dimikord Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Ρε παιδιά όταν στο google keyboard είσαι στα αγγλικά και κανείς φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά γράφει ότι νάναι. Όταν το πληκτρολόγιο είναι στα ελληνικά και κάνεις φωνητική πληκτρολόγηση στα αγγλικά τα γράφει κανονικά. Πώς γίνεται να δουλεύει και το πρώτο? Sent from my SM-G965F using Tapatalk χαχα! Η αγγλική είναι η παγκόσμια γλώσσα του εμπορίου και την έχουν φτιάξει καλύτερα μάλλον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Εμένα έληξε πριν ένα μήνα και δεν μπορώ να ανανεώσω Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔυστυχώς έληξε σήμερα και μια απ τα ίδια Δε με αφήνει να ανανεώσω Κι εγώ κι η γυναίκα μου το έχουμε συνηθίσει πολύ αυτό το πληκτρολόγιο και τώρα υπάρχει θέμα!! Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Ρε παιδιά όταν στο google keyboard είσαι στα αγγλικά και κανείς φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά γράφει ότι νάναι. Όταν το πληκτρολόγιο είναι στα ελληνικά και κάνεις φωνητική πληκτρολόγηση στα αγγλικά τα γράφει κανονικά. Πώς γίνεται να δουλεύει και το πρώτο? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Αυτο ειναι ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί υπάρχουν πχ τεχνολογικοι οροι, oνοματα sites, υπηρεσιών κτλ που δεν μεταφράζονται στα ελληνικά και σε άλλες γλώσσες περαν των αγγλικών σωστα, οπότε πρέπει να υπάρχει αυτο ως δυνατότητα. Εμένα μου την σπάει που δεν έχουν προσθέσει ακόμη στα ελληνικά εύκολη εισαγωγή των σημείων στίξης πχ "τελεία" οπως ειχε το swype Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Εμένα μου την σπάει που δεν έχουν προσθέσει ακόμη στα ελληνικά εύκολη εισαγωγή των σημείων στίξης πχ "τελεία" οπως ειχε το swype Πες τα ρε Χρήστο. Επίσης το λεξικό του gboard υπάρχει ; Γιατί αποθηκεύω λέξεις και συνεχίζει ,στο ίδιο κείμενο να τις βγάζει λάθος ; δεν προτείνει τις σωστές λέξεις στον κατάλογο κάτω απ την λέξη , όπως παλιά ...3 βήματα μπρος 2 πίσω ... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Ρε παιδιά ξέρει κάποιος γιατί δε με κάνει sign in το SwiftKey στο λογαριασμό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Ρε παιδιά ξέρει κάποιος γιατί δε με κάνει sign in το SwiftKey στο λογαριασμό μου;Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα, γιατί πριν λίγο έκανα εγώ, μετά από φορμάτ κ είναι οκ Tapatalk Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Το βρήκα ήταν λόγω dns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2020 Εγώ παιδιά δεν άντεξα. Έχω λίγες ημέρες που πέρασα ξανά το backup του Swype. Είχα δοκιμάσει της Google, καλό αλλά δεν κρατούσε λέξεις. Μετά για κάνα χρόνο πέρασα Swiftkey. Καλό αλλά με κούρασε να γράφω με ταπ. Άσε που κι αυτό με το λεξιλόγιο έκανε κουφά. Swype λοιπόν για πάντα. Ελπίζω να μην σταματήσει να δουλεύει ποτέ. Έχω 5ετης χρήσης λεξιλόγιο μέσα και νοιώθω ότι με ξέρει πολύ καλά το πληκτρολόγιο μου πλέον. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchPad.keyboard Το παλιό καλό touchpal???????????? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2020 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchPad.keyboard Το παλιό καλό touchpal???????????? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χλωμό το κόβω. Μακριά από άγνωστα πληκτρολόγια. Μαθαίνουν πολλά και με τη συναίνεση μας. Ο dev δεν έχει δηλώσει συστοιχία πέρα από ένα αόριστο εμέιλ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. June 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2020 Το βρήκα ήταν λόγω dns Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, πρώτη φορά δοκιμάζω το SwiftKey αλλά δεν μπορώ να κάνω login με τον λογαριασμό μου στην Google. Πως ακριβώς το έλυσες με το dns? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2020 Το πληκτρολόγιο της Samsung τι έχει δοκιμάσει κανείς? Λέει τίποτα? Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Στο swiftkey πως απενεργοποιουμε το κενο διαστημα μετα την τελεια? Δηλαδη πατωντας τελεια να μην μπενει αυτοματα κενο διαστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 (edited) Στο swiftkey πως απενεργοποιουμε το κενο διαστημα μετα την τελεια? Δηλαδη πατωντας τελεια να μην μπενει αυτοματα κενο διαστημα. Δεν νομίζω να γίνεται. παλαιότερα, άφηνε και κενό, οταν πήγαινες να γράψεις διεύθυνση internet (www. myphone. gr), αλλά το διόρθωσαν και δεν αφήνει κενά όταν γράφεις www Edited July 3, 2020 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Ρε παιδιά σε μεγάλες οθόνες πως μπορώ να μεγαλώσω και άλλο το οποιοδήποτε πληκτρολόγιο σε landscape; όλα μου φαίνονται πάρα πολύ μικρά πλέον και δεν με βολεύει καθόλου στο γράψιμο. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Ρε παιδιά σε μεγάλες οθόνες πως μπορώ να μεγαλώσω και άλλο το οποιοδήποτε πληκτρολόγιο σε landscape; όλα μου φαίνονται πάρα πολύ μικρά πλέον και δεν με βολεύει καθόλου στο γράψιμο. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και μεγαλώνεις το ύψος του. Εάν δεν διαθέτει αυτή τη ρύθμιση, δοκιμάζεις άλλο πληκτρολόγιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και μεγαλώνεις το ύψος του. Εάν δεν διαθέτει αυτή τη ρύθμιση, δοκιμάζεις άλλο πληκτρολόγιο. φιλε μου αυτο το ξερω ! μαλλον δεν εγινα κατανοητος ... στην οθονη του LG8S που εχω το υψος ειναι αυτο που θελω ..μεγαλο πληκτρολόγιο να γραφω να χαιρομαι με τις χερούκλες μου :lol::lol: στο redmi note 7 πχ που εχω σαν δευτερο μου φαινεται "μικρο" η κοντο στο υψος ακομη και αν βαλω τερμα το υψος ..στις ρυθμισεις ... μαλλον παιζει με την αναλυση της καθε οθόνης απο οτι κατάλαβα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 φιλε μου αυτο το ξερω ! μαλλον δεν εγινα κατανοητος ... στην οθονη του LG8S που εχω το υψος ειναι αυτο που θελω ..μεγαλο πληκτρολόγιο να γραφω να χαιρομαι με τις χερούκλες μου :lol::lol: στο redmi note 7 πχ που εχω σαν δευτερο μου φαινεται "μικρο" η κοντο στο υψος ακομη και αν βαλω τερμα το υψος ..στις ρυθμισεις ... μαλλον παιζει με την αναλυση της καθε οθόνης απο οτι κατάλαβα ... ποια πληκτρολόγια έχεις δοκιμάσει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 ποια πληκτρολόγια έχεις δοκιμάσει? Gboard και swiftkey ! ειδικα το δευτερο το εχω πολλα χρονια δυσκολα το αλλαζω ... με ξενερωνει απιστευτα που δεν "μεγαλωνουν" σε υψος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Gboard και swiftkey ! ειδικα το δευτερο το εχω πολλα χρονια δυσκολα το αλλαζω ... με ξενερωνει απιστευτα που δεν "μεγαλωνουν" σε υψος ... και τα δύο μεγαλώνουν σε ύψος. Ειδικά το swiftkey. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Gboard και swiftkey ! ειδικα το δευτερο το εχω πολλα χρονια δυσκολα το αλλαζω ... με ξενερωνει απιστευτα που δεν "μεγαλωνουν" σε υψος ... Δοκίμασε το fleksy. Δε γράφεις με swipe στο συγκεκριμένο. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 και τα δύο μεγαλώνουν σε ύψος. Ειδικά το swiftkey. Μαλλον και παλι δεν εγινα κατανοητός :):lol: τα εχω τερμα στο υψος πάντα ... απλα πχ στο LG8 που εχω τωρα το τερμα υψος ειναι σουπερ ενω πχ στην οθονη του redmi note 7 που εχω σαν δεύτερη συσκευή το τερμα υψος μου φαίνεται λίγο ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Παιδιά ξέρει κανένας πως γίνεται στο Gboard να εμφανίσουμε μόνο το αριθμητικό πληκτρολόγιο;;; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2022 22 ώρες πριν, akilleas said: Παιδιά ξέρει κανένας πως γίνεται στο Gboard να εμφανίσουμε μόνο το αριθμητικό πληκτρολόγιο;;; τέρμα κάτω αριστερά το 123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts