nikospot Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 το φοβομουν αυτο.. :X λιγο κουλο δεν ειναι? προφανως δεν υπαρχει τροπος παρακαμψης..? ε ναι είναι ολίγον κουλό, εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί για αυτό δεν το έχω ψάξει το θέμα. έχω την εντύπωση πως στην cm9 που είχα βάλει δεν γινόταν, οπότε ίσως απενεργοποιείτε κάπως :worry: Εγω δεν γνωρίζω πάντως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axreios Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Κατάφερα και κατέβασα την Slim 2.6 όπως αναφέρεται στο 1ο post όμως τα επόμενα 2 links δε λειτουργούνε το ξέρω πως δεν είναι δικό σας θέμα αλλά έχω μείνει κυριολεκτικά στη μέση μήπως τα έχει κάποιος και μπορεί να τα ανεβάσει σε κάποιο άλλο host θα του ήμουν υπόχρεως το I9000_4.2.zip (τρίτο στη λίστα) και το Slim_Common.zip (έκτο στη λίστα) έχω φάει ένα σωρό fail από χθές το βράδυ μία δε μου δούλευε το market (ακόμα και με επίσημη rom) μια δεν μου έκανε τα restore, γενικά ένας χαμός...τώρα ας πούμε δε μου κάνει update από android market σε google plays, μια ψυχή που έιναι να βγεί ας βγεί αλλά έφαγα πόρτα και δε μπορώ να κατεβάσω τα απαιτούμενα αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Τα links λειτουργούν κανονικά. Δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα τα αρχεία γιατί είμαι από κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axreios Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 (edited) http://d-h.st/users/krarvind/?fld_id=3358#files απο το 1ό link έχουνε θέμα με την db τους το 2ο link http://slimics.haxer.org/Slim_ICS/404/4.2/ δεν ανοίγει ποτέ και δοκίμασα με 3 διαφορετικόυς browser σε περίπτωση που κάτι έφτεγε αλλά τζίφος edit : το 2ο κατάφερε και μου άνοιξε μόλις τώρα αν και αργεί υπερβολικά για να δούμε και στο οποίο δεν υπάρχει το αρχείο slim_common.zip :/ Ε τι να πώ δε με θέλει... δε κάνω τίποτα διαφορετικό από της οδηγίες που υπάρχουν...κατάφερα το πέρασα τέλοσπάντων και έχω "unfortunately the process android.process.media has stopped" καλά κρασιά Edited July 22, 2012 by Axreios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Re4cTiV3 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Παίζει τίποτα με την μπαταρία;; μου τελειώνει πολύ γρήγορα σε σχέση με 2.3.3 ή φταίει το Modem ( JVT ) και ψάχνει συνέχεια σήμα; Υ.Γ. δεν φοράω semaphore Edited July 23, 2012 by Re4cTiV3 ή... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Παίζει τίποτα με την μπαταρία;; μου τελειώνει πολύ γρήγορα σε σχέση με 2.3.3 ή φταίει το Modem ( JVT ) και ψάχνει συνέχεια σήμα; Υ.Γ. δεν φοράω semaphore Αν έχεις ανοιχτό το 3G ίσως σου τελειώνει γρήγορα. Με 2G όμως κρατάει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλημερα σε ολους ειμαι στην 4.2+semaphore και εγκατεστησα αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1667051 αλλα μου χαθηκε η εφαρμογη google search μπορω να κανω κατι η πρεπει να ξαναφλασαρω απ την αρχη? Παρεπιπτοντως ειναι πολυ ομορφο θεμα. Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Re4cTiV3 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 ΟΚ ολα καλα με την μπαταρια, αν απενεργοποιησεις το 3G! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Εχθές έβαλα την slim 4.2 και semaphore 1.2.6s...Δεν μπορούν να γυρίσουν οι εφαρμογές πίσω με το titanium backup με τίποτα.Πριν ήμουν με 2.3.6 jw5....και είχα κρατήσει κανονικά backup πριν ξεκινήσω να περάσω την slim...Το περιεργο είναι ότι όταν παω "αντίγραφά ασφάλειάς και επαναφορα" και και κάνω επαναφορά κάποιας εφαρμογής μου λέει "ολοκληρώθηκε" άλλα δεν υπάρχει πουθενά (την γυρναώ σκετη...χωρίς τα δεδομένα της για να αποφύγω τυχόν ασυμβατότητές..) Αν έχει γίνει και σε κάποιον άλλο και βρήκε λύση ...ας ρίξει μια απάντησή...Ευχαριστώ πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Εχθές έβαλα την slim 4.2 και semaphore 1.2.6s...Δεν μπορούν να γυρίσουν οι εφαρμογές πίσω με το titanium backup με τίποτα.Πριν ήμουν με 2.3.6 jw5....και είχα κρατήσει κανονικά backup πριν ξεκινήσω να περάσω την slim...Το περιεργο είναι ότι όταν παω "αντίγραφά ασφάλειάς και επαναφορα" και και κάνω επαναφορά κάποιας εφαρμογής μου λέει "ολοκληρώθηκε" άλλα δεν υπάρχει πουθενά (την γυρναώ σκετη...χωρίς τα δεδομένα της για να αποφύγω τυχόν ασυμβατότητές..) Αν έχει γίνει και σε κάποιον άλλο και βρήκε λύση ...ας ρίξει μια απάντησή...Ευχαριστώ πολύ.... Για να κανεις restore καποιο back up πρεπει να εισαι στο firmware που ειχες οταν εκανες το back up. Το εχω επιχειρησει κι εγω ετσι οπως το εκανες, αλλα χωρις αποτελεσμα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Για να κανεις restore καποιο back up πρεπει να εισαι στο firmware που ειχες οταν εκανες το back up. Το εχω επιχειρησει κι εγω ετσι οπως το εκανες, αλλα χωρις αποτελεσμα. Απο τιτάνιουμ όπως λέει ο φίλος? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Απο τιτάνιουμ όπως λέει ο φίλος? Ναι το εχω επιχειρησει στο παρελθον και μου προκαλουσε προβληματα :confused: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Εγώ κανένα πρόβλημα από οποιαδήποτε ρομ κι αν έχω φέρει το backup :confused: (αλλά όχι συγκεκριμένα από την JW5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Εγώ κανένα πρόβλημα από οποιαδήποτε ρομ κι αν έχω φέρει το backup :confused: (αλλά όχι συγκεκριμένα από την JW5) Ούτε εγώ είχα κανένα πρόβλημα (ακόμα και από το S στο s3!) Μόνο από eclair προς τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Εγώ κανένα πρόβλημα από οποιαδήποτε ρομ κι αν έχω φέρει το backup :confused: (αλλά όχι συγκεκριμένα από την JW5) Ωχ! Τι λες να φταίει η jw5 ??? Λες να μην κράτησε σωστό backup? Τόσο γκατεμια ρε γ@*#το? Έχω και nandroid backup άλλα αυτό το γνωριζω ότι πάει μονό σε ίδια ρομ....Ωραιααα...και τώρα τι γίνεται? Έχετε κάτι να προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Ναι το εχω επιχειρησει στο παρελθον και μου προκαλουσε προβληματα :confused: Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου προκαλέσει κανένα πρόβλημα. Δεν σχετίζεται το backup του τιτάνιουμ με την έκδοση που φοράς. Μόνο στο nandroid υπάρχει συχνά ασυμβατότητα. @ tolisfz6 θα δοκίμαζα: 1) άλλη έκδοση titanium 2) θα ξαναφλάσαρα την Slim μήπως κάτι δεν έκανα σωστά και θα ξαναδοκίμαζα το restore 3) θα φλάσαρα μια CM9 (που μεταξύ μας είναι λίγο πιο σόι απο τη Slim) να δω αν δουλέψει εκεί το restore 4) Αν είχαν αποτύχει όλα αυτά, θα γύρναγα σε JW5 με το nandroid, θα έσβηνα τον φάκελο του backup, θα ξαναέκανα backup ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα γίνει σωστά. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Δοκίμασε και αυτό. Κατέβασε αυτή την εφαρμογή και άλλαξε busybox (βάλε το 1.19.3 αν έχεις 1.19.4) και κάνε reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Ούτε εγώ είχα κανένα πρόβλημα (ακόμα και από το S στο s3!) Μόνο από eclair προς τα υπόλοιπα δεν ξέρω τι γίνεται. Τι να πω τοτε, ισως εγω να ημουν γκαντεμης :rolleyes: Θα το επιχειρησω παλι καποια στιγμη μπας και... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Τι να πω τοτε, ισως εγω να ημουν γκαντεμης :rolleyes: Θα το επιχειρησω παλι καποια στιγμη μπας και... Sorry για την αδιακρισία αλλά επειδή βλέπω ότι αλλάζεις συχνά εκδόσεις λογισμικού, κάθε φορά που φλασάρεις περνάς τις εφαρμογές σου μια μια? :confused: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Ευχαριστώ για τις αναλυτικές απαντήσεις σας....Αν και λίγο δύσκολο να δοκιμασω ολα τα παραπάνω....θα κάνω τουλάχιστον όμως όσα μπορώ.... Λοιπόν επανέρχομαι για να πω ότι τελικά βρέθηκε λύση γρήγορα...κάνοντάς απεγκατάσταση αυτό που είχα...(ήταν το pro) και κάνοντάς εγκατασταση αυτό του market.(το free που,δεν έχει επιλογή για μαζική λειτουργία).Έτσι πρέπει να τις επαναφέρω μια μια...άλλα μικρο το κακό.Μια εξήγησή που σκέφτηκα τώρα είναι μήπως το pro που είχα στην SD card σαν apk που ήταν σχετικά παλιό δεν ήταν συμβατό με android 4.0.4 ...άλλα πάλι δεν έπρεπέ να πετάξει κάποια ειδοποίησή και να μου το πει.....?? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..... Edited July 26, 2012 by tolisfz6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Sorry για την αδιακρισία αλλά επειδή βλέπω ότι αλλάζεις συχνά εκδόσεις λογισμικού, κάθε φορά που φλασάρεις περνάς τις εφαρμογές σου μια μια? :confused: Οταν απο gb μεταβαινω σε gb κανω κανονικα restore, ενω οταν εναλλασομαι μεταξυ διαφορετικων εκδοσεων android τις περναω χειροκινητα.Αστο, ειμαι πολυ ψειρας, κανονιζω παντα οταν αλλαζω ρομ να εχω χρονο γιατι θελω να γινεται παντα η διαδικασια τελεια ;) Εχω φλασαρει και ρομ 2 φορες απανωτες για καλυτερη εγκατασταση :rolleyes: Συγχωρεμενος :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Απο τιτάνιουμ όπως λέει ο φίλος? Ναι το εχω επιχειρησει στο παρελθον και μου προκαλουσε προβληματα :confused: Εγώ κανένα πρόβλημα από οποιαδήποτε ρομ κι αν έχω φέρει το backup :confused: (αλλά όχι συγκεκριμένα από την JW5) Οι εφαρμογές επαναφέρονται μια χαρά. Το πρόβλημα παρουσιάζεται στα data. καποιες φορες δε δουλεύει αν είσαι σε διαφορετική Ρομ απο αυτη του backup. Το επαθα προσφατα απο AOKP (infinitum LBR) σε AOSP (RC2) Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Οι εφαρμογές επαναφέρονται μια χαρά. Το πρόβλημα παρουσιάζεται στα data. καποιες φορες δε δουλεύει αν είσαι σε διαφορετική Ρομ απο αυτη του backup. Το επαθα προσφατα απο AOKP (infinitum LBR) σε AOSP (RC2) Κι όμως εμένα μία εφαρμογή πέταγε συνέχεια fc χωρίς να επαναφέρω Data :blink: Μόνο μία όμως και ήταν ο Apex Launcher και χρειάστηκε να τον εγκαταστήσω από το μάρκετ, και μετά πέρασα τα data μόνο και δούλεψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Κι όμως εμένα μία εφαρμογή πέταγε συνέχεια fc χωρίς να επαναφέρω Data :blink: Μόνο μία όμως και ήταν ο Apex Launcher και χρειάστηκε να τον εγκαταστήσω από το μάρκετ, και μετά πέρασα τα data μόνο και δούλεψε! Ετσι κι εγω συνηθως οταν τις επαναφερω ορισμενες εφαρμογες κανουν fc, ε και επειδη σπαζομαι οταν συμβαινουν κατι τετοια προτιμω να τις ξαναπερναω χειροκινητα. Δεν κανει και πολλη ωρα ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Τώρα εμφανίστηκε άλλο πρόβλημά...Όταν ανοίγω την εφαρμογη phone για να πληκτρολογησω κάποιο νούμερο πετάει μήνυμά "unfortunately contacts has stopped" πριν ανοίξει καν το πληκτρολόγιο....Έτσι δεν μπορώ να καλεσω κάποιο νέο νουμερο άλλα μονό νούμερά απο τις επαφές μου....Υπαρχει κάποιο fix για αυτό? Ξέρει κάνεις κάτι? Μάλλον το δευτερο θεμα στο theme Chooser έφταιγε....όταν γύρισα στο αρχικό θέμα της rom όλα διορθώθηκαν.... Edited July 27, 2012 by tolisfz6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts