Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γω Nokia-κιας για χρόνια ήμουν και μάλιστα με Ε52 και Ε72 το τελευταίο μου αλλά δες τώρα και το C5 που είναι αντικαταστάτης του Ε52 τι πλαστικουρα παίζει....

Το S3 θα πουλήσει τρελά και εκτός αυτού το πλαστικό δε παίζει και πολύ ρόλο αν η ποιότητα κατασκευής είναι σε υψηλά επίπεδα. Πχ το S2 μου έχει πέσει άπειρες φορές χωρίς να πάθει το παραμικρό και χωρίς πότε θήκη ενώ αντιθέτως δεν έχω δει iPhone χωρίς θήκη. Σαν τα καλύμματα στο αυτοκίνητο.... Το χαίρεται πάντα αυτός που το παίρνει μεταχειρισμένο με τα καθίσματα σε άριστη κατάσταση.... Να το βράσω το μέταλλο και το γυαλί αν το μόνο που πιάνεις συνεχώς είναι καουτσούκ...

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ εκανα τη μετάβαση πριν 7 μήνες με το S2 και -για να σε βοηθήσω- ήμουν 10+ χρόνια νοκιάς, και μετά απο αυτό που είδα με το android και το S2, δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω ποτέ στη Νοκια.

Απλά σκέφτομαι αν αξίζει να αγοράσω το S3. Μετάνιωσα που δεν πήρα το S2 σε λευκό, και σκέφτομαι μήπως χτυπήσω το λευκό S3 για να μου φύγει αυτό το παιδικό τραύμα :p

(Πάντως στο μόνο που παραδέχομαι τη νόκια είναι τα καλά υλικά κατασκευής. Εβλεπα κάποια μοντέλα που είχα π.χ. Χ2, Ε51 κλπ και είχαν μεταλλικό σασί, και πίσω καπάκι που έγραφε "stainless steel". Kαι τώρα το SΙΙΙ έχει πλαστικά... Τι να πείς...)

συμφωνω, ειχα το Ν8 αλλη αισθηση το μεταλλο. και εγω μετα πηγα στο s2 και με χαλασε λιγο η ποιοτητα.

(πολυ καλο υλικο ειχε το ι8510 και το ι8910 της samsung τα οποια ειχα)

Το home button ανοιγει το κινητο απο αναμονη η' μονο με το κουμπι on/off που με χαλασε σε αλλα android κινητα διοτι σε καθημερινη χρηση ειναι πολυ αβολο:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το home button ανοιγει το κινητο απο αναμονη η' μονο με το κουμπι on/off που με χαλασε σε αλλα android κινητα διοτι σε καθημερινη χρηση ειναι πολυ αβολο:p

Ναι, το ξυπνάει

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Αυτο ειναι καλο νεο και πολυ πρακτικο.

Σε όλα τα Samsung έτσι γίνεται.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εγω πάντως οσο το βλεπω τοσο περισσότερο μου αρέσει σε σχέσει με τον προκατόχο του

http://techdesk.info/post/sub_Images/image/November%202011/Samsung-Galaxy-S-II-white-Vodafone-UK.jpg http://gottabemobile.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/05/Samsung-GALAXY-S-III-U.S.-Release-Date.jpg

http://www.techpinas.com/2012/05/samsung-galaxy-s3-gt-i9300-philippines.html

Samsung galaxy s21+

Κι εγώ Μιχάλη το ίδιο..!

Δεν ξέρω αν μου αρέσει περισσότερο σιγά σιγά ή θέλω να μου αρέσει..! :lol:

Πάντως συνεχίζω να μην μπορώ να αντικρίσω το μπλε! :p

Κι εγώ Μιχάλη το ίδιο..!

Δεν ξέρω αν μου αρέσει περισσότερο σιγά σιγά ή θέλω να μου αρέσει..! :lol:

Πάντως συνεχίζω να μην μπορώ να αντικρίσω το μπλε! :p

Παιδιά αν δεν δούμε το κινητό live μην είστε απόλυτοι ακόμη για την εμφάνιση, αλλά ιδίως για το χρώμα

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά αν δεν δούμε το κινητό live μην είστε απόλυτοι ακόμη για την εμφάνιση, αλλά ιδίως για το χρώμα

Σωστός άλλα όπως και να έχει είναι ένα κλικ πιο πάνω από το s2...

Nikos from Galaxy Note

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σωστός άλλα όπως και να έχει είναι ένα κλικ πιο πάνω από το s2...

Nikos from Galaxy Note

Συμφωνώ.. Αν τα έβλεπα δίπλα δίπλα ναι το s3 θα μου αρέσε παραπάνω.. Από την άλλη το λευκό s2 όταν το είδα είχα πάθει έρωτα και πολύ περισσότερο όταν το αγόρασα.. Βέβαια είναι λίγο άδικη η σύγκριση αφού το s3 και λόγω μέγεθος οθόνης είναι πιο εντυπωσιακό! ;)

Εγω πάντως οσο το βλεπω τοσο περισσότερο μου αρέσει σε σχέσει με τον προκατόχο του

http://techdesk.info/post/sub_Images/image/November%202011/Samsung-Galaxy-S-II-white-Vodafone-UK.jpg http://gottabemobile.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2012/05/Samsung-GALAXY-S-III-U.S.-Release-Date.jpg

οντως ρε συ και οσο το βλεπω και το παρατηρω καλυτερα τοσο πολυ μου αρεσει.αντε να ερθει να το πιασουμε στα χερια μας.

[sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative.......

Εσεις παιδια με το s2 που λετε οτι εισασταν νοκιαδες πριν.θελω να σας ρωτησω επειδη εγω δεν ανηκω σε αυτους που αλλαζουν συχνα κινητα αλλα τα κραταω για χρονια,τα πλαστικα του s2 αντεχουν στο χρονο πως το κοβετε?Γιατι με τη Νοκια τοσα χρονια την εχω βρει,Ν8 και Ν95 τα εχω τοσο καιρο και δεν καταλαβαινουν τιποτα...
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Εσεις παιδια με το s2 που λετε οτι εισασταν νοκιαδες πριν.θελω να σας ρωτησω επειδη εγω δεν ανηκω σε αυτους που αλλαζουν συχνα κινητα αλλα τα κραταω για χρονια,τα πλαστικα του s2 αντεχουν στο χρονο πως το κοβετε?Γιατι με τη Νοκια τοσα χρονια την εχω βρει,Ν8 και Ν95 τα εχω τοσο καιρο και δεν καταλαβαινουν τιποτα...

Δεν ξερω αν αντεχουν στο χρονο παντως στις πτωσεις τοσο τα πλαστικα οσο και το γυαλι της οθονης με εχουν βγαλει ασπροπρoσωπο! 4 φορες μ εχει πεσει στ πατωμα απο περιπου 1,5μετρο υψος και ειναι λες κ τ εβγαλες χθες απ τ κουτι τ,εκτος απο ενα πολυυυ μικρο σημαδακι στ καπακι της μπαταριας..9 μηνες τ εχω..για τριξηματα απ τ καπακι η τ πληκτρα δε ουτε λογος...

Edited by tzin1

Αρκετοί λέτε καλά σχόλια για το άσπρο. Εγώ από την άλλη το θεωρώ τελείως ψεύτικο το άσπρο. Παραδέχομαι ότι εφόσον δεν είδα από κοντά το μπλε η παραγγελία μου έχει ένα ρίσκο αλλά από την άλλη μου έκατσε καλύτερα στο μάτι από την αρχή. Και στο S2 που μια συνάδελφος το πήρε άσπρο πάλι το ίδιο νιώθω. Το βλέπω δίπλα στο δικό μου και λέω ευτυχώς έχω το μαύρο.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Αρκετοί λέτε καλά σχόλια για το άσπρο. Εγώ από την άλλη το θεωρώ τελείως ψεύτικο το άσπρο. Παραδέχομαι ότι εφόσον δεν είδα από κοντά το μπλε η παραγγελία μου έχει ένα ρίσκο αλλά από την άλλη μου έκατσε καλύτερα στο μάτι από την αρχή. Και στο S2 που μια συνάδελφος το πήρε άσπρο πάλι το ίδιο νιώθω. Το βλέπω δίπλα στο δικό μου και λέω ευτυχώς έχω το μαύρο.

Συμφωνω, το ασπρο αν και πιο ωραιο σαν χρωμα κανει την συσκευη να δειχνει φθηνη...εχω κι εγω τον απλο γαλαξια σε ασπρο και αν και ειναι παρα πολυ ομορφο εαν το βαλεις διπλα σε ενα μαυρο δειχνει εντυπωσιακο αλλα ταυτοχρονα και λιγο ψευτικο.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Αυτα βεβαια ειναι γουστα ! αλλα θα ήθελα το s3 να ηταν μαυρο ,στο στυλ του s2 που οταν το κλείνεις ,η

οθόνη και bezel φαίνονται ενα (δεν ξερω αν το περιεγραψα σωστα) :lol:

Βεβαια αν δεν το δούμε απο κοντά ολοκληρωμένη αποψη δεν μπορούμε να έχουμε !!

Samsung galaxy s21+

- Εγώ πάντως βλέποντας τις παρακάτω φώτος ,διαισθάνομαι ότι θα πικραθούν πολλοί προκατειλημμένοι .. (edit) .. με την ποιότητα κατασκευής ή αν θέλετε με τον αέρα πολυτέλειας που αναδύει!!! :rolleyes:

φώτο 1

φώτο 2

φώτο 3

φώτο 4

φώτο 5

φώτο 6

φώτο 7

φώτο 8

- Και ναι! Αυτό το βερνικομένο σατινέ του μπλε .... με το πλευρικά περιμετρικό σάτιν αλουμίνιο (μακάρι να είναι) .. λέει πολλά !!!

Edited by hitech
- Stathis -

- Εγώ πάντως βλέποντας τις παρακάτω φώτος ,διαισθάνομαι ότι θα πικραθούν πολλοί προκατειλημμένοι!! :rolleyes:

φώτο 1

φώτο 2

φώτο 3

φώτο 4

φώτο 5

Βλεποντας τις φωτο δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι ομορφο και γενικα εχω αρχισει να αναθεωρο λιγο τις αποψεις μου ελαφρως απο ουδετερη μη πω ελαφρως αρνητικη σε θετικη προδιαθεση:p.Το μπλε μου φαινεται πιο σοβαρο μου καθεται καλυτερα στο ματι και αντιθετα για το λευκο δεν μου καθεται καλα στο ματι γενικως ''φωναζει''φτηνια, περιεργο διοτι γενικα το λευκο μου αρεσει ανεκαθεν σε ολα τα ανταγωνιστικα μοντελα.:p.

Ισως ειναι η πρωτη φορα που αγορασω συσκευη αφου προηγουμενος την εχω αγγιξει/δει απο κοντα που μεχρι τωρα δεν το εχω κανει ποτε μου:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Testing απο τη vodafone με την κλασικη θηκη :D

http://img26.imageshack.us/img26/6573/photojq.png

:lol::lol:

Θα ήθελα να είμαι εκεί να ακούσω αξιολόγηση και να δω τα τεστ που του κάνανε..!

Samsung Galaxy S3 vs HTC One X - Hands On

Samsung Galaxy S3 vs Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy S3 vs Samsung Galaxy Note - Hands On

Samsung galaxy s21+

Αν είχε το μέγεθος του sgs ii θα ήταν όντως πολύ ωραίο.οι 4.8 '' το χαλάνε

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...