parafron4 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καλά φταίνε και τα κολληματα μας και η ενασχόληση με την εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά στην προκειμένη παίζει μεγάλο ρόλο και η αλλαγή μεγέθους της οθόνης.. Όσο να 'ναι είναι σοβαρό κίνητρο!! Μεγεια το avatar pic! για μενα περα απο το κολλημα που εχω το μεγαλυτερο κινητρο ηταν η οθονη(αν και ακουστηκαν πολλα στην αρχη) και η τρελη υποστηριξη που θα εχει απο το xda καιρος ηταν να αλλαξω αβαταρ αφου το iph4 το εδωσα και απο βδομαδα θα παρει σειρα μαλλον και το s2 :) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 νομιζω πως ο μονος λογος για να παει καποιος απο το s2 στο s3 ειναι απλα το οτι ειμαστε λιγο ''κολλημενοι'' κατα τα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κανεις με το s2 και θα μπορεσεις με το s3 Και πόσο μαλλον απο το note στο s3.... Παρόλα αυτα είμαστε αρωστάκια γι αυτό το περιμένουμε!!! Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Το έχω πει εδω και καιρο ότι οι διάφορες είναι αμελητεες. Μοναδικός λόγος αναβάθμισης είναι η οθόνη, η κάμερα και η εξωτερική εμφάνιση που βαριέσαι μετα απο ένα χρόνο συμβίωσης. Οποίος περιμένει τις διάφορες που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια σε κάθε νέα συσκευη θα απογοητευτεί. Προσωπικά αυτο που είδα στα 4πυρήνα είναι μια μεγαλύτερη άνεση. Κάτι σαν μεγαλύτερη ροπή στα αυτοκίνητα. Τίποτα άλλο. Θα προσέξατε το μέγεθος των γραμματοσειρων στο zoom του browser. Στις μεγάλες αναλύσεις μικραινουν και ναι μεν χρειάζεσαι πολυ λιγότερο scrolling αλλα μόλις κουραστούν τα ματια σου αρχίζεις να χρειάζεσαι μεγαλύτερο zoom. Επίσης επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορα πόσο ανούσια είναι τα benchmarks. To ίδιο αμελητεες είναι οι διάφορες μεταξυ των κορυφαίων συσκευών. Είναι φανερό ότι η HD ανάλυση στις 4.8" "απορροφά" την έξτρα δύναμη. Κάτι ανάλογο έγινε και μεταξυ iPad 2και 3. Ως προς το ότι οι διάφορες πια είναι πολύ μικροτερες, συμφωνούμε απόλυτα. Το εχω ξαναπεί κι εγώ ότι πια δεν υπάρχει αυτό άλμα που υπήρχε παλαιότερα όπου η αλλαγή συσκευής σηματοδοτούσε αλλαγές δυνατοτήτων στο τι μπορείς να κάνεις.. Και σαφώς η αλλαγή από SII σε SIII δεν απευθύνεται στον.. νορμάλ κόσμο αλλά σε όσους έχουμε ένα...θεματάκι...!! Γιατί κι εγώ αν είχα το s2 θα τη σκεφτόμουν άνετα την αλλαγή σε s3 ή hox.. και εσύ την έκανες από το s2 στο hox αν και φαντάζομαι δεν έχεις δει καμία μεγάλη διαφορά.. Στο βίντεο ισχύει αυτό που γράφεις..ότι είναι πιο άνετο το 3.. Και ναι είναι πιο γρήγορο στα σημεία χωρίς το 2 να είναι αργό. Πάντως προσωπικά θα προτιμούσα ένα πιο απαιτητικό vs με βαριές εφαρμογές, με φορτωμένο inbox μηνυμάτων, με full gallery, με παράλληλες εργασίες.. Πχ. κάτι να κατεβαίνει, μουσική να παίζει στο background και ο reviewer να δουλεύει άλλες εφαρμογές.. και γενικώς προτιμώ αυτό το πνεύμα των review για να δω πως ανταποκρίνεται μια συσκευή πάρα το άνοιγμα-κλείσιμο του browser πηγαίνοντας ο καθένας στη σελίδα του, η το ανούσιο τρέξιμο όλων των εφαρμογών για benchmark οι οποίες δε μου λένε και τίποτα.. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 O μόνος λόγος να πάρει κανείς το Σ3 είναι ότι λόγω επεξεργαστή θα μπορεί να πάρει άνετα τα android 5 και 6. Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 O μόνος λόγος να πάρει κανείς το Σ3 είναι ότι λόγω επεξεργαστή θα μπορεί να πάρει άνετα τα android 5 και 6. Όταν θα βγει το android 5 και το 6 κανένας δεν θα θέλει το S3, όλοι θα θέλουν το S4 και S5. Αυτό λοιπόν δεν είναι λογική. Αγοράζεις συσκευή με τα σημερινά δεδομένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Όταν θα βγει το android 5 και το 6 κανένας δεν θα θέλει το S3, όλοι θα θέλουν το S4 και S5. Αυτό λοιπόν δεν είναι λογική. Αγοράζεις συσκευή με τα σημερινά δεδομένα. Αυτό ακριβώς... Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Γιατί να μην έχει? Ίσα ίσα.. Υπάρχουν πολλοί κάτοχοι SII που είναι στο δίλημμα αν αξίζει η αναβάθμιση... Συντομα ελπίζω να σας έχω και S2 vs S3 όσο πιο αναλυτικό γίνεται... :D υποθέτω μεσα στην εβδομαδα θα ειναι έτοιμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Όταν θα βγει το android 5 και το 6 κανένας δεν θα θέλει το S3, όλοι θα θέλουν το S4 και S5. Αυτό λοιπόν δεν είναι λογική. Αγοράζεις συσκευή με τα σημερινά δεδομένα. Εγώ διαφωνώ. Δεν ξέρω για σας που τα αλλάζετε τα κινητά κάθε 6 μήνες, αλλά η ισχύς του CPU του S3 που δεν φαίνεται τόσο, σήμερα, στη καθημερινή χρήση και όλοι λένε πόσο κοντά βρίσκεται το S2, θα φανεί σίγουρα στην επόμενη αναβάθμιση του Android που αναμένεται να ναι πιο βαρυφορτωμένο. Εκεί σίγουρα το S2 θα δείχνει τα χρόνια του (τα 2?) και μπορεί ακόπμα και να σέρνεται ενώ το S3 πιθανότα θα δουλεύει μια χαρά (εκτός αν το εμποδίσει η μόνο 1GB μνήμη του). Εμείς που δεν αλλάζουμε τ΄σο συχνά κινητά, είναι κριτήριο το "πόσο θα μας κρατήσει" όσο ασαφές κι αν είναι αυτό. Ουσιαστικά αυτό που έλεγα, στο δίλημμα για κάποιον που δεν έχει π.χ. το S2 και λέει να δώσω 400 γι' αυτό ή 600 για το 3, αν μπορεί ας πάρει το 3 γιατί θα τον κρατήσει περισσότερο στο χρόνο. Για νέα κινητά που βγάζει π.χ. ή Sony τώρα, παρότι καινούργια δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 O μόνος λόγος να πάρει κανείς το Σ3 είναι ότι λόγω επεξεργαστή θα μπορεί να πάρει άνετα τα android 5 και 6. Εξαρτάται. Δεν πήγαν όλοι από SI σε SII. Για αυτούς-εμένα μιλάμε για τρελή αναβάθμιση από όλες τις απόψεις, ίσως όχι τόσο στο software καθώς τρέχω ήδη 4.0.4 εδώ και καιρό στο κινητό μου. Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Το έχω πει εδω και καιρο ότι οι διάφορες είναι αμελητεες. Μοναδικός λόγος αναβάθμισης είναι η οθόνη, η κάμερα και η εξωτερική εμφάνιση που βαριέσαι μετα απο ένα χρόνο συμβίωσης. Οποίος περιμένει τις διάφορες που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια σε κάθε νέα συσκευη θα απογοητευτεί. Προσωπικά αυτο που είδα στα 4πυρήνα είναι μια μεγαλύτερη άνεση. Κάτι σαν μεγαλύτερη ροπή στα αυτοκίνητα. Τίποτα άλλο. Θα προσέξατε το μέγεθος των γραμματοσειρων στο zoom του browser. Στις μεγάλες αναλύσεις μικραινουν και ναι μεν χρειάζεσαι πολυ λιγότερο scrolling αλλα μόλις κουραστούν τα ματια σου αρχίζεις να χρειάζεσαι μεγαλύτερο zoom. Επίσης επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορα πόσο ανούσια είναι τα benchmarks. To ίδιο αμελητεες είναι οι διάφορες μεταξυ των κορυφαίων συσκευών. Είναι φανερό ότι η HD ανάλυση στις 4.8" "απορροφά" την έξτρα δύναμη. Κάτι ανάλογο έγινε και μεταξυ iPad 2και 3. νομιζω πως ο μονος λογος για να παει καποιος απο το s2 στο s3 ειναι απλα το οτι ειμαστε λιγο ''κολλημενοι'' κατα τα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κανεις με το s2 και θα μπορεσεις με το s3 Συμφωνώ απόλυτα και στα δύο...Στα συν είναι και αυτή η 4.8 οθόνη...Την έχει μεγάλη το s3 τι να κάνουμε...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Το S3 δεν έχει καμια σχεση ουτε με το S2 ουτε με κανενα άλλο. Δεν σας μιλάει κάποιο Samsung FunBoy, (Αντιθετα κάποιος λάτρεις της HTC, με κύρια συσκευη μεχρι προχτες το ΟΝΕ Χ). Το κινητό αυτο ειναι πραγματικά ΑΛΛΟΥ, όχι μονο για λόγους επιδόσεων, αλλά ειναι πραγματικά SMART-PHONE. Έως την τρίτη, θα έχω ανεβασει εδω στο Myphone και το Unbox και HandsON. http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Αν μπορεί κάποιος κάτοχος ας μας πει για το σα τι γίνεταιε ενδιαφέρει αρκετά το συγκεκριμένο θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Το S3 δεν έχει καμια σχεση ουτε με το S2 ουτε με κανενα άλλο. Δεν σας μιλάει κάποιο Samsung FunBoy, (Αντιθετα κάποιος λάτρεις της HTC, με κύρια συσκευη μεχρι προχτες το ΟΝΕ Χ). Το κινητό αυτο ειναι πραγματικά ΑΛΛΟΥ, όχι μονο για λόγους επιδόσεων, αλλά ειναι πραγματικά SMART-PHONE. Έως την τρίτη, θα έχω ανεβασει εδω στο Myphone και το Unbox και HandsON. Πες μας και για τη σύγκριση αφού δουλεύεις one x.. Νομίζω έχει ενδιαφέρον.. Από όσα βίντεο εχω δει φαίνεται ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά αλλά προσωπικά πάντα με ενδιέφερε η προσωπική αίσθηση του καθενός, όταν έχει πολύ καλές συσκευές ως μετρό σύγκρισης. Καλορίζικο!! Άντε κ στα δικά μας εύχομαι!!!:) Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Να θυμίσω ότι για συγκριτικά συσκευών έχουμε ξεχωριστό χώρο, παρακαλώ απευθυνθείτε εκεί για τέτοιες συζητήσεις... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παιδιά εσείς που ήδη το έχετε η οθόνη στον ήλιο είναι οκ? βλέπεις η είναι όπως το gs2? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παιδιά εσείς που ήδη το έχετε η οθόνη στον ήλιο είναι οκ? βλέπεις η είναι όπως το gs2? Ενα παιδι που το εχει μας ενημερωσε σε προηγουμενες σελιδες οτι θελει 80 με 100% για να φαινεται καλα στον ηλιο. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Πες μας και για τη σύγκριση αφού δουλεύεις one x.. Νομίζω έχει ενδιαφέρον.. Από όσα βίντεο εχω δει φαίνεται ότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά αλλά προσωπικά πάντα με ενδιέφερε η προσωπική αίσθηση του καθενός, όταν έχει πολύ καλές συσκευές ως μετρό σύγκρισης. Καλορίζικο!! Άντε κ στα δικά μας εύχομαι!!!:) Θα σου πω μόνο οτι θεωρώ το S3 την καλύτερη συσκευή κινητής τηλεφωνίας, και μιλάω πάντα ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ (Οθόνη, αυτονομία, ποιότητα ήχου στα ακουστικα, στο μεγαφωνο, αίσθηση του μενου, πανέξυπνες λειτουργίες, αίσθηση της συσκευης στο χερι παρολο που ειναι μεγάλο) εχει πραγματικά μεγάλη διαφορα. Δεν ειναι iphone 4 που έγινε iphone 4s, μιλάμε για διαφορά απο HTC DESIRE (παλιο) σε κάτι πολύ πολύ καινούργιο! Για συγκριτικό, έχω στα χερια μου το S3, ΟΝΕ Χ, iPhone 4s και Samsung Galaxy Nexus θα τα δουμε πολύ συντομα στην κεντρική του Myphone! http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παιδιά εσείς που ήδη το έχετε η οθόνη στον ήλιο είναι οκ? βλέπεις η είναι όπως το gs2? Με επιλογή στην αυτόματη φωτεινότητα βλέπεις και κάτω από τον ελληνικό ήλιο ανετα.. Δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα και το s2 αλλά και για το s3 λένε ότι έχει πάρα πολύ υψηλής φωτεινότητα σε ρύθμιση 100%.. Εγώ στο note πάντως με αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας βλέπω πολύ καλά οπότε δεν παίζει φάουλ στο s3 :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Θα σου πω μόνο οτι θεωρώ το S3 την καλύτερη συσκευή κινητής τηλεφωνίας, και μιλάω πάντα ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ (Οθόνη, αυτονομία, ποιότητα ήχου στα ακουστικα, στο μεγαφωνο, αίσθηση του μενου, πανέξυπνες λειτουργίες, αίσθηση της συσκευης στο χερι παρολο που ειναι μεγάλο) εχει πραγματικά μεγάλη διαφορα. Δεν ειναι iphone 4 που έγινε iphone 4s, μιλάμε για διαφορά απο HTC DESIRE (παλιο) σε κάτι πολύ πολύ καινούργιο! Για συγκριτικό, έχω στα χερια μου το S3, ΟΝΕ Χ, iPhone 4s και Samsung Galaxy Nexus θα τα δουμε πολύ συντομα στην κεντρική του Myphone! Μιας και εχεις τη συσκευη εχεις δοκιμασει συνδεση με bluetooth handsfree και αν ολα κυλουν ομαλα,και επισης κατα τη πλοηγηση με 3G αναπτυσει υψηλες θερμοκρασιες πισω OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Δεν του έχω συνδέσει ακόμα BT και δεν μπορώ να σου απαντήσω, δεν νομίζω να εχεις κάποιο πρόβλημα. Σχετικά με την θερμοκρασία θα σου πω οτι εχω παρατηρήσει αύξηση θερμοκρασίας κατά την φόρτιση, οχι τίποτα ενοχλητικό ( HTC Sensation ας πουμε, που "έπαιρνε φωτιά" ακόμα και κατά την διάρκεια συνομιλίας) http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καμία συσκευή αυτής της κατηγορίας δεν έχει τεραστιες διάφορες στην παρούσα φάση. Τα κλάσματα δευτερολέπτου δεν λένε τίποτα. Μετράνε πολλά πράγματα σε μια συσκευή πολύ περισσότερο από τις λεπτομέριες και ειδικά οι προσωπικές μας προτιμήσεις είναι καθοριστικής σημασίας όταν μιλάμε για τέτοιες διάφορες. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Παντως εως τωρα εχω ακουσει πολυ καλα λογια απ οσους το εχουν,ουτε ενα αρνητικο αυτο ειναι πολυ καλη ειδηση:) Περιμενουμε με αγωνια να το παραλαβουμε μεχρι Τριτη και ολα να πανε καλα:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καμία συσκευή αυτής της κατηγορίας δεν έχει τεραστιες διάφορες στην παρούσα φάση. Τα κλάσματα δευτερολέπτου δεν λένε τίποτα. Μετράνε πολλά πράγματα σε μια συσκευή πολύ περισσότερο από τις λεπτομέριες και ειδικά οι προσωπικές μας προτιμήσεις είναι καθοριστικής σημασίας όταν μιλάμε για τέτοιες διάφορες. Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, το One X είναι κινητάρα, αλλά πίστεψε με, δεν ειναι λίγες οι διαφορές! Όσο για αυτονομία μεταξύ των 2? Αστο!!! Θα σου πω απλά οτι δεν εχει να ζηλέψει τπτ απο το (πολύ πολύ καλό σε αυτόν τον τομέα) iPhone 4s AnyWay, επειδή η συζήτηση παει να γίνει VS - VS, και δεν έχω αυτόν τον σκοπό, θα το σταματήσω εδώ!!! Θα σε περιμένει έκπληξη πάντως αν το δουλέψεις για ενα 48ωρο (αφού πιστεύεις οτι δεν γίνεται να υπάρχουν μεγάλες διαφορές) Φιλικά http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Θα σου πω μόνο οτι θεωρώ το S3 την καλύτερη συσκευή κινητής τηλεφωνίας, και μιλάω πάντα ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ (Οθόνη, αυτονομία, ποιότητα ήχου στα ακουστικα, στο μεγαφωνο, αίσθηση του μενου, πανέξυπνες λειτουργίες, αίσθηση της συσκευης στο χερι παρολο που ειναι μεγάλο) εχει πραγματικά μεγάλη διαφορα. Δεν ειναι iphone 4 που έγινε iphone 4s, μιλάμε για διαφορά απο HTC DESIRE (παλιο) σε κάτι πολύ πολύ καινούργιο! Για συγκριτικό, έχω στα χερια μου το S3, ΟΝΕ Χ, iPhone 4s και Samsung Galaxy Nexus θα τα δουμε πολύ συντομα στην κεντρική του Myphone! Με κάλυψε ο τρόπος που το θέτεις....:) Για το Desire δεν το συζητώ ότι η διαφορά θα είναι τεράστια... Αναμένουμε με ενδιαφέρον το συγκριτικό!:) Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Σίγουρα δεν είναι το κατάλληλο μέρος για συζητηση, οπότε δεν επιμένω. Απλά εμένα δεν με εντυπωσιάζουν οι διάφορες. Έχω δουλέψει πολύ καιρό το Sii και μπορώ να καταλάβω τι παίζει στο Siii βλέποντας τα δίπλα δίπλα. Σκοπεύω να το πάρω όταν ανέβω Ελλάδα μόνο για τεστ. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts