Maniataros Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Smart keyboard από το play store Ευχαριστώ πολύ με εφτιαξες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Πάντως εμένα το Swift Key μου έκανε πολλά νερά τελευταία και το έστειλα.Έγραφε ότι του κατέβαινε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Ευχαριστώ πολύ με εφτιαξες!! Από σήμερα δοκιμάζω και εγώ το smart keyboard..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxgrplayer Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 μια τρισαθλια fullscreen διαφημιση που πεταει το touchpal μια φορα/μερα, μπορει να φυγει? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Μπορεί αν κάνεις συνδρομή με 5 ευρώ το μήνα νομίζω Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Μπορεί αν κάνεις συνδρομή με 5 ευρώ το μήνα νομίζω Τον χρόνο, όχι μήνα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Δειτε και το Flash keyboard. Πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Μετά το τελευταίο πρόσφατο update του Swype ( έκδοση 2.1.1) , ενώ το πληκτρολόγιο λειτουργεί μια χαρά smooth όπως στην προηγούμενη έκδοση, στην εμφάνιση των ρυθμίσεων και στο σκρολάρισμά αυτών παρατηρώ lag/stutter. Δεν μου τύχει αυτό ξανά σε καμία από τις προηγούμενες εκδόσεις. Σας συμβαίνει το ίδιο ; Aν θέλετε απαντήστε μου όσοι φοράτε android 6.0.1. Αν δεν έχετε θέμα τότε θα το απεγκαταστήσω και θα το ξαναβάλω μπας και κάτι πήγε στραβά στην εγκατάσταση του update. Αμάν αυτή η Nuace με τα updates της. Φτιάχνει σωστή έκδοση, τη χαλά, τη ξαναφτιάχνει, τη ξαναχαλά και πάει λέγοντας. Εντωμεταξύ μιας και ο φίλος πιο πάνω ανέφερε το Flash και διάβασα την περιγραφή του , ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, ιδιαίτερα τους νεότερους ( 15-25 ετών) : Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή σας τα emoji ; Το ρωτώ γιατί βλέπω όλο και περισσότερο τις εταιρίες πληκτρολογίων να δίνουν σημασία και να προβάλουν αυτό το θέμα ως το σημαντικότερο. Είναι τρελή μόδα ; Edited March 20, 2016 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Μετά το τελευταίο πρόσφατο update του Swype ( έκδοση 2.1.1) , ενώ το πληκτρολόγιο λειτουργεί μια χαρά smooth όπως στην προηγούμενη έκδοση, στην εμφάνιση των ρυθμίσεων και στο σκρολάρισμά αυτών παρατηρώ lag/stutter. Δεν μου τύχει αυτό ξανά σε καμία από τις προηγούμενες εκδόσεις. Σας συμβαίνει το ίδιο ; Aν θέλετε απαντήστε μου όσοι φοράτε android 6.0.1. Αν δεν έχετε θέμα τότε θα το απεγκαταστήσω και θα το ξαναβάλω μπας και κάτι πήγε στραβά στην εγκατάσταση του update. Αμάν αυτή η Nuace με τα updates της. Φτιάχνει σωστή έκδοση, τη χαλά, τη ξαναφτιάχνει, τη ξαναχαλά και πάει λέγοντας. Εντωμεταξύ μιας και ο φίλος πιο πάνω ανέφερε το Flash και διάβασα την περιγραφή του , ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, ιδιαίτερα τους νεότερους ( 15-25 ετών) : Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή σας τα emoji ; Το ρωτώ γιατί βλέπω όλο και περισσότερο τις εταιρίες πληκτρολογίων να δίνουν σημασία και να προβάλουν αυτό το θέμα ως το σημαντικότερο. Είναι τρελή μόδα ; Εμένα πάντως με 5.1 στο μενού των ρυθμίσεων δεν βλέπω lag κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) @ipred Ούτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με το Swype. Είμαι με CM13 Nightly (Android 6.0.1). Βέβαια είναι πολύ γνωστό ότι κάποιες εφαρμογές (μαζί και τα πληκτρολόγια φυσικά) σε κάποιους απλά δεν 'κάθονται' καλά στο κινητό τους, την ώρα που άλλοι χρήστες δεν έχουν πρόβλημα. Μπορεί το ίδιο να συμβαίνει και σ' εσένα, οπότε και η απεγκατάσταση/εγκατάσταση να μη βοηθήσει. Edited March 20, 2016 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εντωμεταξύ μιας και ο φίλος πιο πάνω ανέφερε το Flash και διάβασα την περιγραφή του , ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, ιδιαίτερα τους νεότερους ( 15-25 ετών) : Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή σας τα emoji ; Το ρωτώ γιατί βλέπω όλο και περισσότερο τις εταιρίες πληκτρολογίων να δίνουν σημασία και να προβάλουν αυτό το θέμα ως το σημαντικότερο. Είναι τρελή μόδα ; Tην ίδια απορία έχω εδώ και καιρό, ελπίζω να κάνει τον κόπο κάποιος να απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Σχετικά μα τα emoji's, αποτελούν έναν ιντερνετικο τρόπος έκφρασης, άλλα όπως πολλά άλλα χρησιμοποιούνται υπερβολικά από δική μου γνώμη. Ακόμα και το facebook εμπλούτισε το like με τα λεγόμενα emoji reactions "Love" "HAHA" "WOW" "Sad" "Angy" Στα αγγλικά η ιστορία των Emoji Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 μια τρισαθλια fullscreen διαφημιση που πεταει το touchpal μια φορα/μερα, μπορει να φυγει? Δυστυχώς πια το πράγμα έχει ξεφύγει με το Touchpal. Μετά τις διαφημίσεις στην μπάρα με τις προτάσεις, μετά την ολοσέλιδη το τελευταίο χτύπημα για μένα ήταν κάτι που λεγόταν charge boost και μου κρατούσε ανοιχτή την οθόνη την ώρα της φόρτισης, δείχνοντας διάφορες βλακείες. Αφού δεν βάζουν μυαλό να βγάλουν μια φλατ τιμή... Καλό, χρυσό αλλά άει στο διάλο touchpal. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εμένα πάντως με 5.1 στο μενού των ρυθμίσεων δεν βλέπω lag κλπ Ούτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με το Swype. Είμαι με CM13 Nightly (Android 6.0.1).Βέβαια είναι πολύ γνωστό ότι κάποιες εφαρμογές (μαζί και τα πληκτρολόγια φυσικά) σε κάποιους απλά δεν 'κάθονται' καλά στο κινητό τους, την ώρα που άλλοι χρήστες δεν έχουν πρόβλημα. Μπορεί το ίδιο να συμβαίνει και σ' εσένα, οπότε και η απεγκατάσταση/εγκατάσταση να μη βοηθήσει. Θα την κάνω την απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση μπας και στρώσει. Ευχαριστώ για το feedback. Σχετικά μα τα emoji's, αποτελούν έναν ιντερνετικο τρόπος έκφρασης, άλλα όπως πολλά άλλα χρησιμοποιούνται υπερβολικά από δική μου γνώμη. Ακόμα και το facebook εμπλούτισε το like με τα λεγόμενα emoji reactions "Love" "HAHA" "WOW" "Sad" "Angy" Στα αγγλικά η ιστορία των Emoji Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Την πώρωση θέλω να πιάσω στις μικρότερες ηλικίες με αυτό το θέμα γιατί τρελαίνομαι όταν ένα πληκτρολόγιο παρουσιάζει ως σημαντικότερο προτέρημά του τα emoji του. Eντωμεταξύ στα sms τρώει 70 χαρακτήρες το ένα emoji αν θυμάμαι καλά. Θα μου πεις βέβαια ότι δεν νοιάζει τους περισσότερους χρήστες γιατί στέλνουν μηνύματα μέσω viber ή facebook και όχι μέσω sms οπότε δεν τους νοιάζουν οι παραπανίσιοι χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Δυστυχώς πια το πράγμα έχει ξεφύγει με το Touchpal. Μετά τις διαφημίσεις στην μπάρα με τις προτάσεις, μετά την ολοσέλιδη το τελευταίο χτύπημα για μένα ήταν κάτι που λεγόταν charge boost και μου κρατούσε ανοιχτή την οθόνη την ώρα της φόρτισης, δείχνοντας διάφορες βλακείες. Αφού δεν βάζουν μυαλό να βγάλουν μια φλατ τιμή... Καλό, χρυσό αλλά άει στο διάλο touchpal. Πάντως αυτή η βλακεία με τη φόρτιση απενεργοποιείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Πάντως αυτή η βλακεία με τη φόρτιση απενεργοποιείται Το απενεργοποίησα αλλά δεν ήθελα να μάθω ποια άλλη βλακεία θα σκεφτούν. Κρίμα και ήμουν μεγάλος φαν του συγκεκριμένου. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Το απενεργοποίησα αλλά δεν ήθελα να μάθω ποια άλλη βλακεία θα σκεφτούν. Κρίμα και ήμουν μεγάλος φαν του συγκεκριμένου. Έχεις δίκιο κάνουν λάθη. Όμως ακόμα και τώρα όσα και να δοκιμάζω δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Υπάρχει όριο λέξεων που μπορούμε να βάζουμε στο swypeς Εννοώ νέες λέξεις που προσθέτουμε. Τώρα τελευταία θα ορκιζόμουν ότι κάποιες λέξει που δεν τις έχει τις είχα βάλει κάτι μήνες πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Υπάρχει όριο λέξεων που μπορούμε να βάζουμε στο swypeς Εννοώ νέες λέξεις που προσθέτουμε. Τώρα τελευταία θα ορκιζόμουν ότι κάποιες λέξει που δεν τις έχει τις είχα βάλει κάτι μήνες πριν... Το δουλεύω προσθέτοντας λέξεις σίγουρα πάνω από 3 χρόνια και δεν έχω συναντήσει τέτοιο πρόβλημα. Ή τουλάχιστον μπορεί να μην μου έτυχε. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Υπάρχει όριο λέξεων που μπορούμε να βάζουμε στο swypeς Εννοώ νέες λέξεις που προσθέτουμε. Τώρα τελευταία θα ορκιζόμουν ότι κάποιες λέξει που δεν τις έχει τις είχα βάλει κάτι μήνες πριν... Και εγώ το ίδιο. Έχει χάσει πολλές λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Δοκιμάζω TouchPal μετά από καιρό. Όλα πολύ καλά εκτός από το πολύ κουραστικό. δεν αφήνει κενό μετά από νούμερο ούτε μετά από εναλλαγή γλώσσας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) βλέπω στις ρυθμίσεις του TouchPal επιλογή για αλλαγή font. κατέβασα από το μενού του μέσω play store 2,3 αλλά πως τα χρησιμοποιώ; επίσης, έχει επιλογή το TouchPal επιλογή να βγάλουμε να φαίνονται μόνιμα τα βελάκια όπως στο swiftkey ; Edited March 25, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μετά από συνεχή χρήση του kii keyboard που με έχει βολέψει πάρα πολύ, είπα να δοκιμάσω και κάτι άλλο και έπεσα στο εξαιρετικό και πλήρως παραμετεοποιήσιμο flash keyboard. Ήθελα, λοιπόν, να ρωτήσω πως μπορώ να αποθηκεύσω τυχόν λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο/λεξικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 ωχ και άλλη αναβάθμιση σήμερα το swype! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 ωχ και άλλη αναβάθμιση σήμερα το swype! Μου ήρθε και μένα. Δεν βλέπω να άλλαξε κάτι είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts