mr_47 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπέρα. Σε συσκευή με 512mb ram, και τετραπύρηνη cpu, το touchpal έχει καλή απόδοση; Υπάρχουν προβλήματα τα οποία θα πρέπει να προσέξω; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Παιδιά έχω βάλει το swype+dragon trial free έκδοση και μόλις περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα σταματά να δείχνει την ορθογραφία των λέξεων αλλά γράφω κανονικά κείμενο. το διαγράφω το κάνω εγκατάσταση πάλι και όλα ένταξη. το κάνει και σε εσάς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Παιδιά έχω βάλει το swype+dragon trial free έκδοση και μόλις περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα σταματά να δείχνει την ορθογραφία των λέξεων αλλά γράφω κανονικά κείμενο. το διαγράφω το κάνω εγκατάσταση πάλι και όλα ένταξη. το κάνει και σε εσάς αυτό; το trial σου λέει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 το trial σου λέει κάτι; Κάτι μου ψιθυρίζει αλλά με μπερδεύει το free :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Το swype+dragon παντως στα ελληνικα εχει τη καλυτερη φωνητικη πληκτρολογηση απ ολα...ετσι δεν ειναι ? υπαρχει μηπως καποιο αλλο που μου εχει διαφυγει? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Καλά τα λες.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Το swype+dragon παντως στα ελληνικα εχει τη καλυτερη φωνητικη πληκτρολογηση απ ολα...ετσι δεν ειναι ? υπαρχει μηπως καποιο αλλο που μου εχει διαφυγει? Και όχι μόνο την καλύτερη φωνητική. Έχει σαφώς και το πιο πλήρες ελληνικό λεξικό και με το swiping καταλαβαίνει λέξεις που τα άλλα πληκτρολόγια τις αγνοούν. Αν δεν σου δουλέψει με το τελευταίο update ( 05/02 ) μην απογοητευτείς. (δες κάποια posts παραπάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Το swype+dragon παντως στα ελληνικα εχει τη καλυτερη φωνητικη πληκτρολογηση απ ολα...ετσι δεν ειναι ? υπαρχει μηπως καποιο αλλο που μου εχει διαφυγει? Όντως έχει την καλύτερη πρόβλεψη και το περισσότερο εμπλουτισμένο ελληνικό λεξικό, σε σχέση με το swiftkey και το smart keyboard Pro τουλάχιστον που έχω. Εάν είχε και την αριθμητική διάταξη πάνω από τα γράμματα, όπως έχουν τα άλλα δύο θα ήταν τέλειο, κατά τη γνώμη μου. Αλήθεια τώρα που το γράφω, λέω να τους το προτείνω εκεί στη Nuance. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Όντως έχει την καλύτερη πρόβλεψη και το περισσότερο εμπλουτισμένο ελληνικό λεξικό, σε σχέση με το swiftkey και το smart keyboard Pro τουλάχιστον που έχω. Εάν είχε και την αριθμητική διάταξη πάνω από τα γράμματα, όπως έχουν τα άλλα δύο θα ήταν τέλειο, κατά τη γνώμη μου. Αλήθεια τώρα που το γράφω, λέω να τους το προτείνω εκεί στη Nuance. Εμένα μου την σπάει που αντί για κενό πατάω την τελεία όλη την ώρα . Αν μπορούσα να ξεπεράσω αυτό θα ήταν το καλύτερο με διαφορά για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εμένα μου την σπάει που αντί για κενό πατάω την τελεία όλη την ώρα . Αν μπορούσα να ξεπεράσω αυτό θα ήταν το καλύτερο με διαφορά για εμένα. Ε αυτό επηρεάζει όσους γράφετε με τον κλασικό τρόπο. Όσοι γράφουμε με swiping δεν χρειάζεται να πατάμε κανένα κενό. Προσωπικά όταν λέω ότι το Swype είναι σαφώς ανώτερο από τα άλλα πληκτρολόγια, εννοώ ότι είναι το καλύτερο για όσους γράφουν με swiping. Για όσους γράφουν με τον κλασικό τρόπο δεν έχω ιδέα ποιο είναι το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Ε αυτό επηρεάζει όσους γράφετε με τον κλασικό τρόπο. Όσοι γράφουμε με swiping δεν χρειάζεται να πατάμε κανένα κενό. Προσωπικά όταν λέω ότι το Swype είναι σαφώς ανώτερο από τα άλλα πληκτρολόγια, εννοώ ότι είναι το καλύτερο για όσους γράφουν με swiping. Για όσους γράφουν με τον κλασικό τρόπο δεν έχω ιδέα ποιο είναι το καλύτερο. Εγώ από τότε που άρχισα να γράφω με swiping δοκίμασα το swype.Δεν υπάρχει γυρισμός....κάποτε είχα τρία τέσσερα πληκτρολόγια στο κινητό τώρα πλέον μόνο αυτό.είναι απίστευτο(πλην της τελευταίας αναβάθμισης βέβαια που τα κάνανε μαντάρα αλλά θα το διορθώσουν σίγουρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Πριν λίγο το Swype αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.8.7 και λύθηκε το πρόβλημα του προηγούμενου update! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Το swype+dragon παντως στα ελληνικα εχει τη καλυτερη φωνητικη πληκτρολογηση απ ολα...ετσι δεν ειναι ? υπαρχει μηπως καποιο αλλο που μου εχει διαφυγει? Νομίζω η φωνητική της Google είναι καλύτερη. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Πριν λίγο το Swype αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.8.7 και λύθηκε το πρόβλημα του προηγούμενου update! :) επιβεβαιώνω ότι διορθώθηκε και εγώ επιτέλους! Καλά έγινε πολύ γρήγορο πλέον! στα νέα material themes όμως δεν είναι bug ότι πάνω από κάθε βασικό χαρακτήρα δεν φαίνεται πλέον ο χαρακτήρας που είναι δευτερεύων; Edited February 27, 2015 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 επιβεβαιώνω ότι διορθώθηκε και εγώ επιτέλους! Καλά έγινε πολύ γρήγορο πλέον! στα νέα material themes όμως δεν είναι bug ότι πάνω από κάθε βασικό χαρακτήρα δεν φαίνεται πλέον ο χαρακτήρας που είναι δευτερεύων; Προσωπικά έθεσα κατευθείαν το αγαπημένο μου θέμα που δεν είναι material ( το ασημένιο χρησιμοποιώ ) οπότε δεν το παρατήρησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 στα νέα material themes όμως δεν είναι bug ότι πάνω από κάθε βασικό χαρακτήρα δεν φαίνεται πλέον ο χαρακτήρας που είναι δευτερεύων; Αυτό δεν είναι bug, απλούστατα έτσι είναι το συγκεκριμένο θέμα (material). ;) Εμένα εξακολουθεί πάντως να δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα όταν αλλάζω γλώσσα στο τάμπλετ με λόλλιποπ (δεν τολμώ καν να το γυρίσω σε αγγλικά αυτή τη στιγμή), κολλάει το σύμπαν μιλάμε κι έχει αρχίσει να μ'εκνευρίζει αφάνταστα αυτή η ιστορία.. Στο κινητό με 4.3 λειτουργεί άψογα, εδώ όμως μου έχει αλλάξει τα φώτα και βλέπω ξανά να έρχεται η επανεγκατάστασή του - πράγμα που βαριέμαι αφόρητα να κάνω τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Αυτό δεν είναι bug, απλούστατα έτσι είναι το συγκεκριμένο θέμα (material). ;) Εμένα εξακολουθεί πάντως να δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα όταν αλλάζω γλώσσα στο τάμπλετ με λόλλιποπ (δεν τολμώ καν να το γυρίσω σε αγγλικά αυτή τη στιγμή), κολλάει το σύμπαν μιλάμε κι έχει αρχίσει να μ'εκνευρίζει αφάνταστα αυτή η ιστορία.. Στο κινητό με 4.3 λειτουργεί άψογα, εδώ όμως μου έχει αλλάξει τα φώτα και βλέπω ξανά να έρχεται η επανεγκατάστασή του - πράγμα που βαριέμαι αφόρητα να κάνω τώρα.. στείλε μήνυμα μέσα από το λινκ κάτω κάτω στο play store! απαντάνε σε όλα! εμένα σήμερα στο ερώτημα που είχα κάνει μου ξανά έστειλαν email και με ρώτησαν αν όλα έφτιαξαν και τους απάντησα! στείλε πιο κινητό έχεις έκδοση android κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 στείλε μήνυμα μέσα από το λινκ κάτω κάτω στο play store! απαντάνε σε όλα! εμένα σήμερα στο ερώτημα που είχα κάνει μου ξανά έστειλαν email και με ρώτησαν αν όλα έφτιαξαν και τους απάντησα! στείλε πιο κινητό έχεις έκδοση android κλπ Το έκανα και η απάντησή τους (κλασσικά): "Hello, Please try the following steps in order to resolve your issue: Please Note: Before following these steps make a Backup and Sync First Uninstall the app from your device. Reboot your device. Redownload the app from Google Play and reinstall it. Regards, Nuance Mobility Support" Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό δηλαδή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Το έκανα και η απάντησή τους (κλασσικά): "Hello, Please try the following steps in order to resolve your issue: Please Note: Before following these steps make a Backup and Sync First Uninstall the app from your device. Reboot your device. Redownload the app from Google Play and reinstall it. Regards, Nuance Mobility Support" Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό δηλαδή..