giannis12a Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 παιδια το Ceramic Metal ειναι το ασημι ετσι? αυτο που δεν ξεβαφει!! αυτο παραγγειλα!! μου ειπαν ειναι το ασημι ή εσυ τα λες αναποδα ή στο μαγαζι που μιλησα!! Το ceramic metal , είναι το μαύρο, πάρε τους ν' αλλάξεις την παραγγελία σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) στο σιτε οι επιλογες ειναι black ή ceramic metal!! μιλησα παλι μαζι τους!! θα μου στειλουν αυτο http://www.birdphone.gr/gr/prdid/afa222d7bac94570814146d8f2e94c9d/productinfo.aspx οτι δειχνει λεει η φωτο μαλλον εχουν περασει λαθος κωδικο στο σιτε Edited July 4, 2012 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 στο σιτε οι επιλογες ειναι black ή ceramic metal!! μιλησα παλι μαζι τους!! θα μου στειλουν αυτο http://www.birdphone.gr/gr/prdid/afa222d7bac94570814146d8f2e94c9d/productinfo.aspx οτι δειχνει λεει η φωτο μαλλον εχουν περασει λαθος κωδικο στο σιτε Το μπέρδεμα γίνεται , γιατί το κουτί πάνω γράφει σκέτο black , οπότε σου λέει τότε το άλλο θα είναι το ceramic metal :p Πάντως , οι περισσότεροι τελικά σε αυτά τα μαγαζιά έχουν ψιλομαύρα μεσάνυχτα, κάτι που δεν το περίμενα μιας και είναι το αντικείμενό τους και τους έχω πιάσει αρκετές φορές αδιάβαστους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Το μπέρδεμα γίνεται , γιατί το κουτί πάνω γράφει σκέτο black , οπότε σου λέει τότε το άλλο θα είναι το ceramic metal :p Πάντως , οι περισσότεροι τελικά σε αυτά τα μαγαζιά έχουν ψιλομαύρα μεσάνυχτα, κάτι που δεν το περίμενα μιας και είναι το αντικείμενό τους και τους έχω πιάσει αρκετές φορές αδιάβαστους. παντος η κοπελα ηταν πολυ καλη στην ενημερωση μου λεει ειναι ευρωπαικης εισαγωγης και σε καλυπτει η arvato και αν κανεις αναβαθμιση και χασεις τα ελληνικα στειλτο σε εμας να τα ξαναβαλουμε με χρεωση δικια τους της κουριερ ροοτ υπαρχει τροπος χωρις htcdev? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 ή εσυ τα λες αναποδα ή στο μαγαζι που μιλησα!! Εγώ φίλε μου μια χαρά στα λέω, αν αυτοί είναι άσχετοι και γράφουν ότι θέλουν ας το κλείσουν το μαγαζάκι τους κι ας αρχίσουν να πουλάνε σουβλάκια!!:p Έλεος πια με τον κάθε άσχετο υπαλληλάκο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 εχεις δικιο ακυρωσα την παραγγελια , φοβηθηκα μη μου στειλουν αλλο!! θα παρω το γαλαξια s3 που ξεχωρισζω πι ευκολα το λευκο απο το μπλε!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Για λιγο βοηθεια σε αυτο το προβλημα: Αγορασα το bluetooth MW600 της SE. Συνδεεται κανονικα αλλα δεν μπορω να ακουσω ραδιοφωνο (οχι το ιντερνετικο ..το αλλο το απλο). Χρειαζεται συνδεση ακουστικων που δρουν ως κεραια. Οκ , ενταξει αλλα οταν συνδεω ακουστικα ο ηχος περναει εκει και οχι στο Bluetooth:mad:. Σκεφτηκα να παρω ενα απλο καλωδιο με υποδοχη 3.5 .Ισχυει? Καποια αλλη ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patentas11 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Για λιγο βοηθεια σε αυτο το προβλημα: Αγορασα το bluetooth MW600 της SE. Συνδεεται κανονικα αλλα δεν μπορω να ακουσω ραδιοφωνο (οχι το ιντερνετικο ..το αλλο το απλο). Χρειαζεται συνδεση ακουστικων που δρουν ως κεραια. Οκ , ενταξει αλλα οταν συνδεω ακουστικα ο ηχος περναει εκει και οχι στο Bluetooth:mad:. Σκεφτηκα να παρω ενα απλο καλωδιο με υποδοχη 3.5 .Ισχυει? Καποια αλλη ιδεα? Και εγώ αυτό έχω φίλε, αλλά έτσι και αλλιώς το MW600 έχει ενσωματωμένο ραδιόφωνο! όπως και να εχει ρίξε μια ματιά απο τις ρυθμίσεις bluetooth και τις ρυθμίσεις που έχει στο MW600 αν είναι τσεκαρισμένο το "αναπαραγωγή πολυμέσων". Εγω εχω εντυπωσιαστεί γιατί μπορεί να βλέπω ταινίες και να παίζω παιχνίδια και να ακούγονται απο το bt (και είναι στερεοφωνικό με άριστη απόδοση στα μπάσα ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Περι της θήκης που ελεγα, τελικά γλιστράει σαν σαπούνι από το χέρι, εκνευριστικό. Με δύο χέρια παλεύεται, αλλά το ζήτημα είναι πως δεν μπορείς πάντα να το κάνεις αυτό. Κρίμα γιατί είναι και πολύ όμορφη θήκη και με βλέπω να την αφήνω στην άκρη. Θα την φοράω στην θάλασσα μόνο αν είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Την παρακάτω είδηση την γνωρίζετε; http://techblog.gr/mobile/htc-one-s-qualcomm-s4-greece-73223/ Δεν νομίζω ότι κάνω λάθος, αλλά δυστυχώς άρχισαν πάλι τις εξυπνάδες (HTC), κρίμα γιατί για το λίγο που το είχα στα χέρια μου με τον S3 (επιβεβαιωμένο από HTC μέσω IMEI) με είχε ενθουσιάσει. Ένα συγκριτικό που βρήκα μεταξύ S3 και S4 δεν δείχνει μεγάλη διαφορά, αλλά η διαφορά υπάρχει! Όταν όμως δίνεις τόσα λεφτά έχεις την απαίτηση να ξέρεις τι αγοράζεις και όχι να το ελέγχεις κάθε φορά με το φόβο μήπως η εταιρεία άλλαξε κάτι και το μάθεις στην πορεία αφού το πληρώσεις καλά καλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Εδω λεει οτι ολα τα γκρι μοντελα φορουν τον παλιο S3 σε αντιθεση με τα μαυρα !!! http://www.pinoytechblog.com/archives/htc-one-s-a-tale-of-two-versions Υπαρχει τροπος να εξακριβωσουμε μεσα απο το τηλεφωνο η δινοντας το imei σε καποιο site ποιον cpu εχουμε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Εδω λεει οτι ολα τα γκρι μοντελα φορουν τον παλιο S3 σε αντιθεση με τα μαυρα !!! http://www.pinoytechblog.com/archives/htc-one-s-a-tale-of-two-versions Υπαρχει τροπος να εξακριβωσουμε μεσα απο το τηλεφωνο η δινοντας το imei σε καποιο site ποιον cpu εχουμε ??? Τελικα δεν φαινεται να ισχυει το παραπανω. Οποιος θελεινα διαπιστωσει ποιον απο τους 2 επεξεργαστες φοραει το κινητο του αρκει να κατεβασει την εφαρμογη Quick System info. Αν στο πεδιο CPU λεει 1512 Mhz τοτε εχει τον νεο S4. Αν λεει 1700 Mhz τοτε φοραει τον παλιο S3. Ευτυχως το δικο μου (γκρι μοντελο) φοραει τον S4.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpjp Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Εδω λεει οτι ολα τα γκρι μοντελα φορουν τον παλιο S3 σε αντιθεση με τα μαυρα !!! http://www.pinoytechblog.com/archives/htc-one-s-a-tale-of-two-versions Υπαρχει τροπος να εξακριβωσουμε μεσα απο το τηλεφωνο η δινοντας το imei σε καποιο site ποιον cpu εχουμε ??? Μόνο από το IMEI τηλεφωνόντας στην HTC, δεν νομίζω ότι το μαύρο θα έχει S4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 παιδια ποσο ελευθερο αποθηκευτικο χωρο εχει το κινητο οταν το παραλαβατε ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Γυρω στα 10 με 11 γιγα δυστηχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) παιδια ποσο ελευθερο αποθηκευτικο χωρο εχει το κινητο οταν το παραλαβατε ? Σχεδόν 10GB για ταινίες μουσικές κτλ και 2GB για εγκατάσταση εφαρμογών Αναφορικά με το θέμα του S4, το ξέραμε και από άλλες πηγές ότι υπήρχε τρομερή ζήτηση (και έλλειψη) στην Qualcomm για τον S4... Πάντως όποιος παραλαμβάνει και θέλει να τσεκάρει χωρίς να το ανοίξει, κοιτάει τα χαρακτηριστικά στο πίσω μέρος του κουτιού. Φυσικά τα eshop που έχουν εισαγωγής ACE, λογικό να έχουν τον S4, καθώς θα πουλάνε ακόμα την πρώτη παραλαβή. Ποιος ξέρει όμως τι θα γίνει στο μελλον... Τέλος, αυτό που λέχθηκε ότι όλα τα γκρι έχουν S3, είναι αναληθές. Edited July 5, 2012 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Σχεδόν 10GB για ταινίες μουσικές κτλ και 2GB για εγκατάσταση εφαρμογών το κινητο το ξερω οτι ειναι τελειο ..αλλα με χαλαει οτι δεν παιρνει κατρες micro sd ..μονο αυτο με κραταει στο να μην το παραγγειλω πως θα δικαιολογησω αυτο το θεμα δεν ξερω Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Κ δεν εισαι ο μονος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Aυτα τα κολπα του "αδυνατουμε να εχουμε το ταδε εξαρτημα οποτε βαζουμε αλλο (χειροτερο στις πιο πολλες περιπτωσεις)" δεν τα καταλαβα ποτε. Αμα αδυνατειτε κλειστε το το μαγαζι. Μιλαω για ολες τις εταιρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Aυτα τα κολπα του "αδυνατουμε να εχουμε το ταδε εξαρτημα οποτε βαζουμε αλλο (χειροτερο στις πιο πολλες περιπτωσεις)" δεν τα καταλαβα ποτε. Αμα αδυνατειτε κλειστε το το μαγαζι. Μιλαω για ολες τις εταιρειες. Όταν βγαίνουν συνέχεια καινούρια κινητά και η οποιαδήποτε μη διαθεσιμότητα θα επιφέρει απώλεια μεριδίου αγοράς, κάνεις τα πάντα... Πολύ εύκολα το λες αυτό το "κλείστε το το μαγαζί"... έχεις χάσει ποτέ τη δουλειά σου? (ρητορικό ερώτημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Απο τις λιγες μερες που το εχω, μπορώ να σας πω αβιαστα οτι το κινητο με έχει τρελλανει. Ειναι απιστευτα γρηγρο, η οθονη του ειναι ΤΕΛΕΙΑ, μη μασατε απο ιστοριες με πιξελιασματα γραμματων, ακομα και σε μεγεθυνση ολα φαινονται πεντακαθαρα και οι γραμμες οξυτατες (οκ, αν παρεις μεγεθυντικο φακο αλλαζει το πραμα, αλλα μονο αν εισαι αρρωστημενος) Ο χωρος του θα μπορουσε να ειναι μεγαλυτερος, αλλα αν δεν εισαι maniac να κατεβαζεις 100αδες ή μαλλον χιλιαδες εφαρμογες ή να εχεις 10000 mp3 τοτε ειναι υπεραρκετος. Σε οσους δισταζουν, ενα λεω: ο συνδυασμος αισθητικης και ταχυτητας στο κινητο αυτο ειναι αχτυπητος. Μεσα σε 5 μερες, ξεφλουδισμα δεν ειδα (εχω το μαυρο = ΚΟΥΚΛΑ), αλλα το προσεχω πολυ. Η CPU μου τελικα εχει 1674 ΜHz, αρα εχω τον παλιο επεξεργαστη ? Δεν με χαλαει ομως anyway, το κινητο πεταει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Απο τις λιγες μερες που το εχω, μπορώ να σας πω αβιαστα οτι το κινητο με έχει τρελλανει. Ειναι απιστευτα γρηγρο, η οθονη του ειναι ΤΕΛΕΙΑ, μη μασατε απο ιστοριες με πιξελιασματα γραμματων, ακομα και σε μεγεθυνση ολα φαινονται πεντακαθαρα και οι γραμμες οξυτατες (οκ, αν παρεις μεγεθυντικο φακο αλλαζει το πραμα, αλλα μονο αν εισαι αρρωστημενος) Ο χωρος του θα μπορουσε να ειναι μεγαλυτερος, αλλα αν δεν εισαι maniac να κατεβαζεις 100αδες ή μαλλον χιλιαδες εφαρμογες ή να εχεις 10000 mp3 τοτε ειναι υπεραρκετος. Σε οσους δισταζουν, ενα λεω: ο συνδυασμος αισθητικης και ταχυτητας στο κινητο αυτο ειναι αχτυπητος. Μεσα σε 5 μερες, ξεφλουδισμα δεν ειδα (εχω το μαυρο = ΚΟΥΚΛΑ), αλλα το προσεχω πολυ. Η CPU μου τελικα εχει 1674 ΜHz, αρα εχω τον παλιο επεξεργαστη ? Δεν με χαλαει ομως anyway, το κινητο πεταει.... +1 κι από εμένα σε αυτά που είπες. Βέβαια θα ήθελα επέκταση μνήμης , αλλά μικρό το κακό, εξάλλου ποτέ δεν έχω τιγκάρει καμιά κάρτα πάνω από 5-7 γίγα. Τώρα για το τι φοράει το δικό μου, δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι πως το τηλέφωνο φυσάει πραγματικά. Ανοίγει τις σελίδες στο ιντερνετ ταχύτερα και από X και από SIII σε κάτι δοκιμές που κάναμε και γενικώς δεν κολώνει πουθενά, κάνει τα πάντα γρήγορα και να φαίνονται πραγματικά εύκολα. Θα κάνω όμως κάποια στιγμή έτσι ένα τσέκ από περιέργεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) Όταν βγαίνουν συνέχεια καινούρια κινητά και η οποιαδήποτε μη διαθεσιμότητα θα επιφέρει απώλεια μεριδίου αγοράς, κάνεις τα πάντα... Πολύ εύκολα το λες αυτό το "κλείστε το το μαγαζί"... έχεις χάσει ποτέ τη δουλειά σου? (ρητορικό ερώτημα) Αστο το θεμα της δουλειας, πιστεψε με. Οταν λεω κλειστε το προφανως το λεω ειρωνικα. Να κοιταξουν να ειναι σωστοι. Εγω που το κοιταω να το παρω για ποιο λογο να παρω μια υποδεεστερη συσκευη? Εστω και λιγο. Edited July 5, 2012 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Ε μα ναι, υποτίθεται πως πάς να το πάρεις γιατί έχει τον S4, δεν μπορεί στην ζούλα να σου πασσάρει τον S3. Παίζει να είναι και παραπλάνηση και άν έχεις όρεξη να τους κυνηγήσεις να δικαιωθείς. Προσωπικά το πήρα το τηλεφωνάκι γιατί άκουσα τα καλύτερα για τον S4, άρα με δούλεψαν εν αγνοία μου δίνοντάς μου κάτι υποδυέστερο έστω και 0,1 να είναι, διότι άλλο διαφημίζουν παντού. Στα δικά μας τώρα, έκανα δοκιμή και παρόλαυτα έβγαλε στο Antutu 6,993 και στο Quadrant κοντά στις 4,000. Καθόλου άσχημα κι εκεί είδα πως είναι στα 1,674 MHz άρα ο S3. Άραγε πόσο θα έβγαζε με τον S4? Το τηλέφωνο πάντως είναι πραγματικά σφαιράτο και δεν μετάνοιωσα την αγορά, απλά θα ήθελα την κορυφή. Να τώρα, θα με τρώει η περιέργεια πως θα ήταν με το άλλο :p, βέβαια σίγουρα το βοηθάει ο υψηλότερος χρονισμός και γι' αυτό μάλλον είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις. Λοιπόν κερνάω καφέ κάποιον με το 4 για να κάνουμε συγκρίσεις :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Ε μα ναι, υποτίθεται πως πάς να το πάρεις γιατί έχει τον S4, δεν μπορεί στην ζούλα να σου πασσάρει τον S3. Παίζει να είναι και παραπλάνηση και άν έχεις όρεξη να τους κυνηγήσεις να δικαιωθείς. Προσωπικά το πήρα το τηλεφωνάκι γιατί άκουσα τα καλύτερα για τον S4, άρα με δούλεψαν εν αγνοία μου δίνοντάς μου κάτι υποδυέστερο έστω και 0,1 να είναι, διότι άλλο διαφημίζουν παντού. Στα δικά μας τώρα, έκανα δοκιμή και παρόλαυτα έβγαλε στο Antutu 6,993 και στο Quadrant κοντά στις 4,000. Καθόλου άσχημα κι εκεί είδα πως είναι στα 1,674 MHz άρα ο S3. Άραγε πόσο θα έβγαζε με τον S4? Το τηλέφωνο πάντως είναι πραγματικά σφαιράτο και δεν μετάνοιωσα την αγορά, απλά θα ήθελα την κορυφή. Να τώρα, θα με τρώει η περιέργεια πως θα ήταν με το άλλο :p, βέβαια σίγουρα το βοηθάει ο υψηλότερος χρονισμός και γι' αυτό μάλλον είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις. Λοιπόν κερνάω καφέ κάποιον με το 4 για να κάνουμε συγκρίσεις :lol: Αυτό είναι το δικό μου με S4 αλλά δεν ξέρω πόσο ακριβές είναι λόγω του οτι φοράω custom ROM. Η εντύπωση που μου δίνει πάντως είναι οτι είναι απίστευτα γρήγορο αυτό το κινητό. Πραγματικά καμία σχέση με το Sensation! [ATTACH]25914[/ATTACH] Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts