mr_47 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Παιδιά έχω θέμα!!! Έχω το Galaxy Core GT-I8260 και ειxα κατεβάσει το TouchPal Emoji Keyboard&Theme (και μαζί το Emoji keyboard - Color Smile+) και όταν έστελνα sms ο άλλος το έπαιρνε με με το αρχικό γράμμα και μετά ????????? Το έβγαλα και κατέβασα το SwifteKey Keyboard + Emoji γιατί διάβασα πολύ καλές κρητικές και έχω το ίδιο θέμα..... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Μηνύματα -> Ρυθμίσεις -> Μέθοδος εισαγωγής -> Αλφάβητο GSM. Στείλε μετά ένα μήνυμα, για δοκιμή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mits_Pits Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μηνύματα -> Ρυθμίσεις -> Μέθοδος εισαγωγής -> Αλφάβητο GSM. Στείλε μετά ένα μήνυμα, για δοκιμή. Αυτή τη ρύθμιση είχα και παρατήρησα ότι στέλνει σωστά μόνο τα κεφάλαια και πάλι αυτά που δεν έχουν τονο.... Δοκίμασα τώρα το Unicode και περιμένω να δω...... Ευχαριστώ πάντως mr_47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Τη συμπεριφορά που περιγράφουν κάποιοι για το "εξαφανισμένο" Swype την έχω εδώ και πολύ καιρό σε ένα LG tablet (πολύ πριν το update). Δεν ασχολήθηκα γιατί πολύ απλά βολεύομαι σε όλα με το Touchpal :). Αυτή τη ρύθμιση είχα και παρατήρησα ότι στέλνει σωστά μόνο τα κεφάλαια και πάλι αυτά που δεν έχουν τονο.... Δοκίμασα τώρα το Unicode και περιμένω να δω...... Ευχαριστώ πάντως mr_47 Όποιο πληκτρολόγιο και να βάλεις δεν θα αλλάξει κάτι - οι ρυθμίσεις στην εφαρμογή μηνυμάτων είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Αυτή τη ρύθμιση είχα και παρατήρησα ότι στέλνει σωστά μόνο τα κεφάλαια και πάλι αυτά που δεν έχουν τονο.... Δοκίμασα τώρα το Unicode και περιμένω να δω...... Ευχαριστώ πάντως mr_47 Δηλαδή , δε σου μετατρέπει τα μικρά σε σε κεφαλαία; Στο δικό μου Samsung, αυτό κάνει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Προσωπικά πάντως, το μεγάλο θέμα του Google Keyboard με το ελλιπές λεξιλόγιο το έλυσα με αυτή εδώ την εφαρμογή. Διαβάζει τα SMS, τα tweets, το FB, κλπ. κλπ. και προσθέτει αυτόματα όλες τις λέξεις που βρήκε στο λεξικό. Από αυτό και μετά το Keyboard πετάει πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Προσωπικά πάντως, το μεγάλο θέμα του Google Keyboard με το ελλιπές λεξιλόγιο το έλυσα με αυτή εδώ την εφαρμογή. Διαβάζει τα SMS, τα tweets, το FB, κλπ. κλπ. και προσθέτει αυτόματα όλες τις λέξεις που βρήκε στο λεξικό. Από αυτό και μετά το Keyboard πετάει πραγματικά. Αυτά όμως δεν κάνουν και λάθη; Δεν κάνουν import greeklish λέξεις που μπορεί να χρησιμοποιούν οι φίλοι σου; Οι λέξεις που κάποιος έγραψε χωρίς τόνους; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αυτά όμως δεν κάνουν και λάθη; Δεν κάνουν import greeklish λέξεις που μπορεί να χρησιμοποιούν οι φίλοι σου; Οι λέξεις που κάποιος έγραψε χωρίς τόνους; Αν θυμάμαι καλά, κάτι είχε "χτυπήσει" κάνοντας import τα greeklish και του είχα πει να μην τα προσθέσει. Κάτι τέτοιο θυμάμαι χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αν θυμάμαι καλά, κάτι είχε "χτυπήσει" κάνοντας import τα greeklish και του είχα πει να μην τα προσθέσει. Κάτι τέτοιο θυμάμαι χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιος. Το δοκίμασα και είναι αδύνατο να βοηθήσει. Περισσότερο τα κάνει χάλια... Είχα κάνει ας πούμε ένα retweet με quote από έναν ανορθόγραφο άτονο τύπο, και μου έπιανε την λέξη "κλασσουμε" και πολλές όλες. Και το ίδιο twit υπήρχε και στα email... γιατί κάποιος το είχε κάνει favorite / retweet και είχε μείνει και στο email. Αυτό ήταν παράδειγμα. Γενικά... έβγαλε πολλές δεκάδες λέξεις, που λιγότερες από τις μισές ήταν σωστές. Αλλά ας το δοκιμάσει όποιος θέλει, μπορεί να κάτσει πιο καλά σε κάποιον άλλον. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Λάθη μπορεί να κάνουμε και εμείς προσθέτοντας λέξεις. Μετά από αρκετή προσοχή όμως κατάφερα και πρόσθεσα αρκετές. Τουλάχιστον από αυτές που χρησιμοποιώ καθημερινά. Πάντως, οι πιο πολλές λέξεις που λείπουν δεν είναι δύσκολο να προστεθούν. Βρείτε έναν φίλο που το χρησιμοποιεί και πάρτε το backup του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Χρησιμοποιει κανεις την εφαρμογη fleksy με το chameleon skin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αυτό είναι που αλλάζει χρώματα όταν πατάς τα πλήκτρα; Χρησιμοποιούσα πριν καιρό και το μαύρο και το άσπρο. Μέχρι που το άφησα γενικά σαν πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Χρησιμοποιει κανεις την εφαρμογη fleksy με το chameleon skin? Όχι, δεν το έχω αγοράσει. Τί θέλεις να ρωτήσεις; Αν δείχνει σωστό χρώμα σε συγκεκριμένες εφαρμογές; Αυτό είναι που αλλάζει χρώματα όταν πατάς τα πλήκτρα; Χρησιμοποιούσα πριν καιρό και το μαύρο και το άσπρο. Μέχρι που το άφησα γενικά σαν πληκτρολόγιο. Όχι, δεν εννοεί αυτό. Εννοεί το πληκτρολόγιο που αλλάζει αυτόματα το χρώμα ανάλογα το ποια εφαρμογή τρέχεις εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Ήθελα να μου πει κάποιος που το έχει τα βήματα για να το πάρω. Λειτουργούν άψογα τα χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Ήθελα να μου πει κάποιος που το έχει τα βήματα για να το πάρω. Λειτουργούν άψογα τα χρώματα. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Από τη στιγμή που έχεις ήδη καταχωρημένη την πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα σου στο λογαριασμό Google που έχεις, θα ανοίξεις το Fleksy, θα πας ακριβώς κάτω από την εικόνα του χαμαιλέοντα, στα δεξιά όπου αναγράφεται το ποσό, θα πατήσεις πάνω του και θα έχει επιλογή για Buy. Αφού επιβεβαιώσεις το ποσό, θα είναι πλέον αγορασμένο και θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Πάντως πρόσεξε λίγο πριν το αγοράσεις, γιατί ο τρόπος με τον οποίο είναι φτιαγμένο, δεν ξέρω από που παίρνει την εντολή τί χρώμα να χρησιμοποιήσει σε κάθε εφαρμογή, έχει κάνει να υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλά παράπονα για το ότι το χρώμα του πληκτρολογίου δεν ταιριάζει με αυτό της εφαρμογής. Εγώ αν ήμουν Fleksy θα το απέσυρα, αλλά επειδή θα πρέπει να κάνουν σε όλους αυτούς που το έχουν αγοράσει refund, δε έχει γίνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Με την τελευταία έκδοση του Swype (version 1.8.5) τα έχουν κάνει μαντάρα. Το πληκτρολόγιο εξαφανίζεται στα καλά καθούμενα, ιδίως όταν είμαι σε landscape, κάποιες φορές κολλάει, δε μπορούσα με τίποτα να κάνω τη δουλειά μου. Δοκίμασα να περάσω από πάνω ένα τελευταίο backup που είχα απ' το Titanium (version 1.6.20), μου χάλασε και το λεξικό. Με πλήρες ξήλωμα και ξανά πέρασμα από πάνω της τελευταίας έκδοσης μέσω του Titanium, λύθηκε το πρόβλημα. Edited February 10, 2015 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Με την τελευταία έκδοση του Swype (version 1.8.5) τα έχουν κάνει μαντάρα. Το πληκτρολόγιο εξαφανίζεται στα καλά καθούμενα, ιδίως όταν είμαι σε landscape, κάποιες φορές κολλάει, δε μπορούσα με τίποτα να κάνω τη δουλειά μου. Δοκίμασα να περάσω από πάνω ένα τελευταίο backup που είχα απ' το Titanium (version 1.6.20), μου χάλασε και το λεξικό. Με πλήρες ξήλωμα και ξανά πέρασμα από πάνω της τελευταίας έκδοσης μέσω του Titanium, λύθηκε το πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις και καθαρό install του καινούριου. Είναι πολύ καλό, αν δεν σου βγάλει κάποιο πρόβλημα. Πολύ πιο γρήγορο. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Δοκίμασε να κάνεις και καθαρό install του καινούριου. Είναι πολύ καλό, αν δεν σου βγάλει κάποιο πρόβλημα. Πολύ πιο γρήγορο. Δηλαδή το πρόβλημα παρατηρείται μόνο όταν κάνεις ενημέρωση μέσω του play store; Θα δοκιμάσω αυτό που λες, αλλά θα πρέπει να εισάγω και τις λέξεις που έχω στο λεξικό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Δηλαδή το πρόβλημα παρατηρείται μόνο όταν κάνεις ενημέρωση μέσω του play store; Θα δοκιμάσω αυτό που λες, αλλά θα πρέπει να εισάγω και τις λέξεις που έχω στο λεξικό. Εμένα είχε σοβαρά προβλήματα με το update. Όταν το έσβησα και το έκανα "καθαρή" εγκατάσταση, πετάει. Και το λεξικό έκανε sync κανονικά. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Εμένα είχε σοβαρά προβλήματα με το update. Όταν το έσβησα και το έκανα "καθαρή" εγκατάσταση, πετάει. Και το λεξικό έκανε sync κανονικά. Σε μένα έκανε κανονικά αναβάθμιση μέσω του play store και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μου δουλεύει κανονικά. Μου έκανε και αναβάθμιση και στην Ελληνική γλώσσα επίσης. Βέβαια δεν χρησιμοποιώ το swiping για να γράφω, αλλά σε σχέση και με το swiftkey που έχω, το swype είναι πιο γρήγορο και με πιο πλούσιο ελληνικό λεξικό. Όταν λες καθαρή εγκατάσταση σε εφαρμογή, τι εννοείς; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Σε μένα έκανε κανονικά αναβάθμιση μέσω του play store και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μου δουλεύει κανονικά. Μου έκανε και αναβάθμιση και στην Ελληνική γλώσσα επίσης. Βέβαια δεν χρησιμοποιώ το swiping για να γράφω, αλλά σε σχέση και με το swiftkey που έχω, το swype είναι πιο γρήγορο και με πιο πλούσιο ελληνικό λεξικό. Όταν λες καθαρή εγκατάσταση σε εφαρμογή, τι εννοείς; "Καθαρή" εννοώ να μην γίνει update πάνω σε άλλη, και να κρατήσει και παλιότερα settings. Οπότε κάνεις uninstall και ξανά install... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Εμένα είχε σοβαρά προβλήματα με το update. Όταν το έσβησα και το έκανα "καθαρή" εγκατάσταση, πετάει. Και το λεξικό έκανε sync κανονικά. Α, μάλλον δεν έκανα σωστά το βήμα αυτό. Εγώ ξήλωσα την τελευταία έκδοση που δημιουργούσε πρόβλημα, και επανέφερα backup που είχα απ' το Titanium της αμέσως προηγούμενης έκδοσης. Το προσωπικό μου λεξικό, με τις λέξεις που έχω εισάγει, επαναφέρεται αν μετά την καθαρή εγκατάσταση βάλω ξανά το λογαριασμό μου και κάνει sync από το Swype cloud; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Α, μάλλον δεν έκανα σωστά το βήμα αυτό. Εγώ ξήλωσα την τελευταία έκδοση που δημιουργούσε πρόβλημα, και επανέφερα backup που είχα απ' το Titanium της αμέσως προηγούμενης έκδοσης. Το προσωπικό μου λεξικό, με τις λέξεις που έχω εισάγει, επαναφέρεται αν μετά την καθαρή εγκατάσταση βάλω ξανά το λογαριασμό μου και κάνει sync από το Swype cloud; Ακριβώς.... εγώ έτσι κάνω. Απλά κάποιες φορές τρώει σκαλώματα το sync και μπορεί να μην δουλέψει με την μια.. ίσως θέλει να περιμένεις λίγο, κανά reboot... ή ξανά install!! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά με το swype; Έχω απενεργοποιήσει τα αντίγραφα ασφαλείας και τον συγχρονισμό, όπως και στις λέξεις μου το δυναμικό λεξικό και το έξυπνο πρόγραμμα επεξεργασίας (στις ρυθμίσεις). Επειδή πιο παλιά, πριν την τελευταία αναβάθμιση και αν θυμάμαι καλά πιο πριν ακόμη και από την προηγούμενη αναβάθμιση, είχε παρουσιάσει αρκετά κολλήματα, η Nuance είχε προτείνει να κάνουμε τις παραπάνω ενέργειες για να σταματήσουν τα lags μέχρι να έβγαζαν αναβάθμιση. Ισχύει ακόμη αυτό, ή τώρα μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τον συγχρονισμό; Αν και στο LG G2 που έχω δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε πιο παλιά, αλλά ούτε και τώρα, σε ένα tablet (Samsung Galaxy Tab 3 8.0) είχα πολλά κολλήματα και το εγκατέλειψα, βάζοντας στη θέση του το swiftkey. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Να ρωτήσω και κάτι άλλο σχετικά με το swype; Έχω απενεργοποιήσει τα αντίγραφα ασφαλείας και τον συγχρονισμό, όπως και στις λέξεις μου το δυναμικό λεξικό και το έξυπνο πρόγραμμα επεξεργασίας (στις ρυθμίσεις). Επειδή πιο παλιά, πριν την τελευταία αναβάθμιση και αν θυμάμαι καλά πιο πριν ακόμη και από την προηγούμενη αναβάθμιση, είχε παρουσιάσει αρκετά κολλήματα, η Nuance είχε προτείνει να κάνουμε τις παραπάνω ενέργειες για να σταματήσουν τα lags μέχρι να έβγαζαν αναβάθμιση. Ισχύει ακόμη αυτό, ή τώρα μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τον συγχρονισμό; Αν και στο LG G2 που έχω δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε πιο παλιά, αλλά ούτε και τώρα, σε ένα tablet (Samsung Galaxy Tab 3 8.0) είχα πολλά κολλήματα και το εγκατέλειψα, βάζοντας στη θέση του το swiftkey. Καλή ερώτηση! Τα ενεργοποιω να δω πως θα πάει Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mits_Pits Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Τη συμπεριφορά που περιγράφουν κάποιοι για το "εξαφανισμένο" Swype την έχω εδώ και πολύ καιρό σε ένα LG tablet (πολύ πριν το update). Δεν ασχολήθηκα γιατί πολύ απλά βολεύομαι σε όλα με το Touchpal :). Όποιο πληκτρολόγιο και να βάλεις δεν θα αλλάξει κάτι - οι ρυθμίσεις στην εφαρμογή μηνυμάτων είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξεις. Δηλαδή , δε σου μετατρέπει τα μικρά σε σε κεφαλαία; Στο δικό μου Samsung, αυτό κάνει. Κι ομώς με αυτη την αλλαγη περνουν κανονικα το μνμ μου ολοι! Οχι δε μου εκανε τετια μετατροπη απο μικρα σε κεφαλαια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts