Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην Cosmote βλέπω το TwinSim να είναι 10.

Δε ξέρω αν σου δίνουν τη μία μόνο με τα μισά.

Γιατί υπάρχουν τότε τόσα πολλά tutorials με το πως να την κόψεις?

Και εξάλλου 10 από δω 10 από κει, μαζεύονται.

650 το κινητό + 10 η Σιμ + 40 βάση/φορτιστής αυτοκινήτου + προστατευτικά + κλπ

Με 1-1,5 Ευρώ παίρνεις αντάπτορα και αυτοκόλλητο με οδηγίες κοπής. Με το πολύ 5 Ευρώ παιρνεις μηχάνημα κοπής και δύο αντάπτορες.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην Cosmote βλέπω το TwinSim να είναι 10.

Δε ξέρω αν σου δίνουν τη μία μόνο με τα μισά.

Γιατί υπάρχουν τότε τόσα πολλά tutorials με το πως να την κόψεις?

Και εξάλλου 10 από δω 10 από κει, μαζεύονται.

650 το κινητό + 10 η Σιμ + 40 βάση/φορτιστής αυτοκινήτου + προστατευτικά + κλπ

5€ είχα πάρει τη micro sim απο Cosmote για το lumia 800 και για ανταπτορα χρησιμοποιούσα το υπόλοιπο κομμένο κομμάτι της,μέχρι που βρήκα 2 ανταπτορες απο galaxy s2 που είχα!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Το ροοταραν πριν κυκλοφορήσει! Τόσο εύκολο είναι;

http://www.goodbyte.gr/phones/samsung-galaxy-s-3-rooted-ahead-of-its-release-3344/

Edit: Το έχει γράψει ήδη ο φίλος Sakiss ήδη από πάνω!

Goodbyte.gr:geek: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science

http://www.goodbyte.gr/phones/samsung-galaxy-s-3-rooted-ahead-of-its-release-3344/

Φαίνεται ότι είναι επιλογή της Samsung να είναι ξεκλείδωτο, καθώς έτσι κερδίζει τους hardcore users που δίνουν και το ρυθμό της αγοράς, ειδικά σε hi end κινητά.

Δεν θα ακούσεις κανένα να παραπονιέται που ένα κινητό είναι ξεκλείδωτο, αντίθετα όταν είναι κλειδωμένο γεμίζει το Internet αρνητική δημοσιότητα. (πχ έτσι την πάτησε πέρσι η HTC και το μετάνοιωσε)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Η σαμσουνγκ τα βγάζει τα κινητά,με ξεκλείδωτο bootloader οπότε ρουταρονται εύκολα και λόγω αυτού υπάρχουν πολλοι developers που ασχολούνται

παιδια δε μπορω να καταλαβω γιατι ρωτατε για τη micro sim, θα δωσετε 600+€ και δε θελετε να δωσετε 5€ για την αλλαγη της sim; :p

Κάτσε κάτσε άλλο 699 άλλο 704! :lol::lol:

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Εγω νομιζω οτι η φιλοσοφια του ελληνα ειναι αυτη,θα δωσει 700 ευρω(ακομα και αν δεν τα εχει και τα πληρωνει σε 2 χρονια) αλλα θα το εχει θα το δειχνει και θα κανει το κομματι του,γιατι ομως να δωσει 5 ευρω για κατι που δεν φαινεται? Ελεος! Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ευτυχώς !! ευτυχώς που εχω micro-sim γιατι αλλιώς δεν νομίζω να έπαιρνα το s3 :lol::lol:

πολλά τα έξοδα και τηλέφωνο και micro -sim ? πάει πολύ :confused:

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Το ροοταραν πριν κυκλοφορήσει???Αυτα ειναι:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative.......

Εγω νομιζω οτι η φιλοσοφια του ελληνα ειναι αυτη,θα δωσει 700 ευρω(ακομα και αν δεν τα εχει και τα πληρωνει σε 2 χρονια) αλλα θα το εχει θα το δειχνει και θα κανει το κομματι του,γιατι ομως να δωσει 5 ευρω για κατι που δεν φαινεται? Ελεος!

Εχεις δικιο φιλε μου.Εαν γυρισει ομως η συζητηση περι της νοοτροπιας και των αξιων μας δεν θα τελειωσει ποτε:p

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Αυτή πιστεύω είναι γενικά η ανθρώπινη νοοτροπία οχι μόνο των ελλήνων. Γι΄αυτό άλλωστε και βλέπουμε τα προϊόντα να ακολουθούναι αυτή την τακτική. iPhone να θυσιάζει λειτουργίες για να είναι πιο όμορφο/cool, τα laptop να γίνονται ultrabooks (λεπτά και όμορφα), τα αυτοκίνητα να εχουν γρμμές κτλ. Ο κάθε ενας απο εμάς, σε όποιο προϊόν και αν έχει "κ!@$α", θέλει να είναι όμορφο (με τα δικά του γούστα) και θέλει να το δείχνει, για να κάνει το κομμάτι του. Είτε είναι κινητό που θα το αφήσει στο τραπέζι που πίνει καφέ, είτε αμάξι που θα το παρκάρει μπροστά στο καφέ, είτε η νεα TV 55" LED 3D που θα μας πρήξει οτι ο ήχος τις είναι καλύτερος απο cinema...
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

το καλό με τα galaxy s-s2 είναι ότι δεν χάνουν αξία! είναι σαν επένδυση!

το ίδιο πιστεύω θα ισχύσει και με το s3!Γι'αυτό

take my money S3

---NO,NO!!!MUST NOT BUY---

Πλαιδιά το πλαίσιο λεει ότι αναμένεται 1η Ιουνίου! Εν τω μεταξύ η SAMSUNG δε χρησιμοποιεί zimage αλλα κλασική boot.img στο S3 και το Recovery θα έχει διαφορετικό partition. Σε απλά ελληνικά, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο ευκολα για τους Developers απ' οτι ήταν στα S και S2.

Πλαιδιά το πλαίσιο λεει ότι αναμένεται 1η Ιουνίου! Εν τω μεταξύ η SAMSUNG δε χρησιμοποιεί zimage αλλα κλασική boot.img στο S3 και το Recovery θα έχει διαφορετικό partition. Σε απλά ελληνικά, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο ευκολα για τους Developers απ' οτι ήταν στα S και S2.

και στο galaxy nexus ακριβως ετσι ειναι.καταλαβαινεται λοιπον τι μοντα εχει να πεσει

Φαίνεται ότι είναι επιλογή της Samsung να είναι ξεκλείδωτο, καθώς έτσι κερδίζει τους hardcore users που δίνουν και το ρυθμό της αγοράς, ειδικά σε hi end κινητά.

Δεν θα ακούσεις κανένα να παραπονιέται που ένα κινητό είναι ξεκλείδωτο, αντίθετα όταν είναι κλειδωμένο γεμίζει το Internet αρνητική δημοσιότητα. (πχ έτσι την πάτησε πέρσι η HTC και το μετάνοιωσε)

Δεν βλεπω να το μετανοιωσε!!Αυτο δυστυχως το λαθος ξαναεκανε με το hox και ειναι ενας βασικος λογος που με χαλαει στην επιλογη του (μεχρι στιγμης για να το ξεκλειδωσεις ο μονος τροπος ειναι μεσω htcdev και φυσικα θα χασεις οριστικα την εγγυηση,μην τρελαθουμε κιολας!!!)

Εγω νομιζω οτι η φιλοσοφια του ελληνα ειναι αυτη,θα δωσει 700 ευρω(ακομα και αν δεν τα εχει και τα πληρωνει σε 2 χρονια) αλλα θα το εχει θα το δειχνει και θα κανει το κομματι του,γιατι ομως να δωσει 5 ευρω για κατι που δεν φαινεται? Ελεος!
Ετσι,ετσι,μην μας πιανουν και κοροιδα!!! :lol::lol: Edited by truckman

Δεν βλεπω να το μετανοιωσε!!Αυτο δυστυχως το λαθος ξαναεκανε με το hox και ειναι ενας βασικος λογος που με χαλαει στην επιλογη του

Συμφωνώ απολύτως. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω android κινητό στο οποίο δεν θα μπορώ να έχω δικαιώματα superuser (χωρίς να ακυρώνω την εγγύησή μου), όπως και δεν θα αγόραζα windows στα οποία δεν θα είχα δικαιώματα administrator. Τόσο απλά.

Υ.Γ.: Ο chainfire ρούταρε το κινητό χωρίς καν να το έχει στην κατοχή του, μιλάμε για ανοίξαμε και σας περιμένουμε :lol:.

Edited by Lakerdas
Μάκης

Samsung galaxy s21+

:lol::lol::lol:ο αλλος ρωταει στο λινκ που εδωσες αν μπαινει στο s2:lol::lol:πλακα πλακα λετε να κανει?

δεν υπαρχει περιπτωση να κανει για το s2.ειναι εντελως διαφορετικος επεξεργαστης,μεγεθος και αναλυση οθονης.απο το xda καποιος τη φλασαρε στο s2 και ειναι εντελως bricked,δεν μπαινει ουτε σε recovery οποτε προτεινω να μην το δοκιμασετε στο s2.παντως το svoice ηδη εγινε port σε s2,note και περιμενουμε να γινει port ολοκληρο το νεο touchwiz

σας ζηλεύω ρε μάγκες (με την καλή την έννοια) ....

είμαι κάτοχος του απλού και ταπεινού πλην τίμιου S και πολύ θα ήθελα να είμαι από τους πρώτους κατόχους του S3.. αλλά δεν περισσεύουν αυτήν την εποχή τόσα χρήματα για κάτι τέτοιο ...

θεωρώ πως θα είναι από τα κορυφαία κινητά.

(το καλό με την κυκλοφορία του S3 για εμάς που δεν μπορούμε να το αποκτήσουμε είναι πως οι περισσότεροι από εσάς θα βάλετε αγγελία το αγαπημένο σας S2 όποτε και ίσως εκεί τα πράγματα να είναι ευκολότερα :D:D).

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

Πολύ καλά νέα,

την κατεβάζω για μελέτη :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Θεέ μου, τι κτήνος rom είναι αυτή; 789,5 mb :blink:.

Μάκης

Θεέ μου, τι κτήνος rom είναι αυτή; 789,5 mb :blink:.

Και στο SG2 περίπου τόσο είναι το μέγεθος στις 4.0.3 roms, πχ η I9100_XWLP8 ήταν 752 mb.

EDIT:

Άκυρο, μόλις την ξεσυμπίεσα και είναι 1200 Mb

Τώρα είμαι περίεργος να δω τι έχει μέσα?!?

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php

Τώρα είδα το sar του είναι πιο λίγο και από το note η κάνω κάποιο λάθος?

To Ευρωπαϊκό ναι :)

Note: 0.34 W/kg (head)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...