Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσοχη στα αγνωστα eshops To Ψευτικο N8000 :!:

Καλά αυτό κάνει μπαμ από το χιλιόμετρο :p

Καλυμμένο να είναι και να φαίνεται μόνο η οθόνη το καταλαβαίνεις από το άθλιο χρώμα :p

Πόσο βγαίνει μαζί με τα μεταφορικά από το amazon.de?

Courier και έρχεται κανονικά σπίτι?

Σε πόσες μέρες έρχεται κανονικά από τη μέρα κυκλοφορίας? (χωρίς τις πιθανές καθυστερήσεις λόγο διαθεσιμότητας)

Τι άλλο θα έπρεπε να γνωρίζουμε γενικά?

Sorry αλλά το cyber χρήμα και τα ξένα e-shop μου είναι άγνωστα :p

614.74 το μπλε μαζι με τα μεταφορικα,συνηθως 3-4 εργασιμες ημερες, εγω που εχω παρει μνημες/θηκες μου τα αφηνει ο ταχυδρομος στο σπιτι(αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ο μ......κας ταχυδρομος μου τα αφησε στο πατακι στην εισοδο της πολυκατοικιας παλι καλα που δεν τα πηρε κανενας,ετυχε να κατεβω σχετικα γρηγορα:p:p-δεν θελω να το σκεφτομαι οτι μπορει να γινει αυτο με τη συσκευη:worry::worry:)

Απο ebay τα παραλαμβανω απο τα Ελτα,γιατι δεν το κανουν και απο amazon δεν ξερω ελπιζω να μην συμβαινει με συσκευες

Παρατηρησα οτι το λευκο ανεβηκε η τιμη του στα 621.93:worry:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

614.74 το μπλε μαζι με τα μεταφορικα,συνηθως 3-4 εργασιμες ημερες, εγω που εχω παρει μνημες/θηκες μου τα αφηνει ο ταχυδρομος στο σπιτι(αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ο μ......κας ταχυδρομος μου τα αφησε στο πατακι στην εισοδο της πολυκατοικιας παλι καλα που δεν τα πηρε κανενας,ετυχε να κατεβω σχετικα γρηγορα:p:p-δεν θελω να το σκεφτομαι οτι μπορει να γινει αυτο με τη συσκευη:worry::worry:)

Απο ebay τα παραλαμβανω απο τα Ελτα,γιατι δεν το κανουν και απο amazon δεν ξερω ελπιζω να μην συμβαινει με συσκευες

Παρατηρησα οτι το λευκο ανεβηκε η τιμη του στα 621.93:worry:

Όντως ανέβηκε.

Από το ebw βγαίνει πιο φτηνά/στα ίδια πλέον αν υπολογίσεις μεταφορικά.

Τι σαχλαμάρα είναι αυτό με την παράδοση στην πόρτα??

Αν είναι δυνατόν.

Το ταχυδρομείο τα φέρνει σπίτι δηλαδή?

Αυτό κάνει την βλακεία και τα παρατάει στην πόρτα?

Όντως ανέβηκε.

Από το ebw βγαίνει πιο φτηνά/στα ίδια πλέον αν υπολογίσεις μεταφορικά.

Τι σαχλαμάρα είναι αυτό με την παράδοση στην πόρτα??

Αν είναι δυνατόν.

Το ταχυδρομείο τα φέρνει σπίτι δηλαδή?

Αυτό κάνει την βλακεία και τα παρατάει στην πόρτα?

Ακριβως μ.....κια του ταχυδρομου ισως γιατι δεν χωρουσαν στη θυριδα οπου χωρανε μονο γραμματα,ελπιζω να μην γινεται με συσκευες αυτο το πραγμα αν ειναι δυνατον:worry::mad: να εχω να ανησυχω για τους αυτους τους τυπους και πως κανουν παραδοσεις, αν βρω απο ebay απο εκει θα το παρω που ξερω στανταρ οτι το παιρνεις απο Ελτα μετα απο ειδοποιητηριο στο σπιτι σου,ειχα παρει το xperia arc περσι.

Επισης απο expansys ανεβηκε στα 669 απο 649 :worry:

Επισης απο expansys ανεβηκε στα 669 απο 649 :worry:

Καλά .. τώρα θα αρχίσει να ανεβαίνει η τιμη αντι να πέφτει ?

Θα μου πεις στα είκοσι ευρω θα κολλήσεις ..

όχι βεβαία αλλά είπαμε προς τα κάτω η τιμές οχι πάνω

Samsung galaxy s21+

Καλά .. τώρα θα αρχίσει να ανεβαίνει η τιμη αντι να πέφτει ?

Θα μου πεις στα είκοσι ευρω θα κολλήσεις ..

όχι βεβαία αλλά είπαμε προς τα κάτω η τιμές οχι πάνω

Στο amazon.de είναι +40€ το άσπρο σήμερα..

Δεν αξίζει δηλαδή να το πάρεις από εκεί λόγο τιμής..

Τελικά μου φαίνεται οτι θα βγουν κερδισμένοι αυτοι που προπαραγγειλαν πρώτοι ;)

Και οτι όσο αυξανεται η ζητηση θα αυξάνεται και η τιμή!

Samsung galaxy s21+

Κάπως έτσι πάει η τιμολόγηση όπως φαίνεται.

Το μπλε από την άλλη ανέβηκε μόνο 7€!

Καταλαβαίνουμε ποιο έχει μεγαλύτερη ζήτηση..

Αν μεινει ετσι η τιμη στο λευκο παντα η' ανεβει παραπανω,δεν βλεπω το λογο για να μη το παρω απο κανενα πλαισιο....αν και δεν θελω να τους κανω τη χαρη να παρουν λεφτα απο τη τσεπη μου,πιστευω να ομαλοποιηθουν τα πραγματα μετα απο 2-3 εβδομαδες κυκλοφοριας:p

πολλοι πεσανε με τα μουτρα το αποτελσμα ειναι η αυξηση τησ τιμης

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Τελικα στο amazon de στη πρωτη σελιδα με τα galaxy s3 εμφανιζεται σε λευκο χρωμα ενας τριτος πωλητης στη τιμη 621.93,αλλιως κανονικα η τιμη ειναι 584.90 αλλα παραδοση 1 εως 3 εβδομαδες:p:p

Τελικα στο amazon de στη πρωτη σελιδα με τα galaxy s3 εμφανιζεται σε λευκο χρωμα ενας τριτος πωλητης στη τιμη 621.93,αλλιως κανονικα η τιμη ειναι 584.90 αλλα παραδοση 1 εως 3 εβδομαδες:p:p

Όντως τώρα το είδα κι εγώ.

Δηλαδή θα βγει με τα μεταφορικά 620€.

Θα πάρω και θήκες/μπαταρίες κλπ μεχρι να πατσίσω τη διαφορά με τα ελληνικά :p

Εκεί που πας να κάνεις ένα καλό ρε Αλέκο(?) μας ξενερώνεις..

Τι 1-3 βδομάδες..?!

Άσε μας στην ευτυχία της άγνοιας αφού δεν καταλαβαίνουμε τι γράφει στο site!! :lol::lol:

Το ίδιο το amazon.de με 28 ευρώ + στην τιμή το φέρνει με ups και σου χτυπάει το κουδούνι να στο δώσει στα χέρια σου. Έτσι πήρα εγώ το note. Όχι 28 παραπάνω από όλα τα έξοδα αλλά τιμή +28 μου στοιχισε,οπότε κάνε τε τον υπολογισμό ελάχιστα παραπάνω που έχει το sgs3, τα 100+ ευρώ δηλαδή....!

Ετσι μαλιστα,εχει καποια επιλογη να επιλεξω ups η' γινεται αυτοματα με την επικυρωση της παραγγελιας?

