vairas2013 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ποιος είναι αυτός ο "θείος" βρε παιδιά; Ενημερώστε με αν θέλετε με πμ. Ευχαριστώ! χαχα ..εχω ενα θειο απο Αμερικη φιλε και μου τα κανονιζει ...ξερεις...Εχεις p.m. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Αυτά είναι μόνο λόγια στην πράξη τόσα άτομα είμαστε στο φόρουμ κανέναν τόσο καιρό δεν έχω διαβάσει που να έχει πάθει τίποτα ούτε υποκλοπές ούτε τίποτα. Αν κάνω λάθος παρακαλώ να μου δώσεις παράδειγμα για να πιστω Μα το θέμα δεν είναι αν είναι επικίνδυνα ή όχι τα .apk, αλλά το ότι κοστίζουν στην χειρότερη περίπτωση όσο ένας καφές (τις περισσότερες φορές πολύ λιγότερο) και πρόκειται για εφαρμογές που - θα - τις χρησιμοποιούμε πολύ συχνά, και ακόμη και αν αλλάξουμε κινητό, σε αντίθεση με κάποια παιχνίδια για pc, ps3 κοκ που είναι πολύ πιο ακριβά, τα παίζεις x ώρες και μετά δεν ξανά ασχολείσαι μαζί τους. Οπότε αν σε όλους μας μάς τις έφερναν οι θείοι μας, τότε δε θα έβγαιναν εφαρμογές για να είμαστε εδώ μέσα και να συζητάμε για αυτές.... Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καταρχήν θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα.. Κατά δεύτερον θα παρακαλέσω η όλη συζήτηση να λήξει κάπου εδώ και να συνεχίσουμε εντός θέματος. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Tsiftsism συμφωνώ απόλυτα μαζί και όσο περίεργο αν ακούγετε σε κάποιους ή δεν μπορούν να το πιστέψουν τις 20 πιο καλές μου εφαρμογές τις έχω αγοράσει που εννοητε μπορούσα να τις βρω όπως επίσης είμαι από αυτούς που όταν κάποιος βγάλει μια καλή Ρομ που ασχολείται θα τον κεράσω μια μπύρα. Είναι αυτό που λες εδώ είναι το χόμπι μας και ένας καφές δεν είναι σπουδαίο πράμα. Τώρα για εφαρμογές που θέλω να τις δω ή κανένα παιχνίδι που σπάνια ασχολούμαι θα το βρω και όλα καλά. Αλλά καλά θα ήταν να μείνουμε στο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Με ποιον τρόπο μαθαίνει καινούργιες λέξεις το Fleksy; Αν για παράδειγμα θέλουμε να προσθέσουμε μια λέξη που έχει το τελικό σ, πως το γράφετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Με ποιον τρόπο μαθαίνει καινούργιες λέξεις το Fleksy; Αν για παράδειγμα θέλουμε να προσθέσουμε μια λέξη που έχει το τελικό σ, πως το γράφετε; Για να βάλεις το τελικό ς πατάς παρατεταμένα πάνω στο σ και στο εμφανίζει! Για να προσθέσεις μια λέξη, την γράφεις, σέρνεις δεξιά (στην αλλάζει), σέρνεις προς τα πάνω (την επαναφέρει) και αν σύρεις άλλη μια φορά προς τα πάνω την μαθαίνει (σου βγάζει και μήνυμα Learned τάδε ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Το γραφείς πατώντας συνεχώς το σ μέχρι να εμφανιστεί το ς. Όταν γράψεις τη λέξη κάνεις την κίνηση δεξιά για διόρθωση αλλά επειδή δεν θέλεις να στη διορθώσε .κάνεις κίνηση από κάτω (πάνω από το spacebar) προς τα πάνω, το πληκτρολόγιο επαναφέρει αυτή που είχες γράψει και κάνεις άλλη μια φορά την ίδια κίνηση και την αποθηκεύει. Edited May 28, 2014 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Tsiftsism συμφωνώ απόλυτα μαζί και όσο περίεργο αν ακούγετε σε κάποιους ή δεν μπορούν να το πιστέψουν τις 20 πιο καλές μου εφαρμογές τις έχω αγοράσει που εννοητε μπορούσα να τις βρω όπως επίσης είμαι από αυτούς που όταν κάποιος βγάλει μια καλή Ρομ που ασχολείται θα τον κεράσω μια μπύρα. Είναι αυτό που λες εδώ είναι το χόμπι μας και ένας καφές δεν είναι σπουδαίο πράμα. Τώρα για εφαρμογές που θέλω να τις δω ή κανένα παιχνίδι που σπάνια ασχολούμαι θα το βρω και όλα καλά. Αλλά καλά θα ήταν να μείνουμε στο θέμα. Εύγε. Αυτής της άποψης είναι και εγώ. Και έχω αγοράσει πολλά προγράμματα [ATTACH]45519[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Αυτά είναι μόνο λόγια στην πράξη τόσα άτομα είμαστε στο φόρουμ κανέναν τόσο καιρό δεν έχω διαβάσει που να έχει πάθει τίποτα ούτε υποκλοπές ούτε τίποτα. Αν κάνω λάθος παρακαλώ να μου δώσεις παράδειγμα για να πιστω Δε σκόπευα να απντήσω, άλλωστε ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Το timing της είδησης όμως ήταν πολύ πετυχημένο: http://vr-zone.com/articles/pirated-copy-watch-dogs-torrent-sites-bitcoin-mining-malware/77913.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δε σκόπευα να απντήσω, άλλωστε ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Το timing της είδησης όμως ήταν πολύ πετυχημένο: http://vr-zone.com/articles/pirated-copy-watch-dogs-torrent-sites-bitcoin-mining-malware/77913.html Καλά , αυτά μπορεί να τα διαδίδει και η ίδια εταιρεια για να αγαρασουμε το αυθεντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos1908 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Κι εγω πιστευω οτι πρεπει να αγοραζουμε της εφαρμογες που αξιζουν. Δεν μπορω να κατακρινω καποιον αν θελει απλα να κατεβασει μια εφαρμογη να δει πως ειναι,αν του ταιριαζει κλπ., αλλα ειμαι της αποψης οτι αν αποφασισεις να την κρατησεις, πρεπει να πληρωσεις για αυτην. Εξαλλου το αντιτιμο ειναι πολυ μικρο σε σχεση με αυτα που σου προσφερει και ειναι ο μοναδικος τροπος για να συνεχισουν να υπαρχουν καλες εφαρμογες με συνεχη υποστηριξη και ενα ειδους ευχαριστω στους developers που πραγματικα το αξιζουν. Παράθεση Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δε σκόπευα να απντήσω, άλλωστε ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Το timing της είδησης όμως ήταν πολύ πετυχημένο: http://vr-zone.com/articles/pirated-copy-watch-dogs-torrent-sites-bitcoin-mining-malware/77913.html Σορυ αν κάνω λάθος γιατί τα αγγλικά μου δεν είναι και πολύ καλά αλλά μήπως το κείμενο αναφέρετε σε PC όχι για αντροιντ ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εύγε. Αυτής της άποψης είναι και εγώ. Και έχω αγοράσει πολλά προγράμματα [ATTACH]45519[/ATTACH] Με ποια εφαρμογή βλέπεις τις αγορές που έχεις κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) :!: Εποικοδομητική η συζήτηση σας και όπως προείπα με βρίσκετε σύμφωνο αλλά παρά τη παράκληση μου συνεχίζετε εκτός θέματος.. Σας ενημερώνω πως τα επόμενα σχόλια εκτός θέματος από εδώ και πέρα θα αφαιρούνται χωρίς προειδοποίηση. Edited May 28, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Με ποια εφαρμογή βλέπεις τις αγορές που έχεις κάνει? My paid apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Στο Fleksy στο ελληνικό πληκτρολόγιο στο spacebar φαινεται η τέλεια και το κόμμα. Πως μπαίνει από εκεί το κόμμα? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Στο Fleksy στο ελληνικό πληκτρολόγιο στο spacebar φαινεται η τέλεια και το κόμμα. Πως μπαίνει από εκεί το κόμμα? Μπορείς να βάλεις την τελεία είτε μετά την λέξη σέρνοντας το δάχτυλο σου από τα αριστερά προς τα δεξιά ή κάνοντας διπλό tap στο spacebar. Από εκεί και πέρα μπορείς να βάλεις και τα υπόλοιπα σημεία στίξης (κόμμα, αγγλικό ερωτηματικό, θαυμαστικό κοκ) σέρνοντας το δάχτυλο σου από πάνω προς τα κάτω. ;-) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 (edited) Μπορείς να βάλεις την τελεία είτε μετά την λέξη σέρνοντας το δάχτυλο σου από τα αριστερά προς τα δεξιά ή κάνοντας διπλό tap στο spacebar. Από εκεί και πέρα μπορείς να βάλεις και τα υπόλοιπα σημεία στίξης (κόμμα, αγγλικό ερωτηματικό, θαυμαστικό κοκ) σέρνοντας το δάχτυλο σου από πάνω προς τα κάτω. ;-) Έτσι είναι, δεν μπορώ να πω πως είναι και το πιο βολικό πράγμα. Φαντάσου να θέλεις να βάλεις ερωτηματικό. Πρέπει να κάνεις swipe έξι φορές προς τα κάτω, εφόσον έχεις πατήσει ήδη μια φορά το space. Ίσως είναι πιο βολικό να πατήσεις πάνω στους αριθμούς και να το επιλέξεις από εκεί. Σε κάθε περίπτωση θέλει αρκετή εξοικείωση. Edit: πως μπορούμε στο λεξικό του Fleksy να σβήσουμε μια λέξη που έχει και είναι ότι να ναι; Edited May 30, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Χρησιμοποιώ το multiling keyboard, και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ'αυτό. Edited May 31, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ξέρετε, μετά την τελευταία αναβάθμιση στο swype, εάν τσεκάρουμε ότι είχαμε checkout, θα συνεχίσουν τα lags του πληκτρολογίου; Μου αρέσει πολύ αυτό το πληκτρολόγιο. Βέβαια δεν καίγομαι να τα τσεκάρω, απλώς πληροφοριακά ρωτάω. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 καλό χρυσό το TouchPal αλλά τι απαίσια πρόβλεψη έχει πριν γράψεις τα πρώτα γράμματα από τη λέξη που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Εάν κάποιος μυρίσει ότι έχει βγει το Swype δωρεάν από οπουδήποτε ας ενημερώσει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Ξέρω πως παλιότερα είχα κάνει κακή κριτική στους δημιουργούς του Fleksy. Σήμερα θέλω να επανορθώσω και να πω πως είχα λάθος και για το πληκτρολόγιο, αλλά και για την προσπάθεια γενικότερα των δημιουργών του πληκτρολογίου. Θα επιμείνω στο Fleksy και το κρατάω σαν το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Είχα το swype από τότε που το είχε δωρεάν το Amazon. Δεν το αντεξα. Φαίνεται σαν να "το σκεφτεται' όταν το δουλεύεις γρήγορα δεν είναι άμεσο. Επέστρεψα στο SwiftKey που χρησιμοποιώ χρόνια που είναι σβέλτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Είχα το swype από τότε που το είχε δωρεάν το Amazon. Δεν το αντεξα. Φαίνεται σαν να "το σκεφτεται' όταν το δουλεύεις γρήγορα δεν είναι άμεσο. Επέστρεψα στο SwiftKey που χρησιμοποιώ χρόνια που είναι σβέλτο Μάλλον δεν απενεργοποίησες backup/συγχρονισμό,δυναμικό λεξικό και έξυπνο πρόγραμμα επεξεργασίας που δεν τα χρειάζεσαι ούτως ή άλλως (το 1ο που μπορείς να το ενεργοποιείς μόνο όταν θέλεις να κάνεις backup ). Με αυτά απενεργοποιημένα πάει σφαίρα. Ξαναδοκίμασέ το. To Swiftkey είναι άριστο στην πρόβλεψη αλλά υστερεί σε κατανόηση. Αν τα τεστάρεις πολύ και τα δύο θα το διαπιστώσεις κι εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts