Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο Swype δεν μου αρέσει που πρέπει να βάλω εγώ τα κενά μετά το κόμμα ή την τέλεια

Δεν πρέπει να βάλεις κενό... τσεκάρεις το "αυτόματα διαστήματα" και λύνεται το θέμα. Ψάξε το λίγο. Είναι πολύ καλό.

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

το swype αναβαθμιστηκε σημερα και την πρωτη φορα που πηγα να το χρησιμοποιησω μου ζητησε ενεργοποιηση (!?)

μου εστειλε εναν κωδικο με μαιλ οπου τον εβαλα και ενεργοποιηθηκε....

το εκανε και σε κανεναν αλλον αυτο??

Με αυτό τον τρόπο ενεργοποίησες μια υπηρεσία του,που κάνει online backup το λεξικό σου,του προσθέτει νέες δημοφιλείς λέξεις και κάτι άλλα...

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

το swype αναβαθμιστηκε σημερα και την πρωτη φορα που πηγα να το χρησιμοποιησω μου ζητησε ενεργοποιηση (!?)

μου εστειλε εναν κωδικο με μαιλ οπου τον εβαλα και ενεργοποιηθηκε....

το εκανε και σε κανεναν αλλον αυτο??

Ανέκαθεν ζητούσε ενεργοποίηση.

Το περίεργο είναι πώς το δουλευες τόσο καιρό χωρίς να το έχεις ξανακάνει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ζητούσε ενεργοποίηση το πληκτρολόγιο. Η υπηρεσία Swype connect,ζητούσε που κάνει τα παραπάνω. Ούτε εγώ την είχα ενεργοποιήσει,αλλά το πληκτρολόγιο δούλευε μια χαρά ...

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Το Πληκτρολόγιο της Google είναι πλέον διαθέσιμο από το Play Store για όποιον ενδιαφέρεται. Για να λειτουργήσει απαιτεί έκδοση Android 4.0+. Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Το Πληκτρολόγιο της Google είναι πλέον διαθέσιμο από το Play Store για όποιον ενδιαφέρεται. Για να λειτουργήσει απαιτεί έκδοση Android 4.0+.

Αυτό είναι το πληκτρολόγιο του stock android; Γράφει πως δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Ναι, είναι το πληκτρολόγιο του Vanilla Andoid.

Ίσως επειδή βγήκε χθες να μην είναι ακόμα διαθέσιμο παντού (δεν το είχα κοιτάξει). Συμβαίνει αρκετά συχνά αυτό αλλά πιστεύω πως σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Ναι, είναι το πληκτρολόγιο του Vanilla Andoid.

Ίσως επειδή βγήκε χθες να μην είναι ακόμα διαθέσιμο παντού (δεν το είχα κοιτάξει). Συμβαίνει αρκετά συχνά αυτό αλλά πιστεύω πως σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Ας το δοκιμάσουμε κι αυτό όταν με το καλό γίνει διαθέσιμο. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Όποιος θέλει το apk μπορεί να το κατεβάσει από εδώ. http://www.androidpolice.com/2013/06/05/new-app-google-adds-stock-android-keyboard-to-google-play-for-all-4-0-devices/

Το Πληκτρολόγιο της Google είναι πλέον διαθέσιμο από το Play Store για όποιον ενδιαφέρεται. Για να λειτουργήσει απαιτεί έκδοση Android 4.0+.

Το δουλεύω εδώ και δυο ημέρες. Το μόνο που Μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως θέλει πολύ δουλειά ακόμα ή μάλλον παρά πολλή δουλειά.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Το δουλεύω εδώ και δυο ημέρες. Το μόνο που Μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως θέλει πολύ δουλειά ακόμα ή μάλλον παρά πολλή δουλειά.

Είναι το κύριο μου πληκτρολόγιο, αν και έχω αγορασμένα το Swype και το swiftkey.

Έχει πολλές ελλείψεις από λέξεις, αλλά απαιτεί και μεγάλη ακρίβεια. Τον τελευταίο καιρό έχω αποφασίσει να το διορθώσω προσθέτοντας νέες λέξεις.

Είναι μερικές λέξεις που τουλάχιστον εγώ, όσο κι αν προσπάθησα, δεν μπόρεσα να τις γράψω. Έπρεπε να γίνουν αλλαγές.

Είναι το κύριο μου πληκτρολόγιο, αν και έχω αγορασμένα το Swype και το swiftkey.

Έχει πολλές ελλείψεις από λέξεις, αλλά απαιτεί και μεγάλη ακρίβεια. Τον τελευταίο καιρό έχω αποφασίσει να το διορθώσω προσθέτοντας νέες λέξεις.

Είναι μερικές λέξεις που τουλάχιστον εγώ, όσο κι αν προσπάθησα, δεν μπόρεσα να τις γράψω. Έπρεπε να γίνουν αλλαγές.

Σίγουρα δεν φτάνει το Swype που χρησιμοποιώ αλλά αν κάποιος θέλει ένα δωρεάν πληκτρολόγιο είναι μία πολύ καλή πρόταση.

Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα βελτιωθεί αισθητά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Σίγουρα δεν φτάνει το Swype που χρησιμοποιώ αλλά αν κάποιος θέλει ένα δωρεάν πληκτρολόγιο είναι μία πολύ καλή πρόταση.

Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα βελτιωθεί αισθητά.

Σαφέστατα για δωρεάν μια χαρά είναι, και σίγουρα στο μέλλον θα βελτιωθεί στο παρόν όμως ακόμα και το πληκτρολόγιο του Sony xperia Z το μαμά είναι πολύ καλύτερο.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ρε παιδιά πως αλλάζουμε σειρά στο Swype?
Με το πληκτρο τερμα κατω δεξια αν εννοεις στην επομενη γραμμη..:)
Αυτό εννοώ φίλε αλλά απ'οτι βλέπω το πλήκτρο τέρμα κάτω δεξιά αλλάζει ανάλογα με το που γράφεις π χ σε sms app είναι για τα emoticons...Now what?:p

Σήμερα έδωσαν ένα update που κάτι αναφέρει για διόρθωση του enter key σε ορισμένες εφαρμογές κάποιων συσκευών, για τσέκαρε..:)

Σήμερα έδωσαν ένα update που κάτι αναφέρει για διόρθωση του enter key σε ορισμένες εφαρμογές κάποιων συσκευών, για τσέκαρε..:)

Χαχα ωραίος, το πρόσεξα και μόνος μου αλλά ευχαριστώ για την ενημέρωση :-D

Παιδιά, ρώτησα και στο άλλο τόπικ με τις εφαρμογές αλλά δεν μου απάντησε κανείς. Άλλαξα rom και δεν θυμάμαι πώς ρύθμιζες το swiftkey και το gosms για να μετατρέπει κατά την αποστολή όλα τα γράμματα κεφαλαία για να στέλνει πάνω από 60 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Θυμάται κανείς;

Παιδιά, ρώτησα και στο άλλο τόπικ με τις εφαρμογές αλλά δεν μου απάντησε κανείς. Άλλαξα rom και δεν θυμάμαι πώς ρύθμιζες το swiftkey και το gosms για να μετατρέπει κατά την αποστολή όλα τα γράμματα κεφαλαία για να στέλνει πάνω από 60 χαρακτήρες ανά μήνυμα. Θυμάται κανείς;

Στο gosms έχει επιλογή για να ενεργοποιήσεις την υποστήριξη Ελληνικών

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Πανέξυπνη ιδέα! Το κατά πόσο θα βολέψει τελικά θα το δούμε στην πορεία, προς το παρόν χαίρομαι το Swype μου εγώ αλλά σίγουρα θα το έχω στα υπόψιν..:)

Έστειλα το email μου και περιμένω να μου το στείλουν, για να δούμε.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου