johnskordas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Double tap το home button ενώ είσαι στην home screen και πάτα add panel. Χίλια ευχαριστώ. Και ακόμα μια ερώτηση αν κάποιοσ ξέρει. Όταν θέλω να γράψω κείμενο δεν έχει ως προεπιλογή το τ9. Και κάθε φορά που στέλνω μήνυμα πρέπει να το επιλέγω. Και ειδικά στο messenger είναι εκνευριστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papako35 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Καλησπέρα φίλοι μου. Απο εχθές το βράδυ κοντεύω να τρελαθώ....!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Λοιπόν το τηλέφωνο το έχω ένα χρόνο ++ και μου έχει πέσει 3-4 φορές στο παρελθόν τοτ το σοβαρό όμως. Ίσα ίσα μια γρατζουνίτσα. Χθεσ το βράδυ στις 02:20 πρπ γυρίζω σπίτι και το τηλέφωνο λειτουργούσε άψογα! Στις 02:40 το παίρνω απο το γραφείο καθώς περνάω δίπλα απο το κρεβάτι το αφήνω να πέσει απο το ύψος του αγκόνα μου. Μετά απο μισό λεπτό το πίανω στα χέρια μου και το τηλέφωνο είχε κλείσει και δεν αντιδρούσε. δοκίμασα να το βάλω στο φορτιστή μέχρι το πρωί μήπως και είχε πέσει η μπαταρία του (ειχε περίπου 80%) αλλά και πάλι τπτ. Δοκίμασα Volume - και power button. Πήρα τηλέφωνο στην ARVATO αλλά λειτουργεί μόνο καθημερινά! ααα να σας πω ότι όταν συνδέω φορτιστεί ανάβει το κοκκινο ledακι, αλλά το πρωί μετα απο τόσες ώρες φόρτησης δεν είχε γίνει πράσινο.... Παιδια έχω αγχοθεί... τι μπορεί να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Παιδια έχω αγχοθεί... τι μπορεί να είναι? Κράτα πατημένα ταυτόχρονα για 15 δεύτερα τα home και power button και δες αν ανάψει.. Αν δεν ανάψει κι έτσι τότε νομίζω η Arvato είναι μονόδρομος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papako35 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Κράτα πατημένα ταυτόχρονα για 15 δεύτερα τα home και power button και δες αν ανάψει.. Αν δεν ανάψει κι έτσι τότε νομίζω η Arvato είναι μονόδρομος. τίποτα φίλε μου... Δεν λέει να ξυπνήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskotokanarini Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Εχω το ιδιο πτυχιο.... ελπιζω να τα καταφερουμε!!!! Λοιπόοοον. Μετά από μέρες μελέτης στο ίντερνετ κατάφερα και το έκανα root, με σκοπό φυσικά να βάλω JB κάποια στιγμή. Έλα που όμως επειδή είμαστε κολλημένοι στην έκδοση 4.0.3 δε γίνεται με τίποτα να φορέσουμε JB. Δεν υπάρχει διαθέσιμο RUU για τη συγκεκριμένη έκδοση της συσκευής. Έπειτα σκέφτηκα να κάνω SuperCID για να κάνω εγκατάσταση καμιά επίσημη αναβάθμιση αλλά έκπληξηηη, δε μπόρεσα να βρω καμία μέθοδο SuperCID για το συγκεκριμένο κινητό με επεξεργαστή S3! Είμαι στα όριά μου, σκέτη απογοήτευση, και είναι κρίμα γιατί είναι τόσο καλό κινητό.. Αν δε βρω τίποτα σε μια βδομάδα, το ξαναπουλώ και άντε ξανά αναζήτηση για καινούριο. Τουλάχιστο τώρα και εμείς οι ασχετίλες ξέρουμε περισσότερα για τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να αγοράζουμε τις συσκευές μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Λοιπόοοον. Μετά από μέρες μελέτης στο ίντερνετ κατάφερα και το έκανα root, με σκοπό φυσικά να βάλω JB κάποια στιγμή. Έλα που όμως επειδή είμαστε κολλημένοι στην έκδοση 4.0.3 δε γίνεται με τίποτα να φορέσουμε JB. Δεν υπάρχει διαθέσιμο RUU για τη συγκεκριμένη έκδοση της συσκευής. Έπειτα σκέφτηκα να κάνω SuperCID για να κάνω εγκατάσταση καμιά επίσημη αναβάθμιση αλλά έκπληξηηη, δε μπόρεσα να βρω καμία μέθοδο SuperCID για το συγκεκριμένο κινητό με επεξεργαστή S3! Είμαι στα όριά μου, σκέτη απογοήτευση, και είναι κρίμα γιατί είναι τόσο καλό κινητό.. Αν δε βρω τίποτα σε μια βδομάδα, το ξαναπουλώ και άντε ξανά αναζήτηση για καινούριο. Τουλάχιστο τώρα και εμείς οι ασχετίλες ξέρουμε περισσότερα για τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να αγοράζουμε τις συσκευές μας. Καλησπέρα! Εχω και εγω το κινητο με τον S3! το αγόρασα ομως με 4.0.4 και πήρα και την 4.1. Απλα πληροφοριακά στο λέω γιατί μου φάνηκε περίεργο που εισαι ακομη με 4.0.3! Ελπίζω να βρεις λυση και να σε βοηθήσει κάποιος που γνωριζει περισσότερα από μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Λοιπόοοον. Μετά από μέρες μελέτης στο ίντερνετ κατάφερα και το έκανα root, με σκοπό φυσικά να βάλω JB κάποια στιγμή. Έλα που όμως επειδή είμαστε κολλημένοι στην έκδοση 4.0.3 δε γίνεται με τίποτα να φορέσουμε JB. Δεν υπάρχει διαθέσιμο RUU για τη συγκεκριμένη έκδοση της συσκευής. Έπειτα σκέφτηκα να κάνω SuperCID για να κάνω εγκατάσταση καμιά επίσημη αναβάθμιση αλλά έκπληξηηη, δε μπόρεσα να βρω καμία μέθοδο SuperCID για το συγκεκριμένο κινητό με επεξεργαστή S3! Είμαι στα όριά μου, σκέτη απογοήτευση, και είναι κρίμα γιατί είναι τόσο καλό κινητό.. Αν δε βρω τίποτα σε μια βδομάδα, το ξαναπουλώ και άντε ξανά αναζήτηση για καινούριο. Τουλάχιστο τώρα και εμείς οι ασχετίλες ξέρουμε περισσότερα για τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να αγοράζουμε τις συσκευές μας. Διάβασε εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=43342421&postcount=4 Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Παιδια το πληκτρολογιο τις google ειναι διαθεσιμο τελικα στην χωρα μας? εαν οχι υπαρχει τροπος να το εγκαταστησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panito91 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση, έχω ένα HTC One S με Android 4.1.1 απλά όταν στέλνω ένα μήνυμα σε κάποιον μετά δημιουργεί μια λίστα που την λέει "συχνές" και εκεί βάζει όλους τους παραλήπτες που στέλνω μηνύματα. Απλά δεν ξέρω πως μπορώ να διαγράψω τους παραλήπτες των μηνυμάτων από την λίστα που δημιουργεί μόνο του και την ονομάζει "συχνές", το ίδιο κάνει και με αυτούς που παίρνω τηλέφωνο αλλά από εκεί μπορώ να τους διαγράψω, από τα μηνύματα όμως όχι, υπάρχει κανένας τρόπος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 γνωριζει κανεις πως γινεται καθε φορα που βγαζω καποιες φωτογραφιες μολις συνδεομαι με wifi να τις ανεβαζει στο dropbox? γιατι μια τις ανεβαζει μια οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Γεια σε όλους!!! Έχω να πω και εγώ την γνώμη μου για το τηλεφωνώ.. μετά από πολλές συσκευές και ερχόμενος από galaxy nexus και Samsung sIII το τηλεφωνώ είναι κορυφαία επιλογή και για τα λεφτά του και για την εμφάνιση και μπράβο στην HTC.. έχω με τον dual επεξεργαστή και 4.1.1 είμαι εκτός από ευχαριστημενος πανευτυχής.. τελείως στοκ ούτε ροοτ ούτε τπτ.. τέλεια διαχείριση μνήμης και αλλά πολλά!!! Αυτά από μένα...:thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 γνωριζει κανεις πως γινεται καθε φορα που βγαζω καποιες φωτογραφιες μολις συνδεομαι με wifi να τις ανεβαζει στο dropbox? γιατι μια τις ανεβαζει μια οχι.. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του dropbox και επέλεξε αν θες να τις ανεβάζει ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Γεια σε όλους!!! Έχω να πω και εγώ την γνώμη μου για το τηλεφωνώ.. μετά από πολλές συσκευές και ερχόμενος από galaxy nexus και Samsung sIII το τηλεφωνώ είναι κορυφαία επιλογή και για τα λεφτά του και για την εμφάνιση και μπράβο στην HTC.. έχω με τον dual επεξεργαστή και 4.1.1 είμαι εκτός από ευχαριστημενος πανευτυχής.. τελείως στοκ ούτε ροοτ ούτε τπτ.. τέλεια διαχείριση μνήμης και αλλά πολλά!!! Αυτά από μένα...:thumbup: Αν και το εχω με τον S3 επεξεργαστή! Θα συμφωνήσω! Για τα λεφτά του είναι πάρα πάρα πολύ καλό για μένα! (προσωπική μου άποψη!) Τώρα για τις αναβαθμίσεις,αυτό είναι άλλο θέμα! Αλλά ειμαι απόλυτα ικανοποιημενη μέχρι τώρα με το κινητουλη μου! :love::love::love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλησπέρα! 2 ερωτήσεις: 1/Παίζει flash video? 2/Έχει λειτουργία wi fi hot spot? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Καλησπέρα! 2 ερωτήσεις: 1/Παίζει flash video? 2/Έχει λειτουργία wi fi hot spot? Ευχαριστώ πολύ! εχω εγκαταστηση στον υπολογιστη το HTC cync οταν συνδεσο το τηλεφωνο δεν πρεπη και αφου εχω ανοιξη το προγραμα να κανο συνχρονισμο και να δω για καποια ενημερωση ε αυτο δεν γινεται γιατι δεν μπορη να συνδεθη η συσκευη με συνδεη στο sync manager η στο portadde devike ενα τετραγωνο που εχη επιλογες για ανοιγμα αρχειων για συνχρονισμο και τετοια τι γινεται γιατι δεν μου συνδεετε το τηλεφωνο εαν γνωριζη καποις παρακαλω να με ενημερωση το τηλεφωνο ειναι ελληνικο απο πλαισιο αγορασμενο πως γινεται να ξαναπερασο το λογισμικο στο τηλεφωνο με τα σονυ ηταν τα πραγματα πολυ ευκολα Edited July 25, 2013 by moyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstheoth Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 εχει κανεις κανενα νεο σχετικα με update σε 4.2 και κυριως σε sence 5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 εχει κανεις κανενα νεο σχετικα με update σε 4.2 και κυριως σε sence 5 ? 4.2 δεν θα πάρουμε.. Τώρα για sense 5 μπορεί στο μέλλον αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 τελευταία βγάζοντας φωτό με φλας , διαπιστώνω ότι είναι χάλια , δηλαδή φαίνεται πολύ έντονα φως στις δύο κάτω γωνίες. Το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος και αν ναι υπάρχει καμιά ιδέα τι είναι και πως μπορεί να φτιαχτεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtax Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) τελευταία βγάζοντας φωτό με φλας , διαπιστώνω ότι είναι χάλια , δηλαδή φαίνεται πολύ έντονα φως στις δύο κάτω γωνίες. Το έχει διαπιστώσει κάποιος άλλος και αν ναι υπάρχει καμιά ιδέα τι είναι και πως μπορεί να φτιαχτεί? Μήπως τελευταία άλλαξες θήκη? Ειχα παρόμοιο πρόβλημα και ήταν απο την θήκη. Edited July 27, 2013 by taxtax Παράθεση HTC P3300, HTC HD, HTC HD2, HTC One S (s4) Samsung Note II, S7 Edge, Note 9, S22U, S23U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 κάπου διάβασα ότι αναβάθμιση θα πάρουν μόνο αυτά με τον S4, αληθεύει; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Μήπως τελευταία άλλαξες θήκη? Ειχα παρόμοιο πρόβλημα και ήταν απο την θήκη.Οχι γιατί και χωρίς θήκη το ίδο πρόβλημα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Αν και το εχω με τον S3 επεξεργαστή! Θα συμφωνήσω! Για τα λεφτά του είναι πάρα πάρα πολύ καλό για μένα! (προσωπική μου άποψη!) Τώρα για τις αναβαθμίσεις,αυτό είναι άλλο θέμα! Αλλά ειμαι απόλυτα ικανοποιημενη μέχρι τώρα με το κινητουλη μου! :love::love::love: Και εγώ με τον s3 το έχω. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως το τηλέφωνο είναι ταχύτατο και δεν μου έχει κολήσει ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Έχω διαπιστώσει ένα ψιλό bug που βρήκα.. πολλές φορές μπερδεύεται ο ήχος και αντί να βγαίνει από το πίσω ηχείο βγαίνει από το μπροστά....πατάω αναπαραγωγή μουσικής ίσα ίσα να παίξει και μετά όλα οκ... Ξέρει κάποιος αν φτιάχνει?? Edited July 29, 2013 by adricla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 sorry αν είμαι λίγο off topic άλλα νομίζω ότι ενδιαφέρει αρκετούς. προτείνετε κάποιο καλό (κ οικονομικό) ακουστικό bluetooth (χωρίς καλώδιο, μόνο να το βάζεις στο αυτί) που να "ταιριάζει" με το htc one S. Ρωτάω γιατί μερικές φορές υπάρχει ασυμβατότητα ανάμεσα σε ακουστικό και τηλέφωνο....... αν έχετε δοκιμάσει κάποιο και είστε ευχαριστημένοι....:) Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Έχω διαπιστώσει ένα ψιλό bug που βρήκα.. πολλές φορές μπερδεύεται ο ήχος και αντί να βγαίνει από το πίσω ηχείο βγαίνει από το μπροστά....πατάω αναπαραγωγή μουσικής ίσα ίσα να παίξει και μετά όλα οκ... Ξέρει κάποιος αν φτιάχνει?? Γτ έχουμε μπροστά ηχείο ; Λες κ δε το χω πάρει χαμπάρι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts