Coolgreek Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Στο Swype για αλλαγή γλώσσας απλά θα σέρνεις το δάχτυλο από το ς κάτω αριστερά στο space και θα λάβει έτσι εύκολα εναλλαγή γλώσσας... Sent using Swype (free from amazon) ! Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 πως κάνω επικόλληση κειμένου στο SwiftKey; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Κρατάς πατημένο στο σημείο που θες να κάνεις επικόλληση και σου βάζει την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Στο στοκ πληκτρολόγιο της Samsung έχει το πλήκτρο πρόχειρο το οποίο με εξυπηρετεί πολύ. Στο Swype+ Dragon που κατέβασα προχτές πώς μπορώ να το έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Κρατάς πατημένο στο σημείο που θες να κάνεις επικόλληση και σου βάζει την επιλογή. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Έχω αγοράσει και τα τρία πληκτρολόγια: smart keyboard, swifktey και swype. Χρησιμοποιούσα πότε το swiftkey και πότε το swype, μιας και πότε κολλούσε το ένα και πότε το άλλο. Χθες όμως και αφού είχα αρκετά κολλήματα με το swype (μου αρέσει περισσότερο σε σχέση με το swifktey), είπα να δοκιμάσω πάλι το smart keyboard που το είχα παροπλίσει. Μιας και δε με ενδιαφέρει το swiping στο να γράφω, αλλά το typing, το smart keyboard μου φάνηκε πολύ γρήγορο και βολικό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Έχω αγοράσει και τα τρία πληκτρολόγια: smart keyboard, swifktey και swype. Χρησιμοποιούσα πότε το swiftkey και πότε το swype, μιας και πότε κολλούσε το ένα και πότε το άλλο. Χθες όμως και αφού είχα αρκετά κολλήματα με το swype (μου αρέσει περισσότερο σε σχέση με το swifktey), είπα να δοκιμάσω πάλι το smart keyboard που το είχα παροπλίσει. Μιας και δε με ενδιαφέρει το swiping στο να γράφω, αλλά το typing, το smart keyboard μου φάνηκε πολύ γρήγορο και βολικό. Αν θες δοκίμασε και αυτό εγώ έχω μια αυτό και μια στο SwiftKey είναι πολύ καλό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Αν θες δοκίμασε και αυτό εγώ έχω μια αυτό και μια στο SwiftKey είναι πολύ καλό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cootek.smartinputv5 το εχω βαλει και εγω σε κινεζικο ταμπλετ, πολυ καλο εχω να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Σε AOSP ρομ στην Nav Bar το Swype μου βγάζει αριστερά και δεξιά τα βελάκια για μετακίνηση του κέρσορα. Γίνεται κάτι τέτοιο σε στοκ Samsung Rom; Υπόψιν έχω ενεργοποιήσει την Nav Bar. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Σε AOSP ρομ στην Nav Bar το Swype μου βγάζει αριστερά και δεξιά τα βελάκια για μετακίνηση του κέρσορα. Γίνεται κάτι τέτοιο σε στοκ Samsung Rom; Υπόψιν έχω ενεργοποιήσει την Nav Bar. Αυτό που λες είναι feature που μπήκε πριν 3 περίπου μήνες στις CM rom και από τότε βλέπω πως το υιοθέτησαν και άλλες AOSP rom. Δε νομίζω να μπορείς να το βάλεις σε stock rom. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Υποστήριξη ελληνικής φωνητικής πληκτρολόγησης πλέον και στο Android. Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και Εισαγωγή -> Φωνητική Αναζήτηση -> Γλώσσες και από τη λίστα να επιλέξει τα Ελληνικά. Όσοι διαθέτουν αγγλικό μενού, θα βρουν τη σχετική ρύθμιση ακολουθώντας τη διαδρομή Settings -> Language & Input -> Voice Search -> Language, επιλέγοντας φυσικά τα Ελληνικά στο τελευταίο βήμα. ΣΕ οποιον δεν φαινεται καντε απεγκατασταση το google search και μετα ξαναεγκατασταση και τα δειχνει στην επιλογη γλωσσας μετα. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 και με το module Swype tweaks από το xposed framework μπορείς να χρησιμοποιείς την φωνητική πληκτρολόγηση και στο Swype...Επιτέλους η Google κατάλαβε πως υπάρχουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Μα το Swype δεν έχει φωνητική πληκτρολόγηση ούτως ή άλλως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Μα το Swype δεν έχει φωνητική πληκτρολόγηση ούτως ή άλλως; Έχει και μάλιστα πολύ καλή. και με το module Swype tweaks από το xposed framework μπορείς να χρησιμοποιείς την φωνητική πληκτρολόγηση και στο Swype...Επιτέλους η Google κατάλαβε πως υπάρχουμε... Μα το swype έχει αυτήν την επιλογή πάνω από ένα χρόνο χωρίς κανένα μοντουλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Έχει και μάλιστα πολύ καλή. Μα το swype έχει αυτήν την επιλογή πάνω από ένα χρόνο χωρίς κανένα μοντουλες Ναι ρε παιδιά το ξέρω.Αλλά της Google είναι αρκετά καλύτερο μετά από εκτενείς δοκιμές που έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Ναι ρε παιδιά το ξέρω.Αλλά της Google είναι αρκετά καλύτερο μετά από εκτενείς δοκιμές που έκανα. Καλύτερο ή γρηγορότερο; Γιατί το swype πιάνει και "." ";" "," κτλ. Της google τα πιάνει; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλύτερο ή γρηγορότερο; Γιατί το swype πιάνει και "." ";" "," κτλ. Της google τα πιάνει; Όχι, δεν τα πιάνει κι αυτό είναι ένα μείον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Τι εννοείτε με τα σημεία στίξης; αν εννοείτε ότι το Swype τα προσθέτει με σύρσιμο, δεν νομίζω πως είναι τίποτα ιδιαίτερο. Ένας από τους κυριότερους λόγους που έχω παροπλίσει το Swype είναι ότι μετά το κόμμα, δεν βάζει κενό. Πρέπει να μπει το κόμμα με swipe. Στο μόνο που υστερεί το πληκτρολόγιο της Google, είναι το λεξικό του, που τουλάχιστον στα ελληνικά είναι... ανύπαρκτο. Μετά από αρκετό καιρό όμως, το έχω φέρει εκεί που θέλω και δύσκολα το αλλάζω. Εκτός και αν εννοείτε το κόμμα κλπ με φωνητική πληκτρολόγηση. Edited October 6, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Εμένα πάντως το swype μετά το κόμμα, μια χαρά βάζει κενό. Δεν βάζει στην τελεία και στο ερωτηματικό. Όσον αφορά τα σημεία στίξης, για την φωνητική λέμε. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 (edited) Το Swype είναι κορυφαίο στην φωνητική συνολικά. Της google θέλει πολύ δρόμο ακόμα. Μέχρι να "καταλάβει" ότι είναι ελληνικά μερικές φορές, τα γράφει όλα στα αγγλικά και μετά αλλάζει όλη την πρόταση στα ελληνικά. Είναι γρηγορότερο ίσως, αλλά όχι πιο αξιόπιστο. Τα σημεία στίξης είναι σοβαρό πρόβλημα. Τελικά το μόνο μείον του Swype για μένα είναι πως είναι "βαρύτερο" και κάπως πιο "αργό" ,αλλά είμαι πιο ήσυχος για το αποτέλεσμα. Τα έχω δοκιμάσει σε 3 smartphones & 1 tablet . Edited October 7, 2014 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Τόσο καλά δουλεύει η φωνητική ρε παιδες; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Και στα δύο δουλεύει αρκετά καλά. Σίγουρα στο Swype καλύτερα. Έχει δρόμο η Google που έχει κάνει άλματα τον τελευταίο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Για τους root χρήστες και λάτρεις του Swype προτείνω το παρακάτω module.. δίνει τη δυνατότητα theming αλλά και εναλλαγής σε Google φωνητική αναγνώριση αντί του Dragon για όποιον ενδιαφέρεται. http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-swypetweaks-v1-1-0-t2646572 Edited October 8, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Το Swype είναι κορυφαίο στην φωνητική συνολικά. Της google θέλει πολύ δρόμο ακόμα. Μέχρι να "καταλάβει" ότι είναι ελληνικά μερικές φορές, τα γράφει όλα στα αγγλικά και μετά αλλάζει όλη την πρόταση στα ελληνικά. Είναι γρηγορότερο ίσως, αλλά όχι πιο αξιόπιστο. Τα σημεία στίξης είναι σοβαρό πρόβλημα. Τελικά το μόνο μείον του Swype για μένα είναι πως είναι "βαρύτερο" και κάπως πιο "αργό" ,αλλά είμαι πιο ήσυχος για το αποτέλεσμα. Τα έχω δοκιμάσει σε 3 smartphones & 1 tablet . Όταν έχεις και τις δύο γλώσσες στη φωνητική αναγνώριση, μπορεί να καθυστερήσει λίγο να καταλάβει σε ποια μιλάς. Θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα όμως, γιατί στο Swype πρέπει να έχεις επιλέξει τη γλώσσα εξαρχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Έχει καταφέρει κανείς με note ii να του δουλέψει η πρόβλεψη λέξης στην εφαρμογή s note με το swiftkey ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts