minast Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παραπέμπω δύο screen shots για να δεις τι εννοώ. Στο swype τα γράμματα υπάρχουν στο επάνω μέρος μεν, αλλά θα πρέπει να πατάς παρατεταμένα, ενώ στο SwiftKey υπάρχουν μόνα τους και βολεύει περισσότερο εάν θες να γράφεις πολλούς αριθμούς. Και στο Touchpal ενώ οι αριθμοί είναι μαζί με τα γράμματα, τα εισάγεις με μία κίνηση χωρίς να περιμένεις - έτσι έχεις και την ταχύτητα εισαγωγής και γλιτώνεις το χώρο της παραπάνω γραμμής. Επιπλέον, το ίδιο ισχύει και στους ειδικούς χαρακτήρες που έχουν όλα τα άλλα πλήκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλημερα παιδια,ψαχνω ενα πληκτρολογιο που τα γραμματα να μην ειναι κολλημενα μεταξυ τους αλλα να υπαρχει ενα κενο για να αποτρεπει τα λαθη στην γρηγορη πληκτρολογιση.Κατα καιρους εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα,τι εχετε να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλημερα παιδια,ψαχνω ενα πληκτρολογιο που τα γραμματα να μην ειναι κολλημενα μεταξυ τους αλλα να υπαρχει ενα κενο για να αποτρεπει τα λαθη στην γρηγορη πληκτρολογιση.Κατα καιρους εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα,τι εχετε να προτεινετε? Fleksy ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Fleksy ..... Το εχω αλλα μου την σπαει που δεν εχει ερωτηματικο στο κεντρικο μενου,δεν εχει τελικο ς στο κεντρικο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Παιδιά γίνεται το SwiftKey να μην τονιζει τα κεφάλαια;; Απο οτι ειδα το κανει και το swype. Μονο το google keyboard δεν τα τονιζει. Μπορω καπως να το αλλαξω; Edited April 30, 2015 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Το εχω αλλα μου την σπαει που δεν εχει ερωτηματικο στο κεντρικο μενου,δεν εχει τελικο ς στο κεντρικο μενου. Προσθεσαν στην τελευταία τους αναβάθμιση και το τελικό σ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Προσθεσαν στην τελευταία τους αναβάθμιση και το τελικό σ.. Ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το δοκιμασω σε λιγο και θα γραψω εντυπωσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Στην τελευταία αναβαθμιση; που ακριβώς φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 (edited) Στην τελευταία αναβαθμιση; που ακριβώς φίλε μου; Την εχεις και δεν υπαρχει? Edit : Οντως δεν υπαρχει αλλα θα την κρατησω προς το παρον. Edited May 1, 2015 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 (edited) Την εχεις και δεν υπαρχει? Edit : Οντως δεν υπαρχει αλλα θα την κρατησω προς το παρον. Δουλεύω πολύ το Fleksy εδώ και καιρό. Ναι μεν μπορείς να βάλεις το "ς " αλλά με απευθείας πληκτρολόγηση όχι. Είναι και το μόνο αρνητικό πιστεύω. Edited May 1, 2015 by spyrdano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Πάντως όσο τα βλέπω ξανά και ξανά τόσο βλέπω ότι το TouchPal έχει γίνει πια μακράν το καλύτερο. Ειδικά βλέποντας τις φωτογραφίες με τις διατάξεις σε τάμπλετ τόσο του Swype όσο και του swiftkey, όπου δεξιά και αριστερά υπάρχει άχρηστος χώρος. Απορώ, θεωρούν τόσο αναγκαία την ύπαρξη του κουμπιού tab; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 υπαρχει εφαρμογη που να δουλευω ρεμοτε to tablet, android box απο τον υπολογιστη που εχει windows σαν teamviewer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Παιδιά γίνεται το SwiftKey να μην τονιζει τα κεφάλαια;; Απο οτι ειδα το κανει και το swype. Μονο το google keyboard δεν τα τονιζει. Μπορω καπως να το αλλαξω; Το έψαχνα και εγώ αλλά δεν βρήκα κάτι.Αν το έχει βρει κάποιος ευπρόσδεκτος. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Γιατί σας ενδιαφέρει ο τονισμός των κεφαλαίων από τη στιγμή που μπορείτε να γράφετε κανονικά με μικρά και το μήνυμα να πηγαίνει με κεφαλαία χωρίς τόνους στον παραλήπτη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Γιατί σας ενδιαφέρει ο τονισμός των κεφαλαίων από τη στιγμή που μπορείτε να γράφετε κανονικά με μικρά και το μήνυμα να πηγαίνει με κεφαλαία χωρίς τόνους στον παραλήπτη ; Αν το τηλεφωνο είναι στα Αγγλικά, δεν συμβαίνει αυτό. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) Γιατί σας ενδιαφέρει ο τονισμός των κεφαλαίων από τη στιγμή που μπορείτε να γράφετε κανονικά με μικρά και το μήνυμα να πηγαίνει με κεφαλαία χωρίς τόνους στον παραλήπτη ; Σε πολλές περιπτώσεις δεν γίνεται η μετατροπή αυτή. Edited May 2, 2015 by spyrdano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Και πάνω που ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Swype, έκανα μια δοκιμή σε όλα και τελικά κατέληξα στο TouchPal Είχα καταλήξει στο Swype ως καλύτερο στο ελληνικό swiping και στη φωνητική πληκτρολόγηση, αλλά στο πρώτο έχει βελτιωθεί το TouchPal και στο δεύτερο η φωνητική πληκτρολόγηση της google, αρκεί να διαλέξεις μόνο ελληνικά στις γλώσσες Παλιότερα μου έκανε κάτι κολλήματα το TouchPal, αν δεν μου τα κάνει πάλι, θα ξανακαταληξω σε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Δε θα στα κάνει. Είναι το καλύτερο και από τα 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Και επαυξάνω και εγώ το έχω μόνιμο για 3 μήνες τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Και εγώ συμφωνώ, έχω αγοράσει όλα τα keyboards και τα χρησιμοποιώ κατά καιρούς αλλά όλο στο touch pal γυρίζω. Άλλα είναι σε μερικά σημεία καλύτερα σίγουρα αλλά το TP είναι καλύτερο στο σύνολο για μένα Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Σε πολλές περιπτώσεις δεν γίνεται η μετατροπή αυτή. Αν χρησιμοποιείς κατάλληλη εφαρμογή sms ( πχ chompsms με ρύθμιση συμπαγών μηνυμάτων ) και όχι καμιά stock, υπάρχει πάντα η επιλογή αυτής της μετατροπής ως ρύθμιση, οπότε όταν στέλνεις μήνυμα στους 70 χαρακτήρες, τα κρατά μικρά τονισμένα και όταν ξεπερνά τους 70 χαρακτήρες τα μετατρέπει σε κεφαλαία μη τονισμένα. Δεν μου έχει τύχει μέχρι στιγμής τα 3 τελευταία χρόνια περίπτωση να στείλω τονισμένα κεφαλαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Update στο Swype! Καλύτερη εισαγωγή αριθμών και καλύτερη πρόβλεψη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Άσε να μου λείπει.ας περάσουν κάποιες μέρες και μετά βλέπουμε.μην ξανά χαλάσουν τίποτα αυτοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Για το slideit τι γνώμη έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Η τελευταία έκδοση του swype όσοι την βάλετε όλα οκ; Δεν χάλασαν πάλι τίποτα; να την περάσουμε άφοβα όσοι δεν την βάλαμε ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts