Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως το expansys εδω και μια εβδομαδα τη μια μερα το εχει 649 την αλλη 669 και στα 2 χρωματα.

Λογω υψηλης ζητησης χλωμο το βλεπω ειδικα μεχρι τελη του μηνος να κατεβει κι αλλο η τιμη του,εννοω στα 600 ευρω περιπου

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι unibody και σε συνδυασμό με το καπάκι που έφυγε, δεν θα κουνήθηκε και η μπαταρία;;;

Πάντως εγώ στάθηκα σε αυτό:

Όσον αφορά, τα υπόλοιπα «ευρήματα» του iFixit σχετικά με το Samsung Galaxy S III, επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη Gorilla Glass, το οποίο όμως είναι «κολλημένο» στην οθόνη και αυτή αντίστοιχα στο frame της συσκευής, κάτι που «αυξάνει σημαντικά τα χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν για την αντικατάσταση του γυαλιού αν αυτό σπάσει», όπως σχολιάζουν στο blog του site

Το θεμα ειναι πως ειναι κολλημενο στο frame.

Το gorilla παντα ειναι κολλημενο με την οθονη

Το δικο μου "shipping soon" απο σημερα (amazon.de - ασπρο) :dance:

Θα προτιμουσα το gorilla glass 1 του Ν9 που 2 φορες μου επεσε τη μια φορα απο 2 μετρα( το ειχα πανω στο ψυγειο και γκρεμοτσακιστηκε) και δεν επαθε τιποτα ουτε γρατζουνια,παρα αυτο το πραγμα........θηκη οπωσδηποτε κι αν βρω απο τιτανιο αυτην θα παρω......δεν θα βρω αλλα λεμε τωρα:p:lol::worry:

Αλεξ στα drop tests η διαδικασία της πτώσης με την οθόνη παράλληλα με το έδαφος είναι κάτι που δύσκολα θα συμβει στην πράξη.

Αν προσεξεις ζυγιζουν την συσκευη ώστε να σκάσει ακριβώς με την οθόνη.

Συνήθως τα κινητα όταν πέφτουν σκάνε με κάποια γωνία και μετα κάνουν μερικές τούμπες.

Στα τόσα χρόνια μια φορα μου έτυχε να πέσει κινητο και να σκάσει με την προσωψη. Ήταν ένα E51. Δεν έσπασε η οθόνη αλλα κάποια πλήκτρα έμειναν πατημενα και παρόλο που τα επανέφερα κολλαγαν που και που.

Προσωπικά θα ήθελα ένα τεστ όπου τα συγκρινομενα κινητα θα φοράνε μια θήκη σιλικονης η Jel και θα γίνουν 10 πτώσεις στο καθένα υπο φυσιολογικές συνθήκες.

Δηλαδη πτώση απο την τσέπη όταν το βγάζουμε και πτώση απο ένα τραπέζι.

Αυτές είναι οι περιπτώσεις που συμβαίνουν συχνότερα και ολοι φοράνε μια θήκη.

Εκει θα δούμε τις πραγματικές αντοχές και όσα μπορούν να συμβούν στην δικη μας συσκευη.

Με τέτοιο τροπο μου έχουν πέσει HTC HD, HTC HD2, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy S.

Κανένα δεν έπαθε τίποτα

Το iPhone 4 μάλιστα έσκασε με την οθόνη. Το φορτιζα, πήρα σβάρνα το καλώδιο, έπεσε απο το τραπέζι, έσκασε στην καρέκλα με την γωνία, έκανε γκελ πήρε πάλι ύψος :D και έσκασε στα πλακάκια ακριβώς με την οθόνη. Φοράνε pamper όμως και δεν άφησε το γυαλι να έλθει σε επαφη με το πάτωμα.

Γι αυτο συνιστώ να προτιμησετε μια διαφανή θήκη Jel, που αφήνει την συσκευη να φαίνεται, προστατεύει την οθόνη γιατι εξεχει και βγαίνει εύκολα όταν θέλετε στην ασφάλεια του σπιτιού σας να απολαύσετε την συσκευη σας γυμνη:).

Μ ένα προστατευτικό οθόνης είστε κομπλέ.

Βέβαια ο γράφων δεν εφαρμόζει τίποτα αφου το έχω με poutch και χωρίς SP.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Προσωπικά θα ήθελα ένα τεστ όπου τα συγκρινομενα κινητα θα φοράνε μια θήκη σιλικονης η Jel και θα γίνουν 10 πτώσεις στο καθένα υπο φυσιολογικές συνθήκες.

Συμφωνώ. Θα πρέπει να το κάνουνε οι εταιρείες με τις θήκες για διαφήμιση .

Μάλλον καμία όμως δεν θα αντέχει εκτός αν έχει ...αερόσακκο!

Αυτό είναι ιδέα. Εσεις που είστε αγόρια κι πιάνουν τα χέρια σας, φτιάξτε τέτοιο, μια θήκη που με την πρόσκρουση να φουσκώνει σαν σαμπρέλλα!!!

Υ.Γ. Πωπω πολύ άσχημο κινητό ρε παιδιά. ΤΙ όμορφο και όμορφο, την οθόνη βλέπετε? Σβηστό είναι κακάσχημο ειδικά στο άσπρο. Μπακατέλα σκέτη και μεγάλο.

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Εμενα προσωπικα το desing του s3 και σε λευκο και σε μπλε μου αρεσει παρα πολυ...

Ενοειτε πως μαζι με το κινητο θα παρω και την flip cover θηκη ιδια με αυτη του note μιας και επισης με εχει βολεψει πολυ...

Θα στεναχωρηθω που θα πουλησω το s2 αλλα με 3 κινητα δεν την παλευω...

Λογο δουλειας χρεισημοποιω 2 νουμερα οποτε note/s3 in s2 out...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Υ.Γ. Πωπω πολύ άσχημο κινητό ρε παιδιά. ΤΙ όμορφο και όμορφο, την οθόνη βλέπετε? Σβηστό είναι κακάσχημο ειδικά στο άσπρο. Μπακατέλα σκέτη και μεγάλο.

Γουστα ειναι αυτα....εμενα το μπλε ειδικα με αυτες τις λωριδες που θυμιζουν ζεβρα ειναι για κλοτσιες:p:lol:,ουτε μια μερα θα αντεχα.....να ηταν cyan να πω ναι ειναι ομορφο.....;) και χωρις λωριδες ετσι.

Άνοιξε το S-Voice, πάτα settings και βγάλε το "Launch S-voice"

voila :D

3 Μέρες πλέον με το Galaxy SIII και έχω μείνει κάγκελο. Εν συντομία, Απίστευτα γρήγορο, smooth UI (είναι η πρώτη φορά που δεν επιθυμώ ιδιαίτερα να flashαρω custom rom), γρήγορο κλείδωμα στο gps/glonass (κάτω από 5sec) και πολύ καλή αυτονομία στην μπαταρία. Επίσης η λειτουργία λήψης φωτογραφίας ενώ τραβάει video είναι εκπληκτική!

ΥΓ: Τα παιδιά του ifixit το έναναν φύλλο και φτερό και διαπίστωσαν οτι "φοράμε" τα ίδια οπτικά με το iphone 4s :P

Οχι τα ιδια οπτικα, τον ιδιο αισθητηρα μονο ο οποιος ειναι Sony :P

Πολυ πιο ωραιος χρωματισμος και απο το προηγουμενο μπλε και απο το λευκο(προσωπικη αποψη παντα)

http://www.phonearena.com/news/Blue-Samsung-Galaxy-S-III-appears-on-video-in-a-different-shade_id30876

edit:αυτο ειναι timing...

σβηστε το να μην υπαρχει διπλο

Edited by agekalp

Τρομαξα με αυτα που ειδα για το iphone το περιμενα αλλα και για το S3 δεν περιμενα να διαλυθει εντελως με τη δευτερη εσπασε η οθονη.:worry::confused:

Σας παρακαλω οχι αλλα τετοια video:p:p

Παρ'ολα αυτα το iphone δεν επεσε σε καμια απο τις πτωσεις με την οθονη εντελως παραλληλα με το εδαφος. Παντα επεφτε υπο γωνια ;)

πολυ ωραιο χρωμα!

Αν εβγαινε αυτο αντι για το pebble, μπορει να διαλεγα αυτο αντι για το ασπρο!

(δεν μου αρεσει καθολου το pebble blue)

Πολυ ομορφη αυτη η αποχρωση βγηκα απο το διλημα λευκο η μπλε,ειναι στανταρ οτι θα ερθει ετσι το μπλε?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Kοιτα με το καλυτερο HW και τα περισσοτερα features μπακατελα δεν το λες. Tωρα για το μεγαλο...

Με κανονικα χερια ;)

Σαν πρώην κάτοχος του S2 και νυν του iPhone 4s να πω την γνώμη μου!

Εμφανισιακά είναι ... κάπως όμορφο, αλλά είναι πελώριο ρε παιδιά! Σαν παντόφλα είναι το άτιμο!

Και φανταστείτε πως θα μεγαλώσει και παραπάνω σε μια θήκη! Προσέξτε στο crash τεστ την διαφορά με το 4s που τα κρατάει μαζί η κοπέλα!! Είναι σα να έκλασε το SIII και έβγαλε το 4s από μέσα του!!:lol:

Πάντως σαν Smart phone , είναι όντως έξυπνο και μπορώ να πω πως είναι και ο ορισμός του smart! Κάνει τα πάντα, χωρίς τους ηλίθιους περιορισμούς της Apple και αν έχουν καταφέρει να εξαλείψουν τα προβλήματα του S2, τότε θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα κινητά της αγοράς!

Αλλά ξαναλέω, στο μέγεθος/ομορφιά/ποιότητα πλαστικών/άνεση στο κράτημα με ένα χέρι ...., κάτι δεν πάει καλά σε όλα αυτά και με χαλάει! Γνώμη μου ...!!!:)

Υ.γ. Αν μπορούσε κάποιος να πάρει το εσωτερικό του SIII και να το έβαζε σε ένα (λίγο μεγαλύτερο) 4S με μια οθόνη περίπου 4,3 ιντσών , τότε θα μιλάγαμε για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ever!!! :D

Θα έλεγε κανείς οτι είναι υποκειμενικό...

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Πωπω πολύ άσχημο κινητό ρε παιδιά. ΤΙ όμορφο και όμορφο, την οθόνη βλέπετε? Σβηστό είναι κακάσχημο ειδικά στο άσπρο. Μπακατέλα σκέτη και μεγάλο.

Ειδικα το ασπρο οταν ειναι σβηστο ειναι πολυ ομορφο! (οσο γινεται δηλαδη..! Hox δεν θα γινει ποτε :p)

Σαν πρώην κάτοχος του S2 και νυν του iPhone 4s να πω την γνώμη μου!

Εμφανισιακά είναι ... κάπως όμορφο, αλλά είναι πελώριο ρε παιδιά! Σαν παντόφλα είναι το άτιμο!

Και φανταστείτε πως θα μεγαλώσει και παραπάνω σε μια θήκη! Προσέξτε στο crash τεστ την διαφορά με το 4s που τα κρατάει μαζί η κοπέλα!! Είναι σα να έκλασε το SIII και έβγαλε το 4s από μέσα του!!:lol:

Πάντως σαν Smart phone , είναι όντως έξυπνο και μπορώ να πω πως είναι και ο ορισμός του smart! Κάνει τα πάντα, χωρίς τους ηλίθιους περιορισμούς της Apple και αν έχουν καταφέρει να εξαλείψουν τα προβλήματα του S2, τότε θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα κινητά της αγοράς!

Αλλά ξαναλέω, στο μέγεθος/ομορφιά/ποιότητα πλαστικών/άνεση στο κράτημα με ένα χέρι ...., κάτι δεν πάει καλά σε όλα αυτά και με χαλάει! Γνώμη μου ...!!!:)

Υ.γ. Αν μπορούσε κάποιος να πάρει το εσωτερικό του SIII και να το έβαζε σε ένα (λίγο μεγαλύτερο) 4S με μια οθόνη περίπου 4,3 ιντσών , τότε θα μιλάγαμε για το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ever!!! :D

Οχι αλλο iphone με την ιδια προσοψη απο το 2007. Ειναι βαρετο, απαρχαιομενο και πλεον ασχημο. Και οχι αλλα βαρια υλικα. Το 4S ειναι πιο βαρυ απο το S3 παρ'οτι πιο μικρο. Δεν θελω μια συσκευη που θα την νιωθω οταν το εχω στην τσεπη μου απο το βαρος της. Το S3 παρ΄οτι πολυ μεγαλυτερο του 4S οταν το εβαλα στην τσεπη δεν το ενιωθα, πραγματικα, ουτε εχει τις αποτομες γωνιες για να τριβεται μεσα στην τσεπη ;)

Ναι υποκειμενικά υποκειμενικά αλλά αν θες κινητό να κάνει όντως δουλειά θες οθόνη πάει και τελείωσε.. Δεν είναι απλά trend γιατί οι πληροφορίες που επεξεργαζομαστε πλέον απαιτουν μέγεθος οθόνης.. Εγώ με το note κάνω πραγματικά τα πάντα πανεύκολα και γουστάρω να το λιώνω είτε για δουλειά είτε παιχνίδια, βίντεο και browsing έχοντας απαξιώσει ταμπλέτα και υπολογιστή.. Δεν λέω το κλασικό που διαβάζω ότι είναι για "ψαγμενους " το s3 αλλά πιο πολύ για συνειδητοποιημενους που δεν τους νοιάζει να το δείχνουν κτλ αλλά να το λιώνουν και να το χαίρονται.. Όπως κάνω εγώ με το note μου:p

Για iPhone δεν μιλάω καν.. Τα είχα όλα και τα βαρέθηκα.. Αν κάποιος θέλει να χαρεί την Apple ας πάρει ένα υπολογιστή να δει τι σημαίνει macos x

Edited by efthimis31

απο το μπλε καλυτερο.......αλλα παλι το λευκο θα επαιρνα:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yJ0VbqfWUC4]Samsung Galaxy S III FULL HD 1080p video sample - YouTube[/ame]

Αρκετά καλή φαίνεται η νυχτερινή λήψη.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=efUgJvk6lJc]Samsung Galaxy S III 1080p video camera samples - YouTube[/ame]

Υ.Γ. Μην επεκταθούμε άλλο στο Vs με iphone 4S. Oι ενδιαφερόμενοι ας ανοίξουν τοπικ στην σχετική ενότητα.

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

απο το μπλε καλυτερο.......αλλα παλι το λευκο θα επαιρνα:p

Αυτο μάλιστα.. Πιο ωραίο από το μπλε, χρωμιο like που λέει και ο Γερμανός το χρώμα του!

Μονο απο amazon de.

Thanks φιλε.Σκεφτομαι να το παρω αλλα δεν ξερω αν αξιζει η μεταβαση απο το Νοτε σε Σ3.Μεγαλο διλημααααααααααααα

Thanks φιλε.Σκεφτομαι να το παρω αλλα δεν ξερω αν αξιζει η μεταβαση απο το Νοτε σε Σ3.Μεγαλο διλημααααααααααααα

Αν θέλεις την άποψή μου , δεν αξίζει...

Οι κάτοχοι Note είναι μια κατηγορία από μόνοι τους και η μόνη συσκευή με την οποία πιστεύω ότι δε θα απογοητευτείς είναι το note 2 το οποίο αν βγάλεις το καλοκαιράκι δεν θα αργήσει και πολύ...

Are you with Us?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...