Jump to content

[Επίσημο] HTC One S

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest bossgs3
Καλησπερα στην παρεα.....θα ηθελα λιγα λογια και την γνωμη σας για το htc one s σε γκρι χρωμα τ πηρα κ ερχεται αυριο....Σας ευχαριστω..!!!!!

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

διαβασε το τοπικ να δεις εντυπωσεις

εγω απο το λιγο που το ειχα μια χαρα ηταν

με αριστη ποιοτητα κατασκευης αλλα το βαρενει λιγο το sense

Guest bossgs3
θελω μια μικρη βοηθεια αν γινετε παιδια.....πηρα το hos φωραει 4.0.3...στο κουτι λεει z560e...οποτε εχει τον S3 . θελω να ξερω τι διαφορες υπαρχουν με το Σ4 επεξεργαστη.....ευχαριστω πολυ.....:wacko:

θεωρητικα αρκετες, πρακτικα σχεδον καμμια (τουλαχιστον απο εμπειριες παιδιων που ειχαν και τα 2 μοντελα). κανε ενα κοπο να διαβασεις προηγουμενες σελιδες. εχει χιλιοαναλυθει το θεμα.

καλοριζικο :)

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Βγήκε και σε λευκό χρώμα και 64GB εσωτερική μνήμη αλλά μόνο για την αγορά της Taiwan.. Καποια στιγμη φαντάζομαι θα έρθει και προς τα εδώ.. Βέβαια πιστεύω τα 32GB θα ήταν ιδανική λύση για να διατηρηθεί και η τιμή σε λογικά πλαίσια

http://www.gsmarena.com/htc_one_s_special_edition_white_color-news-4949.php

Ρε παιδιά το ledaki ειδοποίησης έχει κάποιο χρονικό όριο που αναβοσβήνει από την στιγμή που έρθει πχ ένα μηνυμα????

Ενώ είχε έρθει μην το ξέχασα και μετά από ώρα που πήγα να το δω το led δεν αναβόσβηνε...

Να ξαναεπαναφερω το ερώτημα μου μιας και ξεχάστηκε.....

θελω μια μικρη βοηθεια αν γινετε παιδια.....πηρα το hos φωραει 4.0.3...στο κουτι λεει z560e...οποτε εχει τον S3 . θελω να ξερω τι διαφορες υπαρχουν με το Σ4 επεξεργαστη.....ευχαριστω πολυ.....:wacko:

Έχει απαντηθεί 100 φορές. Πέραν των benchmark , δεν θα δεις σε καθημερινή χρήση τίποτα το ιδιαίτερο σε επιδόσεις ή και καθόλου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Η έκδοση Android 4.1 έρχεται στα κινητά της HTC

Με τη νέα έκδοση του Android αναβαθμίζονται τα κινητά της HTC και συγκεκριμένα το HTC One S.

Μέχρι σήμερα η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη στην Ταϊβάν και σταδιακά γίνεται διαθέσιμη σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

.....

γ παντως εμας με τον s3 μας βλεπω να μην μας αναβαθμιζουν ποτε.... Τεσπα.

Θελω να σας ρωτησω. Εχετε κανα κολπο κατα νου τι να κανουμε αν μας κλεψουν το κινητο? Καμια εφαρμογη με gps και να το βλεπουμε στο χαρτι?

Θελω να σας ρωτησω. Εχετε κανα κολπο κατα νου τι να κανουμε αν μας κλεψουν το κινητο? Καμια εφαρμογη με gps και να το βλεπουμε στο χαρτι?

Πληροφορίες για τέτοιες εφαρμογές μπορείς να βρεις εδώ. Προσωπικά χρησιμοποιώ το phonelocator pro και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι βέβαια paid. Από free ακούω καλά λόγια για το androidlost και το cerberus! Περισσότερα στο link που σου έδωσα :)

Τhe end of an era...

γ παντως εμας με τον s3 μας βλεπω να μην μας αναβαθμιζουν ποτε.... Τεσπα.

Όσα φοράνε δηλαδή τον S4 θα την πάρουν πιο γρήγορα την αναβάθμιση;.

ναι, γιατι πχ. ηδη εχουμε παρει αναβαθμιση στην 4.0.4.

το cerberus btw δεν ειναι free (trial version ειναι και μετα πληρωνεις ενα μικρο ποσο για να το κρατησεις).

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG.

Και γω με s4 και έκδοση 4.0.4 είμαι. Να υποθέσω πως οι υπόλοιποι είναι με 4.0.3 δηλαδή; Πάντως περιττό να πω πως σε αίσθηση και ταχύτητα το κινητό είναι μακράν καλύτερο και από galaxy s3 και από one x που έχω χρησιμοποιησει. Το μόνο που με κρατάει ώστε να το κάνω βασικό μου κινητό είναι το Galaxy Nexus λόγω αναβαθμισεων και ευκολίας σε custom roms, kernels, mods κτλπ.

Και γω με 4.0.3 και s3 είμαι (αγορά από expansys). Μπορεί να μας πάνε κατευθείαν στην JB. Πάντως δεν πιστεύω να μας αφήσει έτσι λόγο επεξεργαστή, θα είναι μεγάλο φάουλ.

Φυσικά και θα είναι μεγάλο λάθος αν και για μένα πιστεύω πως το μεγαλύτερο λάθος το έχουνε κάνει όσο αφορά το hardware. Δεν είναι δυνατόν να δημιουργούνε μια συσκευή δύο ταχυτήτων. Τουλάχιστον ας υπήρχε μια μικρή διαφορά στην ονομασία της κάθε μίας ώστε να ξέρει αυτός που ενδιαφέρεται να την αγοράσει τι παίρνει. Φυσικά θα έπρεπε να την τιμολογησουν και διαφορετικά.

Εγώ με τον επεξεργαστή δεν έχω πρόβλημα το κινητό είναι σφαίρα, το μόνο που θέλω είναι σωστή υποστήριξη, ώρες-ώρες ζηλεύω κάτι 3gs που παίρνουν ακόμα αναβαθμίσεις.

Εγώ με τον επεξεργαστή δεν έχω πρόβλημα το κινητό είναι σφαίρα, το μόνο που θέλω είναι σωστή υποστήριξη, ώρες-ώρες ζηλεύω κάτι 3gs που παίρνουν ακόμα αναβαθμίσεις.

Όντως δεν έχει κανένα θέμα ή συσκευή, τουναντίον μάλιστα :)

Να σου πω κάτι? Ειλικρινά αν είναι να συγκρίνω το one S με οποιοδήποτε μηλο χίλιες φορές το one S κι ας εμένε όπως είναι χωρίς άλλη αναβάθμιση! Τι να την κάνω την αναβάθμιση όταν βλέπω τα ίδια εικονίδια στην οθόνη μου και οι αναβαθμίσεις είναι fb integration και Apple maps. Thanks but no thanks!! Το one S είναι ίσως από τα πιο όμορφα κινητά-smartphone ever και το sense είναι πανέμορφο και δένει με την συσκευή :)

Και είχα όλα τα μήλα στην σειρά μέχρι 4s και στο σπίτι μου θα δεις ipods, Macs, ipad2 κτλ.. Αλλά κοροϊδία iphone πλέον όχι!

Όντως δεν έχει κανένα θέμα ή συσκευή, τουναντίον μάλιστα :)

Να σου πω κάτι? Ειλικρινά αν είναι να συγκρίνω το one S με οποιοδήποτε μηλο χίλιες φορές το one S κι ας εμένε όπως είναι χωρίς άλλη αναβάθμιση! Τι να την κάνω την αναβάθμιση όταν βλέπω τα ίδια εικονίδια στην οθόνη μου και οι αναβαθμίσεις είναι fb integration και Apple maps. Thanks but no thanks!! Το one S είναι ίσως από τα πιο όμορφα κινητά-smartphone ever και το sense είναι πανέμορφο και δένει με την συσκευή :)

Και είχα όλα τα μήλα στην σειρά μέχρι 4s και στο σπίτι μου θα δεις ipods, Macs, ipad2 κτλ.. Αλλά κοροϊδία iphone πλέον όχι!

Και γω μια απτα ιδια.Apple user σε ολες τις συσκευες και πρωην κατοχος ολων των iphone αλλα πλεον αισθανομαι οτι παιζουν με την νοημοσυνη μας.Το one s σε ποιοτητα κατασκευης οσον αφορα τα android τουλαχιστον ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει.

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο smathphone και μέσα στις επιλογές μου είναι και το htc one s. Βασικά πλέον είμαι ανάμεσα στα galaxy s2 και one s.

Το βρήκα μεταχειρισμένο από γνωστό στα 250 ευρώ το one s και το σκέφτομαι σοβαρά άλλα έχω μερικές ερωτήσεις. Έχει υποστήριξη? Αν θέλω να το κρατήσω για χρόνια είναι καλή επιλογή ή παρουσιάζει ελαττώματα? Custom roms μπορώ να βάλω ή είναι κλειδωμένο?

Guest bossgs3
Καλησπερα στην.παρεα...! Μηπως ξερουμε περιπου ποτε ακριβως θα ερθει για το htc one s s3 το jb /υπαρχει καπου να τ δουμε...? Ευχαριστω!!!!

Καλησπερα στην.παρεα...! Μηπως ξερουμε περιπου ποτε ακριβως θα ερθει για το htc one s s3 το jb /υπαρχει καπου να τ δουμε...? Ευχαριστω!!!!

Προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες για την αναβάθμιση αλλά μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη.

Δες περισσότερα εδώ.

Καμιά επαφή το ένα με το άλλο :)

Το ξέρω. Όμως από όλα όσα είδα ξεχώρισα αυτά τα δύο. Τελικά κατέληξα στο one s. Σχετικά με την ερώτηση που έκανα παραπάνω έχει υποστήριξη σε αναβαθμίσεις?

Edited by Mpasketmbolistas

Αν εννοεις απο developpers custom roms, οχι οσο θα περιμενε κανεις για ενα τοσο καλο κινητο. Οι λογοι πολλοι, βασικα οτι δεν γινεται s-off χωρις να χαθει η εγγυηση και οτι το βαρος εχει δωθει στη μοστρα το HOX

Καλημερα σας.....μολις πριν λιγο πηρα στα χερια μου το htc one s και μολις το συνδεσα στο pc μου αλλα μολις πηγα να κατεβασω το htc sync manager μου εβγαλε το παραθυρο που επισυνάπτω. μπορει καποιος να με βοηθησει ????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!!