εκανα σωστα..(λεμε τωρα)

Αλλα στο τελος, περασα jw5 και καπακι σλιμ 4,0

τωρα προσπαθω να στησω το κινητο ξανα οπως ηταν το πρωι χωρις gps...

τα νευρα μου:wacko:

μπορει καποιος να πει ποια η σωστη διαδικασια για να περασω το gps.conf - step by step?

ισως να το δοκιμασω...

Μπορει καποιος να μου θυμισει πως σταματω τα animations οταν μεταφερομαι απο εφαρμογη σε εφαρμογη κλπ

Θέλω να μην εχω καθολου animations.Παλια ηταν στο settings-dispaly (αν θυμαμαι καλα)

Θεωρητικα τα εκανα σωστα..(λεμε τωρα)

Αλλα στο τελος, περασα jw5 και καπακι σλιμ 4,0

τωρα προσπαθω να στησω το κινητο ξανα οπως ηταν το πρωι χωρις gps...

τα νευρα μου:wacko:

μπορει καποιος να πει ποια η σωστη διαδικασια για να περασω το gps.conf - step by step?

ισως να το δοκιμασω...

Εγώ φίλε το έβαλα εκεί στο φάκελο, έκανα τα δικαιώματα όπως πρέπει, επανεκκίνηση και τέλος. Και αυτό έκανα και στο άλλο κινητό και δούλεψε μια χαρά :worry:

καλησπερα παιδια...εχω και εγω το galaxy s και τωρα λεω να πειραματιστω και να βαλω το ics...για βοηθεια πηγα εδω >>> http://www.theandroidsoul.com/android-4-0-update-for-galaxy-s-i9000-custom-rom/ <<<...αλλα ειναι ολα αγγλικα και μου φενονται γενικα βουνο...εαν εχετε οδηγιες σε ελληνικα θα με βοηθουσατε παρα πολλη...ευχαριστώ και σορρυ για την ορθογραφια!!

καλησπερα παιδια...εχω και εγω το galaxy s και τωρα λεω να πειραματιστω και να βαλω το ics...για βοηθεια πηγα εδω >>> http://www.theandroidsoul.com/android-4-0-update-for-galaxy-s-i9000-custom-rom/ <<<...αλλα ειναι ολα αγγλικα και μου φενονται γενικα βουνο...εαν εχετε οδηγιες σε ελληνικα θα με βοηθουσατε παρα πολλη...ευχαριστώ και σορρυ για την ορθογραφια!!

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει οδηγός αν δεν κάνω λάθος..

Εγώ φίλε το έβαλα εκεί στο φάκελο, έκανα τα δικαιώματα όπως πρέπει, επανεκκίνηση και τέλος. Και αυτό έκανα και στο άλλο κινητό και δούλεψε μια χαρά :worry:

Καλημέρα

το έβαλες στον φακελο system/etc, με permissions perimissions se rw- r-- r-- . Σωστα?

Τελικα δεν τα ειχα βαλει με root explorer (τωρα το εχω) αν και δεν νομιζω οτι φταιει αυτο

Ερωτηση: Αν μετακινησω ή μετονομασω το αρχειο gps.conf που υπαρχει ήδη , πριν βαλω το νεο θα γίνει τίποτα? Λεω σαν να το κρατησω back up...

Τέλος εχω βαλει τον Semaphore 1.25s.Πλεον δεν εχει τις επιλογες για την μνημη (kill 40mb ή 80mb - δεν θυμαμαι πως το ελεγε ακριβως)

Αν βάλω το 1,0 που ειχα πριν δεν υπαρχει προβλημα.Σωστα?

edit: χε χε . Τωρα για καποιο λογο που δεν ξερω, δεν μπορω να περασω το don't panic. αφου μετακινησω τον φακελο και κανω install, με το που ανοιγω την εφαρμογη κλεινει χωρις κανενα μηνυμα.. Το εχει βαλει κανεις?

Edited by gup_

Επειδή είσαι στο θέμα της Slim.

Επίσημα το ICS δεν έχει δοθεί στη συσκευή μας και ούτε πρόκειται. Υπάρχουν πολλές custom ICS βέβαια που μπορείς να περάσεις. Οι πιο διάσημες είναι η Slim και η CM9 για τις οποίες υπάρχουν και οι αντίστοιχοι οδηγοί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Καλημέρα

το έβαλες στον φακελο system/etc, με permissions perimissions se rw- r-- r-- . Σωστα?

Τελικα δεν τα ειχα βαλει με root explorer (τωρα το εχω) αν και δεν νομιζω οτι φταιει αυτο

Ερωτηση: Αν μετακινησω ή μετονομασω το αρχειο gps.conf που υπαρχει ήδη , πριν βαλω το νεο θα γίνει τίποτα? Λεω σαν να το κρατησω back up...

Καλησπέρα! Ερωτήσεις αρχαρίου:O Με es explorer τον φάκελο system/etc πως τον βρίσκω; Τα permissions του gps.conf τα αλλάζω πατώντας επάνω του; Πρέπει πρώτα να διαγράψω αυτό που έχει ήδη μέσα ο φάκελος;

Αν οι ερωτήσεις μου είναι σε λάθος thread, παρακαλώ να μεταφερθούν:) Ευχαριστώ!

Καλημέρα

Τέλος εχω βαλει τον Semaphore 1.25s.Πλεον δεν εχει τις επιλογες για την μνημη (kill 40mb ή 80mb - δεν θυμαμαι πως το ελεγε ακριβως)

Αν βάλω το 1,0 που ειχα πριν δεν υπαρχει προβλημα.Σωστα?

edit: χε χε . Τωρα για καποιο λογο που δεν ξερω, δεν μπορω να περασω το don't panic. αφου μετακινησω τον φακελο και κανω install, με το που ανοιγω την εφαρμογη κλεινει χωρις κανενα μηνυμα.. Το εχει βαλει κανεις?

Εγώ μετονόμασα το παλιό και το άφησα μέσα στο system/etc και απλά έβαλα το καινούριο με τα δικαιώματα που λες. Owner δεν άλλαξα γιατί το έκανα από ES που δεν έχει τέτοια επιλογή. Στα άλλα δε μπορω να σου απαντήσω :p

Καλησπέρα! Ερωτήσεις αρχαρίου:O Με es explorer τον φάκελο system/etc πως τον βρίσκω; Τα permissions του gps.conf τα αλλάζω πατώντας επάνω του; Πρέπει πρώτα να διαγράψω αυτό που έχει ήδη μέσα ο φάκελος;

Αν οι ερωτήσεις μου είναι σε λάθος thread, παρακαλώ να μεταφερθούν:) Ευχαριστώ!

Θα επιλέξεις από τις ρυθμίσεις του να έχει root και προσάρτηση συστήματος για read/write. Μετά πατάς το πάνω αριστερό εικονίδιο που είναι ένα αστεράκι και επιλέγεις την μνήμη του τηλεφώνου. Δικαιώματα αλλάζεις πατώντας πάνω του για λίγη ώρα> Ιδιότητες> Αλλαγή. Μετά επιλέγεις την πρώτη στήλη ολόκληρη και από την δεύτερη στήλη το πρώτο μόνο (rw-- r-- r--) Δεν παίζει ρόλο αν το διαγράψεις, απλά αν κάνεις το καινούριο επικόλληση εκεί μέσα θα σε ρωτήσει για να το κάνει αντικατάσταση οπότε το παλιό θα φύγει. Αν θες άλλαξε όνομα το παλιό ώστε να μείνει εκεί για να το έχεις σε περίπτωση που θες να το ξαναβάλεις.

Edited by nikospot