makap Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Το δικό μου δεν έβγαλε καν την αναβάθμιση με το material , μάλλον επειδή το έχω από Amazon apps κατεβάσει . Κωστή, δυστυχώς, εμείς που το κατεβάσαμε από το AppStore δεν έχουμε ενημερώσεις Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Κωστή, δυστυχώς, εμείς που το κατεβάσαμε από το AppStore δεν έχουμε ενημερώσεις Ευτυχώς.. να λέτε :-) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Έβαλα προηγούμενη έκδοση και είναι νύχτα με την μέρα.αι στα διαλα! Σαν το tapatalk που όλο και το χαλάνε! Δεν σου κάνει εντύπωση ότι είσαι ο Μόνος που παραπονιέσαι; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παραπονιέμαι και εγώ.Ενώ είναι πραγματικά όμορφο και γρήγορο, αυτήν την αξεπέραστη βλακεία να μην αφήνει κενό μετά την τέλεια, δεν την αντέχω. Επιστροφή στο αγαπημένο Google keyboard, που στο κάτω κάτω, είχε material design από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Παραπονιέμαι και εγώ.Ενώ είναι πραγματικά όμορφο και γρήγορο, αυτήν την αξεπέραστη βλακεία να μην αφήνει κενό μετά την τέλεια, δεν την αντέχω. Επιστροφή στο αγαπημένο Google keyboard, που στο κάτω κάτω, είχε material design από την αρχή. Νομίζω ότι αυτό ρυθμίζεται με τσεκάρισμα στις Ρυθμίσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Νομίζω ότι αυτό ρυθμίζεται με τσεκάρισμα στις Ρυθμίσεις. Δεν με πρόλαβες φίλε μου δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Να ρωτήσω, κατάφερε κάνεις να το μετακινήσει το Swype στην νέα του έκδοση σε κάποιο tablet;; Αλλάζει layouts αλλά τα πάει εκεί που θέλει αυτό, ενώ στο changelog λέει : Move the keyboard anywhere!! Παραπονιέμαι και εγώ.Ενώ είναι πραγματικά όμορφο και γρήγορο, αυτήν την αξεπέραστη βλακεία να μην αφήνει κενό μετά την τέλεια, δεν την αντέχω. Επιστροφή στο αγαπημένο Google keyboard, που στο κάτω κάτω, είχε material design από την αρχή. Cbf, εύχομαι να το φτιάξουν, αλλά πραγματικά είναι μικρό πράγμα. Το Google keyboard είναι απλά απαράδεκτο σε όλα τα άλλα. Τέλος πάντων, αφού εσύ την βρίσκεις.... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Συμφωνώ πως το google keyboard είναι τραγικό σε λεξικό. Δεν υπάρχει σύγκριση με κανένα από τα γνωστά πληκτρολόγια, αλλά, με τον καιρό έχω προσθέσει αρκετές και το πρόβλημα πλέον δεν είναι τόσο μεγάλο, βρίσκει τις επαφές μου με αναζήτηση επωνύμου με swipe και επιπλέον νομίζω πως είναι αρκετά πιο ελαφρύ. Αυτά, σε συνδυασμό με την συνήθεια νομίζω με κάνουν να το κρατάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μου είπε ο αδερφός μου ότι έχει πρόβλημα με το νέο update του Swype, χρειάζεται συνήθως κάνα λεπτό να κάνει εναλλαγή στις γλώσσες, και το κυριότερο πολλές φορές το πληκτρολόγιο χάνεται και δεν εμφανίζεται στην οθόνη! Έκανα κι εγώ εναλλαγή από Fleksy σε Swype για να δω πως συμπεριφέρεται σ' εμένα, και τις περισσότερες φορές μόλις ανοίγω μια εφαρμογή που θα έπρεπε να ενεργοποιεί το πληκτρολόγιο, αυτό δεν εμφανίζεται ποτέ! Αναγκάζομαι να πατήσω το Home button (και αυτό με δυσκολία γιατί νομίζεις πως κολλάει το κινητό) και όταν βγαίνω στην homescreen το Swype μού δίνει popup menu με Not Responding, και επιλογές για Wait, Report, Ok. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μου είπε ο αδερφός μου ότι έχει πρόβλημα με το νέο update του Swype, χρειάζεται συνήθως κάνα λεπτό να κάνει εναλλαγή στις γλώσσες, και το κυριότερο πολλές φορές το πληκτρολόγιο χάνεται και δεν εμφανίζεται στην οθόνη! Έκανα κι εγώ εναλλαγή από Fleksy σε Swype για να δω πως συμπεριφέρεται σ' εμένα, και τις περισσότερες φορές μόλις ανοίγω μια εφαρμογή που θα έπρεπε να ενεργοποιεί το πληκτρολόγιο, αυτό δεν εμφανίζεται ποτέ! Αναγκάζομαι να πατήσω το Home button (και αυτό με δυσκολία γιατί νομίζεις πως κολλάει το κινητό) και όταν βγαίνω στην homescreen το Swype μού δίνει popup menu με Not Responding, και επιλογές για Wait, Report, Ok. !!! Έλεγα να μην το πω γιατί νόμιζα ότι μόνο εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα (κανείς άλλος δεν παραπονέθηκε) και νόμιζα ότι φταίει η custom rom που έχω εδώ και μια μέρα, ή οποία έχει ήδη αρκετά προβλήματα! Και επειδή δεν κολλάει μόνο το πληκτρολόγιο, αλλά όλη η συσκευή, νόμιζα ότι φταίει η custom rom! Οκ.. Εμένα πάντως μου γίνεται σε Lollipop. Στον αδερφό σου και σένα; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 !!! Έλεγα να μην το πω γιατί νόμιζα ότι μόνο εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα (κανείς άλλος δεν παραπονέθηκε) και νόμιζα ότι φταίει η custom rom που έχω εδώ και μια μέρα, ή οποία έχει ήδη αρκετά προβλήματα! Και επειδή δεν κολλάει μόνο το πληκτρολόγιο, αλλά όλη η συσκευή, νόμιζα ότι φταίει η custom rom! Οκ.. Εμένα πάντως μου γίνεται σε Lollipop. Στον αδερφό σου και σένα; Ναι και σ' εμάς με Lollipop. Ο αδερφός μου stock, non rooted LG G3, εγώ OnePlus One, full custom. Πάντως δε νομίζω να φταίει η Lollipop. Πιστεύω πως όλα πλέον τα update των εφαρμογών είναι συμβατά με το τελευταίο OS. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ναι και σ' εμάς με Lollipop. Ο αδερφός μου stock, non rooted LG G3, εγώ OnePlus One, full custom. Πάντως δε νομίζω να φταίει η Lollipop. Πιστεύω πως όλα πλέον τα update των εφαρμογών είναι συμβατά με το τελευταίο OS. Άνοιξα thread με το bug στα forum του swype και ανέβασα και βίντεο με το πρόβλημα. Αν θέλετε μπείτε να ποστάρετε να γίνει λίγο ντόρος :) http://forum.swype.com/showthread.php?40086-Changing-language-causes-phone-to-freeze-for-seconds-Version-1-8-5-1080510&p=79961#post79961 Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5 TouchPal για εμένα. Σε όλα τέλειο χωρίς κανένα πρόβλημα κατέληξα μετά από δοκιμή όλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Κανένα πρόβλημα εδώ με Swype και custom 5.0.2 Σφαίρα πηγαίνει. Edited February 7, 2015 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Κανονικά πρόβλημα εδώ με Swype και custom 5.0.2 Σφαίρα πηγαίνει. Το βλέπω.:p Πέρα της πλάκας, κι εδώ όλα καλά με custom 4.4.4. Πολύ ωραίο update, καιρός ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Αναβάθμισα και εγώ. Αλλά σχεδόν πάντα μόλις αλλάζω γλώσσα τρώει FC Τι στο καλό. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 TouchPal παιδιά... Μη ζορίζεστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Κανονικά πρόβλημα εδώ με Swype και custom 5.0.2 Σφαίρα πηγαίνει. Ναι κανονικά πρόβλημα Οκ...... Ώρα να αλλάξεις πληκτρολόγιο. Χαχαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Παιδιά, όποιος έχει πρόβλημα με την εναλλαγή γλώσσας, μάλλον κάτι Δεν έκατσε καλά στο update. Θέλει clean install Και τώρα πλέον πάει σφαίρα. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Το βλέπω.:p Πέρα της πλάκας, κι εδώ όλα καλά με custom 4.4.4. Πολύ ωραίο update, καιρός ήταν. Χαχαχα. Τι να κάνω, αφού γράφει πιο γρήγορα και από την σκέψη μου! :-P Ναι κανονικά πρόβλημα Οκ...... Ώρα να αλλάξεις πληκτρολόγιο. Χαχαα Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Δυστυχώς τουλάχιστον στο δικό μου κινητό ( stock rom ) το update του Swype ήταν άθλιο. Αρχικά δεν εμφάνιζε τις λέξεις ( με οποιοδήποτε θέμα). Στη συνέχεια έκανα απεγκατάσταση και clean install και εμφάνιζε τις λέξεις αλλά δεν έγραφε λέξεις που ξεκινούσαν με σύρσιμο από το γράμμα "π". Το καλό είναι ότι το κινητό μου έχει το Swype της Nuance προεγκατεστημένο ( το ονομάζει Swype by Huawei ) και αυτό λειτουργεί μια χαρά οπότε μέχρι να διορθωθεί το Swype από το appstore θα χρησιμοποιώ αυτό. Όσο για τα άλλα πληκτρολόγια ( touchpal,swiftkey κτλ) τα έχουμε ξαναπεί, κανένα δεν έχει την τόσο καλή κατανόηση της λέξης που θέλεις να γράψεις με σύρσιμο. Για μένα το Swype παραμένει ακόμα μονόδρομος για όσους γράφουν με σύρσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Δυστυχώς τουλάχιστον στο δικό μου κινητό ( stock rom ) το update του Swype ήταν άθλιο. Αρχικά δεν εμφάνιζε τις λέξεις ( με οποιοδήποτε θέμα). Στη συνέχεια έκανα απεγκατάσταση και clean install και εμφάνιζε τις λέξεις αλλά δεν έγραφε λέξεις που ξεκινούσαν με σύρσιμο από το γράμμα "π". Το καλό είναι ότι το κινητό μου έχει το Swype της Nuance προεγκατεστημένο ( το ονομάζει Swype by Huawei ) και αυτό λειτουργεί μια χαρά οπότε μέχρι να διορθωθεί το Swype από το appstore θα χρησιμοποιώ αυτό. Όσο για τα άλλα πληκτρολόγια ( touchpal,swiftkey κτλ) τα έχουμε ξαναπεί, κανένα δεν έχει την τόσο καλή κατανόηση της λέξης που θέλεις να γράψεις με σύρσιμο. Για μένα το Swype παραμένει ακόμα μονόδρομος για όσους γράφουν με σύρσιμο. Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα κι εγώ! Κι εγώ χρησιμοποιώ της Huawei το swype! Μήπως έχει κανένα θέμα η ρομ της Huawei? Γιατί οι άλλοι με άλλα κινητά δεν αναφέρουν πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Τελικά να το αγοράσω ή όχι; έχω το Swype του Oppo Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ακριβώς το ίδιο θέμα είχα κι εγώ! Κι εγώ χρησιμοποιώ της Huawei το swype! Μήπως έχει κανένα θέμα η ρομ της Huawei? Γιατί οι άλλοι με άλλα κινητά δεν αναφέρουν πρόβλημα! Πολύ πιθανό αν και διαβάζοντας κάποια posts παραπάνω, νομίζω εντοπίζονται προβλήματα και σε μερικά άλλα κινητά πέρα από αυτά της Huawei. Σε άλλους κάθεται μια χαρά και σε άλλους όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mits_Pits Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Παιδιά έχω θέμα!!! Έχω το Galaxy Core GT-I8260 και ειxα κατεβάσει το TouchPal Emoji Keyboard&Theme (και μαζί το Emoji keyboard - Color Smile+) και όταν έστελνα sms ο άλλος το έπαιρνε με με το αρχικό γράμμα και μετά ????????? Το έβγαλα και κατέβασα το SwifteKey Keyboard + Emoji γιατί διάβασα πολύ καλές κρητικές και έχω το ίδιο θέμα..... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts