Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα χω συνιθηση απ το note αυτα τα νούμερα :)

Μάνο μην κάνεις κάνα λάθος πάλι ε??!!! Τουλάχιστο κρατά το note αυτή την φορά μέχρι να αποφασίσεις :p

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάνο μην κάνεις κάνα λάθος πάλι ε??!!! Τουλάχιστο κρατά το note αυτή την φορά μέχρι να αποφασίσεις :p

Ευθύμη δυστυχώς το νερό(s3) έχει μπει στο αυλάκι και παρ όλο που το παιζω σολομός και προσπαθώ να παω κόντρα είναι πολύ η δύναμη του!! :p:lol:

Βέβαια εχω 1 τελευταία προσπάθεια να αντισταθω λίγες μέρες ακόμα οπότε πάντα υπάρχει ελπίδα για το γίγαντα :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ευθύμη δυστυχώς το νερό(s3) έχει μπει στο αυλάκι και παρ όλο που το παιζω σολομός και προσπαθώ να παω κόντρα είναι πολύ η δύναμη του!! :p:lol:

Βέβαια εχω 1 τελευταία προσπάθεια να αντισταθω λίγες μέρες ακόμα οπότε πάντα υπάρχει ελπίδα για το γίγαντα :)

Ναι καλέ μου φίλε αλλά πάντα τα καταφέρνει ο σολωμος, πότε μα πότε δεν αποτυγχάνει!! Τεσπα και πέρα από την πλάκα για μένα θα είναι δυναμίτης και πιστευω ότι θα σε κερδίζει από κοντά.. Απλά κρατά και τον γίγαντα από κοντά για καμιά εβδομάδα :)

Ναι καλέ μου φίλε αλλά πάντα τα καταφέρνει ο σολωμος, πότε μα πότε δεν αποτυγχάνει!! Τεσπα και πέρα από την πλάκα για μένα θα είναι δυναμίτης και πιστευω ότι θα σε κερδίζει από κοντά.. Απλά κρατά και τον γίγαντα από κοντά για καμιά εβδομάδα :)

Αυτό που με κερδίζει στο s3 είναι εκτός απ την ωμη δύναμη και η φρεσκάδα που φέρνει.

Ακόμα και το tw που έχει μ αρέσει:)

Επίσης είμαι βέβαιος πως και η κάμερα του θα έχει τη ταχύτητα που μου άρεσε στο one x που είχα, ενω απο ποιότητα αν είναι σα του note μας θα είμαι ευχαριστημένος.

Επίσης το μέγεθος του είναι σαφώς πιο καλό για τηλέφωνο αλλά και για κρατημα με το 1 χέρι

Το θέμα όμως είναι ότι τα ίδια έλεγα και για το one x και μόλις το πήρα έφυγε αμέσως συν το ότι φοβάμαι και τυχόν παιδικά προβλήματα όπως του s2 με κίτρινες οθόνες η ροζ κάμερες οπότε θέλω λίγες μέρες ακόμα για 100% απόφαση

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ξέρουμε τελικά από υλικά πως θα είναι; καλυτερα από σ2;

Πολυκαρβονικο υλικό με ειδική επικάλυψη hyperglaze :)

Μάνο μακάρι να το πάρεις και να το χαρείς χωρίς κανένα θέμα!! Ούτως ή άλλως πάλι τα ίδια θα έχουμε στο note2 :D

Edited by efthimis31

Δηλαδή μιλάμε για καλύτερη ποιότητα; γιατί δεν κατάλαβα τίποτα. Επισεις το εσημι γύρω από το σ3 θα είναι σαν του νοτε η σαν του σ2;

Πιστεύω ότι η αίσθηση που θα αφήνει θα είναι η ίδια με το s2.. Τουλάχιστο έτσι είπαν όσοι το είδαν από κοντά και το κράτησαν για λίγο στα χέρια τους..

Μόλις το παρήγγειλα από Amazon.de :D Μαζί με 6χ screenprotectors και μια 32gb microsdhc samsung class 10, μου βγήκε γύρω στα 650 μαζί με μεταφορικά.

<- χαρούμενος.

[Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB

[Current Phone]: Galaxy S7 Edge

Μόλις το παρήγγειλα από Amazon.de :D Μαζί με 6χ screenprotectors και μια 32gb microsdhc samsung class 10, μου βγήκε γύρω στα 650 μαζί με μεταφορικά.

<- χαρούμενος.

φουλ κομπλε με 650 κι εμεις εδω ζηταμε 699 μονο για τη συσκευη..κριμα :(

με το καλο btw και σε ολους :D

Πέσαμε στα 669

Πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα κλειδωσει η τιμη του στα 599€ και θα σαρωσει!!!

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Εγώ το προ-παράγγειλα από το amazon.de μαζί με 64gb microsd την οποία υποστηρίζει όπως και το sg2

Με τα μεταφορικά και την κάρτα 669 Ευρώ.

Για όσους ενδιαφέρονται η Omega θα είναι από τις πρώτες ρομ για το SG3 και σε Samsung αλλά και σε AOSP ή AOKP όταν αυτό θα είναι εφικτό.

Μακράν το πιο σημαντικό ποστ σε αυτό το νήμα ως τώρα!! OMEGA χωρίς 2η σκέψη!!

Θα κάνω donate με την ανακοίνωσή της, πριν καν την περάσω στη συσκευή...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

<- χαρούμενος.

Πολύ καλή τιμή, καλορίζικο :)

έμενα μου είπαν σήμερα από το amazon.de ότι θα μου το στείλουν 29/5 μια ήμερα πριν την ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας.

Για να δούμε πότε τελικά θα το παραλάβουμε :)

Μακράν το πιο σημαντικό ποστ σε αυτό το νήμα ως τώρα!! OMEGA χωρίς 2η σκέψη!!

Θα κάνω donate με την ανακοίνωσή της, πριν καν την περάσω στη συσκευή...

:lol:

Με το SG2 άργησα να αρχίσω την Omega (10oς 2011) αλλά και πάλι η επιτυχία της ήταν μεγάλη,

πάνω από 2,000,000 views σε xda-adroid+hilfe+myphone και χιλιάδες download.

Τώρα εχω και πιο πολύ πείρα και θα εχω και την συσκευή από τους πρώτους, ο στόχος τώρα θα είναι η κορυφή με την νέα συσκευή :)

Και φυσικά να γίνει το SG3 καλύτερο :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Πολύ καλή τιμή, καλορίζικο :)

έμενα μου είπαν σήμερα από το amazon.de ότι θα μου το στείλουν 29/5 μια ήμερα πριν την ημερομηνία επίσημης κυκλοφορίας.

Για να δούμε πότε τελικά θα το παραλάβουμε :)

Και εγώ τώρα που μπήκα στον λογαριασμό μου, για 29/5 λέει! Μακάρι:D

[Past Android phones]: HTC Wildfire, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy SIII (White), Sony XPERIA Z2 (D6503) 16GB

Ειμαι αναμεσα στο ασπρο και το μπλε...Δεν ξερω τι να αποφασισω..

nikos for galaxy SII

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ειμαι αναμεσα στο ασπρο και το μπλε...Δεν ξερω τι να αποφασισω..

nikos for galaxy SII

Εμένα η σκέψη μου ήταν ως εξής: Όλα μου τα προηγούμενα android phones ήταν μαύρα/σκούρο μπλε. Ήρθε ο καιρός για αλλαγή! και μην ακούω βλακείες περί γυναικείου χρώματος κλπ :P:P

Εμένα η σκέψη μου ήταν ως εξής: Όλα μου τα προηγούμενα android phones ήταν μαύρα/σκούρο μπλε. Ήρθε ο καιρός για αλλαγή! και μην ακούω βλακείες περί γυναικείου χρώματος κλπ :P:P

Κάπως έτσι κι εγώ :p

Κάπως έτσι κι εγώ :p

Εχω το note σε μαυρο,το SII επισης σε μαυρο,και το ipad new σε ασπρο..Μαλλον παω στο ασπρο με την οριτζιναλ flip cover σε σκουρο μπλε...Εκτος και βγαλει και καμια ασπρη και την παρω και αυτη ετσι για αλλαγη...Αυτο θα κανω...θα το παραγγειλω και εγω τωρα να τελειωνουμε...

nikos for galaxy SII

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Και εγώ τώρα που μπήκα στον λογαριασμό μου, για 29/5 λέει! Μακάρι:D

Αν η τιμή αλλάξει η χρέωση θα γίνει με τη νέα τιμη; Η κάνοντας τώρα τη παραγγελεια η τιμη κλειδώνει στη τρέχουσα τιμη;

Αν η τιμή αλλάξει η χρέωση θα γίνει με τη νέα τιμη; Η κάνοντας τώρα τη παραγγελεια η τιμη κλειδώνει στη τρέχουσα τιμη;

Η τιμή κλειδώνει την στιγμή που πατάς το μαγικό κουμπάκι της αγοράς :)

Σε δραχμές παιδιά πόσο πάει; Δεν βρίσκω την τελική ισοτιμία πουθενά! από 340.75 έως 1500 λένε!

Πάντως δεν ξέρω για εσάς, η κρίση με έχει βάλει σε μεγάλο δίλημμα. Το αγοράζω τώρα πριν γίνουν τα πράγματα χειρότερα ή κρατάω τα λεφτά για να ταΐσω τα παιδιά; Με βλέπω να αναβάλλω την αγορά για μετά τις εκλογές, όταν (και αν) θα έχει καταλήξει το πράγμα....

Αν το πάρω βέβαια, πιθανότατα το λευκό.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...