οχι και εμενα ετσι μου γραψανε την πρωτη φορα !στην απαντηση μου τους ξεχεθα και τους ειπα οτι το εκανα 3 φορες αλλα δεν εφτιαξε και μετα καταλαβανε οτι ηταν οντως bug και το διορθωσαν για ολους .απλα μαλλον πρεπει να το διορθωσουν για lollipop λιγο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Θα τους το γράψω κι εγώ κι ο Θεός κι η ψυχή του από εκεί και μετά.. πραγματικά πάντως, στο τηλέφωνο λειτουργεί άψογα ενώ στο ταμπλετ δεν λέει να ξεκολλήσει. Καθαρά θέμα μεταξύ της εφαρμογής και του android lollipop για μένα, δεν μου το βγάζεις απ'το μυαλό.. Edit: τους έστειλα και το τελευταίο και είπαν ότι θα το κοιτάξουν, μένει να δούμε τι θα γίνει. Σήμερα έκανα και τη διαγραφή της εφαρμογής και την επανεγκατάσταση της, μέχρι στιγμής δεν κόλλησε κάπου βέβαια αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να διορθώσουν, δεν γίνεται σε κάθε update που διαθέτουν να κάνουμε το ίδιο πράγμα.. Edited February 28, 2015 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Παιδια δεν γινεται να εχουμε Ελληνικα και Αγγλικα στο Swype. Αν βαλω Ελληνικα δεν δεχεται αλλη γλωσσα, αν βαλω Αγγλικα δεν δεχεται σαν προσθετη τα ελληνικα. Δεν με ενδιαφερει το να προβλεπει και στις δυο ταυτοχρονα απλα να μπορω να αλλαξω οπως στο Swiftkey. Που ειναι αυτη η επιλογη και δεν την βλεπω, οεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Παιδια δεν γινεται να εχουμε Ελληνικα και Αγγλικα στο Swype. Αν βαλω Ελληνικα δεν δεχεται αλλη γλωσσα, αν βαλω Αγγλικα δεν δεχεται σαν προσθετη τα ελληνικα. Δεν με ενδιαφερει το να προβλεπει και στις δυο ταυτοχρονα απλα να μπορω να αλλαξω οπως στο Swiftkey. Που ειναι αυτη η επιλογη και δεν την βλεπω, οεο; Η εναλλαγή γλώσσας γίνεται κάνοντας Swype από το σήμα του Swype κάτω αριστερά προς το space (κουμπί για κενό). Αν έχω καταλάβει σωστά τί εννοείς.. γιατί γενικά όσες γλώσσες θες μπορείς να έχεις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Τελευταία δεν μπορώ να πω πως είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το Swype. Στο παρελθόν ήταν πιο εύκολη η πληκτρολόγηση αφου προέβλεπε με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία αυτό που ήθελα να γραψω και σπάνια γύριζα πίσω να κάνω διορθώσεις. Το έχετε παρατηρήσει και εσείς; Γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Η εναλλαγή γλώσσας γίνεται κάνοντας Swype από το σήμα του Swype κάτω αριστερά προς το space (κουμπί για κενό). Αν έχω καταλάβει σωστά τί εννοείς.. γιατί γενικά όσες γλώσσες θες μπορείς να έχεις. Thanks, αυτο ηταν. :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Νομίζω η φωνητική της Google είναι καλύτερη. Δεν νομίζω... Η φωνητική της Google έχει ένα θετικό/αρνητικό. Δεν μπορείς να ρυθμίσεις αν θα μιλάς ελληνικά ή αγγλικά, κάτι που με χαλάει πολύ. Ειδικά όταν θέλω να πω Call Giorgos Aggelopoulos (καθώς πιάνει greeklish), και αυτό μου βγάζει τελικά "Καλό Γιώργος Αγγελόπουλος". Άρα κάνει άχρηστη την εντολή για κλήσεις από Google now. Το άλλο που της λείπει είναι η έλλειψη σημείων στίξης. Το Swype καταλαβαίνει τις λέξεις "τελεία" "κόμμα" "θαυμαστικό" σίγουρα. Ίσως και άλλες. Από ταχύτητα... το Swype είναι ελαφρώς πιο γρήγορο... Το είχα παρατηρήσει, αλλά το έκανα και τώρα δοκιμή σε δύο διαφορετικές συσκευές στις οποίες "μιλούσα" παράλληλα", η μια με Tegra K1 και η άλλη με Snapdragon 800... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts