Stergianos Δημ. June 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Wirelessly posted (SE T610: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από elteo Εσύ έχεις βρει κλειδάκι ή το έχεις στην trial..? Tou f-secure? To exo kanoniko. http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Εγκατέστησα το F Secure Internet Security 2004 αλλά αυτό μου απνεργοποίησε το Zone Alarm που είχα..γιατί..? Επίσης στο Μy Subscription ενώ στο type είμαι full level στο status είμαι μεν valid αλλά λέει ότι λήγει στις 15/7/04 ..! :blink: Τι γίνεται..? Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 Αφού και το ίδιο έχει firewall ,και του έκανες μετέπειτα εγκατάσταση ,τι τάπωσε ! ,Σε οριμένα άλλα antivirus με firewall γίνεται και το αντίστροφο ,δεν εγκαθιστάτε το νέο firewall είτε από επιλογή ,είτε από μόνο του.... Επίσης δεν χρειάζεται να ψάχνετε "ν'αγοράσετε" την τελευταία έκδοση. Οποια βρείτε ν'άγοράσετε ,και μετά κάνετε updates ,έρχεται στην τελευταία version ,αρκεί να είναι της ίδιας σειράς προιόν πχ version 5.xx Tέλος δεν βρίσκω λόγο εγκατάστασης του Backweb,επειδή το κάνει ακόμα πιο βαρύ το πρόγραμμα σε σχέση μ'αλλα Αntivirus ή την απλή έκδοση (χωρίς firewall) ,και δεν βλέπω και την μεγάλη χρησιμότητά του.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2004 Αν έχει κανείς κλειδάκι για το F-Secure Anti-Virus 5.51 build 9500 θα τον παρακαλούσα να μου το στείλει με ένα pm. Τα παλαιότερα δε λειτουργούν. Εστω να είναι της σειρας 5. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Παιδιά πολύ για "κλειδιά" μιλάμε και θα μπει κάνα..... http://www.photovault.com/Link/Technology/Machines/KeysLocksFencesChains/TMKVolume01/TMKV01P03_10.jpg Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Koιτώντας το virus list του Νorton παρατήρησα ότι έχει 67.606 virus καταχωρημένους με τελευταίο update στις 2/6/2004.Τα άλλα antivirus πόσους έχουν καταχωρήμενους..? Γιατί νομίζω ότι είναι λίγοι..? Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Και το symantec corporate antivirus ακριβώς τα ίδια μου βγάζει. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό νούμερο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Τελικά όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα σε καινούρια έκδοση του F-secure 2004 υποστήριξη Ελληνικών παρά μόνο στην έκδοση 5.41 Κάνω λάθος? :o Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckck20 Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Έτσι όπως τα είπε ο cousin μου συνέβαινε με τον υπολογιστή μου. Σκουλήκια και ιοι είχανσ στήσει τρελό γλέντι υπό την αμέτοχη επίβλεψη του Νόρτονα! Έβαλα F-Secure και καθάρισε τα πάντα(;) μαζί και το Νόρτονα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 To F-Secure δε σας αναβαθμίζεται αυτόματα στην 5.51 build 9500 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ckck20 ( 6 Ιούν. 2004 , 15:57) Έτσι όπως τα είπε ο cousin μου συνέβαινε με τον υπολογιστή μου. Σκουλήκια και ιοι είχανσ στήσει τρελό γλέντι υπό την αμέτοχη επίβλεψη του Νόρτονα! Έβαλα F-Secure και καθάρισε τα πάντα(;) μαζί και το Νόρτονα... Εξαρτάται...θέλει να προσέχεις και εσύ! Εβαλα δοκιμαστικά το f secure και δεν βρήκε τίποτα παραπάνω από τον Νόρτονα! Δεν με ικανοποίησε το F sec..εμένα τουλάχιστο.. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 6 Ιούν. 2004 , 17:06) Εξαρτάται...θέλει να προσέχεις και εσύ! Εβαλα δοκιμαστικά το f secure και δεν βρήκε τίποτα παραπάνω από τον Νόρτονα! Δεν με ικανοποίησε το F sec..εμένα τουλάχιστο.. Το εβαλα και εγω στον φορητο εδω και 5 μερουλες και μονο προβληματακια μου δημιουργησε να σας πω την αληθεια. Προγραμματα ψιλο-κολλουσαν, μερικα προγραμματα το εβγαζαν για spyware και τελικα το εβγαλα... Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod ( 6 Ιούν. 2004 , 17:46) Το εβαλα και εγω στον φορητο εδω και 5 μερουλες και μονο προβληματακια μου δημιουργησε να σας πω την αληθεια. Προγραμματα ψιλο-κολλουσαν, μερικα προγραμματα το εβγαζαν για spyware και τελικα το εβγαλα... Κι εγώ trod στο laptop μου το έβαλα και τις 2 φορές που το έβαλα έκανα 2 format! Στην 1η έφταιγα γιατί είχα μέσα και το Νοrton αλλά στην 2η μου "διέλυσε" στην κυριολεξία τον Zone Alarm και μου έκανε άνω κάτω το pc.. 20 μήνες laptop ποτέ δεν του έκανε format γιατί δούλευε περίφημα...που να ξερε όμως..χε χε χε! Θα βλέπει F Secure και θα "τρέχει" το καημένο το Toshiba μου.. :lol: Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 6 Ιούν. 2004 , 17:06) Εξαρτάται...θέλει να προσέχεις και εσύ! Εβαλα δοκιμαστικά το f secure και δεν βρήκε τίποτα παραπάνω από τον Νόρτονα! Δεν με ικανοποίησε το F sec..εμένα τουλάχιστο.. Δεν καταλαβαίνω ,πρέπει με το ζόρι να σου βρεί ιούς άμα δεν έχεις κανένα στον υπολογιστή σου ? -Εξάλλου κοιτά κάποιος αν είναι και βαρύ σαν πρόγραμμα πχ η ver 5.41 (χωρίς το firewall) ,πραγμα που δεν είναι....17ΜΒ μόνο μετά την εγκατάσταση ,αντίθετα με το Νorton 2002-2004 που είναι 3πλασιo από το F-secure ,και σκανάρει και τα εξερχόμενα email ,πραγμα που το Νorton δεν κάνει πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod ( 6 Ιούν. 2004 , 17:46) Το εβαλα και εγω στον φορητο εδω και 5 μερουλες και μονο προβληματακια μου δημιουργησε να σας πω την αληθεια. Προγραμματα ψιλο-κολλουσαν, μερικα προγραμματα το εβγαζαν για spyware και τελικα το εβγαλα... Θέλει στην "συνεχή προστασία" ενεργοποίηση μόνο της εντολής για προστασία με τις "εξής προεκτάσεις" αρχείων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος africa_twin ( 6 Ιούν. 2004 , 14:16) Τελικά όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα σε καινούρια έκδοση του F-secure 2004 υποστήριξη Ελληνικών παρά μόνο στην έκδοση 5.41 Κάνω λάθος? :o Και γιατι δeν δοκιμάζεις την 5.4X -GR http://www.europe.f-secure.com/anti-virus/webclub/corporate/avwks5.shtml http://support.f-secure.com/enu/home/ https://www.europe.f-secure.com/download-purchase/download-forms/anti-virus.shtml Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin ( 6 Ιούν. 2004 , 18:56) Θέλει στην "συνεχή προστασία" ενεργοποίηση μόνο της εντολής για προστασία με τις "εξής προεκτάσεις" αρχείων Εκει το ειχα... Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin ( 6 Ιούν. 2004 , 18:53) Δεν καταλαβαίνω ,πρέπει με το ζόρι να σου βρεί ιούς άμα δεν έχεις κανένα στον υπολογιστή σου ? -Εξάλλου κοιτά κάποιος αν είναι και βαρύ σαν πρόγραμμα πχ η ver 5.41 (χωρίς το firewall) ,πραγμα που δεν είναι....17ΜΒ μόνο μετά την εγκατάσταση ,αντίθετα με το Νorton 2002-2004 που είναι 3πλασιo από το F-secure ,και σκανάρει και τα εξερχόμενα email ,πραγμα που το Νorton δεν κάνει πάντα... Aπαντώ στον φίλο πιο πάνω... Εάν δεν έκανε καλά την δουλειά του ο Norton θα έπρεπε να βρει το πολυδιαφημισμένο F Secure..αυτό εννοούσα.. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trod ( 6 Ιούν. 2004 , 19:17) Εκει το ειχα... Τοτε δεν είχε γίνει full απεγκατάσταση των παρόμοιων άλλων προγραμμάτων (antivirus ,Firewall) από την registry . Δοκίμασε το Registry Crawler ,πληκτρολογώντας πχ Norton ,Symantec ,Zone alarm Aν δεν μπορεί να σβήσει τις εντολές που έχουν μείνει ,τότε πιθανόν έχεις πρόβλημα και για άλλα προγράμματα του ΗΥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gary Kokkin ( 6 Ιούν. 2004 , 19:26) Τοτε δεν είχε γίνει full απεγκατάσταση των παρόμοιων άλλων προγραμμάτων (antivirus ,Firewall) από την registry . Δοκίμασε το Registry Crawler ,πληκτρολογώντας πχ Norton ,Symantec ,Zone alarm Aν δεν μπορεί να σβήσει τις εντολές που έχουν μείνει ,τότε πιθανόν έχεις πρόβλημα και για άλλα προγράμματα του ΗΥ Το pc δεν ειχε κανενα προγραμμα av πριν. Το μοναδικο προγραμμα που ειχε ηταν το ad-aware. Μετα την εγκατασταση του f-secure AV (οχι του firewall) αρχισα να βλεπω ψιλοκολληματα στην εκκινηση του υπολογιστη και μερικα παιχνιδια δεν ετρεχαν καν. Κανω ενα full scan και δεν βρισκει τιποτα. Παταω μετα την επιλογη για να κανει unload οτι υπαρχει με το f-secure και ολα πηγαιναν μια χαρα. Μπορει να ηταν κατι αλλο αλλα μολις το απεγκατεστησα ολα δουλευουν ρολοι... Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Η εταιρεία βγάζει δύο διαφορετικές εκδόσεις του F-secure. Το ένα είναι το F-Secure Anti-Virus 2004 (του οποίου η τελευταία έκδοση είναι η 4.71 build 5 και γράφει επίσης "F-Secure Anti-Virus 5.51 build 9500"). Το άλλο είναι το F-Secure Anti-Virus 5.4x Ξέρετε τις διαφορές τους; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Βγάζει και μία έκδοση all in one ..λέγεται F Secure Internet Security 2004...(έχει av,firewall κτλ) Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apatewna Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Επειδή το έψαξα το θέμα αρκετά (το καλύτερο antivirus το οποίο συνάμα είναι και προσιτό εμπορικό προϊόν για τους απλούς χρήστες) σας παραθέτω τις απόψεις μου: Ξεκίνησα έχοντας ως κύριο γνώμονα την ασφάλεια του απλού χρήστη από ιούς χωρίς να απαιτείται μεγάλη τεχνική κατάρτιση. Όταν λέω ασφάλεια εννοώ να μην περνάει τίποτα! (όνειρα απατηλά) Η αχίλλειος πτέρνα του Norton Antivirus και του McAfee είναι μία : στηρίζουν το interface τους σε ActiveX controls. Για όσους δεν καταλαβαίνουν τι είναι αυτό θα το πω με απλά λόγια: η πρώτη στραβή που θα κάτσει στον Internet Explorer θα "χτυπήσει" και το antivirus. Δοκιμάστε και το εξής απλό : πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του Internet Explorer και στο πεδίο Ασφάλεια ανεβάστε τη ρύθμιση στο μέγιστο - κι αν δείτε Notron ή McAfee να δουλεύει μετά να με (δ)έσετε! Όσο για το F-Secure, έχω δει να μην τερματίζουν υπολογιστές μετά την εγκατάσταση του, να μην πιάνει το Blaster με όλες τις ενημερώσεις εγκατεστημένες, να τρελαίνεται το σύστημα σε ακαθόριστες χρονικές στιγμές, να κρασάρει ο εαυτός του πάλι σε άσχετες στιγμές. Επίσης δεν ξέρω πόσοι το έχετε δοκιμάσει για αρκετό καιρό αλλά από ότι το είχα δει σε δικό μου Η/Υ (Athlon xp 2600 / Gigabyte 7n400Pro2 / 512 / 80G / GF4Ti4200) σερνόταν κάργα! ΔΕΝ έχει όμως το μειονέκτημα που ανέφερα παραπάνω για τα άλλα antivirus. Η συνολική μου άποψη για το καλύτερο antivirus είναι : βάλτε Linux όπως έκανα κι εγώ και βρήκα την υγεία μου. Είναι πραγματικά άθλιο να καθαρίζεις μεν ιούς και tojan από Η/Υ άσχετων αλλά όχι να παθαίνεις τα ίδια και στο δικό σου Η/Υ! Έχουν βγεί και antivirus για Linux τα οποία και απλά τα αγνοώ για τρεις λόγους: α) Το linux αυτό τον καιρό ΔΕΝ χτυπιέται τόσο από ιούς (άποψη διεθνώς πολλών ΙΤ διαχειριστών) β) Αν το λειτουργικό σύστημα έχει τρύπες τι να το κάνεις το antivirus? Είδα το Blaster να χτυπάει τη Registry και το Norton να παίρνει μπρος κατόπιν εορτής! γ) μετά από 11 χρόνια Microsoft, απέκτησα αρκετή πείρα και αποφάσισα πλέον οτι δεν θέλω άλλο να ασχολούμαι με $@%^#^$. Εμπιστεύομαι τον πιγκουίνο! Υ.Γ Δεν θέλω να ξεκινήσω flame σχετικά με σύγκριση windows-linux. Όσοι θέλετε μπορείτε να αγνοείσετε τα σχόλια μου σχετικά με το λειτουργικό σύστημα που προτιμώ. Ως τεχνικός Η/Υ όμως θεωρώ υποχρέωση να ενημερώνω και να φροντίζω να ξυπνώ συνειδήσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Όλα τα anti-spyware που έχω το βρίσκουν υποπτο αλλά είμαι ευχαριστημένος. http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2004 Εχω εγκατεστημένη την έκδοση Fsecure Antivirus 5,41 Gr με το Αgent 5,00 (του προγράμματος) ,αναβαθμισμένη μεχρι αυτή την στιγμή με την engine F-PROT 3.12.400 ,AVP 4.0.164,ORION 1.02 της 4-6-2004 ..... μαζί με ZoneAlarm pro Web filtering( 4.5.594) + SpySweeper pro(2.20 /44/def 464) +Adaware 6 pro .....τα οποια τα έχω σε 2 ΗΥ εγκατεστημένα ,με αρκετά active X , σε 50 GB προγράμματα , με πάρα πολλά προγ/τα να φορτώνουν στο taskbar, όμως ελάχιστα παιχνίδια προεγκατεστημένα , και πεντακάθαρη registry και δεν έχω κανένα πρόβλημα ! Διαφωνώ ότι τα McAfee/Norton επηρεάζονται από security setiings και Active Χ ,διότι και τα ίδια έχουν παρόμοιες "εντολές" για Internet settings ,αλλά δεν υπάρχει και ΑV να μην τα καλύπτει (έστω θεωρητικά) ,αφού αποτελούν μέρος της online προστασίας ! ...αλλά και αφού τα ίδια συνεργάζονται και με firewalls ! (δικά τους και μη) Mε τα ίδια δεδομένα το Νorton Corporate έκανε αρκετά καλή δουλειά ,διαφωνώ ότι επηρεάζεται από Security settings ,active Χ κλπ σε "καθαρή" εγκατάσταση... ..αλλά δεν πιάνει "αρκετούς" ιούς όπως πχ σ'εξερχόμενα-forward email,μέσα σε συμπιεσμένα αρχεία ,ούτε σε manual scan. (δηλ για online προστασία υστερεί ) Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις που δοκίμασα ,απλά μόνο, και η διαφορά μεγέθους του προγράμματος υπέρ F-Secure ,υπερτερεί,εκτός της αποτελεσματικότητας .Περί crash κανένας λόγος εννοέιται και στις 2 περιπτώσεις εγκατάστασης προγραμμάτων όποτε δοκιμάστηκαν( και στους 2 Η/Υ..) με τα συγκεκριμένα προγράμματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts