Jump to content

[Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βεβαιως, στις ρυθμισεις απενεργοποιείται(οπως και τα υπολοιπα).

Απενεργοποιείται αλλά αυτό πετάει το ενοχλητικό μήνυμα κάθε τόσο δυστυχώς.

Εγώ το έκανα απεγκατάσταση έβαλα τα πάντα σχεδόν μιας και τα έχω αγοράσει τα περισσότερα αλλά το ξανά έβαλα και ευτυχώς έχει πιο αραιά διαστήματα που πετάει τα χαζά του.

Αν γίνει όπως πριν θα πάρει πόδι κανονικό μέχρι νεωτέρας.

Επίσης εκτός της lock screen πετάει και το ενοχλητικό στο dialer

Tragic και μελανό σημείο σε ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο δυστυχώς...

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ρε παιδιά στο Swype γιατί αρνείται σχεδόν πάντα να τονίσει τις μικρές λέξεις; πχ από, πάω, μία κτλ. Σε αυτές η αυτόματη διόρθωση δεν τις τονίζει αλλά βάζει τις μη τονισμένες λέξεις πχ απο, παω, μια κτλ.

Κάποια ιδέας; Αυτό γίνεται μόνο με τέτοιες μικρές λέξεις. Οτιδήποτε άλλο, τις διορθώνει σωστά με τονισμό

Live to ride, ride to live

Ρε παιδιά στο Swype γιατί αρνείται σχεδόν πάντα να τονίσει τις μικρές λέξεις; πχ από, πάω, μία κτλ. Σε αυτές η αυτόματη διόρθωση δεν τις τονίζει αλλά βάζει τις μη τονισμένες λέξεις πχ απο, παω, μια κτλ.

Κάποια ιδέας; Αυτό γίνεται μόνο με τέτοιες μικρές λέξεις. Οτιδήποτε άλλο, τις διορθώνει σωστά με τονισμό

Δεν ξέρω τι εννοείς.

Όλες οι λέξεις αυτού του μηνύματος έχουν τονιστεί αυτόματα.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160916/e32f20015815bb26a91a32bf64f6f599.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160916/f3817631fd7b15e6bc298a0f41a29148.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160916/4de84475d4e2d9aa2ff7befc254a32da.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160916/5b5dc6bb5b177750e653defbc4b8ee01.jpg

Οι λέξεις με πορτοκαλί είναι αυτές που θα επιλεγούν αν δεν επιλέξω εγώ τις τονισμένες χειροκίνητα.

Δλδ άμα πατήσω space ή απλά τελειώσω τη λέξη χωρίς κάποια άλλη κίνηση μου τους βάζει χωρίς τόνο.

Edited by rtifosi

Το είχα παρατηρήσει κ εγώ. Ήταν ο λόγος για το πιο γρήγορο come back που έχω κάνει σε keyboard. Μπήκα να δω πως έχει εξελιχθεί και το έβγαλα σε κάτω από 5'
me > you

Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω σε μια λέξη από τις προτεινόμενες, δεν σου δίνει επιλογή να την διαγράψεις;

Καταρχάς δεν είναι στο λεξιλόγιο, οπότε δεν μπορούν να διαγραφούν. Σαν το "ετ σι" που μου βγάζει καμία φορά...

Τις έκανα προσθήκη επίτηδες για να τις διαγράψω μετά, αλλά επιμένει...

Όπως και με το "ετ σι", "αλ λά/άλ λα", "για τι" κτλ...

Πολλά χαζά θέματα τελευταία σε ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό πληκτρολόγιο.

Καταρχάς δεν είναι στο λεξιλόγιο, οπότε δεν μπορούν να διαγραφούν. Σαν το "ετ σι" που μου βγάζει καμία φορά...

Τις έκανα προσθήκη επίτηδες για να τις διαγράψω μετά, αλλά επιμένει...

Όπως και με το "ετ σι", "αλ λά/άλ λα", "για τι" κτλ...

Πολλά χαζά θέματα τελευταία σε ένα κατά τα άλλα εξαιρετικό πληκτρολόγιο.

Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, αλλά θυμάμαι ότι στις ρυθμίσεις του έχει μια επιλογή να σου προτείνει νέες δημοφιλείς λέξεις (ίσως το αναφέρει κάπως διαφορετικά). Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις αν το έχεις ενεργό.

Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, αλλά θυμάμαι ότι στις ρυθμίσεις του έχει μια επιλογή να σου προτείνει νέες δημοφιλείς λέξεις (ίσως το αναφέρει κάπως διαφορετικά). Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις αν το έχεις ενεργό.

Ανενεργό το έχω.

Αλλά και όταν το είχα ενεργό δεν έχει σχέση με αυτά.

Κάτι "Yolo" και άλλα slang έχει. Τουλάχιστον αυτά έβλεπα εγώ.

Αυτά που λέω εγώ είναι χαζομάρες του κώδικα, όπως οι λέξεις στο μέσο της πρότασης με το πρώτο γράμμα κεφάλαιο χωρίς κανένα λόγο...

Τεσπα. Να σαι καλά.

Το είχα παρατηρήσει κ εγώ. Ήταν ο λόγος για το πιο γρήγορο come back που έχω κάνει σε keyboard. Μπήκα να δω πως έχει εξελιχθεί και το έβγαλα σε κάτω από 5'

Τι προτείνεις εσύ φίλε; ποιο χρησιμοποιείς;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου

Τι προτείνεις εσύ φίλε; ποιο χρησιμοποιείς;

Αυτή την περίοδο TouchPal (TouchPal stock, έχει άπειρες εκδόσεις το store). Έχει το πιο πλούσιο λεξικό,κλήσεις κ χρόνους των λέξεων.

Τα γυρνάω όλα τα μεγάλα πληκτρολόγια βέβαια για να βλέπω τι δουλειά γίνεται.

Swiftkey beta επίσης δουλεύω πολύ.

Άχαστα κ τα δύο αυτά.

me > you

Ο άντρας μου δεν θέλει να αποχωρηστει με τιποτα το touchpal. Τώρα είδα 22% κατανάλωση μπαταρίας.... Παίζει να έχει κανείς να μου στείλει έκδοση παλιά πριν τις βλακειες που έβαλε;
Φιλικά, Κατερίνα

Ο άντρας μου δεν θέλει να αποχωρηστει με τιποτα το touchpal. Τώρα είδα 22% κατανάλωση μπαταρίας.... Παίζει να έχει κανείς να μου στείλει έκδοση παλιά πριν τις βλακειες που έβαλε;

Μου το έκανε και εμένα.. Το κάνει κατά καιρούς.. Με μια επανεκκίνηση και απενεργοποίηση όλων των αχρήστων έστρωσε για την ώρα. Πάντως δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική...

με εχει βολέψει το πληκτρολογιο της google, το θέμα ειναι οτι ενω εχω ενεργοποιημενο τον συγχρονισμό νέων λέξεων οταν περασω μια καινουργια ρομ και το εγκαταστησω ξανα δεν κραταει το προσωπικο λεξιλογιο ξερει κανεις να βοηθήσει

με εχει βολέψει το πληκτρολογιο της google, το θέμα ειναι οτι ενω εχω ενεργοποιημενο τον συγχρονισμό νέων λέξεων οταν περασω μια καινουργια ρομ και το εγκαταστησω ξανα δεν κραταει το προσωπικο λεξιλογιο ξερει κανεις να βοηθήσει

Το ίδιο μου συνέβει με την μετάβαση από nexus 5 σε 6p.

Στην αρχή επέλεξα καθαρή εγκατάσταση, όταν έβαλα τον λογαριασμό μου. Δεν είχα ούτε μία λέξη.

Έκανα αμέσως hard reset και την δεύτερη φορά επέλεξα να επαναφέρω όποιες εφαρμογές ήθελα.

Μέσα σε αυτές, ήταν και το πληκτρολόγιο. Όλες μα όλες οι λέξεις του λεξικού, ήταν εκεί σε ένα δευτερόλεπτο.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ευτυχώς που το TouchPal έχει τη δυνατότητα αυτή. Τόσο μέσω cloud όσο και μέσω συγκεκριμένου φακέλου μέσα στο σύστημα.

"V" for V10

"Greek LG V10 community" FB forum

Ακόμη και έτσι, δεν χάνεις τίποτα. Μόλις αυτό έγραψα.

Τουλάχιστον, το πληκτρολόγιο μιας εταιρείας διαφημίσεων...δεν έχει ούτε μία διαφήμιση.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Καλημέρα, φυσικά και γίνετε, απλά πρέπει να επαναφέρεις το backup της προηγούμενης συσκευής σου (αν είναι νέα)

ή μετά από αλλαγή ρομ της ίδιας συσκευής σου σε χρόνο που τη χρησιμοποίησες πιο παλιά..

Φαντάζομαι η επόμενη ερώτηση σου είναι ότι θες να κάνεις καθαρή εγκατάσταση.

Οπότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην επαναφέρεις καμιά από τις εφαρμογές που είχες πριν.

Έτσι θα μεταφέρει, το λεξικό σου, τα wifi password σου και κάποιες από τις ρυθμίσεις σου.

Συμφωνώ ότι δεν είναι ο πιο εύκολος τρόπος, θα μπορούσε να είναι πιο απλός.

Κώστας

Με έτρωγε το χέρι μου και είπα να δοκιμάσω το Swiftkey. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το google keyboard. Ενώ το πρώτο δείχνει να έχει καλύτερη ανάλυση, επομένως και πιο "καθαρά" πληκτρολόγια (το google keyboard στα θέματά του περνάει το χρώμα σε πλήκτρα και φόντο και "θαμπώνει"), χάνει πολύ στη γραφή με swipe. Συγκεκριμένα, μου φαίνεται ότι χάνει frames στο swipe (η κίνηση είναι σαν διακεκομμένη). Έτσι χαλάει και η πρόβλεψη των λέξεων.

Δοκιμασμένο σε 2 συσκευές, μία με 5.1, μία με 6.

Huawei Nova 5T

Στο Google keyboard μπορούμε να βάλουμε το ερωτηματικό μπροστά στην πρώτη καρτέλα;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πληκτρολόγια & εισαγωγή κειμένου