Διοτι απο amazon uk μου τα εφερναν με ταχυδρομο των Ελτα και μου τα αφηναν στο πατακι της εξωπορτας της πολυκατοικιας,παλι καλα που ειχα παρει θηκη και μνημη και οχι καμια συσκευη 600+ και τρεχω μετα.Μην εχω το αγχος οταν το παραγγειλω:p

Απο το review του σιτε theverge.gr: "Firstly, there are still bugs in the UI that have not been ironed out — when waking the phone, you’re sometimes greeted by a quick glimpse of the last home screen you were on before the lock screen appears, and at other times you have to wait for a weirdly long time for anything to show up.*" Εδω η αληθεια ειναι πως ξενερωσα καπως...Μα καλα τα ιδια ακριβως bugs που ειχε το tw πριν ενα ολοκληρο χρονο στο s2 μεταφερθεικαν και στο s3;;; μα καλα μας δουλευουν εκει στη samsung;;; ημαρτον δηλαδη.... :mad:

Απο το review του σιτε theverge.gr: "Firstly, there are still bugs in the UI that have not been ironed out — when waking the phone, you’re sometimes greeted by a quick glimpse of the last home screen you were on before the lock screen appears, and at other times you have to wait for a weirdly long time for anything to show up.*" Εδω η αληθεια ειναι πως ξενερωσα καπως...Μα καλα τα ιδια ακριβως bugs που ειχε το tw πριν ενα ολοκληρο χρονο στο s2 μεταφερθεικαν και στο s3;;; μα καλα μας δουλευουν εκει στη samsung;;; ημαρτον δηλαδη.... :mad:

Αυτα τα bugs σίγουρα θα υπάρχουν και πάντα υπήρχαν σε όλες τις συσκευές που είχα. Το GS3 θα είναι το 4ο high end Android που θα αποκτήσω και αν βάλω και το HD2 ( το οποιο τρέχει τα πάντα ) είναι το 5ο. Όλα τα έπαιρνα όταν πρωτοκυκλοφορούσαν και όλα ανεξεραίτως είχαν bugs τα οποία φτιάχνονταν με τις αναβθμίσεις (στις ακραίες περιπτώσεις τα έφτιαχναν oi devs στο XDA). Τα ίδια ισχυαν και στα Windows Mobile. Tο θέμα είναι, αυτές οι παιδικές ασθένειες, να περιοριστούν στο λογισμικό και να μην έχουμε τα ίδια με το HOX.

Για τα 600.000 ελαττωματικά μπλε καπάκια το διαβάσατε?

http://www.phonearena.com/news/Is-the-launch-of-the-international-version-of-the-blue-Samsung-Galaxy-S-III-delayed_id30608

Άλλος ένα λόγος να μην πέσει και η τιμή γρήγορα.

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Η ελλειψη κατανοησης για αυτο που σου εγραψα..??

ΑΥΤΟ! :lol:

παει για το 'αλλα λογια ν'αγαπιομαστε'

προφανως δεν αλληλοκατανοηθηκαμε και το τελευταιο σου ποστ τα ξεκαθαρισε ολα! :happy:

Για τα 600.000 ελαττωματικά μπλε καπάκια το διαβάσατε?

http://www.phonearena.com/news/Is-the-launch-of-the-international-version-of-the-blue-Samsung-Galaxy-S-III-delayed_id30608

Άλλος ένα λόγος να μην πέσει και η τιμή γρήγορα.

Ναι έχει αναφερθεί αλλά το πλαίσιο συνεχίζει να λέει αναμένεται 1 ιουνίου και στο multirama μου είπαν προχθές ότι θα το ΄΄εχουν από αυριο αλλα θα το πουλάνε από την τρίτη. Βέβαια εδώ στο ελλάντα οι πωλητες δεν έχουν ιδέα. Προχθές τσακώθηκα με μια στο Γερμανο γιατι τη ρώτησα πότε θα έχουν το GS3 και μου λέει "καλά ακόμη δεν αποσύραμε το 2 και θα φέρουμε το 3". Δεν ήξερε καν ότι το έιχε προπαραγγελία ο Γερμανος στο ιντερνετ. Τεσπα περιμένουμε και θα δουμε αλλα προβλέπω καθυστέρηση. :mad:

Edited by leftheodo

Ετσι μαλιστα,εχει καποια επιλογη να επιλεξω ups η' γινεται αυτοματα με την επικυρωση της παραγγελιας?

Διοτι απο amazon uk μου τα εφερναν με ταχυδρομο των Ελτα και μου τα αφηναν στο πατακι της εξωπορτας της πολυκατοικιας,παλι καλα που ειχα παρει θηκη και μνημη και οχι καμια συσκευη 600+ και τρεχω μετα.Μην εχω το αγχος οταν το παραγγειλω:p

Άλεξ και εγώ έχω παραγγείλει στο παρελθόν θήκη και μνήμη και όντως μου το άφησε ο ταχυδρόμος των ΕΛΤΑ στο ισόγειο..Θέλω να πιστεύω τώρα που παρήγγειλα το s3 απο amazon uk ξανά οτι θα αφήσουν χαρτί για παράδοση απο το ταχυδρομείο και οχι οτι θα το αφήσουν κάτω απ το σπίτι γιατί τα ευκόλως νοούμενα παραλείπονται...

Καλησπερα μια ερωτηση. Για το sar ξερουμε σε τι επιπεδα θαειναι σε συγκριση με το ς2

Sent from my MZ601 using Tapatalk 2 Beta-5

s3 0.21 W/kg (head)

s2 0.34 W/kg (head)

Samsung galaxy s21+

Παντος οσον αφορα θεματα λογισμικου, δεν με πολυ πειραζουν,γιατι τελικα παντα βγαινουν αναβαθμισεις. Φυσικα και θα ηθελα να μην υπαρχει κανενα, αλλα ποτε δεν ξερεις. Αν ομως ειναι κατι που εμφανιζεται μονο σε μια-δυο συσκευες, ή ειναι θεμα κατασκευης, τοτε θα φυγει πισω. Το καλο με το amazon.uk ειναι οτι μου στελνουν συσκευη αντικαταστασης σε 1 μερα, χωρις να τους στειλω την αλλη πισω πρωτα.

Παντος οσον αφορα θεματα λογισμικου, δεν με πολυ πειραζουν,γιατι τελικα παντα βγαινουν αναβαθμισεις. Φυσικα και θα ηθελα να μην υπαρχει κανενα, αλλα ποτε δεν ξερεις. Αν ομως ειναι κατι που εμφανιζεται μονο σε μια-δυο συσκευες, ή ειναι θεμα κατασκευης, τοτε θα φυγει πισω. Το καλο με το amazon.uk ειναι οτι μου στελνουν συσκευη αντικαταστασης σε 1 μερα, χωρις να τους στειλω την αλλη πισω πρωτα.

Θεωρώ για να το λες αυτό οτι έχεις παραγγείλει στο παρελθόν απο amazon uk κινητό..Αν είχες κάνει standard delivery στο είχαν φέρει σπίτι ή σου άφησε ειδοποίηση το τοπικό ΕΛΤΑ της γειτονιάς σου;

O κυβος ερριφθη....το παρηγγειλα και εγω απο amazon de σε λευκο,μου ηρθε μηνυμα επιβεβαιωσης,εκτιμωμενη ημερομηνια αποστολης μεσα Ιουνιου,αντε γιατι πολυ το παιδευα και τωρα ηρεμησα λιγο:lol::p

Για το φιλο πιο πανω που ρωτησε απο amazon uk ειχα παρει θηκες και μνημη....κινητα δεν στελνει Ελλαδα το αγγλικο amazon

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...