Jump to content

Panito91

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Panito91

  1. Καλή τύχη και καλή χρονιά να έχουμε!
  2. Χρόνια πολλά και καλή τύχη σε όλους μας!!! :)
  3. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με το πιο πάνω ερώτημα που έκανα είναι σημαντικό έκανα κάτι λάθος; Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μετά την επαναφορά ρυθμίσεων το Samsung Apps δεν ενημερώνεται στην νέα του έκδοση ενώ πριν την επαναφορά ρυθμίσεων είχε ενημερωθεί μονο του και αυτόματα στην νέα του έκδοση; Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για να λυθεί αυτό το πρόβλημα/λάθος; (Έχω σύνδεση κανονικά και το Samsung και το Google λογαριασμό μου με το κινητό μου.)
  4. Έχω ένα Samsung Galaxy S3. Χθες το έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλά μετά την επαναφορά ρυθμίσεων το πρόγραμμα Samsung Apps δεν ενημερώνεται στη νέα του έκδοση και έχω την παλιά έκδοση του Samsung Apps, ενώ πριν κάνω την επαναφορά το Samsung Apps είχε ενημερωθεί κανονικά στη νέα του έκδοση. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και πως μπορεί να λυθεί; Τι έχει γίνει λάθος και δεν ενημερώνεται; (έχω συνδέσει τον λογαριασμό Samsung και Google στο κινητό μου).
  5. Καλησπέρα, καλή τύχη σε όλους! ευχαριστούμε πολύ myphone.gr!!!
  6. Με το Google Play Games γνωρίζει κανείς τι θα γίνει ποτε θα κάνει την εμφάνιση του, ακόμα τίποτα όσον αφορά την υπηρεσία αυτή που ανακοινώθηκε στο συνέδριο Google I/O;;;
  7. Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση, έχω ένα HTC One S με Android 4.1.1 απλά όταν στέλνω ένα μήνυμα σε κάποιον μετά δημιουργεί μια λίστα που την λέει "συχνές" και εκεί βάζει όλους τους παραλήπτες που στέλνω μηνύματα. Απλά δεν ξέρω πως μπορώ να διαγράψω τους παραλήπτες των μηνυμάτων από την λίστα που δημιουργεί μόνο του και την ονομάζει "συχνές", το ίδιο κάνει και με αυτούς που παίρνω τηλέφωνο αλλά από εκεί μπορώ να τους διαγράψω, από τα μηνύματα όμως όχι, υπάρχει κανένας τρόπος;;;
  8. Το καλύτερο κινητό δίνετε ελπίζω να το κερδίσω εγώ. :) Καλή επιτυχία σε όλους!!!
  9. Γνωρίζει κανείς ποιες νέες εκδόσεις του android θα πάρει το HTC One S; Εγώ άκουσα για την έκδοση 4.2.2 κάπου εδώ στο forum νομίζω το διάβασα επίσης ήθελα να ρωτήσω αν παίζει να πάρει και την έκδοση android 5;
  10. Παιδιά του myphone και χρήστες του HTC One S εμένα σήμερα μου ήρθε η ενημέρωση για την ακρίβεια τώρα την κάνω. Κάντε έναν έλεγχο και εσείς ;) :D Viva HTC!!! :) ;)
  11. Ούτε εγώ δεν το καταλαβαίνω φιλαράκι μου δυστυχώς ούτε εμένα μου ήρθε κάτι ακόμα, τι γίνετε με αυτό το θέμα δεν μπορώ να καταλάβω; Γνωρίζει κανείς τίποτα να μας βοηθήσει; Να ρωτήσω πήρε κανείς τηλέφωνο στην HTC και τι του είπαν έστειλε κανείς κανένα mail στην HTC και τι του απάντησαν; Πάει τόσο καιρός με αυτό το πράγμα και ακόμα τίποτα;;; :mad:
  12. Μπορεί να με απαντήσει κανένα μέλος του myphone.gr σε αυτό γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως έχουν πάρει σχεδόν όλοι αναβαθμίσεις και δεν έχω πάρει εγώ στο κινητό μου καμιά αναβάθμιση και μου λέει ότι το κινητό μου έχει ενημερωθεί όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις. :confused:
  13. Παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί το δικό μου HTC One S δεν έχει πάρει ακόμα καμία αναβάθμιση και όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις μου λέει ότι το κινητό μου είναι ενημερωμένο ενώ έχει ανακοινωθεί από ότι διαβάσω στο forum του myphone.gr ότι το HTC One S θα πάρει την αναβάθμιση του Android 4.1.2 και 4.2 μπορεί να μου πει κάποιος που ξέρει τι γίνετε; Εγώ έχω τα παρακάτω: Έκδοση Android: 4.0.3 Έκδοση HTC Sense: 4.0 Τι άλλη πληροφορία πρέπει να σας δώσω για να μου απαντήσετε στο ερώτημα μου γιατί και του φίλου μου που έχουμε ίδιο κινητό αναβαθμίστηκε όπως και πολλών παιδιών του forum από ότι διαβάζω αλλά εμένα μου λέει ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις και ότι το κινητό μου είναι ενημερωμένο, επίσης αναφέρθηκε κάτι από χρήστες του forum για την έκδοση 4.0.4 εγώ ούτε καν αυτήν δεν έχω; :confused:
  14. Παίδες ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχω το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού Vodafone HTC One S όπως το γράφει στο Play Store τις Google σύμφωνα με μια ανάρτηση στο forum του myphone το κινητό έπρεπε να πάρει την ενημέρωση σε Android 4.1.2 Jelly Bean τα Χριστούγεννα αλλά τίποτα μέχρι τώρα κάνω ελέγχους ενημερώσεων αλλά τίποτα ξέρει κανείς τι γίνετε και αν τελικά ενημερωθεί η όχι και πότε γιατί πέρασε πολύς καιρός και ακόμα τίποτα κανένα νέο; :( :( :(
  15. Εγώ πως μπορώ να καταλάβω ποιο έχω το πείρα από κατάστημα της vodafone ποιο λέτε να είναι και πως μπορώ να το καταλάβω; Η HTC επίσημα ποιο βγάζει?
  16. Από εχθές το απόγευμα είμαι κάτοχος ενός HTC One S και είναι τέλειο τρομερός σχεδιασμός πολύ όμορφο τηλέφωνο πολύ όμορφη οθόνη και πολύ γρήγορο το android με το HTC Sense 4 συνδυάζονται υπέροχα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό μου άρεσε παρα παρα πολύ το λειτουργικό που φοράει το κινητό γιατί είναι εύκολο, καλό, όμορφο και πολύ γρήγορο και δεν κολλάει πουθενά αν και είμαι πρώτη φορά κάτοχος android. Είναι με διαφορά το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ μου και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας!!! ;)
  17. Εγώ πιστεύω η vodafone γιατί η vodafone είναι η μόνη που έχει παντού καλό και ποιοτικό σήμα και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνει και με το 4G!!!
×
×
  • Create New...