p1m Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 επισης, οταν παταω 2 φορες το 6 αντι να μου βγαλει το ''ν'' βγαζει ''ον''. τ9 νομιζω λεγεται....βγαινειι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Εχω swype+dragon , ποιες ρυθμίσεις έχετε? Μου αρέσει η δυνατότητα με το μικρόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Τώρα τελευταία τις παρατήρησα κ εγώ τις διαφημίσεις στο touchpal. Ίσως στο καινούριο update? Σκάνε ακριβώς εκεί που γίνεται η πρόταση λέξεων. Στο χειρότερο σημείο που θα μπορούσες να έχεις διαφήμιση δηλαδή.. Το χρησιμοποιούσα περί τα 2 χρόνια το touchpal, σήμερα μπήκα στο playstore έγραψα comment και βαθμολόγησα με 1 αστέρι. Ας έβαζαν μια payed έκδοση αν ήθελαν λεφτά τι αηδία ήταν αυτή που κάνανε να σκάει η διαφήμιση συρόμενη στη μπάρα προτάσεων.. Μ'αυτά κ μ'αυτά βρήκα την ευκαιρία να δοκιμάσω και κάποια άλλα keyboards. Ξεκίνησα με το πληκτρολόγιο go το οποίο μου φάνηκε πολύ generic, χωρίς προσωπικότητα και το έβγαλα σχεδόν αμέσως. Ζήταγε και κάπου στα 6€ (με έκπτωση 30% αυτό το ποσό) για αφαίρεση διαφημίσεων. Προχώρησα με το ginger το οποίο το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον, πολλά features που δεν τα έχω βρει σε άλλα πληκτρολόγια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι βάζει κ σημεία στίξης. Γράφεις πχ την πρόταση "why did you do that to me you filthy...", πατάς το auto correct και βάζει "," μεταξύ των λέξεων "me" και "you" ώστε να είναι κ πιο σωστή συντακτικά, αλλά να βγάζει κ καλύτερο νόημα. Η διόρθωση λέξεων ήταν εντυπωσιακή, η ταχύτητα επίσης. Μάλλον θα το κρατούσα εάν στο auto correction, είχε και τα ελληνικά. Τονίζω πως έχει ελληνικό λεξικό κανονικά απλώς δεν προτείνει λέξεις με το πάτημα του space. Προσωπικά δε με βολεύει καθόλου. Πρέπει να πατάς πάνω στις λέξεις για να τις εισάγει. Θα δοκιμάσω κ κάνα άλλο έτσι για αλλαγή αλλά μετά το φιάσκο του touchpal με βλέπω στη στάνταρ λύση του swiftkey.. Edited December 31, 2015 by nfeel Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Τώρα τελευταία τις παρατήρησα κ εγώ τις διαφημίσεις στο touchpal. Ίσως στο καινούριο update? Σκάνε ακριβώς εκεί που γίνεται η πρόταση λέξεων. Στο χειρότερο σημείο που θα μπορούσες να έχεις διαφήμιση δηλαδή.. Το χρησιμοποιούσα περί τα 2 χρόνια το touchpal, σήμερα μπήκα στο playstore έγραψα comment και βαθμολόγησα με 1 αστέρι. Ας έβαζαν μια payed έκδοση αν ήθελαν λεφτά τι αηδία ήταν αυτή που κάνανε να σκάει η διαφήμιση συρόμενη στη μπάρα προτάσεων.. Μ'αυτά κ μ'αυτά βρήκα την ευκαιρία να δοκιμάσω και κάποια άλλα keyboards. Ξεκίνησα με το πληκτρολόγιο go το οποίο μου φάνηκε πολύ generic, χωρίς προσωπικότητα και το έβγαλα σχεδόν αμέσως. Ζήταγε και κάπου στα 6€ (με έκπτωση 30% αυτό το ποσό) για αφαίρεση διαφημίσεων. Προχώρησα με το ginger το οποίο το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον, πολλά features που δεν τα έχω βρει σε άλλα πληκτρολόγια. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι βάζει κ σημεία στίξης. Γράφεις πχ την πρόταση "why did you do that to me you filthy...", πατάς το auto correct και βάζει "," μεταξύ των λέξεων "me" και "you" ώστε να είναι κ πιο σωστή συντακτικά, αλλά να βγάζει κ καλύτερο νόημα. Η διόρθωση λέξεων ήταν εντυπωσιακή, η ταχύτητα επίσης. Μάλλον θα το κρατούσα εάν στο auto correction, είχε και τα ελληνικά. Τονίζω πως έχει ελληνικό λεξικό κανονικά απλώς δεν προτείνει λέξεις με το πάτημα του space. Προσωπικά δε με βολεύει καθόλου. Πρέπει να πατάς πάνω στις λέξεις για να τις εισάγει. Θα δοκιμάσω κ κάνα άλλο έτσι για αλλαγή αλλά μετά το φιάσκο του touchpal με βλέπω στη στάνταρ λύση του swiftkey.. Καλημέρα. Εάν θες δοκίμασε και το Swype το έχω χρησιμοποιήσει λίγο είναι πάρα πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 To έχω αλλά κάτα την άποψή μου δεν συγκρίνεται με touchpal και swiftkey σε tapping. Σε μακροσκελή posts επίσης έχει ένα stuttering από τότε που το θυμάμαι χωρίς να το έχουν φτιάξει ποτέ. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Σαν το SwiftKey τίποτα. Τα στατιστικά είναι 2 μηνών ίσως και λιγότερο. [ATTACH]64633[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 To έχω αλλά κάτα την άποψή μου δεν συγκρίνεται με touchpal και swiftkey σε tapping. Σε μακροσκελή posts επίσης έχει ένα stuttering από τότε που το θυμάμαι χωρίς να το έχουν φτιάξει ποτέ. Κανένα πρόβλημα εδώ και καιρό με αυτό που αναφέρεις για το Swype. Σαν το SwiftKey τίποτα. Τα στατιστικά είναι 2 μηνών ίσως και λιγότερο. [ATTACH]64633[/ATTACH] Σορρυ που στο λέω, αλλά τα στατιστικά είναι μόνο για φιγούρα. Το θέμα ειναι να σου κάνει την δουλειά που θες. Και δεν έχει νόημα να λέει ο καθένας έτσι γενικά ότι τα άλλα είναι τίποτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Κανένα πρόβλημα εδώ και καιρό με αυτό που αναφέρεις για το Swype. Σορρυ που στο λέω, αλλά τα στατιστικά είναι μόνο για φιγούρα. Το θέμα ειναι να σου κάνει την δουλειά που θες. Και δεν έχει νόημα να λέει ο καθένας έτσι γενικά ότι τα άλλα είναι τίποτα. Επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα από πληκτρολόγια με το SwiftKey γράφω το ίδιο γρήγορα όπως στο πληκτρολόγιο στον υπολογιστή που γράφω με τυφλό σύστημα. Οπότε όχι δεν είναι φιγούρα αλλά με βοηθάει πολύ στην καθημερινότητα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα από πληκτρολόγια με το SwiftKey γράφω το ίδιο γρήγορα όπως στο πληκτρολόγιο στον υπολογιστή που γράφω με τυφλό σύστημα. Οπότε όχι δεν είναι φιγούρα αλλά με βοηθάει πολύ στην καθημερινότητα μου. Όπως βολεύεται ο καθένας. Εγώ γράφω πιο γρήγορα με το TouchPal στο οποίο μπορώ εύκολα να προσθέτω νέες λέξεις. Στο swiftkey δεν υπάρχει αυτό και είναι το μεγάλο του μειονέκτημα. Υπάρχουν λέξεις που αρνείται πεισματικά να τις "μάθει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Το TouchPal έχει έκδοση χωρίς διαφημίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Το TouchPal έχει έκδοση χωρίς διαφημίσεις; Όχι, δυστυχώς. Εγώ τους έχω στείλει μήνυμα. Αν το κάνουν πολλοί ή αν βάλουν πολλές αρνητικές κριτικές, ίσως το αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Όσοι έχετε ρουτ με ένα adaway και minguard μπορείτε να διωξετε τις διαφημίσεις Οσοι είστε χωρίς ρουτ με ένα Adguard θα διωξετε κανονικά τις διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Όπως βολεύεται ο καθένας. Εγώ γράφω πιο γρήγορα με το TouchPal στο οποίο μπορώ εύκολα να προσθέτω νέες λέξεις. Στο swiftkey δεν υπάρχει αυτό και είναι το μεγάλο του μειονέκτημα. Υπάρχουν λέξεις που αρνείται πεισματικά να τις "μάθει" Και το SwiftKey έχει μάθει αρκετές λέξεις αλλά κάποιες συγκεκριμένες δεν μπορεί μαλλον. Όσο το δουλεύεις όμως μαθαίνει τον τρόπο γραφής σου και μέσα σε 1 μήνα θα γράφετε πανεύκολα και γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Το TouchPal έχει έκδοση χωρίς διαφημίσεις; Πέντε ευρώ το έτος Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πέντε ευρώ το έτος Πιο παλιά αν είχες την πληρωμένη έκδοση σου εμφάνιζε διαφημίσεις. Τώρα λέει ότι είναι ad free αλλά ανέβασε την τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p1m Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Το TouchPal υποστηρίζει 3x4 γιατι οταν παταω ςτο κενο μου πεταει το γκουγκλ ομιλια;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Και το SwiftKey έχει μάθει αρκετές λέξεις αλλά κάποιες συγκεκριμένες δεν μπορεί μαλλον. Όσο το δουλεύεις όμως μαθαίνει τον τρόπο γραφής σου και μέσα σε 1 μήνα θα γράφετε πανεύκολα και γρήγορα. Το SwiftKey με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες. Δε λέει να μάθει με τίποτε. Δε μπορώ να γράψω "από" και "και" με την καμία. Πάντα μου βγάζει άλλη λέξη κι ας την έχω γράψει μία φορά η καμία.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ποια είναι η γνώμη σας για το fleksy; έχει καλό λεξιλόγιο ελληνικών; σε σχέση με το SwiftKey ποιο είναι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Ποια είναι η γνώμη σας για το fleksy; έχει καλό λεξιλόγιο ελληνικών; σε σχέση με το SwiftKey ποιο είναι καλύτερο; Εγώ το δοκίμασα και δεν με βόλεψε. Στα κορυφαία πληκτρολόγια δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο. Το θέμα είναι ποιο θα σε βολέψει. Μιας και μιλάς για λεξικό όμως, θεωρώ πως του TouchPal είναι το καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ποια είναι η γνώμη σας για το fleksy; έχει καλό λεξιλόγιο ελληνικών; σε σχέση με το SwiftKey ποιο είναι καλύτερο; Swype από μένα. Δοκιμασμένο το swiftkey, αλλά έβγαζε πολλά λάθη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Δοκίμασα την alpha έκδοση του swiftkey neural, που είναι στο playstore. Ωραίο το βρήκα και φαίνεται να δουλεύει καλά. Δεν έκανα εκτενή χρήση αφού ακόμα δεν έχει ελληνικά. Στο μέλλον βλέπω να αντικαθίστανται το σημερινό υπάρχον. Αν είστε εξωτερικό και δουλεύετε με αγγλικά ρίξτε του μια ματιά. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Για μένα ακόμα και με διαφημίσεις το touchpal δυστυχώς δεν έχει αντίπαλο. Έχει το καλύτερο λεξικό μαζί με το Swype το οποίο όμως έχει εκνευριστικά μικρολάγκ που προκαλούν διάφορα λάθη. Το swiftkey δεν έχει λαγκ αλλά τι να το κάνω αν το λεξικό του είναι λειψό και πρέπει να διορθώνω τα πάντα (δεν είχε τη λέξη διορθώνω που έγραψα μόλις τώρα!). Δυστυχώς θα πρέπει να ξαναφάω στη μούρη τις διαφημίσεις γιατί 5 ευρώ το χρόνο δεν δίνω... Υ. Γ. Το touchpal είναι και το μοναδικό που δέχεται το "ό,τι" σαν λέξη και την βγάζει σαν προτεινόμενη. Edited January 6, 2016 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Υ. Γ. Το touchpal είναι και το μοναδικό που δέχεται το "ό,τι" σαν λέξη και την βγάζει σαν προτεινόμενη. Το 'ό,τι' μού το προτείνει στην 2η θέση το Swype. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το 'ό,τι' μού το προτείνει στην 2η θέση το Swype. Εμένα στο Swype μου το βγάζει μόνο σαν "ότι". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εμένα στο Swype μου το βγάζει μόνο σαν "ότι". Και για του λόγου το αληθές (δεν λέω ότι με αμφισβητείτε). Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts